Találatok a következő kifejezésre: Hány éves nem (614 db)

Hány évesen nem korai az orál?

a lány szempontjából ha én akarom kielégíteni

Legjobb válasz: Ne kezdd azzal - akárhány éves is. Elõször csak ismerkedjetek, és (kézzel) fedezzétek fel egymást. Attól kezdve nem korai, ha már képes nedvesedni, és élvezi (nem csak elviseli), ha ott hozzáérsz. Valamint nincsenek benne különbözõ (vallásos, vagy egyéb) tabuk. Egyébként hány éves?

Ne kezdd azzal - akárhány éves is. Elõször csak ismerkedjetek, és (kézzel) fedezzétek fel egymást. Attól kezdve nem korai, ha már képes nedvesedni, és élvezi (nem csak elviseli), ha ott hozzáérsz. Valamint nincsenek benne különbözõ (vallásos, vagy egyéb) tabuk. Egyébként hány éves?
én az elsõt 14 évesen csináltam, akkor is már tetszett
17 éves vagyok, a barátnõm 14 éves. Három hónap után jutottunk el az orális szexhez és az ujjazáshoz. Utána lelkiismeretfurdalásom volt kicsit, mert hát mégiscsak 14 éves és nem vagyok híve a korai szexnek, és ezt el is mondtam neki. Erre õ azt mondta, hogy ne aggódjak, jó volt neki, mert szerelembõl történt meg.

Hány évesen nem késő még szülni?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, ha valaki 40-50 évesen akarja bevállalni az elsõt tegyen úgy, de én fiatal anyuka akartam mindig is lenni. (Jakupcseknak a 3. babája született, Fehér Annának az elsõ)

Én úgy gondolom, ha valaki 40-50 évesen akarja bevállalni az elsõt tegyen úgy, de én fiatal anyuka akartam mindig is lenni. (Jakupcseknak a 3. babája született, Fehér Annának az elsõ)
Én sem szeretem ezt a "nem éri meg az unokáit" hozzáállást. A családunkban halt már meg 19 éves fiatal nõ is, és 92 éves dédi is. Az élet teljesen kiszámíthatatlan. Addig kell boldognak lenni, amíg esély van rá, és ha az élet megadja a babát, akkor annak is oka van :) És igen, nekem szimpatikus Fehér Anna színésznõ és Jakupcsek Gabi is, akik kortól függetlenül azt mondták, hogy most jött el az ideje, akarom és megteszem :)
Egészségi állapottól függ, de ha az anyuka fitt és egészséges, akkor én 45-50 éves korig simán bevállalnám.
Fehér Anna színésznõ 52 évesen vágott bele.. szerintem sose késõ, már ha a szervezeted bírja, egészséges vagy! :) azért én azt mondom, 45 évesen szülni már nem is olyan extrém, de még az ötven se képtelenség, csak nem nagy már az esély, hogy ötvenévesen megfoganjon, megmaradjon a baba, pláne felnevelni, "lépést" tartani a gyerekkel :) persze a kései gyerekkel kapcsolatban jönnek ilyen dumával, hogy nem látod majd az unokáidat, meg bla-bla, de ezt meg honnan tudhatná bárki is? :) lehet, a 100 évet is megéled :) :) persze nem ez az esélyes, de senki se tudhatja a jövõt :)
Szerintem addig, amíg te úgy érzed, hogy nem vagy öreg hozzá. Én idén nyáron töltöttem be a negyvenet, elsõ gyerekünkkel vagyok terhes. Márciusban kezdtünk próbálkozni, májusban lettem terhes. 21 hetes vagyok most, semmilyen problémám nincs, dolgozom, a baba jól van, egészséges, szépen fejlõdik - rendben a vércukrom, nincs magas vérnyomásom, eddig összesen 2 kilót híztam. Igaz az is, hogy a terhességem elõtt sportoltam, alkoholt nem fogyasztunk és soha nem dohányoztunk, nincs túlsúlyunk.
Mèg annyi, hogy szerintem sokan nem a karrier miatt vállalnak kèsöbb babát, hanem vagy nem találták meg a megfeleö tàrsat vagy a baba várat magára.
A kérdező hozzászólása: Akkor én 35 évesen még nem vagyok nagyon öreg a 3. babához? Bár még 2-3 év múlva lenne a legjobb, ha akkor születne meg.
Szerintem egyáltalán nem! :) Sokan az elsõt vállalják ilyen korban... (Nálam egyébként valamiért a 42 év a "határ" (kb.), utána már nem biztos, hogy szülnék - de persze ez mindenkinél más.)
én 35 évesen csak az elsõt szültem! :) de most, hogy megtudtam, milyen jó dolog is ez, már gondolkoztam egy következõn... és most, hogy nyitottad ezt a témát, és elolvasgattam az írásokat, rájöttem, hogy ráérek még a másodikra ... lehet, 40 évesen még egynek nekifutok :)

