Találatok a következő kifejezésre: Hány éves nő (241 db)

46 éves férfihoz hány éves nő illik? 30-39 nem túl fiatal?

Legjobb válasz: Utolsó: 46 éves férfi ereje teljében? Te biztos hogy itthon élsz? Nézz körül mondjuk egy hipermarketben nyitott szemmel, ott aztán van minden.

Utolsó: 46 éves férfi ereje teljében? Te biztos hogy itthon élsz? Nézz körül mondjuk egy hipermarketben nyitott szemmel, ott aztán van minden.
nem :) én 29 vagyok, a férjem meg 44, és nagyon jó nekünk együtt :)
Ebben a korban már nem számít.
22 még simán elmegy :)
25-40 éves korig.
Bolond vagy, mar hogy lenne fiatal? Egy 46 eves ferfi meg kozepkoru, ereje teljeben van, eletkorban kb egy 30 eves nonek felel meg. A nonek 30 eves koraig kell szulnie kb, egy ferfi meg siman csinalhat otvenevesen is gyereket.
Én 30 éves nõ vagyok, és eszemben sincs 50 körüli öregekkel összejönni, inkább egy 25-30 közötti fiatal palival.Egy 46 éves férfihoz kb.50 éves nõ illik.

Egy 31 éves férfihoz, hány éves nő illik?

Legjobb válasz: Ezt nem a kor, hanem a személy határozza meg szerintem. Mondhatnám, hogy vele egykorú, de igazából plusz mínusz 10 év nem sokat számít.

Ezt nem a kor, hanem a személy határozza meg szerintem. Mondhatnám, hogy vele egykorú, de igazából plusz mínusz 10 év nem sokat számít.
akkor válassz olyat, aki nem az.. omg..
50 éves prostituált
18 tól felfele. Ne haragudj, hogy megmerem kérdezni, de vállalkozó vagy?:$
25-tõl akármeddig*
OMG= Oh My God
A kérdező hozzászólása: ahaaaa.... nem tudtam. Magyar vagyok, magyarul tudok csak. :)
19 éves vagyok, a párom 33. Ezt nem az évek száma határozza meg...de azért 18 év alatt nem ajánlott...szerintem
A kérdező hozzászólása: értem. na és mit gondolsz a jövõtökrõl? késõbb nem lesz gond a kor külömbség?
20on felül akárhány..
Nincs olyan, hogy ki illik és ki nem. Az, akivel szeretik és megértik egymást. Mindazonáltal nem vagyok a túl nagy korkülönbség híve, szerintem ÁLTALÁBAN jobb, ha azért korban is közelebb áll két ember egymáshoz. De nem véletlenül hangsúlyoztam, hogy általában, vannak példák jól mûködõ kapcsolatokra nagyobb korkülönbséggel is. Meg ez egyéni ízlés kérdése is. A férjemnek pl. elõttem szinte mindig 3-4 évvel idõsebb barátnõi voltak, én egyidõs vagyok vele.
14-50
Annyi, mint én.28.:)
18-40
28 éves
26 :-)
Kb. 18-19-tõl felfelé ízlés szerint bármeddig, bár ha 60-on felüli a nõ, akkor még én is furán néznék. :)
A kérdező hozzászólása: ökör :)
A kérdező hozzászólása: mi az az omg?
A kérdező hozzászólása: 20 utániak közül sok még gyerekes.....
Tulajdonképp mi annyira egymásra találtunk, hogy meg sem fordul a fejünkben hogy ez késôbb problémát jelenthet. Azt gondolom hogy ha két ember megérti és szereti egymást akkor nincs semmi gáz...Mi már együtt is élünk és jelenleg arra készülünk. hogy összekössük az életünket illetve már a gyermek tèmán dolgozunk. De természetesen ez függ attól is, hogy mennyire érett az alanyunk. Ha teljesen gyerekfejjel gondolkozik, belekezdeni sem érdemes...

30-40-es pasik, minimum hány éves nővel kezdenétek kapcsolatot?

Kort is kérnék a férfi részéről is,meg esetleg indoklást. Ami még kérdés:ha csak szex alapú a dolog akkor is ugyanaz a korhatár,vagy már alacsonyabb( esetleg mennyivel?)

Legjobb válasz: (3) Az egyesnek a válasza minden volt, csak nem normális.

