Találatok a következő kifejezésre: Hány éves nem korai elveszíteni a (3 db)

Hány éves korig normális, nem ciki, nem korai elvesziteni a szűzeségünket?

Én még sz?z vagyok és azt szeretném megtudni h régen hányévesen szexelttek els?nek az emberek kb. meg h most hány évesen szexelnek. Me igy minden hol ottvan h most 17évesen normális elveszíteni a sz?zeségedet meg h normális akkor szexelni.

Legjobb válasz: 58 ÉVES KORTÓL NEM CIKI

58 ÉVES KORTÓL NEM CIKI
Szerintem házasság elõtt bûn szexelni!A pokol mély bugyraiban fogtok elégni, ha megteszitek!Kezdjetek el templomba járni , gyónni és imádkozni.Talán még nem késõ Isten megbocsájt!
Hát...mondjuk én már majdnem 19 voltam, de nem gondolom h lemaradtam volna bármirõl is....sztem 16.-tól normális....
én a szüzességemet vesztettem el, nem a szûzeségemet..
19:53--> kepzeld mar el. nem BIRTA volna ki. hat mi tortent volna? felcsusztak volna a hereid a gyomrodba aztan egy varazslatos kapun narniaba kerultek volna vagy mi? amugy a csajoknak szerintem tetszik ha szuz a fiu. a "haverok" meg allandoan csesztetnenek hogy "jaaaj fatoku". Nem kell oket figyelembe venni. ;)
14-30
én már 15 évesen elakartam volna, de 17 voltam mikor elvesztettem.Azt tudom, hoghy azt nem bírtam volna ki, ha ennél késõbb...Nem is bántam meg.
A kérdező hozzászólása: hát kb. én is igygondolttam:)
akkor normális amikor te úgy érzed azért 16 elõtt szerintem elég gáz , és 30 után is már :D
A kérdező hozzászólása: he? na jóvan pedó maci térjél hazza, te meg apáca/pap bácsi vonuljá zárdábaXD:)
hello.én 17 vagyok de veled szivesen elvesztem a lány vagy baby
17-tõl normális szerintem
13 évesen vesztetem el

Hány éves korban nem korai elveszíteni a szüzességet?

lécc mondjatok 1-2 példát .... meg konkrétan arra gondoltam h ti hány éves korotokban veszítetétel és hol!!! és evvel nem akarok senkit se megbántani vagy megsérteni.. mert egyáltalán nincs szándékomban csak 1-2 "tanácsot" szeretnék t?letek kérni... léccike segítsetek:$

Legjobb válasz: 15 évesen vesztettem el, és meg is bántam... Korai volt... Elöszõr a szexet 18évesen élveztem.