Ha VALAKI elmegy 17 évesen egy házi krvához az igényesebbhez és amikor ott van nála csaknem kéri el tőle az igazolványát hogy hány éves nem? Ha néz ki 18 nak

Legjobb válasz: Persze, hogy elkéri a személyidet, meg vigyél TAJ kártyát és forgalmi engedélyt is. Ezek nélkül nem tudod kitölteni 4 példányban a bérleti szerzõdést a csajra és nem tud elvállalni.

Persze, hogy elkéri a személyidet, meg vigyél TAJ kártyát és forgalmi engedélyt is. Ezek nélkül nem tudod kitölteni 4 példányban a bérleti szerzõdést a csajra és nem tud elvállalni.
15 éveseket is elvállal.. Am meg nem kérheti el a személyid :D
a k*rvát nem érdekli h hány éves vagy...
Az milyen lenne már... Elkérné a személyid egy ku*va :D:D::D:D:D:D:D:D:D Az a gáz, nem a hélium [email protected] :DSA:D
Nem mindegy az neki? Penz-penz
meg a fluor is gáz...
Öhh szerintem nem. Mi a francnak. 14 után már nem liliomtiprás. Saját felelõsségre azzal ültetsz répát akivel akarsz.
De kis édes vagy :) Hallod, ne menj már k.rvázni. Valaki nagyon fog örülni neked egyszer :)

Hány évesen nem korai az ujjazás?

Legjobb válasz: Hogy érted? Kinek az éve? A fiúé, aki ujjaz, vagy a lányé, akit ujjaznak?

Hogy érted? Kinek az éve? A fiúé, aki ujjaz, vagy a lányé, akit ujjaznak?
A kérdező hozzászólása: A lányé aki ujjaznak..14 év az nagyon korai.?
eléggé. várj még vele 2 évet.
18
"Hány évesen nem korai az ujjazás?" pl. 65 évesen nem korai.
A kérdező hozzászólása: Aki normálisan válaszolt: köszönöm..
masztizni sztem soha nem korai...ha valaki másképp gondolja az írjon érveket is...:)

Kb hány évesen nem korai már?

14-16 évesen a petting,orálszex már mehet vagy ez érést?l is függ kinél korai kinél nem?

Legjobb válasz: Lány vagy ugye? Menj el nõvérnek és ne gondolkozz ilyeneken.

Lány vagy ugye? Menj el nõvérnek és ne gondolkozz ilyeneken.
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok...
Ha fiuvagy és ilyen korban már dugsz akkor királynak néznek .. csak nehogy gyereked legyen , szopás lenne.. Az hogy elég érett mikor vagy hozzá ? Szerintem akkor amikor ezt már nem kell megkérdezni:D
A kérdező hozzászólása: Nem magam miatt kérdezem hanem bnõm miatt én már jópár éve nem ebbe a korba tartozom.
13
Mi felénk a petting, orál csak jó pár dugás után jött, az valahogy intimebbnek tûnt akkor.
Szerintem kábé... jahh!!!
Amíg felteszed ezt a kérdést, addig egész biztosan korai.
Igen. amíg a gyakorikérdéseken akarod ezt megtudni addig valami nem oké:)

Hany evesen nem tul korai egy ferfinek es nonek meghazasodnia?