(3) Az egyesnek a válasza minden volt, csak nem normális.
Neked meg mi a rák bajod van?! Teljesen normálisan válaszolt az idi0ta gyökér kérdésedre!!!!
min 14 max 25 43f
szexre18-tól , családra, párnak26-tól
Szerintem ha egy 14 évesnek csapja a szelet egy 43, az nem bûntény.. A gáz az az, ha a 14 éves beadja a derekát. Ekkor azonban de a 43 évest hibáztassuk, mert a világot nem tudjuk megjavítani, tele van bajjal... A szülõi nevelés sikeredett kudarcra szerintem ha a lányomat féltenem kell öregemberektõl...
szexre minimum 18 évessel. komoly kapcsolatba is kezdenék 18 évessel, de inkább 24 éves vagy idõsebbel, mert én már gyereket akarok. egyre idõsebb leszek és egy 18 éves esetleg még 5-6 évet is akar várni. 29f
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy nem ártott, de majd ha a Te kislányodnak fogja 14 évesen csapni a szelet egy 43 éves majd meggondolod magad.(kívánom ne úgy legyen)
Én éppen idõsebb nõvel vagyok, de a haveri körben ökölszabály, hogy fiatalabb az jobb. De ahogy a fenti válaszokból is látszik, az ezt tapasztalják sokan, hogy kevesebb a probléma ha max 10-15 évvel fiatalabb a lány...
Kérdezõ: "kivénedett playboyoktól" - ezt az 1-es jól megérdemelte, sajnos elég sok az ilyen bájgúnár és még lehetne jellemezni. Végre nevén nevezi valaki a dolgokat. Kíváncsi vagyok más pasik véleményére is.
"Talán az a bajom, hogy 14 éves kislányokra bukó férfinak titulált egyedekre nem vagyok kíváncsi, mert kiröhögni valóak és szánalmasak" Bocs de szerintem te sem vagy különb. Ártott valakinek az elsõ válaszoló?
A kérdező hozzászólása: Talán az a bajom, hogy 14 éves kislányokra bukó férfinak titulált egyedekre nem vagyok kíváncsi, mert kiröhögni valóak és szánalmasak
Párom 30 éves, én 25, beszélgettünk már róla, kinek mi az alsó/felsõ határ elméletben, õ max. 2-3 évvel menne "lejjebb" nálam, persze erre nem fog sor kerülni :D
A kérdező hozzászólása: undorító vagy elsõ válaszoló, biztos van valami defekted.Én normális családot alapítani akaró FÉRFIAKTÓL kérdezem, nem kivénedett playboyoktól.
na jó csak hülyültem. egy TROLL vagyok. 1-sõ voltam. légyszi pontozzatok vissza!
10 èv folott Tibi Atya, dicsèrtessèk
14 éves kortól de nem minden lányt
Én sem kötném korhoz.
14-tõl már néha :D F19
Szerintem ez attól függ ki milyen értelmes. Én nem kötöm korhoz.
Én ismertem olyan 32 éves nõt, aki aligha meghaladta egy 10 éves agyi szintjét (vagy még azt se). Nem a kor számít...bizonyos esetekben.
Ezt értelmiség és megjelenés alapján döntöm el. Még csak közelítõleg sem tudom ezt besorolni. Van hogy 16 éveset is de van hogy csak 25 évesen!
23
17 18/f
nem kor kérdése.2 évvel ezelõtt velem egy korú 13 éves kis.... lányt is ismertem.meg olyat is aki szinte egy kész nõ volt.tehát:érett gondolkodása volt, fõzött mosott takarított :DDD
Ha lenne barátnõm, le se szarnék mást.Ha viszont nem lenne, akkor 40.
kb. 50
A kérdező hozzászólása: Nem hanem ugy komplett külónleges. Az ha valaki nincs fenn a facen az igencsak fura inkabb a mai vilagban nem?
ha van barátnõm, akkor fiatalra se nézek, nem hogy idõsre. ha nem lenne, akkor 30-35-ös jöhetne simán
A kérdező hozzászólása: De szerintetek az bejönne neki ha kitennem a dekoltázsom??az csak faxszállító nem?
Kamu a kérdés ! Legalábbis a kérdezõ válaszaiból kiindulva.....
Attól függ mennyit fizet :D Minél idõsebb annál drágább :D
Ha lenne barátnõm akkor mással nem hetyegnék. De amúgy 45 körülig simán ha jól néz ki :D
Ja, a puncis kérdésre is reagálva: nem bánnám ha szõrös lenne, nagyon fel tud izgatni :)
A kérdező hozzászólása: Írja meg mindenki milyen a jo punci szõrös v szörtelen. Mert nekem most szõrös de leszedném ha le kell.
Mennyire vagy szõrös? :)
Kérdezõ, hány éves vagy?:D
nem hiszem hogy megcsalná a barátnõjét.
50ig simán.egy idõsebb nõ nekem még vonzóbb mint egy korombeli.
Ha jól tartja magát 50-55 simán belefér, de ahhoz tényleg ott kell lennie.
Én 20 évesen voltam 47 éves asszonnyal. Mutatott olyat, mit a barátnõm szégyellt volna.
A kérdező hozzászólása: Mit mutatott? Mesélj:-)) nekem nagyon bejön egy fiúka nem tudom hány éves de olyan 20-22 . Magáz pl .de én megfognám és úgy magamévá tenném. Csak nem tudom az ilyen fiúk nem akadnanak e ki.
40-45 ig ha jól ápolt csöcsös :P és ha meg is fog benne valami
én örülnék a helyébe egy ilyen nõnek.Élmény az biztos.
max 36-38.. kb
A kérdező hozzászólása: Na akkor elvileg mindeggyiteknek beleférek a korban. Remélem hogy neki is. Csak ez a fiu olyan nem mindennapi pl. A facen sincs rajta stb. Kicsit túl komoly és van valakije. Én lazább fiatalosabb vagyok nála. Szerintetek sok ilyen komolyabb pasi húséges annyira a barátnõjéhez hogy kihagyná a dolgot? Jo hogy írta valamelyikótök a csöcsöst talán azt kéne kiraknom? Elég nagy egy dkoltált felsõben de olyanban még nem látott. Na majd most:-) szerintetek fel tudom izgatni ha dekoltált felsõben vagyok hajolgatok vagy ilyenek?
Aki nincs a facebookon az különleges ? Vagy hogy értetted ezt ?
Én simán bevállalnám 40-45 ig ha karban tartott. 23/f

