Találatok a következő kifejezésre: Hány évesen elkezdeni (159 db)

Hány éves korban szoktak elkezdeni borotválkozni a fiúk?

úgy átlagban..

Legjobb válasz: én 15 éves koromban kezdtem pont a szüli napomkor kaptam borotvát.Sajnos akkor még jóbban patanásos voltam mint most és hát sokszor sebes volt az arcom.Áttértem a villanyborotvára kb 16 évesen és az viszonylag rendbe tette de ha sokáig nem borotválkoztam már a villany alig vitte igy 17 évesen újra pengésel borotválkozom( gillette mac 3 ) és hála istenek legalább ahol borotválkozom ott alig vagyok pattanások(inkább homlok ).Érdemesebb minnél késõbb elkezdeni de az ilyeen kis szakmunkásbajuszt le kell vágni mert ciki és nevetséges is.

én 15 éves koromban kezdtem pont a szüli napomkor kaptam borotvát.Sajnos akkor még jóbban patanásos voltam mint most és hát sokszor sebes volt az arcom.Áttértem a villanyborotvára kb 16 évesen és az viszonylag rendbe tette de ha sokáig nem borotválkoztam már a villany alig vitte igy 17 évesen újra pengésel borotválkozom( gillette mac 3 ) és hála istenek legalább ahol borotválkozom ott alig vagyok pattanások(inkább homlok ).Érdemesebb minnél késõbb elkezdeni de az ilyeen kis szakmunkásbajuszt le kell vágni mert ciki és nevetséges is.
16-17 év szerintem. Átlagban.
Manapság olyan 13- 14-15. De ahogy jólesik... Ha téged nem zavar, hogy szõrös vagy, akkor úgy marad. Ha meg igen, akkor kortól függetlenül is megborotválkozhatsz.
a borotvalkozas nem attol fugg h hany eves vagy, hanem h mennyire vagy fejlett es a mennyi ferfihormont termel a szervezeted, van aki mar 12 evesen kell borotvalkozzon, de van aki csak 20evesen. ez nem korfuggo.
Én 13 éves koromban kezdtem, de akkor már jó szõrös voltam.Így utólag 12-ben is kezdhettem volna.
én akkor kezdtem amikor nõtt a kecskeszakállam, irtóan zavart, de még borotvahab sem kellett :D

Hány éves korban lehet vagy kell elkezdeni a szexet?

Szerintem a férfiaknak 15-16 éves korba, a n?knek meg nemtudom mer nem vok n?.

Legjobb válasz: Hiába kezdem el azt mondani amit igazából gondolok, mert úgy is mindenki lehurrog emiatt...de azért megpróbálom:P szerintem ez nem csak attól függ hogy hány éves az ember...hanem attól is hogy mennyire érett szellemileg, lelkileg, fizikailag...DE ha valaki érett FIZIKAILAG 13 évesen az még nem jelenti azt hogy felkészült a szexre...mert annk lelkiekben lehetnek maradandó károsodásai(akkor is ha ezt nem gondolja úgy pillanatnyilag)...Nem hiszem (vagy ha van nagyon ritka) hogy valaki 13 évesen ott tart hogy kész fenntartani egy hosszú, komoly párkapcsolatot... (13-14 éves GYEREKEKRÕL van szó, akármennyire nem tettszik, de GYEREKRÕL) márpedig szerintem ha az a párkapcsolat nem komoly (ha csak nem akarunk k..rvákat képezni magunkból) akkor nem fér bele a szex...nem csak 13-14 évesen de késõbb sem! A fiúk estében, ha nem tud mit kezdeni a lógantyúval 14-15-16 évesen akkor phecke van...intézze el magának, ugyanazt tudnám leirni mint a 13-14 éves lányok esetében...nem beszélek a házasság elõtti szex tilalmáról, ez manapság már "nem trendi"...:P mindenki azt csinál amit akar...szó szerint mindenki...De én azt mondom úgy a fiú mint a lány esetében érdemes várni legalább17-18 éves korig az elsõvel, mert nem marad le senki semmivel ha akkor kezdi...és nem ciki egy cseppet sem...no remélem kielégitõ volt a véleményem, kiváncsi lettem Ti mit gondoltok...(amúgy nem szántam sértésnek!) Údvözlet, 18. éves lány...