Ti mit tartotok a legidealisabb kornak a hazassagra?

Legjobb válasz: Amikor találkozot az igazival és tudod, hogy nem vágysz már másra soha többet kiváncsiságból sem... Van akinél ez 20, 25, de akár 35 is lehet...

Amikor találkozot az igazival és tudod, hogy nem vágysz már másra soha többet kiváncsiságból sem... Van akinél ez 20, 25, de akár 35 is lehet...
szerintem ez nagyon személyiségfüggõ. részemrõl mondjuk 22-30 közt ideális házasodni.
21 éves lány: nem feltétlenül mindenki tanul majd' 30 éves koráig, bár ez most a divat. nekem már van egy év munkaviszonyom, akár házasodhatnék is. 21L
20-22
Mi 5év ismeretség után költöztünk össze tavaly. A harmadik 21nõ. :)
Ha megtalálták egymásban az Igazit, és jól tudnak együtt élni, illetve hasonlóak a terveik a jövõre:) Nem hiszem, hogy az életkoron múlna.
25-tõl. Elõtte még ha mondjuk valaki tanul (fõiskola, egyetem) és nincs munkája, akkor minek, mire? Nem kevés összegbe kerül egy esküvõ és nem várhatjuk el a szülõktõl, hogy õk csengessék ki... Na meg aztán az élet drága, lakás, kocsi stb. Hát még késõbb, ha jön a gyerek?! 21/L
Még nem voltunk 18 évesek, amikor összejöttünk.17 éve vagyunk együtt, a szerelmünk erõsebb, mint valaha, és a fiunk már 16 éves.Nem volt egy kicsit sem korán.35 éves korunkra mindenünk megvan, családi ház hitel nélkül, kocsik, vállalkozás, más még ilyenkor kezdi el ezeket a dolgokat.

Mikor ideális elkezdeni a discoba járást, bulizás? Szerintetek hány évesen nem leszek túl "fiatal" a bulizáshoz? 15/L

Legjobb válasz: 14vok augusztusban töltöttem elõtte 1hónappal Voksán Virágon voltam elõtte napra pontosan 1évvel Niki Beluccin

14vok augusztusban töltöttem elõtte 1hónappal Voksán Virágon voltam elõtte napra pontosan 1évvel Niki Beluccin
Megvolt mindkettõ? Akkor nagyon tudsz valamit.
A kérdező hozzászólása: Nekem a szüleim nem engedik még, nagyon féltenek :( De szerintem 16 évesen elengednek és lesz még idõm
Szóval elsõ te 12 évesen voltál Nikki Belucci-s partin ?:D Kicsit érdekes...
18-19 ha ésszel akarsz bulizni mert sajnos a mai "bulikban" fõként diszkókban a kis lánykák 15-16 évesek kb fûvel fával...nem részletezem és ettõl érzik magukat nagylányoknak holott csak k.. csinálnak magukból.

Megömlés a férfiaknak hány éves kortól hány éves korig lehet? És muszáj hogy megtörténjen egy férfival a magömlés? Ha nem történik meg idejében, az baj?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyan lány vagyok, de mivel egészségügyi középsulit végeztem, megpróbálok válaszolni Neked. Nem írtad, hány éves vagy, de gyanítom, hogy még nagyon fiatal, a kamaszkorod elején járhatsz. A fiúknál az elsõ magömlés átlagosan 12-13 éves korban jelentkezik, de van, akinek csak 16 évesen, és persze elõfordulhat, hogy már 9-10 évesen (pl. az én Páromnak is ekkortájt volt). Ha esetleg amiatt aggódsz, hogy még Neked nem volt és még nem vagy 16-17 éves, semmiképpen ne aggódj, mert van bõven idõd. A férfiak sokáig nemzõképesek (azaz képesek a nemi izgalomra, erekcióra és a magömlésre is). Remélem, tudtam segíteni! =) 24/L

