Találatok a következő kifejezésre: Hány éves számít egy (36 db)

Lányok nektek mi számít jobban, hogy hány éves egy srác, vagy, hogy hány évesnek néz ki?

Legjobb válasz: Én férfi vagyok, de szerintem kb. egyik se. Ha tökös vagy, akkor magabiztos is. Most hogy 20 éves vagy, de 26nak nézel ki, vagy ha 30 vagy de simán letagadhatnál 8 évet. Ha mind2 esetben nyámnyila vagy, akkor kb. max barát. Ha mind2 esetben tökös vagy, és van tartásod, akkor még õ visz az ágyába.

Én férfi vagyok, de szerintem kb. egyik se. Ha tökös vagy, akkor magabiztos is. Most hogy 20 éves vagy, de 26nak nézel ki, vagy ha 30 vagy de simán letagadhatnál 8 évet. Ha mind2 esetben nyámnyila vagy, akkor kb. max barát. Ha mind2 esetben tökös vagy, és van tartásod, akkor még õ visz az ágyába.
nem kinézetben számít a kor, hanem gondolkodásban
hogy milyen vastag a pénztárcája és hogy mennyire jóképu a tobbi le van szarva magasról
a penztarca :)
jó persze, nyilván nem számít senkinek az életkor. de láttam már fordított esetben olyat, ahol nagy baj is lehetett volna. egy srác összejött egy lánnyal, srác 18 volt, a lány 16. le is feküdtek, majd utána derült ki, hogy a lány igazából csak 13. csak éppen tényleg kinézett 16-nak, eleve korán érõ típus volt, meg sminkelte is magát. a srác persze egybõl szakított vele, és hónapokig rettegett, nehogy feljelentse õt a lány, vagy a szülei, mert 14 év alatt akkor is pedofíliának számít, ha a lány beleegyezik. szóval azért igenis számít, hogy hány éves vagy, és mennyinek nézel ki. én alapból nem kezdenék pl 17 éves fiúval 23 éves létemre, még akkor sem, hanem 27-nek nézne ki.
szerintem ezen nem múlik semmi :) ) én nem fogok azért nem járni valakivel mert ennyinek néz ki..vagy mert ennyi éves.. :D ha tetszik és én is neki akkor nem mindegy? a szerelem a fontos nem az hogy hány éves.. :)
Az, h hány éves.
Az érdekel, hogy agyilag hány éves szinten áll.
Mivel lányokat írtál, gondolom fiatalokra gondolsz. Ilyenkor még a korkülönbség is számít, fõleg, ha a fiú a fiatalabb. Az, hogy hány évesnek néz ki, csak akkor számít, ha baj van a korkülönbséggel, de ez javíthat vagy ronthat is rajta.
Hogy hány éves. Ne legyen nálam idõsebb.
A rendes életkora.. :)
is-is. ha a srác 18, de kinéz 28-nak (amit nehezen tudok elképzelni), akkor sem járnék vele. az viszont még rosszabb, amikor valaki 28, és kis taknyos 12 évesnek néz ki.
#12 ha hazudik.. az egyéni :D szerintem :) ) a többség nem hazudik a koráról
2, 5x=10 x=4
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)
Ne mááár..ez 8. osztály? Amúgy szerintem a fiú 4 éves: 4+4=8 8+2=10 ennyi!

Egy úszó kb hány éves koráig szokott versenyekre járni? (pl OB) Tehát mikor hadja abba a karierét? Ki számít öregnek? (35-40? )

Legjobb válasz: Ez 3 különbözõ kérdés. 1.: Akár 60-70 éves koráig is járhat versenyekre, ha élvezi. 2.: Soha nem hadja abba. Legfeljebb hagyja. De ugye nem ez volt kérdés. 3.: Öregnek onnantól számít valaki, amikor öregnek érzi magát, de azért ez olyan 60 év körül már be szokott következni. (Szerintem a 30-35 sokkal reálisabb, de egy kicsit igazán odafigyelhetnél, hogy hogyan teszed fel a kérdésedet...)