Velem minél elõbb... Valaki mással minél késõbb...
Velemenyem szerint 16 -17 eves kor mar nem korai de ez tolled is fugg hogy menyire vagy-e felkeszulve ra es persze hogy eleg erett vagy -e!
ne ertsetek felre, nem dedosnak vagy mittom (18 vagyok), csak ugy lelkileg neha...talan anyukamek elvei miatt...nem tudom szerintem akkor kell, ha mindketten ugy erzitek eljott az ideje
Utolso elottinek: En BIZTOS vagyok benne h varna ram...tobbszor megbeszeltuk oszinten...es tudom azt h O barmikor belemenne, de ha en nem megyek bele akkor O nem fogja eroltetni...es nem azert nem megyek bele, mert nem bizom meg benne, mert ha van ember a Foldon akiben megbizom 100% akkor az O...es az erzelem meg a szenvedely megvan...meg volt mar koztunk sokminden, viszont en meg varnek vele, mert "gyereknek" erzem magam kicsit...
Én 16 voltam, mikor elvesztettem. Nem bántam meg, mert szerettem a srácot, viszont mikor rájöttem, hogy neki más nem is jár a fejében, leléptem. Tényleg annyi a dolog nyitja, hogy ha érzed, hogy szerelmes vagy és kívánod a srácot, és megbízol benne (ez is fontos!), akkor nyugodtan add át magad a testi örömöknek, ez nem korfüggõ, nem menõ, nem ciki, a Te magánügyed! Az ne zavarjon, ha esetleg késõbb csalódsz és mégsem õ lesz a férjed meg a gyermekeid apja, mert sajnos ez bõven benne van a pakliban. Azért nagy szerelembõl kevés van az életben, a többi esetleg csak vonzalom és ezt a pasik is tudják, szóval nem lesz késõbb belõle bajod. Ha esetleg olyan pasival hoz össze késõbb a sors, akit zavar, ha nem vagy szûz, akkor menekülj!:) Általában az ilyen pasik azok, akik fûvel-fával lefeküdtek elõtted:)
Én 15 voltam mikor elvesztettem, és nem bántam meg! Ennek neked kell felkészültnek lenned a megfelelõ partnerrel!Én ahogy irtam 15 évesen vesztettem el, és még mindig azzal a pasival avgyok hiába volt köztünk már szakitás is. Szerintem az hülyesé hogy az esküvõig várni kell meg ilyenek. Ez az egész nem errõl szól!Hanem a vágyaidról hogyte felkészült vagy és hogy akarod! Ha esetleg olyan pasival történik meg akivel utánna nem is maradsz együtt életed végéig akkor se kell bánnod mert az adott pillanatban és helyzetben élvezted, akkor minek kéne megbánni? És az egyik elõttem ironak azt mondanám hogy a mai pasik nem hiszem hogy olyanok hogy várnak az esküvõig egy lányra... és ha a pasi nem olyan akkor neked mért kéne azon görcsölni hogy azzal feküdj le akkihez hozzámész????De sok sikert!
Én 18 múltam akkor, és azt mondom, hogy késõn, mert akkor is csak azért, hogy "ugyan már, nehogy szûz maradjak..." 15 éves koromban csak a szex kedvéért is élveztem volna, de 18 évesen már bántam, hogy megtettem, mert hiányoztak az érzelmek, és eléggé megviselt a hiányuk. Ha szerelem is van, meg ész is, akkor minden ok, nem kell a naptárt nézni.
Én 16 múltam, már nyolc hónapja együtt voltunk, és még most is (több, mint 3 éve. Nem bántam meg, nem is féltem elõtte, csak amikor tényleg ott volt, hogy akkor most továbblépünk. Szerintem 16 alatt nem lehet valaki érett a dologra, mert ezt lelkileg is át kell élni, és nagyon kellenek hozzá az érzelmek. Én már az elején éreztem, hogy õ lesz az, akinek odaadnám. És elítélem azokat, akik csak úgy lefekszenek valakivel, hogy ne legyenek szüzek, mert az "ciki", és azokat is, akik versenyt ûznek a szexbõl. Azt nem, aki normális kapcsolatban gyûjt tapasztalatokat, még ha többen is (nem egyszerre).
