Találatok a következő kifejezésre: Hány éves tarthatók (2 db)

Hány éves kortól tarthatók lőfegyvert?

És mi kell hozzá, hogy (hol) szerezhetek engedélyt? Hova kell mennem? És pl. pisztolyhoz és UZI-hoz is más-más engedély kell? (ugyértem különféle).

Legjobb válasz: Nyomós indok nélkül ebben az államban egyáltalán nem tarthatsz fegyvert, kivéve kimondottan vadászati célra, amúgy 18 éves kortól olyan vizsgát raksz amilyet akarsz, (kivéve A korlátlan jogsit ami 21-tõl van) a helyi rendõrkapitányságon kell errõl érdeklõdni.

Nyomós indok nélkül ebben az államban egyáltalán nem tarthatsz fegyvert, kivéve kimondottan vadászati célra, amúgy 18 éves kortól olyan vizsgát raksz amilyet akarsz, (kivéve A korlátlan jogsit ami 21-tõl van) a helyi rendõrkapitányságon kell errõl érdeklõdni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! És milyen nyomos ok kell rá?:D Önvédelem?:/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És az orvosi az hogy megy/van?
Lépj be egy lövész klubba, a többi már megy magától! Általában ott tartanak tanfolyamot, és vizsgát is fegyverkezelébõl! Az orvosit meg a sportkórházban csinálják.
A kérdező hozzászólása: *És milyen egy lövész klub?:) tanulunk lõni meg ilyenek?? *És az orvosin mit csinálnak? vérvétel meg ilyenek?? *Köszi a válaszokat! * xD
te olyan hülye vagy 50 évtõl és max vizipisztolyt .

Ebben a terkóban hány éves koráig tartható a királypiton?

60*30*35 (baby korától) és ha felnőtt mekkora kell neki?

Legjobb válasz: Szerintem amíg nagyon kicsi mondjuk de én szerintem ez nsgyon kicsi terkó ugyhogy vegyél egy nagyobbat amiben már élete végéig lehrt

Szerintem amíg nagyon kicsi mondjuk de én szerintem ez nsgyon kicsi terkó ugyhogy vegyél egy nagyobbat amiben már élete végéig lehrt
Mi az a terkó? Mi az a 60*30*35? Mi az a baby korától? Mi az a királypiton? :O
A kérdező hozzászólása: Terrárium, Mérete a terráriumnak, kicsi kígyó, Kígyó
Ez így kicsi! Már az elsõ hónapokban elég sokat nõnek, és ha kicsi a terrárium akkor az állatnak táplálkozási problémái is adódhatnak (amire a Ball python egyébként is hajlamos)! Szerintem minimum egy 60x40x50-es terkó szükséges, de érdemesebb lenne olyat venni amibe élete végéig kényelmesen ellehet.... Amúgy igen (!) a terráriumok sajnos indokolatlanul túlárazottak (vagyis gondolom mert nincs rá akkora kereslet, vagy passz).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!