Ez 3 különbözõ kérdés. 1.: Akár 60-70 éves koráig is járhat versenyekre, ha élvezi. 2.: Soha nem hadja abba. Legfeljebb hagyja. De ugye nem ez volt kérdés. 3.: Öregnek onnantól számít valaki, amikor öregnek érzi magát, de azért ez olyan 60 év körül már be szokott következni. (Szerintem a 30-35 sokkal reálisabb, de egy kicsit igazán odafigyelhetnél, hogy hogyan teszed fel a kérdésedet...)
Amikor már egymás után 3 - 4 szer, mindenki jobb nála.
Amikor nem tud eleget pisilni, mert várja Roger Moore. ;)

Hány éves kortól számít egy lány felnottnek?

Letudnátok írni az ehhez tartozó torvényeket..?

Legjobb válasz: Mindenki 18 éves kortól számít felnõttnek.

Mindenki 18 éves kortól számít felnõttnek.
Igen, 18 éves kortól számít felnõtt korúnak kivétel nélkül mindenki. Igaz, agyilag sokan nem számítanak annak.

Hány éves kortól számít egy lány felnőttnek?

úgy értem,hogy biztos nem felnött egy 13 éves lány,aki már érettebben gondolkodik,de mégis minek kell lennie ahhoz,hogy valakire azt mondják hogy "feln?tt"? ugy viselkedjen? vagy mi?(mondjuk ha kinézetre kinéz már mondjuk 18-nak..)?

Legjobb válasz: A legtöbb 18 éves - bár hivatalosan felnõtt - igazából nem az. Szerintem felnõtt aki tudja mit akar, önálló, valamilyen szinten eltartja magát. Ez lehet 25 éves kortól és lehet 18 éves kortól, de semmiképp 13 éves kortól. (Azt hiszem akkor leszel felnõtt, amikor már nem tartod magad annak)

A legtöbb 18 éves - bár hivatalosan felnõtt - igazából nem az. Szerintem felnõtt aki tudja mit akar, önálló, valamilyen szinten eltartja magát. Ez lehet 25 éves kortól és lehet 18 éves kortól, de semmiképp 13 éves kortól. (Azt hiszem akkor leszel felnõtt, amikor már nem tartod magad annak)
Egy 13éves lány gondolkodhat felnõttesebben...de akkor is 18éves koráûtól számit felnõttnek...addig a szülõkön a felelõsség, 18éves kortól már nem!! Sem testileg sem lelkileg nem felnõtt egy 13éves lány!
Természetesnek kell lenni és magabiztosak.
A felnõtséget ne keverjük a nagykorúságal.
szerintem 25, onnantól kezdenek kicsit jobban megkomolyodni a lányok....
Attól hogy egy 13 éves lány érettebben gondolkozik (õ legalábbis azt hiszi...), meg testileg is érettebbnek néz ki, még nem lesz felnõtt. Kicsit sem. 19 vagyok, szóval már több mint egy éve vagyok hivatalosan felnõtt, de mégsem érzem magam igazán annak. Szerintem az a felnõtt, aki dolgozik, el tudja magát látni (nem csak a vajaskenyér megkenésére gondolok), önállóan tud fontos döntéseket hozni, intézkedni különbözõ ügyekben, stb. Ja és nem hangoztatja folyton azt, hogy "de én már felnõtt vagyok, nekem mindent lehet, érettebb vagyok mint az gondolnátok...", stb... 19/L
ha önellátó vagy, ha képes vagy megállni a helyedet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat !
Szerintem ez sok mindentöl függ. Esetek többségében nem a kor határozza meg hanem a döntései és a tettei.
szemponttol fugg. -torveny szempontjabol 18 evesen. -viselkedesre akkor ha komoly. -szexualisan akkor ha mar a teste eleg fejlett.(bocs nemtudom reszletezni)