Barátom a balcsin 19 évesen összejött egy 48 éves nővel. Persze csak szex volt. Van olyan tizenéves fiú aki lefeküdt már jóval idősebb nővel? Mindkettőtöknek jó volt? Hány évesek voltatok és mennyi a nő?

Legjobb válasz: Most komolyan nem gáz?Bocs de ez gusztustalan.Gyereke lehetne,vagy forditva annyja lehetne.Spéci engem nem engedne nem a büszkeségem hanem a normállis hozzáállásom,hogy ezt megtegyem.Lepontozhattok de ez nagyon dúrva.36N.Maradjon mindenki a saját korosztályával.De annak a nõnek aki ezt megengedi meg belemegy nem egészséges a szexuállis vonzódása,az fix.

Most komolyan nem gáz?Bocs de ez gusztustalan.Gyereke lehetne, vagy forditva annyja lehetne.Spéci engem nem engedne nem a büszkeségem hanem a normállis hozzáállásom, hogy ezt megtegyem.Lepontozhattok de ez nagyon dúrva.36N.Maradjon mindenki a saját korosztályával.De annak a nõnek aki ezt megengedi meg belemegy nem egészséges a szexuállis vonzódása, az fix.
# 6 Viszont neked meg tök jó, mert te meg a szottyadt saláta öreg pics.ákra gerjedsz gratulálok nyomorék :D Bár egy fiatal szóba se áll veled úgy megértem.
Pfejjjjjj
Megmondom õszintén, én nagyon vágyom egy szexi 40-es nõre... 19/f
És még annyit engedj meg, hogy 30-45, sõt azon túl eggy férfi nem szattyadt farkú és nem hugyol maga alá, hol áll eggy srác eggy férfitól tapasztalat terén is.Nem mondom, hogy eggy 19-éves nem tudhat de miért szarod az idõsebb pasikat?Te is leszel annyi ha fiú vagy.Szóval kicsit visszafoghatnád az ilyen kijelentéseket.Mindenki azzal kavar akivel jólesik, ....tõllem, veszed a lapot ugye?
Ha a buznyákot is nekem szántad, õszintén szánalmas vagy.
10:45-nek, a nagy szart vagyok irigy.Hallod 36 vagyok de a testem pl, többekközt a sportolásnak köszönhetõen feszes, izmos és símán felveszem ebbõl a szempontból a versenyt pár tinivel s ezt nem én mondtam.Az pedig, hogy igen eggy érettebb férfihoz van ízlésem és nem szinte gyerekekhez az magánügy, de nem vagyok egyedûl ezzel.Kiakaszt ha valaki megírja a frankót?Ez akkor is fertõ.És ne hidd hogy most annyira király vagy ettõl a beszólásodtól.49-évesen sem hiszem hogy fonnyadt , aszott p..a leszek.
Ja bocs nem tudtam, hogy buznyák is vagy.
Van egy olyan érzésem, hogy jobban nézett ki, mint te most illetve arról már ne is beszéljünk, h te hogy fogsz kinézni 49 évesen....
"nem egészséges a szexuállis vonzódása" Így avn, teljesen érthetetlen, hogy egy fiatal pasira van rágerjedve nem a vén szottyadt farkú maga alá hugyozó férjére. Nagy úr az irigység.... Egyébként volt több is, 21 évesen volt az elsõ, õ 49 volt. Jó volt.
Én is össze akarok jönni egy 40-es nõvel... Nem ér 25F
Igen én már igen, és nem bántam meg......:) de nem is volt olyan jó!!
Írigy vagyok a barátodra. Jó nõ volt?
21 éves fiú vagyok és 39 évea csajom van másfél éve.
Hány éves vagy ?
14-15 évesen kezd, de van akinek csak 16 évesen.
Nekem 15 évesen kezdett nõni, ennek már öt éve. Hetente egyszer-kétszer borotválkozom azóta, de majdnem ugyanolyan pihés, mint volt- Alig erõsödött valamit. Szóval, csupasz arcú vagyok... Utálom ezt... Annyira szeretnék sûrû, erõs szakállat.
