Találatok a következő kifejezésre: Hány éves vagyis meddig nő (3 db)

Hány éves korig, vagyis meddig nő egy nő melle?

Én 18vok és nagyon zavar hogy nekem olyan kicsik.És rossz azt nézni hogy másoknak meg milyen szép nagyok f?leg úgy hogy tudom hogy a barátomnak is a nagy mellek tetszenek. Van rá esély hogy még n?ni fog az enyém és szép nagy lesz nekem is?

Legjobb válasz: Esély van hogy nõni fog! Képzeld én kicsit felszedtem pár kilot nem sokat! Meg hát kaptam kis maszirozást is... :) és képzeld 75/c rõl 75/d-re kellett áttérnem... 75/d-set meg találni nehéz... nekem legalább is.

Esély van hogy nõni fog! Képzeld én kicsit felszedtem pár kilot nem sokat! Meg hát kaptam kis maszirozást is... :) és képzeld 75/c rõl 75/d-re kellett áttérnem... 75/d-set meg találni nehéz... nekem legalább is.
ugy olvastam itt a többi témában h 24ig nõ a mell. barátnõm is 19 volt mikor 80B volt most 21 és 80C. de nem sokat számit ez, ne aggodj amiatt ha kicsi vagy ha nagy nem ez a legfntsabb nekünk hidd el.
Nem ez a legfontosabb, de még nõni fog. Ne aggódj! Kitartás!
meg hozzatennem ahhoz amit az elozo valaszadod irt(egyetertek vele), hogy azert nem epp a meret a lenyeg, na jo kinek hogy...szerintem nem fontos a meret, egy kisebb mell is lehet szep es formas...vannak tornagyakorlatok amivel feszesebb lesz...
Elõször is inkább a helyesírásoddal foglalkozz, mert az talán egy kicsit fontosabb! (nõl?) Egyébként már ne számíts nagy változásra, a lányok növekedése 18 éves korukra befejezõdik. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, és mások is szeretni fognak. Ha barátodnak nem teszik, keressen mást, úgysem érdemel meg téged!
Nõt a melled? :) csak érdekességként kérdezem :)
23 éves korig
A kérdező hozzászólása: hát már elég régóta tartom a magasságom, nem hinném, hogy magasabb lennék már köszi a válaszokat
Nem, valóban nem valószínû. De ettõl még gerinces ember lehetsz :) Egy összehasonlító térd röntgen felvételrõl elég jól meg lehetne mondani, hogy fogsz-e még növekedni.
A kérdező hozzászólása: akkor gondolom 18évesen már nem nõ tovább a gerincem (fiú vagyok)
A csigolyák növekedését a csigolyatestek elülsõ peremén elhelyezkedõ növekedési porc határozza meg. A gerinc fejlõdése az iskolás évekre esik. Utána már a hosszú, végtagi csöves csontok növekedése dominál, ez egyéntõl függõen eltarthat akár a 21-23-ik évig.
A kérdező hozzászólása: Mert a csigolyák növekedése mikor ér véget?
Tévedésben vagy. Ilyenkor már nem a csigolyák nõnek, a testmagasság növekedését az alsó végtag ízületeinek a növekedési porca (epifízis) okozza. Ha már záródtak az ún. epifízis fugák (rések), már nem növekszik tovább a magasság. Ezt pl. egy egyszerû térd röntgen felvételrõl meg lehet állapítani.
Köszi le3het kosaraznia kéne, de nem kar, amugy bocs az off-ért, de köszi, remélem nem is lesz nagyobb most 16 és 41 es lába van ( lány )
Én 181-186 közöttire tippelném, de úgysem lehet pontosan megmondani.
Akkor ha a lányom most 16 évesen 178 cm ( apja 192 ) akkor mennyi lesz a várható magassága 23 évesen ? Bocs az off -ért.
ha 178cm vagyok 17 èves fiú és az orvos a térdemet megröngenezte és azt mondta h még növök akkor mekkora lehetek ??

15 éves vagyok a péniszem szára 16 cm körül van átmérőre olyan 56 mm-er, ez milyennek számít? Meddig nő a pénisz vagyis hány éves korig?

Legjobb válasz: Szára :D:D:D:D Ez jó méret, ne parázzál. Amúgy kb. 18 éves korig kialakul a végsõ hossza.

Szára :D:D:D:D Ez jó méret, ne parázzál. Amúgy kb. 18 éves korig kialakul a végsõ hossza.
Hát ez már nem kis méret, fõleg ha jól mérted az átmérõt . Általában a nemi érés befejeztével a növekedés is megáll .15-17 között.
Miért akar lófaszt minden fiatal kölök magának, nem értem?
A kérdező hozzászólása: ki mondta hogy lófaszt akarok?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!