Hány éves kortól számít egy ló idősnek? És ha 6 éves lovat vennék ugyanúgy megtudna szokni mint az előző gazdiját? ( tehát az előző gazda nem hiányozna neki? )

Legjobb válasz: Hát a ló nem olyan, mint a macska vagy a kutya. Kivéve, ha nagyon jól kijöttek az elõzõ gazdájával, és szerette, és a társa volt. Van, hogy ezek a lovak sose fognak elfogadni más gazdát. A 6 év pedig szerintem pont jó. (Kezdõlónak szokták mondani a 8-10 évest, mert már van tapasztalata.) Nekem is 5 éves lovam van, és minden rendben vele.

Hát a ló nem olyan, mint a macska vagy a kutya. Kivéve, ha nagyon jól kijöttek az elõzõ gazdájával, és szerette, és a társa volt. Van, hogy ezek a lovak sose fognak elfogadni más gazdát. A 6 év pedig szerintem pont jó. (Kezdõlónak szokták mondani a 8-10 évest, mert már van tapasztalata.) Nekem is 5 éves lovam van, és minden rendben vele.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
szerintem 20tól számít öregnek de változó
14 éves, vagyis a fiatalkorú kortól.A 18 éves korlát a pornózásra vonatkozik, meg az újságban való meztelen szereplésre.
14-tõl mehet BTK. szerint (elõtte is, mert ugye papíron lopni sem szabad, azt mégis)
14 felett lehet a lányokkal ágyba bújni.
Lányokkal is és fiúkkal is. Pár éve elrörölték a megkülönböztetést. Kérdezõ: a "beleegyezési korhatár"-ra keress rá. Már ide is linkeltem egy wikipediast anno. Joxabályt nem tudok, azt majd Helmet :)
14 évtõl de csak ha a fiú sincs még 18 éves.Ha igen akkor az kiskorú megrontásának számít.(törvényesen) De szerintem ha mindketten igazán érettnek érzitek hozzá magatokat csak akkor tedd meg.Én 16 voltam a barátom 18 mikor elsõnek szexeltem.Ha bármit meg akarsz tudni kérdezz csak nyugodtan!Szívesen válaszolok neked.
14:37: Amit állítasz, az konkrétan nem felel meg a valóságnak. A valóság: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97800004.TV#..

Szerintetek hány éves kortól számít egy gyerek kamasznak?

Mert én nem hinném, hogy egy 11 éves lány még kisgyerek. Mármint hogy van néhány kérdés ebben a témában, amit 10-11 évesek tesznek fel, és nem válaszolnak a kérdésre, csak elkezdik piszkálni, hogy 11 évesen még kisgyerek, nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznia, inkább babázzon...Nem mindenki babázik 14 éves koráig, mást is lehet csinálni (engem speciel egyáltalán nem köt le már 5 éves korom óta), mint babázni..De komolyan gondolják egyesek (vagy akár Ti) hogy egy 11 éves lány még kisgyerek és a kisgyerekek témakörbe kéne kérdeznie magáról?

Legjobb válasz: "A kamaszkor (serdülõkor / pubertáskor / tinédzserkor) 12-14-tõl 18 éves korig terjedõ életszakasz" wikipedia természetesen ez egyénileg eltérõ, hogy lelkileg/testileg ki milyen fejlett. de, hogy tudjanak, pl. orvosok konkrétumokban beszélni, ezért kellett egy pontos definíció, ennyi.