Szia! Én ugyan lány vagyok, de mivel egészségügyi középsulit végeztem, megpróbálok válaszolni Neked. Nem írtad, hány éves vagy, de gyanítom, hogy még nagyon fiatal, a kamaszkorod elején járhatsz. A fiúknál az elsõ magömlés átlagosan 12-13 éves korban jelentkezik, de van, akinek csak 16 évesen, és persze elõfordulhat, hogy már 9-10 évesen (pl. az én Páromnak is ekkortájt volt). Ha esetleg amiatt aggódsz, hogy még Neked nem volt és még nem vagy 16-17 éves, semmiképpen ne aggódj, mert van bõven idõd. A férfiak sokáig nemzõképesek (azaz képesek a nemi izgalomra, erekcióra és a magömlésre is). Remélem, tudtam segíteni! =) 24/L
Többnyire 12-16 éves korig kell bekövetkeznie, bár a 13-14 éves korban a leggyakoribb és az egyén fejlettségétõl is függ, kisnövésûeknél gyakran késõbb akár 15-16 éves korban történik meg elõszõr.Nagyon ritka esetekben van hogy 11 évesen is elõrodul már mennyi idõs vagy?
Elsõ válaszadó vagyok. Elõbb-utóbb megtörténik, olyan nincs, hogy nem :D Lehet, hogy Te picit késõbb érõ típus vagy. Nincs miért aggódnod :) Szerintem csak idõ kérdése :) 24/L
Spontám magömlése nem mindenkinek van, maszturbálsz gondolom akkor sincs semmi? De azért jó érzés van ilyenkor nálad is? Ha igen akkor nincs baj, ezt az utolsó kérdésre értem. Az elsõnél nem gond ha még akkor masztinál sincs spermád, mert soknak bár van, de még nem nem igazi sperma, mármint nemzésre nem alkalmas.
Hát nem vagy túl alacsony sem, de magasnak se mondhatlak, olyan 170-172 cm körül kellene lenned.Majd meg nyúlsz, szóval nem a tipikusan kicsit alig 160 cm gyerek vagy.Nézd 16 éves korodig nincs baj és lesz mindenképp.Ha egy kicsit megint nyúlni fogsz akkor tuti lesz már.
A kérdező hozzászólása: Szõröm az már van, csak magömlés nem volt még. És 165 cm magas vagyok.
Milyen magas vagy?Szõrõsõdsz már? Aki kisebb növésû az lassabban érik, a szõrõsõdés is 12 éves kor körül már elkezdõdhet, de egyre több esetben csak 13-14 évesen indul meg a szõr megjelenése, van akinek csak 15-16 évesen, õk általában alacsonyabbak a társaiknál, ezért is hívjuk õket késõnérõknek, hisz alacsonyabbak, sokszor 2-3 évvel fiatalabbnak néznek ki és fejlettséggel is így állnak.Nekik a sperma is késõbb szokott lenni.De a 16 éves kor a végsõ határ.Akárki akármilyen kicsi is addigra szõrnek és spermának is kell lennie.Hisz sok alacsony ember van és attól hogy alacsonyak náluk is bekövetkeztek ezek a folyamatok.Szóval nyugi, nem kell paráznod
Lesz, mindenképp lesz, de nem tudom milyen magas vagy, mert az alcsonyabb, lasabban fejlõdõeknél késõbb szokott lenni, szóval 16 éves korodig biztos lesz és ha addig sem produkálnál semmit, csak akkor kell aggódnod, addig van még 2 éved.
A kérdező hozzászólása: 14, de ha valakinek nem fordul elõ soha, késõbb se? Olyan van?
hát ha 15 vagy akkor csak szimplán késõn érõ vagy:) én is 14 vagyok, de 178-180 cm, és már kb 11 éves kormtól van spermám, amit ugye megelõzött hogy volt egy magömlésem

Hány éves korig szerencsés vagy hány éves kortól nem szerencsés ha a gyerkőc gyerekbútoros szobában van?

