Találatok a következő kifejezésre: Hány évesen ki a (292 db)

Ki hány évesen olvasta a Mester és Margaritát?

Legjobb válasz: Persze azóta még kétszer elolvastam, de fogalmam sincs hány évesen.

Persze azóta még kétszer elolvastam, de fogalmam sincs hány évesen.
Olyan 20-24 körül lehettem, már nem emlékszem pontosan.
Én 8.-ban , és utána rögtön még 2x. Egész évben azt olvastam. Csoda, hogy ember lett belõlem...
15 évesen, mivel kötelezõ volt, de nem igazán tetszett, nem voltam még elég érett rá, és félbe is hagytam.
17 évesen, nyáron, mivel 12.-ben volt kötelezõ. Aztán elolvastam még egyszer, de nem tudom, hány évesen (de azt is nyáron, ez biztos).
Én 18 évesen olvastam, akkor volt kötelezõ, imádtam.
Csak 24 évesen, sajnos. Elképesztõen imádtam, és csak azt bántam, hogy nem olvastam el elõbb.

Hány évesen elégítettél ki egy fiút orálisan először? Hány éves volt a fiú? Neked tetszett? És neki?

Kort + Nemet Légyszi!

Legjobb válasz: Még nem történt meg..Majd csak hamarosan megfog. Biztos vagyok benne,hogy a barátnõm élvezni fogja mert neki csak a legjobbat!!! 16/F

Még nem történt meg..Majd csak hamarosan megfog. Biztos vagyok benne, hogy a barátnõm élvezni fogja mert neki csak a legjobbat!!! 16/F
15 voltam, a fiu 16, tetszett mindkettonknek :D 25/L
16 voltam és õ is, nekem nem igazán tetszett, furcsa volt és elsõre még az elõváladék is kiakasztott, neki tetszett, de azóta is vele vagyok, már szeretem csinálni és õ is sokkal jobban élvezi mióta lelkesebb vagyok :D kicsit meg kellett barátkoznom a dologgal, de már élvezem 17l
xd :D engem 16 évesen.. és élveztem
elõzõ perverz állat
14 voltam, pasim akkor 18. szar volt mert szõrös volt neki.. mostani pasimat viszont imádom szopni, szeretek örömöt okozni neki :D õ is nagyon élvezi. 15/L
17 voltam, õ 19:) neki nagyon tetszett:P nekem is.. imádok örömet okozni :D
14 voltam a srác 16.
15voltam a fiú 17 nekem nem tetsztett neki annál inkább!A mostanit viszont nagyon szeretem cumizni!18/L
17 voltam , õ 21 , õ vette el a szüzességem is ! tetszett nekem is és neki is , legalábbis úgy éreztem keményedõ férfiasságából :) 6 évet voltunk együtt, végülis Õ vezetett be a szex világába :)

Akinek a gyerekének ki kellett venni az orrmanduláját mi volt az oka és hány éves volt a gyerkőc?

Legjobb válasz: Az enyémet vették ki kb. 5 éves koromban. Nagyon csúnyán begyulladt, beledagadt a fülkürtömbe, felfertõzte, és begyullasztotta a fülemben lévõ csontokat, szerveket, és gyakorlatilag majdnem megsüketültem. Onnan vették észre, hogy egy nátha után nem hallottam. Az orvos sürgõs mûtétet írt ki a vizsgálat másnapjára, még mindig van egy enyhe halláskárosodásom, de már sokkal jobb a helyzet. Ha a gyerekemnek ki kell venni, egy percet sem várok.

Az enyémet vették ki kb. 5 éves koromban. Nagyon csúnyán begyulladt, beledagadt a fülkürtömbe, felfertõzte, és begyullasztotta a fülemben lévõ csontokat, szerveket, és gyakorlatilag majdnem megsüketültem. Onnan vették észre, hogy egy nátha után nem hallottam. Az orvos sürgõs mûtétet írt ki a vizsgálat másnapjára, még mindig van egy enyhe halláskárosodásom, de már sokkal jobb a helyzet. Ha a gyerekemnek ki kell venni, egy percet sem várok.
Az én fiam 2 éves volt amikor kivették....Mindig beteg volt, horkolt ráment a fülére azt is be kellett tubusozni.A mütét óta szinte nem volt beteg antibiotikumot nem szedett azóta, most 6.5 éves.
Nekem fogszabályzó miatt vették ki az orr-, és a garatmandulám is 7 éves koromban. Örülök neki, mert nagyon keveset vagyok beteg, ha még meglenne, elképzelhetõ, hogy gyakran begyulladna.
Nagylány 6 fiú 2 éves volt. Nekik állandó fül gyulladás. A fiamnak a hallása sem volt jó, annyira nagy volt neki. Õ még logopédiára is jàrt 7 éves koráig ez miatt. A pici lány állandó fulladás. A válladék csak a tüdõ felé tudott ürülni. Ennek már 10 éve. Azóta semmi bajuk. Ja a ladányzó is 2 éves volt.
2, 5 éves volt, folyamatosan be volt gyulladva, rá ment a fülére, hallására.
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem mert fiam 6 hónapos 4 hete taknyos, gyerek orvos látta 3 hete szerinte csak c vitamin és orrszívás kell.Háziorvos írt Fenistil cseppet amit másfél hete kap és még mindég szörcsög és folyik az orra.Semmi más tünete nincsen, de szerintem nem normális dolog az , hogy 4 hete nem múlik el.Orrszívás után is szörcsög.Hétfõn megint doki.és kérek a fül orr gégészetre beutalót.Remélem semmi komoly baja nincsen.


