Találatok a következő kifejezésre: Hány évesen ki a mellbimbo (3 db)

Hány éves korban "nyúli ki" a mellbimbó?

Mármint úgy értem hogy ilyen nagy lesz:

Legjobb válasz: Dehogy rendellenesség :) Különbözõ formájú, méretû mellek, mellbimbók vannak. Lehet,h a tied nem lesz ilyen soha,lehet,h igen.

Dehogy rendellenesség :) Különbözõ formájú, méretû mellek, mellbimbók vannak. Lehet, h a tied nem lesz ilyen soha, lehet, h igen.
Persze, azért is válaszoltunk.De azt, h milyen lesz Neked, nem tudjuk.Amúgy, ha most (bár a korod nem tudom) nem ilyen formájú késõbb sem lesz ilyen.
elsõ vagyok: orvosi mûsorban mondta a doki hogy RENDELLENESSÉG A CSÕMELL. persze ez most off, de általában a csõmellûeknek nagy a mellbimbó. ha neked most is csõmelled lenne vagy lesz, akkor az már most látszana!
Rendellenesség, mert az átlagtól eltér.De csupán esztétikai dolog.És tényleg, akinek ilyen"betegsége" van annak már fiatal korától ilyen.
Nem mindenkinek lesz olyan melle, mint ami a képen látható! Ne foglalkozz ezzel, mert mindenki másképp fejlõdik. Az ilyen mellel sincs semmi baj!
nem tudom, de azt igen hogy a képen látható nõcinek csõmelle van, ami rendellenesség.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem mindenkinek lesz ilyen, de azért még érdekelhet nem?
Én 39 vagyok, és nem ilyen, pedig 3 gyerekem van. Anyám meg 60 múlt és neki sem ilyen.

Hány évesen "búik ki" a mellbimbo?

13 éves vagyok és 70B-s melltartot hordok .

Legjobb válasz: Ne aggódj! minden nõnek más és más alakú, formájú, szinû nem csak a mellbimbója, hanem az egész cicije is. Az egyik kisebb a másik nagyobb, soha nem látsz két egyformát! kivéve ha a plasztikai sebész besegít, bár az sem tökéltes. nekem pl nagyon lapos és széles mellbimbóm van, csak ha inger éri akkor emelkedik ki (hideg, dörzsölés) és gyorsan vissza is süllyed. Ettõl függetlenül tudtam szoptatni vele egy kisfiút, találtam magamnak egy pasit aki a férjem, és 95 B a méretem. Te més sokat fogsz változni, a seb pedig inkább ruha vagy piszkálás okozta seb lehet. A fehér pötty lehet egy kis faggyúmirigy ami bedudul egy idõre(nyugi menstruációval változik) és teljesen normális szintén. Tényleg neked megjött már? Az is sokat változtat általában. Remélem gyorsan megbékélsz majd magaddal, mert nem kell mindenben a barátnõdre hasonlítani! És nem is fogsz.

Ne aggódj! minden nõnek más és más alakú, formájú, szinû nem csak a mellbimbója, hanem az egész cicije is. Az egyik kisebb a másik nagyobb, soha nem látsz két egyformát! kivéve ha a plasztikai sebész besegít, bár az sem tökéltes. nekem pl nagyon lapos és széles mellbimbóm van, csak ha inger éri akkor emelkedik ki (hideg, dörzsölés) és gyorsan vissza is süllyed. Ettõl függetlenül tudtam szoptatni vele egy kisfiút, találtam magamnak egy pasit aki a férjem, és 95 B a méretem. Te més sokat fogsz változni, a seb pedig inkább ruha vagy piszkálás okozta seb lehet. A fehér pötty lehet egy kis faggyúmirigy ami bedudul egy idõre(nyugi menstruációval változik) és teljesen normális szintén. Tényleg neked megjött már? Az is sokat változtat általában. Remélem gyorsan megbékélsz majd magaddal, mert nem kell mindenben a barátnõdre hasonlítani! És nem is fogsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. Igen megjött már lassan 1 éve . Nem akarok a b.nõimre hasonlítani .. csak fura volt ez nekem . Mégegyszer köszönöm :)
majd ha megtanulsz írni, akkor ki fog bújni ne aggódj!

Általában hány éves korban alakul ki a mellbimbó? és ha kialakult akkor már nem nő a mell?

Legjobb válasz: Hogy hogy kialakul? Már születésedkor ki van alakulva.

Hogy hogy kialakul? Már születésedkor ki van alakulva.
Mindenkinek más a mellbimbó mérete. Van akinek kicsi, van akinek nagyobb és a mellel együtt nõ.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy bocsi csak nem nagyon tudom máshogy elmomdani.Az amikor olyan nagy lesz nem csak egy pont.
Folyamatosan fog nõni.
mellbimbója minden emlõsnek van, tehát születésedkor van már mellbimbód és akkor kezd nõni, vagy megváltozni jobban mondva, vagy nõiesebb formájúvá válni így is mondhatjuk amint elkezd a mell nõni, van aki már 8-9 éves korban nem teljesen lapos is kicsit elkezd gömbölyödni a melle és a bimbója is ilyenkor már változik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!