"A kamaszkor (serdülõkor / pubertáskor / tinédzserkor) 12-14-tõl 18 éves korig terjedõ életszakasz" wikipedia természetesen ez egyénileg eltérõ, hogy lelkileg/testileg ki milyen fejlett. de, hogy tudjanak, pl. orvosok konkrétumokban beszélni, ezért kellett egy pontos definíció, ennyi.
Bocsi, lehet hogy Te mar nagylanynak erzed magad, de 11 eves az meg mindig gyerek. Elvezd a gyerekkort, ne akarj tul hamar felnott lenni, nem tudod milyen lesz.
Te vagy az a kiscsaj aki azt a "Szép vagyok?" kérdést tette fel? :D
a gyerekkoron belül is vannak különbözõ szakaszok. kisgyerekkor, stb. annyira nem tudom pontosan, hogy milyen részekre lehet osztani. annyi biztos, hogy már a vége felé jársz és hamarosan a kiskamaszokhoz fogsz tartozni hivatalosan is :) de ezek csak megnevezések, ne foglalkozz velük
Engem 10-11 évesen még nem a fiúk meg a hülyeségek érdekeltek, hanem barbiztam, my little pony-ztam, a plüssrókámmal beszélgettem, és meg voltam bolondulva a donald kacsás matricaalbumomért, matricákat kértem bele minden alkalomra. 24/L
Szia, szipmpi vagy van msned? Ja am 11 vagyok és lány ;]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) De nem (csak) azért írom, mert dicsérsz (bár nem tom hogy minek szántad), hanem öö..a választ. Én valahogyan senki olyat nem ismerek, aki 10-14 évesen fiúzik, magassarkút hord meg sminkel, "csak" 2 olyan személyt, aki füvezik..Nem keresem az ilyenek társaságát, de õk késõbb mondták el.
tegnap 18.50 vagyok: Dehogy mondtam azt, hogy sminkelni akarsz meg ilyesmik, csak több korodbelit (vagy idõsebbet) ismerek, akik sajnos ezzel, a fiúzással és a magassarkúval teszik egyenlõvé az érettséget. De úgy látom, te egyáltalán nem ilyen vagy. :) A családi gondjaidat sajnálom, nem lehet könnyû neked. Egyébként tényleg jól fogalmazol és nem hemzseg helyesírási hibáktól a szöveg, na nekem pl. az érettséghez hozzátartozik az, hogy az ember tudjon helyesen írni, és ne pontos j-vel írja az olyant. Tehát ilyen szempontból szerintem teljesen érett vagy. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. ^^Igazság szerint ilyesmi válaszokat vártam, de nem baj, sokat segítettetek. =)
Megkerestem, biosz könyvben ez van: 7-11 éves korig kisgyerek, 12-13 serdülõ, 13-19 kamasz/pubertás/tini, 19-24 ifjúkor, 24-25 felnõttkor.
A kérdező hozzászólása: Van msn-em, de jobban szeretem a skypeot. Írd meg privátban valamelyiket, vagy mindkettõt, ha van. x)
Én 10 éves vagyok és valamikor gyerekes dolgokat csinálok valamikor felnõtteseket, de az nagyon zavar amikor az ismeretlenek a korom alapján ítélik meg hogy mit kellene csinálnom vagy mit nem mert szerintem ez nem kor hanem személyiség és gondolkodás kérdése
A kérdező hozzászólása: Szerintem is. Engem is már elküldtek elég sokszor babázni, de már oviban se babáztam. Mi ezzel a probléma? O.o
az elõzõ vagyok szerintem az és nem szeretnék általánosítani hogy sok felnõtt azt gondolja hogy csak mert õ felnõtt oszthatja az észt és annyira tudja hogy nekünk mi a jó és mit kellene tennünk...
óó öregem..Ti normálisak vagytok?? Egy gyerek kb addig kisgyerek, amíg nem érdeklik a mezesz a fiúk a divat stb.De szerintem a 8-11 éves még nem kamasz!!De nem is kisgyerek!!
A kérdező hozzászólása: Akkor mi? Padlizsán? ._.
ha "hivatalos" akarok lenni, akkor azt mondom, hogy egy 11 éves iskoláskorú, ha nem kamaszkorú
KB 10 éves korodig vagy gyerek/kisgyerek. 10-12 között kiskamasz, 12-18 között kamasz, 13-19 között tinédzser :)
Az elõttem szólóknak igaza van, szerintem is nagyon nagy a szád, és ezt azt bizonyítja, hogy még gyerek vagy, és nem kezdtél el kamaszodni (max csak nagyon az elején vagy), mert ha esetleg 1-2 évvel ídõsebb lennél azért megértenéd, hogy: szard már le a határokat, most nem tök mindegy, hogy mi vagy? érezd magad úgy jól ahoogy vagy am 11 évesen én még babáztam, plüssökkal aludtam, és anélkül nem tudtam aludni(most is azzal, alszom :) :) ) és nem érdekelt, hogy mi vagyok ...csak élveztem :) 13/L (én se vagyok sokkal idõsebb nálad...)
