Találatok a következő kifejezésre: Hány éves vagyis (20 db)

Hány évesen kell elveszteni a szüzességet? Vagyis hány éves korban ajánlott? 15/L Ne gondoljátok azt, hogy már elakarom, csak akarom tudni.

Legjobb válasz: Így van egyeske, a lányodnak remélhetõleg már 10 évesen elveszik. Kérdezõ: nincs erre szabály, nincs olyan, hogy "kell". Akkor _érdemes_ szexelned, ha késznek érzed magad rá és van megfelelõ partner hozzá.

Így van egyeske, a lányodnak remélhetõleg már 10 évesen elveszik. Kérdezõ: nincs erre szabály, nincs olyan, hogy "kell". Akkor _érdemes_ szexelned, ha késznek érzed magad rá és van megfelelõ partner hozzá.
a kettesre hallgass, az egyes csak egy túlfûtött nõ, akinek majd mindjárt jól berakom a brokeszt, hogy észre vegye magát. :)
kedves 2eske, nem fog, mivel nem lesz gyerekem. :D Muhahahahah
sztem minél elõbb, annál jobb.. :) én 18 voltam, de már igy is lekéstem.. 23L
#5: ennek õszintén örülök. Nem lesz nagy veszteség, ha kihal a fajtád.
:-)) Máris elkéstél! Sürgösen jelentkezz nálam! Titokban lerendezzük a dolgot. Majd azt mondom mindenkinek, hogy már két évvel ezelött is voltunk együtt. (Nagyon csacsi a kérdésed!)
Mert nem kell és kész. A párom se akar. Legalábbis ez a mostani.
nem jó, ha nem akarsz gyereket majd. vagy ha a párod akar majd? hagyjuk már ezt a korai nekem nem kell gyerek dumát...
Nincs ajánlott korhatár. Azaz van. Amikor késznek érzed magad arra, hogy szexelj. És ne azért, hogy túl legyél rajta, hanem mert akarod. Mert a pasid jelenlététõl is elcsurran a bugyid, és mert a csók a simogatás, esetleg, hogy kinyal, meg a maszti már nem elég, és több kell. Akkor valószínûleg már kész vagy rá, hogy belemenj. Van akinél ez 14 éves korban megvan, van aki 21-22 évesen jut oda. Ne a barátnõk, ismerõsök osztálytársak és a nagy átlag legyen a mérvadó, hogy ki mikor veszítette el. Érezd magad késznek. Akard, és ne azért mert a pasid már akarja, vagy mert tartasz tõle, hogy ha nem mész bele akkor majd elhagy.
Nem tudom h ismeretlenül miért irkálsz ilyeneket. Inkább a te fajtád haljon ki, aki ok nélkül pocskondiáz másokat.

Hány évesek az Inuyasha-ból emberi években számolva - vagyis nem 150-200 évre gondolok - az alábbi szereplők? (Folytatás lent)

Inuyasha, Kagome, Sango, Miroku, Shippo, Kouga, Kikyou és Sesshoumaru

Legjobb válasz: Inuyasha 17 éves. Kagome 16 éves. Sango 19 éves vagy 18. Miroku 19 éves. Shippo olyan 9-10 éves. Kouga 17 éves. Kykiou 18 éves. Sesshuomaru olyan 22 éves lehet.

Inuyasha 17 éves. Kagome 16 éves. Sango 19 éves vagy 18. Miroku 19 éves. Shippo olyan 9-10 éves. Kouga 17 éves. Kykiou 18 éves. Sesshuomaru olyan 22 éves lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Inuyasha: Több ezer Kagome:17-18 Sesshoumaru: Több ezer Kikyou: Kb. 27 Bocsi csak ennyit tudok!
Inuyasha 16 éves. = 300 Kagome 15 éves. Sango 18. éves Miroku 19 éves. Shippo 7 éves. Kouga 17 éves. Kykiou 18 éves. Sesshuomaru 21.éves = 1500-2000
annyira hülyék vagytok hogy már fáj azt hiszem totosai van olyan 600-700 éves sesshoumaru 300-400 éves lehet inuyasha 150-200 éves kagome 15, sango 16, miroku 18, koga 16, shippou 7, kikyou 18-24 között

15 éves vagyok a péniszem szára 16 cm körül van átmérőre olyan 56 mm-er, ez milyennek számít? Meddig nő a pénisz vagyis hány éves korig?