Hiába kezdem el azt mondani amit igazából gondolok, mert úgy is mindenki lehurrog emiatt...de azért megpróbálom:P szerintem ez nem csak attól függ hogy hány éves az ember...hanem attól is hogy mennyire érett szellemileg, lelkileg, fizikailag...DE ha valaki érett FIZIKAILAG 13 évesen az még nem jelenti azt hogy felkészült a szexre...mert annk lelkiekben lehetnek maradandó károsodásai(akkor is ha ezt nem gondolja úgy pillanatnyilag)...Nem hiszem (vagy ha van nagyon ritka) hogy valaki 13 évesen ott tart hogy kész fenntartani egy hosszú, komoly párkapcsolatot... (13-14 éves GYEREKEKRÕL van szó, akármennyire nem tettszik, de GYEREKRÕL) márpedig szerintem ha az a párkapcsolat nem komoly (ha csak nem akarunk k..rvákat képezni magunkból) akkor nem fér bele a szex...nem csak 13-14 évesen de késõbb sem! A fiúk estében, ha nem tud mit kezdeni a lógantyúval 14-15-16 évesen akkor phecke van...intézze el magának, ugyanazt tudnám leirni mint a 13-14 éves lányok esetében...nem beszélek a házasság elõtti szex tilalmáról, ez manapság már "nem trendi"...:P mindenki azt csinál amit akar...szó szerint mindenki...De én azt mondom úgy a fiú mint a lány esetében érdemes várni legalább17-18 éves korig az elsõvel, mert nem marad le senki semmivel ha akkor kezdi...és nem ciki egy cseppet sem...no remélem kielégitõ volt a véleményem, kiváncsi lettem Ti mit gondoltok...(amúgy nem szántam sértésnek!) Údvözlet, 18. éves lány...
Nem a kor számít... Legyen érett az illetõ, legyen felelõsség érzete. Tudja mi az a szex. Egyszóval legyen érett agyilag is nem csak testileg. Van akinél ez mondjuk 16 évesen van. Van akinek még 20-23 évesen se szabadna szexelnie, mert annyira nem érett hozzá.
18 legalább minkettõ nemben. Ekkor tudják felfogni, mirõl is szól a szex és eldönteni, hogy miért akarják. Felelõsséget fel tudják vállani(bár még ekkor sem mindenki)
ne haragudj de jo nagy hülyeséget irt az elöttem szolo...a 18 az csak egy rohadt szäm ami jelzi hogy nagykoru vagy és akkor szted ha pl egy sräc 18 éves...akkor onnantol kezdve felfogja hogy na akkor mostmär szex és tudom is miaz stb....a 18 ugyanugy egy szäm mint a többi csak jelzi hogy nagykoru vagy..semmi több.lehet valaki elöbb érik meg a szexre 1-2 évvel, lehet valaki késöbb.ilyen hülyeseget.18.az:D.lehet valkai olyan buta hogy 20 évesen is hülye a szexhez de lehet valaki tök intelligens mär 16-17 éves korban is.tehät a fiuknak sztem jo a 16 körüli..de ezt enked kell éRezned és ne a 18 at nézd:D:D.puszoo: egy 21 éves csaj
Az elsõ válaszoló vagyok: véleményt kérdeztek, ezért nem kellene lebunkóznod, mert mindenki szabadon elmodhatja a véleményét. Másodszor a 18 at nem a nagykorúság miatt írtam, csak ismerek jó néhány 15-16 évest, akik marhára nem tudják, mi a szex. Amugy mindenki akkor csinálja, amikro akarja, de ne képzeld olyan okosnak magad. 22 éves lány
Férfianál 35 év, nõknél 18 év, ekkor születik a legegészségesebb utód. Nézz utána pl. Aristoteles Politica cymû mûvében.
az elsö välaszadonak..én irtam mäsodjära.hät ...:D.azt kell mondjam, tényleg jo kis butus vagy:D, mellesleg van egy 6 honapos kisfiam, és hidd el nem a kor szämit semmiben sem, és abban is biztos vagyok hogy nàlad joval tapasztaltabb is vagyok:) , de ezt hagyjuk.a kéRdezöhöz pedig annyit..:itt a példa arra hogy összevissza érnek az emberek.valaki 22 évesen is elég gyepes..pusz
Szerinem kb. 16 éves kortól már el lehet kezdeni, de úgy a fiú és a lány is tudják, hogy lehet elkerülni a nemi betegségeket, meg a terhességet. Megbízható, testileg, lelkileg egészséges partnert kell választani. Nem kell lefeküdni valakivel csak azért, hogy minél hamarabb szexeljen az ember.
Akkor érdemes elkezdened, ha úgy érzed, megõsrülsz, ha nem fekhetsz le VELE... És nem azért akarod, hogy menõ legyél, meg már majdnem mindenki elkezdte a barátaid közül. Fiúknál ez általában 15-16 év körül, csajoknál 1-2 évvel késõbb szokott bekövetkezni. DE évet nagyon nehéz mondani.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Én csak egyet modnok.Csak egy kérdést írtam és miattam ne vesszen össze senki:DAmúgy szerintem mindenkinek igaza van!