Én 17 voltam és egy éve jártunk már aztán nyáron a Balatoni szobánkban, nagyon jó volt azóta is együtt vagyunk:DSzerintem ez a kor már elegendõ volt, de ha rajtam múlott volna lehet vártam volna még egy évet..
En 18 leszek osszel, es meg szuz vagyok...van baratom 9 honapja, es nagyon sokat jelent nekunk "EZ". Nekem alapol, mert szerintem eleg gaz a ferjed szembe nezni 2 gyerek utan, ha egy olyan embernek adtad oda aki az utcan mar meg sem ismer... szerintem gondold at h mikor hol kivel...ha megvan a kivel (es biztos vagy benne) akkor gondolkozz a mikoron ha ez is megvan csak utana a hol-on, de ez olyan hely legyen ahol nyugton vagytok, es nem kell pikk pakk tulesni a dolgon, gondolom neked az elso, nem kell esietni...szerintem erdemes varni, nem fut el a vonat... SOK SIKERT:) udv
Én azt mondanám 17 éves kor alatt ne. Viszont én 14 voltam mikor elvesztettem, de az egy éves kapcsolat volt, és utána is együtt voltunk még 5 évig, tehát nem bántam meg, de korai volt, ez tény.
15 évesen vesztettem el, és meg is bántam... Korai volt... Elöszõr a szexet 18évesen élveztem.
Én 20 voltam és nem bánom, hogy nem korábban tettem meg. Szerintem nem véletlen, hogy 18 évtõl vagyunk nagykorúak. Az elõtt is érett voltam én is, de úgy gondolom, hogy így tudtam igazán élvezni. Ez ilyenkor már "felnõtt" szeretkezés, ha lehet ilyet mondani.
Minél elõbb annál jobb!
Az elõttem lévõnek: Értem! Én csak annyit tanácsolok, hogy sose bizz meg senkiben 100%osan!!!!!!Csak egy jó tanács...
en 12 eves voltam egy bulin voltunk es egy 14 eves csajal veszitettem el es nem bannom maert most 18 eves vok es anyi tapasztalatott szereztem azalat a 6 ev alat h mar ha csak arra megyek h a csajt fel huzzam eleg par perc es kessz de igaz meg eddig senki se panaszkodot na ertem a dolgom. ja egy picit el kallandosztam szerintem min 13 eves legyel
Elottem ironak: eleg problema, hogy te csak arra mesz, hogy felhuzz egy csajt... en szegyelnem magam a helyedben!! Az a velemenyem, hogy amikor ugy erzed, hogy teljes mertekben szeretned akkor menj csak bele. Ha pedig a fiu surget akkor nem is jelentesz neki sokat. En 19 vagyok es meg szuz, bar 1 eve lett volna lehetosegem lefekudni egy idosebb lannyal, de nem tettem, mert azon kivul, hogy kedveltem nem ereztem tobbet iranta. Megbantam volna, ha akkor megtesszuk!! Nem kell sietni azt javaslom en is ;)
20 évesen. Elsõ barátnõmmel. Késõinek számít.
én 13éves koronban:S és nem bántam meg;) most 16vok és azóta élvezem a sexet!!!!
ez attól függ hogy ki mennyire érett. valakinek még 19évesen is korai de valaki már 15évesen érett rá. Átkell gondolni ezt is. meg azt is h milyen komoly a kapcsolat. én 3hónap után feküdtem le a barátommal 16évesen és egyáltalán nem bántam meg sõt! alig vártam! és azota is isteni a szex és már lassan 3éve együtt vagyunk.
én 15 évesen.Igazából nem bántam meg, mert 3 évig együtt voltunk az akkori barátommal, de így visszagondolva nagyon kislány voltam még akkor ehhez. De ez bizonyára egyén- és helyzetfüggõ, az mindenesetre biztos h 13-14 évesen korai.
Szia! Nem feltétlenül korfüggõ, persze itt nem a 13 éves kislányokra gondolok, de egy lány érzi azt, hogy mikor áll készen nem csak testileg, hanem lelkileg is. Ha már egy kis bizonytalanság is van benned, mert mondjuk egy olyan helyzetben vagy, akkor sztem már nem szabad belemenni. Az egyéjszakás kalandot pedig sztem el is lehet felejteni, mert nincs annál rosszabb élmény, úgy elveszteni a szüzességedet, fõleg ha nem vagytok szerelmesek. Mindenképpen várj addig, amíg nem lesz egy olyan srác veled akit szeretsz és már egy ideje együtt vagytok..