Legjobb válasz: Szára :D:D:D:D Ez jó méret, ne parázzál. Amúgy kb. 18 éves korig kialakul a végsõ hossza.

Szára :D:D:D:D Ez jó méret, ne parázzál. Amúgy kb. 18 éves korig kialakul a végsõ hossza.
Hát ez már nem kis méret, fõleg ha jól mérted az átmérõt . Általában a nemi érés befejeztével a növekedés is megáll .15-17 között.
Miért akar lófaszt minden fiatal kölök magának, nem értem?
A kérdező hozzászólása: ki mondta hogy lófaszt akarok?!

Ti hány éves korotokban mennétek (mentetek) férjhez? Vagyis mennyi az ideális?

Legjobb válasz: Kinek mennyi, ez nem a kortól függ, hanem attól, hogy mikor találod meg az a férfit, akivel le akarod élni az életed. Van aki 20 évesen találja meg, van aki csak 35-40 évesen.

Kinek mennyi, ez nem a kortól függ, hanem attól, hogy mikor találod meg az a férfit, akivel le akarod élni az életed. Van aki 20 évesen találja meg, van aki csak 35-40 évesen.
Erre nincs tuti recept, hogy mikor ideális. Én 29-et betöltöttem, amikor férjhez mentem. Megtehettem volna ezt 18 évesen is, mert az akkori barátom is megkérte a kezem, de nemet mondtam, éreztem, hogy elhamarkodott lenne, rá 3 hónapra el is váltak útjaink. A megfelelõ embert kell hozzá megtalálni, nem a kor számít igazán.
Én 34 évesen mentem férjhez. Nekem az volt az ideális. Mondom: NEKEM. :) Az hogy neked mennyi, csak te tudhatod.
Anyukám 21 évesen ment férjhez. Amikor kicsi voltam, azt gondoltam, én is akkor fogok. Hát már jócskán lekéstem róla, most leszek 29 éves, nyáron megyek férjhez. De megtarthattuk volna már korábban is az esküvõt, csak lakásra kellett a pénz és bútorokra. Az, h mi az ideális, nem lehet betonba önteni. Amikor úgy érzitek, h mindketten ezt akarjátok.
"hééé, miért lettem lepontozva?! nektek már a 26-27 év késõi? kajak nem értelek titeket, hát a karriert mikor csináljam? akkor tuti nem, amikor házas leszek, mert akkor a család az elsõ..." Nem tudom, miért pontoztak le, de biztos nem azért, mert késõ. Ez manapság inkább korai házasságnak minõsül. :) Addigra még semmilyen karriert nem építesz ki, ha még tanulsz húszas éveidben. A karrierista nõk jóval 30 felett érnek révbe.
hééé, miért lettem lepontozva?! nektek már a 26-27 év késõi? kajak nem értelek titeket, hát a karriert mikor csináljam? akkor tuti nem, amikor házas leszek, mert akkor a család az elsõ...
én most 21 vagyok, és úgy tervezem, a 26-27 éves kor már ideális egy házassághoz, remélem, addig a fejem is benõ, mert jelenleg még egy komolyabb kapcsolat is túúúl felnõttes és komoly nekem. :D
Szerintem ideális nagyon nincs. De mondjuk átlagosan aki már huszasévei elején megtalálja az "igazit", az 30 éves kora elõtt meg is házasodik, családot alapít. De nem mindenkinél jön össze, vagy nem köti le magát idejekorán (úgyis sok a válás...) Mi 2 évesek leszünk idén, együtt is élünk. Szerintem úgy 2-3 év múlva lenne aktuális a házasság. Összefoglalva szerintem fontos lenne, hogy az emberek éljenek valamennyit együtt, mielõtt házasodnak. Pl. itt van olyan, 17 éves, de 20 évesen házasodni akar. Mikor még feltehetõen tanul, legfeljebb anyuhoz tudnak költözni... Elõtte együtt sem élnek. Hát sok sikert az ilyenhez... Biztos 1000-bõl egyszer be is jön.
Én 20 vagyok, a párom 29!4 éve együtt.Én már most hozzá mennék, nem érezném korainak, én tudom hogy vele szeretném leélni az életem. Õ azonban mindig hárít.(nincs elég pénz, én túl fiatal vagyok még...stb.Szerintem ez mind csak kifogás hogy húzza az idõt, nem biztos ebben az egészben sajnos és ez nekem fáj! :(