Bocsánat, nem 10-10 évesen, hanem 10-11 évesen.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Na de én sosem úgy tudtam, hogy valaki 12 éves koráig kisgyerek. A 4-es környezet könyvünkben is úgy tanultuk, hogy 7 éves koráig kisgyerek egy gyerek.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy lesz ilyen szöveg. Én nem nagy akarok lenni (habár élvezni se tudom magánügyek miatt..), csak furcsállom, hogy kisgyereknek mondanak. De csak itt, ezen az oldalon találkoztam ilyenekkel, máshol már tininek is mondanak minket, ami persze nem igaz, mert a tinédzser/teenager kor 13-19 éves korig van. Szóval ne értsétek félre.
A kérdező hozzászólása: Dehogyis, de olvastam a kérdést és válaszoltam is rá (többször is). De ha nem vennéd észre, normális vagyok (legalábbis szerintem), az a csaj meg egy agyament idióta. :D
A kérdező hozzászólása: Jó-jó, az lehet, de szerinted ezt kérdeztem? Persze ettõl normálisnak tartalak, egy bnõm szokott babázni a 6 és 8 éves húgaival és nagyon jó fej. De honnan veszed azt, hogy fiúzni akarok? Persze, van egy fiú, aki tetszik, de ez normális..De komolyan, miért vagytok ennyire értetlenek? Az érdekel, hogy komolyan én vagyok a lüke és rosszul tudom, hogy már nem vagyok kisgyerek, avgy valóban így van. Semmi extra nem érdekel, hogy ki mit csinált 10-11 évesen..
A kérdező hozzászólása: Még egy kicsiit friss nekem az emlék, a köri könyvünkben írták az újszülöttkort, csecsemõ kört, kisgyerekkort és utána a serdülõkort, aztán márcsak az ifjúkort. Megnevezések, persze, de igazuk van hogy kisgyerekek vagyunk?
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszi az összes választ, mindenki fel lett pontozva. =)
Ez biológia és nem köri.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de (mint már írtam) a környezet könyvünkben tavaly benne volt, amikor az emberekrõl tanultunk.
Szia! Szerintem nem a kor és nem a testi fejlõdés számít! Hanem a lelki! Én is 11 éves lány vagyok, de néha egészen kicsi gyermeknek vagy épp kamasznak képzelem magam! Hamarosan te is nagy lelki fejlõdésen mész keresztûl, de szerintem te még kisgyerek vagy mert ilyen dolgok érdekelnek és nem fogadod el hogy vannak emberek akik még nme gondolnak (lis)kamasznak! Sok sikert az életedhez! Ági
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is a választ. De senki se fogja fel, hogy nem az a bajom, hogy kisgyereknek hisznek, hanem az, hogy látatlanban feltételezik ezt, pedig (mint írtátok) nem az számír, hogy mit írtak elõ, hanem amilyen lelkileg vagyok, márpedig ahhoz ismerni kéne. Ez ilyen bonyolult lenne? O.o Egyébként azzal nincs semmi, hogy majd nagy változásokon megyek át, mert már tart egy ideje. Anya is mondja, hogy milyen jó volt amikor még kisgyerek voltam. És ezzel sem nagynak akarom magam feltûntetni, csak egyszerûen idegesít, ha hülyeségeket gondolnak rólam. És nem tehetek róla, én ilyen vagyok.
Ahogy eszreveszem tul nagy aszad.Kicsit fogd issza magad pls. Kosz. Es ezert nem kell lepontozni, de ahogy irsz, mint pl. , hogy lehettek ennyire ertetlenek stb...ez a zigazsag, csak nem veszed eszre..Ebredj fel.Meg bar egy evet Barbizz, en ennyi idosen ezt tettem. Es ha jot kaarsz magadnak picit fogd vissza magad. 13L
Hát itt azért nehéz, mert a témák közt van kisgyerekkor és kamaszok, de közte azért lenne még egy, én úgy tudom, hogy 7 éves kortól 12-ig tart a gyermekkor, utána serdülõkor, elõtte van a kisgyerekkor. Szóval mivel itt nincs gyerek témakör, szerintem nyugodtan mehet a kamsaz témakörbe a 11 évesek kérdése. Nem biztos, hogy babázni kéne 10-10 évesen, de azért nem is magassarkút hordani és sminkelni. Egyébként angolul a kamasz, vagyis a teenager 13 éves kortól van, szóval az is lehet egy határ. :) De szerintem az olyan mindegy, hogy még kamasz vagy-e a könyv szerint, az a fontos, hogy kiélvezd gyerek- és kamaszkorod. Tehát nem kell elsietni, és 11 évesen 18évesnek való dolgokat csinálni, aztán rájönni hogy kár volt, és 20 évesen óvodásként viselkedni.
Nem vagy még kamasz de nem is vagy olyan igazán kisgyerek de valaki azért 15 éves koráig még nagyon nemkamasz csak gyerek. Az, hogy valaki serdülõ az nem jelenti, hogy egyben már nem gyerek. Elkezdett serdülni de még csak egy gyerek