Hány évesen érdemes elkezdeni modellkedni?

Vagy ez attól függ, hogy milyen modell szeretnék lenni? 13/L

Legjobb válasz: Nem az szàmít mennyi idõs vagy hanem h milyen különlegesek a vonàsaid. Ha kifutón akarsz akkor 16 évesen lehet elkezdeni. De akiket csak fotóznak azok között van aki5-7 éves attól függ mihez kell a fotó.

Nem az szàmít mennyi idõs vagy hanem h milyen különlegesek a vonàsaid. Ha kifutón akarsz akkor 16 évesen lehet elkezdeni. De akiket csak fotóznak azok között van aki5-7 éves attól függ mihez kell a fotó.
fotózásnál tényleg mindegy, de inkább a méreteket kell nézni és hogy mennyire vagy különleges, illetve fotózásnál megint csak kevésbé fontos hogy milyen méreteid vannak mivel szinte minden testalkatú kell, a fõ hogy arányosak legyenek a méreteid
Én most kezdtem és 11éves vagyok.Fotómodellnek bármilyen korban elmehetsz.Ha kifutóra mész jobb 6-7évessen menni!

Hány éves korban érdemes elkezdeni BMX ezni?

Legjobb válasz: Ez szinte tök mind1, már mint azért 20 felett azért ne kezd el. Amúgy ez az alkatodtól is függ, pl osztálytársam belekezdett bmx-be 14 évesen csak olyan 60-70 kg körül van, úgy egy fél év múlva abbahagyta és belekezdett amerikaifocizni és imádja. De amúgy szerintem 13,14,15 éves korba a legjobb elkezdeni. :)

Ez szinte tök mind1, már mint azért 20 felett azért ne kezd el. Amúgy ez az alkatodtól is függ, pl osztálytársam belekezdett bmx-be 14 évesen csak olyan 60-70 kg körül van, úgy egy fél év múlva abbahagyta és belekezdett amerikaifocizni és imádja. De amúgy szerintem 13, 14, 15 éves korba a legjobb elkezdeni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi amm 12 éves vok.
Mivelhogy a bmxezés is a freestyle, extrém sportok közé tartozik. Nincs hozzá edzõ meg nincs senki aki megmondja hogy kötelezõen mit csinálj. Ezért úgy csinálsz mindent ahogy akarsz, akkor kezded el amikor akarod, akkor csinálod amikor akarod, és úgy csinálod ahogy akarod. Amúgy én 20 felett kezdtem el, és semmi hátrányom nem származott belõle.
80 felett a legjobb ^^
örömmel hallom hogy van még aki 20 fölött akarja elkezdeni, én 21 vagyok, ráadásul csaj, és most tervezem hogy elkezdem :D meglátom mi lesz belõle :D amúgy az ismerõseim többsége 14 éves kora körül kezdte, de tudok olyat aki már 9 évesen nyomatta :)

Hány éves korban érdemes elkezdeni zongorázni? 14 évesen már késő? .

Legjobb válasz: Szerintem nem. Én most fogok elkezdeni énektanárhoz járni, 16 évesen... valamihez : ) nem késõ!! Sose késõ... maximum mások szerint :D