20 éves koromra tervezzük az esküvõt a barátommal. :) 17/l
18-99
23-at betöltöm mikor férjhez megyek az IDÉN :D A párom 30 lesz az esküvõt követõ héten :D Ki mikor, kinek mikor jó :D
Én 25, férjem 29 volt az esküvõ idején. Az ideális valahol 16 és 116 között keresendõ. :)
Attól függ ki mikor érzi magát elég felnõttnek egy házassághoz. Én 22 évesen mentem hozzá a páromhoz, nekem pont ideális kor. Akkor õ 28 volt.
Én 22 évesen mentem férjhez, 7 év együtt járás után. Csak õ volt az egyetlen férfi az életemben. 23L
22 évesen ismertem meg a a jelenlegi páromat aki remélhetõleg az utolsó is lesz és bármikor hozzámennék most 24 éves vagyok
Az tuti, azt nem tudtam volna elképzelni :) Az nekem is gyors lett volna, nem mertem volna belevágni. Összeköltözést még talán - ha nagyon szerelmes vagyok -, de házasságot semmiképp se, teljesen idegen emberrel minimum 1, 5-2 év után tudtam volna elképzelni. Hát mi annyira ismertük egymást, hogy haverként még laktunk is együtt 2 évig, szóval pontosan tudta a másik, hogy a "hülyeségek" terén mire számíthat, mit kell elviselnie :)
de elõtte 7 évig ismertétek egymást, szerintem az kicsit más, mintha megismerkedsz valakivel 2012. május elsején és 2012. június elsején már meg is kéri a kezed, az már gyors tempó, nem? :P
pár nappal az esküvõnk elõtt töltöm a 25-öt. nekem ez így jó :)
"Mennyi idõ után?" Több kérdés született már itt ennek kapcsán, én speciel rendszeresen le voltam pontozva :D, de ha érdekel, leírom. 7 évig legjobb barátok voltunk a férjemmel, amíg egyszer csak úgy nem éreztem, hogy szerelmes lettem, neki már régóta tetszettem, mondhatni valahol belül erre várt... Összejöttünk, rá 2 napra már csak a cuccaimért mentem haza, rá 1 hónapra megkérte a kezem és rá 7 hónapra összeházasodtunk. Hozzáteszem, hogy ilyen 2008-2009 tájékán poénból levezettük, hogy az én szülinapomon 2010-ben megkéri a kezem és az õ szülinapján 2011-ben összeházasodunk (még meg is néztük, hogy az szombatra fog esni) és 2 éven át ezen poénkodtunk, hát bejött :)
de egyébként én úgy tettem volna fel a kérdést, h mennyi idõ után? mert engem ez jobban érdekel :) de persze ez is függ elég sok mindentõl...
ideális, ha megtalálod a párod. én 29 vagyok, most nyáron lesz az eskuvo.
háát, a karrierem már most 21 évesen is alakul szerencsére :) úgyhogy szerintem addigra (5-6 év múlva) elérem azt a pontot, ami a karrierem szempontjából okés :)
Én akár már holnap is férjhez mennék, nekem ez az egyik álmom nagyon kicsi korom óta. Egyébként 23 leszek a nyáron, a kedvesem 28 múlt novemberben. És 4 éve vagyunk együtt. Az esküvõ pedig eléggé valószínû, hogy még pár évet várat magára. De nem is baj, addig van idõm mindent kitalálni :)

Lányok, hány évesen kezdtetek el vagy kezdtétek el ízlelgetni a maszturbálást vagyis az önsimogatást ott lent? =)

Úgy értettem a kérdést,hogy úgy átlagba mikor. És bn?k között szoktatok ilyenekról beszélni?=D vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Én 13 évesen fedeztem fel, hogy tudok magamnak örömet okozni. Barátnõim között tabutéma volt ez. Aztán két hónapja, amikor szóba került elõször komolyabban a szex közöttünk (jah és 19 évesek vagyunk, és szüzek), akkor tett rá az egyik barátnõm egy nagyon halvány utalást, hogy õ csinálja. Én "bevallottam", hogy szoktam maszturbálni, de aztán nem veséztük ki a témát, mert õ nekik ez nagyon kényes. Meg amúgy is felesleges lenne errõl különösebben beszélgetni szerintem.