Én még nem vesztettem el a szüzességem, szerintetek mikor kéne elveszítenem? Kb hány éves korban kellene? és tényleg nem fáj? Mondjatok rola valamit.

Legjobb válasz: Amikor én tervezgettem az elsõt, olyan 17 éves koromra raktam, bár ennél 1-2 évvel elõbb sikerült. De akkor veszítsd el, amikor szeretsz valakit, megbízól benne és ismeritek egymást, na meg persze amikor felkészültnek érzed magad (lehetõleg 15-16 éves korod után) Az változó, hogy fáj-e, általában tényleg fáj, bár én a szerencsésebbek közé tartoztam, de ez függ a partnertõl is, hogy mennyire figyel rád

Amikor én tervezgettem az elsõt, olyan 17 éves koromra raktam, bár ennél 1-2 évvel elõbb sikerült. De akkor veszítsd el, amikor szeretsz valakit, megbízól benne és ismeritek egymást, na meg persze amikor felkészültnek érzed magad (lehetõleg 15-16 éves korod után) Az változó, hogy fáj-e, általában tényleg fáj, bár én a szerencsésebbek közé tartoztam, de ez függ a partnertõl is, hogy mennyire figyel rád
Semmikor sem KÉNE, mert nem kötelezõ. Akkor veszítsd el, és azzal, mikor már elég érettnek tartod magad hozzá, vannak szexuális ismereteid, biológiai ismereteid, és elsõsorban, fülig szerelmes vagy a párodba, és biztos vagy benne, nem fogod megbánni, hogy vele volt az elsõ szexuális élményed!
Igazából 17-18 alatt csak testileg érettek a lányok a szexuális élethez, nagyon ritka aki már agyilag, és lelkileg is érett. A lényeg tényleg érett legyél rá, így sztem min a 17et várd meg. Tényleg akard, és kívánd, ne azért csináld, mert mások is csinálják, mert mindenhonnan ez folyik, vagy mert cikiznek a szüzességedért, vagy a barátod erõlteti. Szeressétek egymást tényleg, ne csak kis fellángolásból. Ismerjétek egymást. Legyetek egy ideje együtt, sztem 18 alatt min fél évet érdemes várni. Bízzatok egymásban. A fájdalom mindenkinél más mértéke, lehet valakinek egyátalán nem fáj.19 évesen veszítettem el, mert akkor találtam meg azt akibe tényleg szerelmes lettem nem csak ilyen kamaszkori fellángolás volt, nekem nem fájt.
Szia! Ne érezd úgy, hogy csak azért le kell feküdnöd egy fiúval, mert már elmúltál valahány éves, vagy mert már néhány osztálytársad azt állítja magáról, hogy õk már megtették, vagy mert a barátod elvárja tõled. Ha csak ezért teszed meg, valószínûleg nem lesz jó, és ha megismered azt a fiút, aki tényleg érdemes rá, sajnálni fogod, hogy nem neki ajándékozhatod oda magad. Ami szerintem még fontos, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy kihagyjál belõle jó dolgokat. Olyan izgalmas egy párkapcsolat elején, amikor elõször érinti meg a kezed, az elsõ csókok. Szerintem élvezd ki ezeknek az örömöknek a szépségét, amíg csak lehet, és ne siettesd a dolgokat, mert azzal csak magad fosztod meg egy csomó jó élménytõl. Tudtad pl. hogy akár tízféleképpen is lehet csókolózni? De mindez már nem lesz akkora élmény szex után. Ezeket elõtte kell felfedezni. Gondolj arra, hogy leszel egyszer húszonéves és harmincéves is. Jó lenne, ha arra az idõre is tartogatnál valami felfedeznivalót. Hogy jár-e fájdalommal? Hát ha nem kívánod, akkor biztos. Egyébként segíthet egy kispárna a fenék alatt és a hosszú elõjáték.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ ! várom a többi komentet is :) )
Akkor "kellene", mikor úgy érzed, megtaláltad azt a személyt, akit érdemesnek tartasz arra, hogy ö legyen az elsö.
Hány éves vagy? Nincs olyan, hogy "kell", de azért én 18 elõtt nem ajánlom, sokan még 23 évesen is gyerekek. Akkor tedd, ha szerelmes vagy, és megbíztok egymásban. 27F
Úgy tudom sokáig ezzel sem lehet várni 25 év felett már a nõgyógyász veszi el, mert egyszerûen megvastagszik, és benõ.. Szóval felvágja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!