Szerintem nem. Én most fogok elkezdeni énektanárhoz járni, 16 évesen... valamihez : ) nem késõ!! Sose késõ... maximum mások szerint :D
Hobbi szinten bármikor elkezdheted. Hivatásos klasszikus zongorista már nem lesz belõled, de annyira még meg tudod tanulni, hogy a saját szórakoztatásodra, esetleg könnyûzenei együttesekben elzongorázgass.
Sosem késõ elkezdeni valamit, amihez kedved van :) Hobbit meg pláne nem. Hajrá!
engem 15 évesen felvettek...
Persze, kezdjél bele. Ha arra születtél, akkor mindenképpen megtanulsz, és magas szinten. Ha nem, akkor is hobbi szinten örömöd lesz benne.
Soha nem késõ semmihez!
Felvesznek zeneiskolába, nem életkor alapján válogatnak. Legalábbis Székesfehérváron tudom, hogy felnõttek is járhatnak, csak nekik van valami külön költségtérítés a hangszerhasználati díjon túl. De mehetsz. Max. csinálnak egy nagyobbakból álló csoportot, ilyesmi.
Kedves "tegnap 20:42"-s. A Jozsefvarosi Zeneiskolaban kulon felnõtt tagozat van, én is 19 evesen iratkoztam be oda, és kerdezték, hoyg akarok-e a Zeneakademiara menni majd 1-2 ev utan. Zeneakademiara meg csak felnotteket vesznek fel...;) Üdv. 35/L
Nem késõ. Nyugodtan vágj bele, ha esetleg még nem tetted meg. Annyi, hogy legalább alap szinten legyél tisztában a kottaolvasással, mert anélkül nehéz és lassabban haladsz. Én két évig jártam zeneiskolába és elsõssorban a zongora érdekelt és mivel volt mellettem tanát azt hittem, hogy könnyû a kotta olvasás, aztán amikor abba hagytam és csak itthon gyakorolgattam, rájöttem, hogy jobban kellett volna figyelni a szolfézs órán (amit utáltam) mert nem volt a közelben senki, aki megtudta volna mutatni, hogy mit kell csinálni, amikor ilyen meg olyan jelek vannak a kottán. Én tudom, hogy nem leszek zongoramûvész, nem is akarok. Csak az érdekel, hogy amikor zongorázok, akkor iszonyatosan felszabadulok és jól érzem magam. Sok sikert a gyakorláshoz!
Nos én zenés vagyok és tapasztalatból mondom, hogy zeneiskolába 9 éves kor felett nem vesznek fel. Magántanárt természetesen kereshetsz, aki tanít, de csoportba beiratkozni nem fogsz tudni. Én ugyan hegedûs vagyok, de nénikém zongoratanár, és magán úton 60perc/1500 ft az ára, szóval nem valami olcsó. Persze biztos találsz olcsóbban is, nem kérdés, fõéleg ha pesti vagy. De én mondom, hogy egy új hobbi valami fantasztikus lendületet ad a hétköznapok elviseléséhez, szóval kezd el, mert igenis lehet valaki prfoi is ha komolyan cisnálja.
Nem késõ. Anno én 17 évesen kezdtem el zongorára járni (magán tanárhoz).
Ha ez megnyugtat, én 25 évesen kezdtem. :) Szuper hobbi, de kell hozzá türelem. Fõleg a szomszédok részérõl... :) ))
Nem késõ, pláne ha hobbi szinten akarod megtanulni. Persze vannak elõnyei annak, ha valaki korán kezd el zenélni, de aki tehetséges, az be tudja hozni, hobbi szinten meg bármikor el lehet kezdeni.
Ezt tudom válaszolni!!!:) (Figyeld a refrént;-) http://www.youtube.com/watch?v=gvkPaFBVN2c
Tényleg soha sincs késõ, és 14 évesen meg aztán pláne!:) Ha hobbiként gondolod, egyáltalán nem vagy hátrányban, de ha komolyabban szeretnél vele késõbb foglalkozni, az sem lehetetlen! Adottság és gyakorlás kérdése.. Pár év alatt elég profi szinten meg tud tanulni az ember egy hangszeren játszani, nekem is vannak olyan néhány éve zenélõ ismerõseim, akik jobbak az évtizede ugyanazt mûvelõ társaiktól..
Nem késõ, azt mondják, mar zongoramuvezs nem lehet abbol, aki ilyenkor kezdi, de en ebben sem vagyok biztos. Ugyanis altalanosban csak 4 evet vegeztem, és 19 evesen mentem vissza a zeneiskolaba, hogy befejezzem a zenei elemit, es az elso vagy masodik alkalommal megkerdezte a tanarom, hogy akarok-e felvetelizni a Zeneakadémiára, mert akkor ugy készít fel... (35/L)
soha nincs késõ :D én õsztõl szeretnék zongorázni tanulni (barátom fél évre külföldre megy, kell valami hobbi :) , és nem érzem késõnek. bár én nem nagyszínpadra készülök 23millió ember elé. ha híres zongoramûvésznek készülsz, akkor nagy tehetség kell, mert a hallásodnak, az ujjaid állásának már korábban kellett volna kialakulnia. ha csak úgy hobbiból, akkor meg teljesen mindegy :) sok sikert ! 17/L
A kérdező hozzászólása: Hobbi szinten szeretném :)
én is ki szeretném próbálni de kétlem h túl sokra mennék vel csak hobbi:) ) Szeretném lenyûgözni vele az ismerõseimet!! Hajrá neked kezdj bele nyugottan!