Öcsém 12 éves, és már erõsödik a bajsza. Szóval már olyan fiatalon is kezdõdhet :)
nekem 14 éves korom végén kezdett nõni. most 16 vagyok
Nekem már 16 évesen kezdett nõni rendesen, most 17 vagyok és növesztetem egy kis Lincoln szakállat, barátnõm szereti :P 17/f
Ismerek olyan 12 évest akinek már erõsödik a bajsza...
3. 16 évesen , szakállat ? Okay , majd küldjél képet róla :D 24/F
Nekem már 13-14 éves koromban kezdett nõni de mint az állat :D szóval már 2 éve borotválkozom de most épp szakállat akarok hagyni és elég jól nõ :D 16/F
17-18 tól kezd nõni, de ez után kezd csak erõsödni. (addig csak kis pelyhes...) Mikortól áll jól? Ha már elég erõs... A kis pihék nem igazán férfiasak... :D
Nekem 14 évesen már ilyen piheszerûen, 15 évesen a bajszom is megjelent (még midig csak akkora, mit akkor nõtt) 16 évesen már pár szál szakáll, de nem áll jól, úgyhogy borotválom. Bajszom hagyom, magyarost akarok :D
Testmagassággal együtt nõ, az az igazság.
13 éves korig. Nevedséges, az csak pisilésre jó xD
50éves korig csak nem mindedj hogy kinek!
18 éves korig én ezt olvastam!
A kérdező hozzászólása: szóval aki 16 évesen elérte a végleges testmagaságát akkor annak addig nõ a pénisze és ne tovább?
A 20-as évek elejéig nõhet, de mindenkinél változó. Nálam a végleges testmagasságom kb. 17 évesen állt meg, de utána is fejlõdtem még. A szõr a mellkasomon 20 év környékén jelent meg.
Nekem 15 évesen már megállt a növésem(180cm), a mellkasom meg már mondhatni nagyon is szõrös. Mindenkinél máshogy van.

20 év körüli fiúk! Hány éves volt a legöregebb nő, aki bejött nektek? Maximum hány évesek azok a nők, akiket megnéztek az utcán, mert tetszenek?

Kort is lécci, statisztikát végzek:)

Legjobb válasz: igaz,már 30 vagyok,26 évesen bejött egy 51 éves.meg most is van egy pár hasonló korú,aki bejön.mondjuk olyan 55-ig.kb.

igaz, már 30 vagyok, 26 évesen bejött egy 51 éves.meg most is van egy pár hasonló korú, aki bejön.mondjuk olyan 55-ig.kb.
F/26, max 35ig.
19f 30, 35

Hány éves koráig nő az ember?

18 éves lány vagyok, 176 cm.TUdom, ez már így is elég magasnak számít, de szeretnék még pár centit n?ni.Van erre esély?

Legjobb válasz: Ez szemely fuggo! Van aki 21 eves koraig no, de pl en 16 evesen megalltam :D Ugyhogy van remeny!:D

Ez szemely fuggo! Van aki 21 eves koraig no, de pl en 16 evesen megalltam :D Ugyhogy van remeny!:D
egy barátnõm 17 évesen 167 volt aztán most 19 évesen 179:D
általában 18 éves koráig nõ az ember de ez személyenként változik
Én is 16 éves koromig nõttem, 165 cm, bõven elég nekem.Miért akarsz még magasabb lenni???
Én 163 cm vagyok, és 16 éves, de már így is túl magasnak érzem magam.:D Hova akarsz még nõni?:) Amúgy én azt hallottam, hogy akár 22 éves koráig is nõhet a nõ.
Én 16 éves vagyok, és 193 cm :D Remélem a 2 métert elérem. :) ) 16/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!