Hány éves volt a gyereked, mikor az elsõ foga elkezdett mozogni? Mennyi idõ múlva esett ki?

Legjobb válasz: Csak a kérdés elsõ felére tudok válaszolni... Ma vettük észre, hogy a lányom egyik alsó foga elkezdett mozogni, nem is kicsit. 5 és fél éves. Szerintem napok kérdése, hogy kiessen.

Csak a kérdés elsõ felére tudok válaszolni... Ma vettük észre, hogy a lányom egyik alsó foga elkezdett mozogni, nem is kicsit. 5 és fél éves. Szerintem napok kérdése, hogy kiessen.
Fiam ovis csoporttársai (29 fõ) közül kettõnek most esett ki õsszel. Azt nem tudom, hogy mióta mozogtak, csak azért írtam, hogy 5 éves kor körül várható. Õk mind idén töltötték/töltik az 5-öt.
5 éves koromba kiesett a 90%-a a 4 hátsó még oviba szóval már normál fogakkal mentem suliba
7 évesen kezdett el neki mozogni az elsõ, kb. 1 hónap múlva esett ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Akkor mégsem olyan korai a kisfiamnál..aki 5 éves lesz jövõ hónapban, hogy ici-picit elkezdett mozogni az alsó foga.Még csak tegnap vettük észre, de nagyon minimálisan.Megijedtem, hogy ez nem korai?..De ezek szerint nem.
Fiamnál is az oviban öt éves kor körül kezdtek az elsõ fogak kipotyogni. Mondjuk az enyémnek még nem, pedig már elmúlt hat éves, és minden vágya az, hogy neki is kiessen a foga (a legjobb barátja saját magának húzta ki, és na ná, hogy most a fiam is ezzel akar menõzni) :D

Ki hány éves aki a Hadsereg / Hadvezetés topikba írogat?

Legjobb válasz: Haggard, te tipikusan olyan ember vagy, akit utálnak általában. Itt írogattad pár héttel ezelõtt a III. világháborús kérdéseket, meg, hogy melyik várjuk jobban, Iskola vagy III. Vh.. Most pedig ilyeneket kérdezgetsz. Ritka unalmas már, hogy próbálod az embereket hülyének beállítani, csak mert pár ember megíjedt, vagy pár általános iskolás katona szeretne lenni. Többet érnek õk, mint te Haggard, szóval ne írogass ki ilyen kérdéseket, köszönöm.

Haggard, te tipikusan olyan ember vagy, akit utálnak általában. Itt írogattad pár héttel ezelõtt a III. világháborús kérdéseket, meg, hogy melyik várjuk jobban, Iskola vagy III. Vh.. Most pedig ilyeneket kérdezgetsz. Ritka unalmas már, hogy próbálod az embereket hülyének beállítani, csak mert pár ember megíjedt, vagy pár általános iskolás katona szeretne lenni. Többet érnek õk, mint te Haggard, szóval ne írogass ki ilyen kérdéseket, köszönöm.
Haggard, érdekesek a felvetéseid, az 1-es válaszoló kicsit irigy mert jobb vagy nála!
Én bírlak csak így tovább :D
32.

Lányok, ti hogy képzelitek a szüzességetek elvesztését? Van valami tervetek, hogy hogyan, hány évesen, kivel lenne jó, vagy csak úgy spontán ahogy jön?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet így megmondani...azt se tudom mikor lesz barátom...de ha lesz akkor se azon fogok elõször gondolkodni. 25 alatt azért már jó lenne. Utána már cikinek tartanám. :S

Ezt nem lehet így megmondani...azt se tudom mikor lesz barátom...de ha lesz akkor se azon fogok elõször gondolkodni. 25 alatt azért már jó lenne. Utána már cikinek tartanám. :S
a francba, ezt a választ lekéstem
A kérdező hozzászólása: az gáz ha én nem feltétlenül A Barátommal szeretném, hanem valakivel, akivel csak egy szimpla kölcsönös szimpátia van közöttünk, és az az éjszaka után esetleg már nem is látnám többet?
Nekem így történt kérdezõ (vagyis végül mégse, mert kapcsolat lett belõle), és nem bántam meg. Ha nem lett volna folytatása, tehát nem ismerem meg jobban, szerintem az sem zavart volna, hiszen nem is számítottam többre:)

Lányok! Hány évesen, kivel és hol veszítettétek el a szüzességeteket?

Persze aki még sz?z az is írhat.

Legjobb válasz: "Persze aki még szûz az is írhat." ???