Kislányom álma, hogy díjugrató legyen. Hogyan kezdjünk hozzá? Hol tanulhatná meg? Hány éves korban kell elkezdeni? Ha valakinek van ebben tapasztalata, segítsen, mert nem tudom, merre induljunk. Köszi.

Legjobb válasz: Az unokahúgom díjugrató volt, most van egy lovasiskolája. Õ azt mondja, 7 éves kor elõtt nincs értelme elkezdeni a lovaglást, de tanít kisebb gyerekeket is, ha a szülõ akarja. Neki mondjuk könnyû volt, mert amikor el kezdett lovagolni (9 éves korában) és tetszett neki, akkor az apja vett neki egy lovat és fizetett egy profi oktatót, hogy tanítsa. Szóval elõször is iratsd be a lányodat egy lovasiskolába...

Az unokahúgom díjugrató volt, most van egy lovasiskolája. Õ azt mondja, 7 éves kor elõtt nincs értelme elkezdeni a lovaglást, de tanít kisebb gyerekeket is, ha a szülõ akarja. Neki mondjuk könnyû volt, mert amikor el kezdett lovagolni (9 éves korában) és tetszett neki, akkor az apja vett neki egy lovat és fizetett egy profi oktatót, hogy tanítsa. Szóval elõször is iratsd be a lányodat egy lovasiskolába...
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál! A lányom 9 éves, és már jár lovagolni egy éve, de itt csak nagyon amatõr szinten tanítják és nem tudom, hogyan tovább.

Hol lehet Budapest környékén Kung-Fu-t tanulni? Hány évesen kellene elkezdeni szerintetek?

Legjobb válasz: Budapesten rengeteg hely van ahova járhatsz, jó magam is kung fuzom. Nézd meg a www.sarkanykard.hu weblapot és ott a bal felsõ sarokban ott vannak az edzések. Kerepest nagyon tudom ajánlani és kispestet. De vannak más egyesületek is pl. Fehér Tigris, Silver Blade, Tûzmadár ezeknek nézz utána és amelyik a legszimpatikusabb és legkedvezõbb oda járj. A kor nem számít 5 éves kortól lehet elkezdeni és addig ûzheted ameddig csak élsz. Én 15 évesen kezdtem most vagyok 17 ;)

Budapesten rengeteg hely van ahova járhatsz, jó magam is kung fuzom. Nézd meg a http://www.sarkanykard.hu weblapot és ott a bal felsõ sarokban ott vannak az edzések. Kerepest nagyon tudom ajánlani és kispestet. De vannak más egyesületek is pl. Fehér Tigris, Silver Blade, Tûzmadár ezeknek nézz utána és amelyik a legszimpatikusabb és legkedvezõbb oda járj. A kor nem számít 5 éves kortól lehet elkezdeni és addig ûzheted ameddig csak élsz. Én 15 évesen kezdtem most vagyok 17 ;)

Mikor ajánlatos elkezdeni a jégtáncot? Maximum hány évesen érdemes belekezdeni?

Hobbi szinten

Legjobb válasz: ez olyan mint a balet minnél kissebben annál jobb,szerintem olyan 5-6 évesen érdemes elkezdeni,de ettûl függetlenül 20 évesen is csinálhatod HOBBI szinten fülleg ha ráérzel a jégtáncra :D sok sikert :D

ez olyan mint a balet minnél kissebben annál jobb, szerintem olyan 5-6 évesen érdemes elkezdeni, de ettûl függetlenül 20 évesen is csinálhatod HOBBI szinten fülleg ha ráérzel a jégtáncra :D sok sikert :D
Hobbi szinten bármit bármikor el lehet kezdeni.
hobby szinten bármikor persze, na de versenyszerûen nem árt ha már 6 évesen ...

Ménekkel hány éves korban szokás hivatalosan elkezdeni a fedeztetést?

Legjobb válasz: Mivel õket is megviseli az állandó fedeztetés, ezért gondolom 5-6 éves korában. Ahogy a kancákat is, akkor a legjobb elkezdeni fedeztetni. De ebben nem vagyok biztos, hogy így van.

Mivel õket is megviseli az állandó fedeztetés, ezért gondolom 5-6 éves korában. Ahogy a kancákat is, akkor a legjobb elkezdeni fedeztetni. De ebben nem vagyok biztos, hogy így van.
Tenyész vizsga után. A tenyésztõ pedig látja mikor kell elvinni a mént. kb. 4-7 évesen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!