Én 13 évesen fedeztem fel, hogy tudok magamnak örömet okozni. Barátnõim között tabutéma volt ez. Aztán két hónapja, amikor szóba került elõször komolyabban a szex közöttünk (jah és 19 évesek vagyunk, és szüzek), akkor tett rá az egyik barátnõm egy nagyon halvány utalást, hogy õ csinálja. Én "bevallottam", hogy szoktam maszturbálni, de aztán nem veséztük ki a témát, mert õ nekik ez nagyon kényes. Meg amúgy is felesleges lenne errõl különösebben beszélgetni szerintem.
nahát, valaki itt köztünk már 11 évesen férjhez ment XD Én kisiskolás voltam. Egy viszont tuti: kamasz lányok közt a maszturbálás tabu téma. Sõt, sokszor a nõk között is. Ez egy nagy különbség a fiúk meg a lányok között :) )
Én 14 éves voltam, de sok lányt tudok rajtam kívül, aki hamarabb kezdte el.
Már nem emlékeszem, olyan régen volt. Olyan 11-12-13 lehettem.
Nem tudom pontosan, de ovis voltam...Csak akkor még nem voltam vele tisztában, hogy tulajdonképpen mi is az...
Bár pasi vagyok, remélem nem gond ha válaszolok. A barátnõm 10 évesen kezdett masztizni, és ez sem korai. Több ismerõsömnek van gyermeke (2-4 éves), és nemegyszer észreveszem, hogy ráül pl a plüssmacira és elkezdi magát húzogatni rajta. Ez már ösztönként benne van minden emberben.
Én sosem csináltam, eszembe se jutott. Van férjem, minek? Olyan szánalmas dolog.
én kb 8 évesen.és van egy gyerekkori barátnõm, akivel már születésünk óta ismerjük egymást.vele mindig megbeszéljük: D volt, hogy egymásnak csináltuk:$
én 9-10körül lehettem, és volt egy barátnõm, akivel mindent megbeszéltünk, volt hogy eggyütt csináltuk.visszagondolva kicsit durva volt.
amúgy durva hogy a nóknél ez ilyen tabu téma! én 16 éves fiú vagyok és 11 évesen vertem ki elõször!:) én egy teljesen normális átlagos srác vagyok és a haverok között(persze csak akkor ha lány nincs a közelben) bátran mondjuk hogy mikor kire és mennyi idõ alatt verte ki!!! persze nem ez a legjobb téma, de például mikor gépezés közbe mikrofonon beszélek a többi haverral bátran mondjuk hogy bocs 5 perc csak kiverem!!! :)
Én is még ovis koromba kezzdtem, talán 4-5, de természetesen akkor még én se tudtam mit is csinálok:)
Az önsimogatást én is olyan 5-6 évesen fedeztem fel, persze nagyon nem voltam tisztában a dolgokkal:) De csak 15 évesen maszturbáltam elõször. Akkor viszont elsõre sikerült orgazmusig eljutnom:)
Én is még ovis voltam! Olyan 5-6 éves lehettem!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál=) Várom a további tapasztalatokat :D
A kislányom 3 éves volt, amikor lába közé szorított takaróval sokáig birkózott

Egy pasi, kb hány éves koráig ugy mond éli ki magát? Hogy családot, házasságot gyereket válaljon? Vagyis lenyugszik!

Legjobb válasz: Pasinként változó. A párom huszonévesen családot és gyereket akart. Van egy ismerõsöm, aki 35 éves és a számára nagyon vonzó (szeretett) korabeli gyerekes nõ nem kellett neki, most egy 21 évessel jár, nyilván azért, mert így még nem kell lekötnie magát.