Hány éves kortól számít öregnek egy mobil?

Kinek hány éves mobilja van?

Legjobb válasz: 3,5 éves noki 5800-ám van,kicsit öregnek érzem már,de remélem még 2-3 évig birni fogja. (elõtte 4 évig volt nokia 5300-ám)

3, 5 éves noki 5800-ám van, kicsit öregnek érzem már, de remélem még 2-3 évig birni fogja. (elõtte 4 évig volt nokia 5300-ám)
normális emberek úgy számolják, hogy meddig tudod használni. szóval ha már pl gyengélkedik az akkuja vagy más hibái jönnek elõ, esetleg az adottságai miatt ez-az nem fut el rajta, akkor öreg(4-5 év). de a hardvermániások szemszögébõl már akkor öreg a telefon, ha nem a legújabb technológia és hardver van benne...ezért tartunk ott, hogy már 8 magos telefon jön, de semmi szükség nincs rá, mégis van rá kereslet, ezért legyártják.
A kérdező hozzászólása: Az enyém 4 éves lesz és semmi baja nincs, az akksi még mindig kibír egy hetet egy töltéssel.

Hány éves kor alatt számít kiskorú megrontásának, ha lefekszel egy lánnyal?

Törvény szerint gondolom. Milyen kor alatt büntetend?.

Legjobb válasz: 14 éves kor felett nem büntetendõ,ha csak nem erõszak történt.

Kdves kérdezõ neked volt igazad, mert nem kevesebb, nem több mint 14. http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r
14 éves kor felett nem büntetendõ, ha csak nem erõszak történt.
#1: orbitális ökörséget írtál. 14.
14.
Az elsõ jónagy hülyeséget mondott, 14 év alatt számít annak. Ergo egy 77 éves papa nyugodtan kefélhet egy 14 éves csajt.
69
14. felette nyugodtan, kivéve ha megerõszakolás
a sok pedomaci hogy tudja h 14 xd
En ugy tudom 14, de lehet hulyeseget mondok.
a nyugdíj korhatáráig....
18 évesig a szülõ feljelentheti kiskorú megrontásáért.
Tudomásom szerint 14. Afelett bár még kiskorú, de korlátozott cselekvõképességû.
11-es itt senki sem pedomaci xÐ Csak tudod tisztában vannak sokan a jogszabályokkal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!