Állatos...zsiráf meg elefánt, ilyesmik. Fiú és lány nemben is érdekelne a tapasztalatotok, véleményetek.

Legjobb válasz: Szerintem ez gyerekfüggõ, meg attól is függ, mennyire babás, vagy inkább már nagyobbaknak való figurák vannak. Az én fiam még kicsi, 6 éves. Remekül elvan a verdák és a focilabdák között. Új kedvence most az angry birds. Volt thomasos korszaka is 3-4 évesen. Érdekelne engem is, akinek már idõsebb gyermeke van, mikor lesz ez "ciki" ?

Szerintem ez gyerekfüggõ, meg attól is függ, mennyire babás, vagy inkább már nagyobbaknak való figurák vannak. Az én fiam még kicsi, 6 éves. Remekül elvan a verdák és a focilabdák között. Új kedvence most az angry birds. Volt thomasos korszaka is 3-4 évesen. Érdekelne engem is, akinek már idõsebb gyermeke van, mikor lesz ez "ciki" ?
Ameddig a gyerek jól érzi magát közte addig kit érdekel. Nekem pl a pelenkázószekrényem még mindig a szobámban van, persze nem mintás meg ilyenek csak sima fa, de akkor is az ott van ahol én már 18 éve. Meg kb 14 évesen pakoltam le a babákat a szobámból, akkor már vagy 2 éve nem is nyúltam hozzájuk, de nem zavartak ezért maradtak a polcokon olyan sokáig.
7 eves a fiam, neki sarga-zold gyerekbutorai vannak(a falak es a szonyeg is ilyen szinuek)de nem figurasak, es persze minden "felnott" mertu, tehat nagy agya es iroasztala van.Figurak csak a falon vannak, de azt le lehet szedni, vagy masra cserelni ha szeretne majd kesobb. Egyebkent valoban mondja majd magatol a gyerek, hogy mikortol nem szeretne mar mesefigurakat a szobajaban. A mienkhez hasonlo szines butorokat pedig 12-13 evesek szobajaban is lattam, szoval egy ideig meg biztos megfelel:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor a gyerekekre bízom, majd szólni fognak és meggyõzik az apukájukat majd, ha eljött az idõ.
A kérdező hozzászólása: ja: a kérdést azért írtam ki, mert eszembe jutott, hogy nekem mikor alakultak át az igényeim a szobámmal kapcsolatban és ez nem egyezett a férjemével...:) de akkor gyerkõc függõ, hogy kinek mikor van igénye arra, hogy ifjúsági bútor legyen a szobájába és ne ...nekem pld elefántos dolgok voltak :) )
Nálad hogy volt kérdezõ? Nekem mai napig kint van a polcon néhány szívemhez nõtt plüssfigura, az ágyon mesefigurás kispárna (bár ez utóbbit már a gyerekek elsajátították) 28 éves vok :D
A kérdező hozzászólása: Bútor kérdés miatt jött elõ a kérdés a családban. Figuráim, könyvek nekem is vannak gyerekkoromból. :) ) Nálam kb 13 és kb 17 volt a nagy változás éve. :)
Nekem soha nem voltak gyerekbútoraim, van egy sima emeletes ágyunk (tesómmal vagyok együtt), faszínü, semmi extra, fehér fal, amire rakom a posztereimet, az nekem tök jó dekoráció. Elfeleztük a szobát, tesóm felén rózsaszín hercegnök, pónilovak, Britney Spears, Hello Kitty, az enyémen INXS, Nirvana, Depeche Mode, Johnny Depp, stb. Tesóm 11/L, én 13/L (ja és teljesen elvagyunk a szobánkban)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!