Pasinként változó. A párom huszonévesen családot és gyereket akart. Van egy ismerõsöm, aki 35 éves és a számára nagyon vonzó (szeretett) korabeli gyerekes nõ nem kellett neki, most egy 21 évessel jár, nyilván azért, mert így még nem kell lekötnie magát.
attól függ, mikor kezdte a nagy életet :) tehát ha már 15 éves kora óta nyomja az ipart :) , akkor nagyobb az esélye, hogy korábban lenyugszik. viszont, ha csak 18-20 évesen kezdte, akkor ne sokat remélj...
a munkatársam 35 éves és balatonra meg a szeliditóra meg soltvadkertre jár bulizni(nem piázni) csajozni hawerokkal lenni hülyülni meg ilyenek de van hawwerom akinek má 22 éves korában volt neki 2 gyereke
Jaja, ezt nem lehet így megmondani, hogy mikor. Ez minden srácnál más. Én pl. sosem vágytam rá, hogy bulizgassak, és minden nap más csajt vigyek ágyba. Nekem elég volt mindig ugyanaz a csaj...
Vannak akik soha..
Erre a normális válasz ha szerelemes lessz! Ez független a kortól.
az én pasim 20 éves, elég korán is kezdte a bulizgatást, de sztem egy jóideig még nem fog leállni :S szóval nem tudom... az átlag talán olyan 25-30 között van
Mert még nem hallottam olyat hogy ha valaki szerelmes akkor megcsal valakit. Csak az elõzõt akartam kiegészíteni!
A kérdező hozzászólása: Hat elég korán kezte a bulizást, csajozást!Elég sokat csalodott!
Ez tényleg egyénenként változik. Függ attól is, hogy milyenek voltak a korábbi kapcsolatai, mennyit csalódott, mire vágyik, megtalálta-e, akivel élni akar.
Én 19 vagyok, 1 éve vagyok megyütt a barátnõmmel és nélükle nem járok el soha bulizni. Nem azért mert nem enged, hanem mert nem akarok. Szóval szerintem lehet valaki akármennyire nagy partyarc, ha bejön a nagy szerelem, akkor leáll vele az ember.
23 éves korig
A kérdező hozzászólása: hát már elég régóta tartom a magasságom, nem hinném, hogy magasabb lennék már köszi a válaszokat
Nem, valóban nem valószínû. De ettõl még gerinces ember lehetsz :) Egy összehasonlító térd röntgen felvételrõl elég jól meg lehetne mondani, hogy fogsz-e még növekedni.
A kérdező hozzászólása: akkor gondolom 18évesen már nem nõ tovább a gerincem (fiú vagyok)
A csigolyák növekedését a csigolyatestek elülsõ peremén elhelyezkedõ növekedési porc határozza meg. A gerinc fejlõdése az iskolás évekre esik. Utána már a hosszú, végtagi csöves csontok növekedése dominál, ez egyéntõl függõen eltarthat akár a 21-23-ik évig.
A kérdező hozzászólása: Mert a csigolyák növekedése mikor ér véget?
Tévedésben vagy. Ilyenkor már nem a csigolyák nõnek, a testmagasság növekedését az alsó végtag ízületeinek a növekedési porca (epifízis) okozza. Ha már záródtak az ún. epifízis fugák (rések), már nem növekszik tovább a magasság. Ezt pl. egy egyszerû térd röntgen felvételrõl meg lehet állapítani.
Köszi le3het kosaraznia kéne, de nem kar, amugy bocs az off-ért, de köszi, remélem nem is lesz nagyobb most 16 és 41 es lába van ( lány )
Én 181-186 közöttire tippelném, de úgysem lehet pontosan megmondani.
Akkor ha a lányom most 16 évesen 178 cm ( apja 192 ) akkor mennyi lesz a várható magassága 23 évesen ? Bocs az off -ért.
ha 178cm vagyok 17 èves fiú és az orvos a térdemet megröngenezte és azt mondta h még növök akkor mekkora lehetek ??

Fiúk! SZERINTETEK hány évesen veszítik el a lányok a szüzességük? Vagyis mi a legfiatalabb kor amire azt mondod, hogy a lány már NEM szűz?

lécci írd ki a korod és fejtsd ki a válaszod :D

Legjobb válasz: Hát ez teljesen változó.Elég nehéz megmondani,h ki szûz és ki nem.Van olyan aki már 14 évesen nem szûz,de van olyan is aki még huszonévesen is az.Ez attól függ.h a lány késznek érzi-e magát a testi eggyütlétre.