"Persze aki még szûz az is írhat." ???
Én még szûz vagyok, egyáltalán nem tervezem, hogy a közeljövõben elveszítsem, és én megfogadtam magamnak, hogy a nászéjszakáig várok
18 voltam, akkori barátommal, akibe szerelmes is voltam, a szobájában. 20L
mi az h " kivel és hol "? a baratommal, az ágyamban.. ez már nem trendi? a diszkó elõtt kell vmi menõ csávóval? :D ja, és 18 voltam.. 21, l
Hát ez marha jó^^ Aki szûz az kivel és hol vesztette el? Ezt nem bírom ki, itt a végeXD Jó éjt!
Persze aki még szûz az is írhat.<---- ezt én értem "16 évesen megbattak kémiából"
A kérdező hozzászólása: Jó mármint magát a tényt, hogy õ még nem volt senkivel. :)
18 voltam én is. Az akkori barátommal vesztettem el (a kocsijában). L 20
Olyan jó, hogy ezt a kérdést minden nap felteszi valaki, de ha ettõl boldogabb leszel, leírom: 18 évesen a barátommal, nálunk (ágyban), szerelembõl és sokáig együtt voltunk utána is. 21 L
15 éves voltam/vagyok. Most nyáron történt egy kicsi erdõben, egy törülközõn. :D

Szerintetek hány éves ez a lány és, hogy néz ki?

http://www.kephost.com/view3.php?filename=mkvmzr09crppfnxlah..

Legjobb válasz: 16 szép és valamiért ismerõs..

16 szép és valamiért ismerõs..
Olyan kis komoly, érett leányzó. 15 körüli.
15-16 és már szinte bántóan önelégült a feje. Nem csúnya, nem is szép, a szemén viszont tetszik a smink!
Szerintem, már raktad fel a képed..-.- Ha nem, csak összekeverem, akkor bocsi de ha igen, akkor nem érzed, magad egy kicsit szánalmasnak?
szerintem 14, és aranyos feje van. szemei nagyon szépek.
17 eves, es nagyon csunya. a szemoldokerol nem is mondok velemenyt.
Aranyos. 14-15 lehet.
szerintem nem szép, de nem is nagyon csúnya, a szemöldöke pedig borzalom. és hasonlít az egyik évfolyamtársamra, ha nem õ :D
A kérdező hozzászólása: egyébként 15 éves szerintem olyan az arca, mintha gúnyolódna valakin
15-16 körül lehet, és végül is szép. 15/L
ez nem az exem mostani nõje? annak van ilyen homorú feje.
14 körüli
17körül lehet és önelégültnek látszik. A smink tényleg szép a szemén, de baromi rosszul áll, olyan lefittyedõ és bánatos öreges tekintete lesz tõle. Nem csúnya semmiképp, de baromira arrogáns legalábbis ezen a képen, szóval nem szimpi valamiért. :S
15-16 lehet, és szerintem elég szép lány.
nem tudom honnan:S
Nekem is nagyon ismerõs valahonnan. Amúgy 14-16 lehet.
Szerintem ngayon szép!Tetszik, hogy természetes, nem csücsörit stb..A szemei is nagyon szépek:)
A kérdező hozzászólása: utolsónak: honnan ismerõs?
14-15nek nézem és nekem így képrõl szimpatikus. Bár mosolyoghatna jobban :)
15 év körüli, és agyon szép, bár a szemöldöke nagyon nem tetszik

- Egy új oszlopban függvénnyel adja meg, hogy ki hány éves jelenleg. A tört éveket is vegye figyelembe, egy tizedes pontossággal. Ezt hogy kell megcsinálni?

Legjobb válasz: Excel ge.cit mindig is utáltam.... De a kérdés az alapjába véve hiányos így segíteni sem lehet

Excel ge.cit mindig is utáltam.... De a kérdés az alapjába véve hiányos így segíteni sem lehet
A kérdező hozzászólása: Van egy oszlop, amibe pl: 1955.10.28 formátumban vannak a születési dátumok és nekem egy új oszlopba ki kell számolni függvénnyel(????) azt h hány éves most. Csak azt nem tudom h milyen függvény kell hozzá.
A dátumot a program egy sorszámként kezeli. Az, hogy hány éves, két adat kell hozzá. A mai nap dátuma, és a születésnap dátuma. A mai nap sorszámából kivonod a születésnap sorszámát, akkor megkapod az leélt napok sorszámát. Ahhoz, hogy ebbõl év legyen, még elosztod 365-tel. A végén pedig 1 tizedesre kerekítesz. Mai nap függvénye: ma() születésnap: A1 képlet a B1-ben: =(ma()-A1)/365 Figyelembe véve, hogy a 21.99 éves embert a program 22-nek veszi tizedesjegy nélkül, még le is tudod kerekíteni a számot 21-re: C1 cellában: =KEREK.LE(B1;0)
De ha megvan a függvény elég egy cellát megcsinálni, a többit csak lehúzod. Utána kijelölöd az oszlopot, cellaformázás, és a tizeedesnél leviszed egyre, aztán ok
A kérdező hozzászólása: köszi szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!