Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet valakit bírósági (1 db)

Hány éves életkorától lehet valakit bírósági tanúként beidézni Magyarországon?

Legjobb válasz: Ha jol tudom, akkor bunteto ugyekben csak 18 év felett. Kiskorut csak perdonto, nagyon indokolt esetben...

Ha jol tudom, akkor bunteto ugyekben csak 18 év felett. Kiskorut csak perdonto, nagyon indokolt esetben...
Tanúként -ha emlékezetem nem csal-, akkor 14 évesen már lehet.
Megfelelõ feltételek mellett, tárgyaláson kívüli meghallgatáson 14 éven aluli is tanúskodhat, ha szükséges.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent a köztörvényes?

2

Mi a véleményed Szaniszló Ferencről?

10

Melyik az EU leggazdagabb országa GDPszerint és melyiknek a legerőssebb a politikája, és ez alapján melyik ország képviselné az EU-t?

5

Ha leírom azt a szót hogy "zsidó" akkor antiszemita vagyok?

Már csak azért kérdezem mert a Honfoglalón a chatbe beírtam azt a szót hogy "zsidó" és kaptam érte egy napos tiltást.(Nem moderátor tiltott,szűrés alapján tiltott a szerver)Komolyan hová fajul már ez a világ?Annyira védetrek,annyira féltik már őket hogy le se lehet írni ezt a szót?Mi van ha egy zsidó származású felhasználó fellépne a Honfoglalóra és leírná azt hogy ő zsidó származású?

Jogos e hogy ezért tiltás jár?Vagy esetleg arról van szó hogy a Honfoglaló üzemeltetője antiszemita?Diszkrimináció miatt beperelhetné e őket egy zsidó?

15

A nemzetiszocializmusban volt bármi ami szocialista az elnevezésen kívül?

5

Mi igaz amit a HAARP-ról állítanak? Fele sem igaz? Vélemény?

Egy két helyen olvastam róla de eszméletelen hülyeségeket összehordanak én nem hiszem el.Pl olyanokat hogy akár az ember tudatát is tudják vele befolyásolni,időjárás,földrengés előídézése stb,és hogy a világon 20 darab ilyen létesítmény van ahol ilyen szerekezet van.Komolyan van aki ezt beveszi?

9

Van itt akik önkormányzati bérlakásban laknak?

mit jelent szociális rászorultság?

4

Mennyi igaz az összeesküvés elméletekből?

Mást se olvasni itt, csak azt, hogy a zsidók világuralomra törekszenek, meg hogy ők irányítják a bankrendszert stb. Már olyat is hallottam, hogy a zsidóknak a tökük tele lett azzal, hogy a világ sok éven át szívatta őket irigységből és most visszavágnak. Szerintetek van igazság az összeesküvés elméletekben? Mi rájuk a bizonyíték, vagy miből vezetitek le ezt az egészet?

10

A régi nagy Magyarország elcsatolt területein hány %-ban éltek magyarok és hány %-ban más népek? Hol lehet ennem utána nézni?

9

Hogy tippelitek Latin-Amerika/Brazília gazdasági-politikai jövőjét?

Elsősorban hozzáértők válaszát várom.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!