Hát ez teljesen változó.Elég nehéz megmondani, h ki szûz és ki nem.Van olyan aki már 14 évesen nem szûz, de van olyan is aki még huszonévesen is az.Ez attól függ.h a lány késznek érzi-e magát a testi eggyütlétre.
Szerintem a többség 15 körül, de 17 az a határ amikortól már el sem tudom képzelni, hogy nem szûz. Sajnos.
"a fiúk szerint nagyábból mi az a legfiatalabb év, hogy azt mondják a lányra, hogy már nem szûz" - nem mindegy? Nem attól leszek szûz vagy nem szûz, mert vki azt mondja rólam. Hanem attól, h volt-e fiú, aki a hüvelyembe helyezte a farkát. Ha átszakad a hártya, úgyis hiába mondja rám, h szûz vok.
17/F voltam
Te vagy nem tudsz fogalmazni, vagy nagyon buta vagy, vagy én vagyok nagyon buta :D de az a lényeg hogy szerintem minden lány más más életkorban veszti el és nem mondom azt egy 50 évesre se hogy nem szûz mivel nem tudom hogy szûz e szerintem ez apszolut életkorfüggetlen.
sajnos ha túl fiataon veszítik el akkor nem fogják soha élvezni a sexet csak kielégülnek. egy elsõ keksznek nagyon jónak kell lennie és ez egy 12-14 éves korú kiscsajnál nem túlzottan lehetséges. mellesleg senki sem kényszeríti, hogy 12 évesen kefélnie kell
Szerintem egy csajnak azért a 16 éves korát mindenképpen meg kellene várnia. Tudom, hogy sokan már 14 évesen nem szûzek, ami gáz. Tizenhat éves kor a csajoknál egy válaszvonal lehet, persze nem mindenkinél. f/21
A kérdező hozzászólása: Igazad van 22:32-es tényleg nem tudtam most jól fogalmazni. Csak tudod mostanság a 10-20 éves kor között, sõt inkább 12-16 éves kor között nagyon sok lány fekszik össze mindenkivel. És ezért gondoltam, hogy felteszem ezt a kérdést, hogy a fiúk szerint nagyábból mi az a legfiatalabb év, hogy azt mondják a lányra, hogy már nem szûz. Lehet, hogy jabban kellett volna megfogalmaznom a kérdést, de nem ment bocsi XD
sajnos ha túl fiataon veszítik el akkor nem fogják soha élvezni a sexet csak kielégülnek... az nem ugyanazt?:S:S:S:D:D:D ez egy nagyon hülye kérdés.. mért mondanák már a pasik wkireh szûz wagy nem.. inkább kérdezzék +, meg mit is érdekli õket.. h ki az +ki nem ??:S , ha nincs közük hozzá.. normálisabban is megfogalmazhattad wolna, de ennek sehogy sincs értelme :S
Elsõs Fõiskolás lányoknál készült felmérés szerint tehát 18-19 éves lányoknál 1/3-ad a szüzek aránya, kb.ez az arány a teljes lakosságban mérve is.
egy osztálytársam 15 évesen elvesztette, de egyébként tök normális csaj. bnõm meg 17 és még nem vesztette el :) szerintem 16-17 körül van az átlag!
elõzõ vagyok: régebben volt egy csaj ismerõsöm aki 13évesen otthagyta a sulit és szülni ment!
ismerekolyatis aki 12 évesen..

Mikor mehetnék testépítő versenyre? Vagyis hány éves koromtó, lány létemre?

Legjobb válasz: Amikor elértél egy olyan formát amivel meg illik mutatkozni egy ilyen versenyen. De én azt mondom hogy 18 év alatt még nem lenne valami egészséges atomra beszálkásitani

Amikor elértél egy olyan formát amivel meg illik mutatkozni egy ilyen versenyen. De én azt mondom hogy 18 év alatt még nem lenne valami egészséges atomra beszálkásitani
Szerintem ha ott lennél, hogy érdemes ilyenen gondolkodni, tudnád :D Azért én kíváncsi vagyok, hogy mennél te versenyre :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!