Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet valaki (69 db)

Minimum hány évesen lehet valaki altató orvos?

Az érdekelne, hogy mennyi az a minimum év, amit tanulással kell tölteni mondjuk érettségi(18 éves kor) után ahhoz, hogy valaki altató orvos lehessen.

Legjobb válasz: Gondolom el kell menned osztatlan orvosira mindenképp, az 6 éves. Hogy utána, vagy közbe mit, azt nem tudom.

Gondolom el kell menned osztatlan orvosira mindenképp, az 6 éves. Hogy utána, vagy közbe mit, azt nem tudom.
18+ 12 év a tanulás tehát ha mindent csont nélkül és a tervek szint teljesítesz akkor kb 30 évesen leszel önálló altató orvos.
18 plusz hat plusz (legalább) három év az olyan huszonhét-huszonnyolc éves kor
Közel a harminchoz (ha fölvesznek elsõre az egyetmre és nem csúszol a tanulmányokkal)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat! Igazából nem én szeretnék az lenni, hanem egy csaj mutatkozott be úgy, h õ már az, viszont 24-nél nem lehetett több. Ezért született a kérdés. :) Ezek szerint teljesen lehetetlen, hogy ilyen fiatalon altató orvosként dolgozzon valaki egy kórházban... ? (Egyébként gondoltam, hogy egy húszas évei elején járó nõ nem lehet "ennyire tanult", csak biztos akartam lenni a kételyemben.) :)
Hát ha vannak kapcsolatai, meg tudja mikor kell térdelni, akkor akár még altató orvos is lehet 24 évesen.
Pontosan mit mondott. mert ha anesztest akkor ennyi idõsen lehet aneszteziológus mellett asszisztensnõ.

Hány évesen lehet valaki legfiatalabban sebész szakorvos?

Legjobb válasz: 18 évesen elkezdi az egyetemet, 6 év a suli, aztán még 6 a szakvizsgáig.

18 évesen elkezdi az egyetemet, 6 év a suli, aztán még 6 a szakvizsgáig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Hány évesen lehet valaki önkormányzati képviselö?

Most vagyok 17 éves decemberbe leszek 18. ha oktoberbe lesznek a választások akkor csak négy év mulva lehetek képviselö

Legjobb válasz: 18 év fölött

18 év fölött
ilyen helyesírással még akkor sem...
Még szavazni sem szavazhatsz, amig nem vagy nagykorú. Amúgy hiába szeretnél önkormányzati képviselõ lenni, ha nem választanak meg. Ez nem úgy megy, hogy én az akarok lenni, és kész.
Falunk 18 évesen beválasztanak ilyen helyesírással is. Ott ahol a vegyesbolt tulaja a polgármester és a képviselõ-testület as böllérbõl, a pékbõl és a Szomszéd Józsiból áll, ott elférsz mellettük. Nagyobb városban esélyed nincs, ha nem vagy párttag.
Betöltött 18 év alatt nem választható senki.
Az nincs a választási törvényben hogy írásrudónak kell lennie.
16 éves kortól szülõi engedéllyel kötött házasság útján nagykorúvá lehet válni. De errõl már lekéstél, mert ennek van egy átfutási ideje.


Tanulo kutyust érdemes venni? Hány éves kortol való? és hol lehet olcson venni?

Legjobb válasz: Mi most vettünk neki karácsonyra 9honapos :) Szerintem 6h alatt felesleges :) Corába most akciós 7800ft Kellemes ünnepeket :)

Mi most vettünk neki karácsonyra 9honapos :) Szerintem 6h alatt felesleges :) Corába most akciós 7800ft Kellemes ünnepeket :)
Holnaptól, azaz dec. 17-étõl akciós a Tescoban, 6990 Ft. lesz. 11.900 -ról árazták le, de ez becsapós, én egy hónapja vettem ugyanitt 7490-ért. Mi már kipróbáltuk, 9 hós fiamnak nagyon tetszik, de elraktuk, csak karácsonykor fogja megkapni, remélem leköti majd õt egy kicsit.
Szia! Péntektõl lesz akciós a Tesco-ban. Nem tudom pontosan, mennyi idõs korban érdemes megvenni, nálunk Apa már a 2 hónapos kisfiának megvette :-), persze tök feleslegesen, de én mondhattam bármit. (off: amikor terhes voltam, mese DVD-ket vásárolt...). Most 1 éves a kisfiam, és mostanában látom rajta, hogy élvezi a mondókákat, énekeket, és egyedül választ, ami tetszik végighallgatja, ami nem azt elkapcsolja. És táncol is rá :-) Szóval most már elég jól leköti. MInden jót és kellemes ünnepeket!
Figyeld a reklámújságokat, sok helyen akciósak a FP játékok (is). Szerintem 6-8 hónapos kor elõtt tök felesleges, inkább 8-10-12.

Hány éves korban "derül ki", hogy valaki meleg? Az illetőben hány évesen tudatosul ez? Szerintetek az lehet, hogy valaki előbb jön rá, hogy egy ismerőse meleg, mint az illető maga?

Az egyik ismerősöm 15 éves és én már jó pár éve azt gondolom, hogy meleg, de szerintem ő tuti nem gondolja így. Meg úgy általában, még nem hiszem, hogy túlzottan izgatja a szerelem/szexualitás kérdése, (bár ki tudja, annyira nem közeli ismerősöm, hogy ilyeneket tudjak róla) Olyanokból gondolom, hogy meleg, hogy szinte csak lány ismerősei vannak, nagyon jól kijön velük. Olyan részleteket észrevesz emberek kinézetén, ami szerintem heteró fiúknál elég ritka: új frizura, új ruha stb. Többet foglalkozik a külsejével, mint egy átlagos 15 éves fiú (egyszer pl. körömvágásban kért tanácsot, mert zavarta, hogy a körmei íve nem egyenletes) Alapjában véve is érzékeny típus. Visszafogott, kedves, segítőkész. Amolyan "finom" lélek. Sokszor előfordult már, hogy férfiak kinézetét elemezte, és ilyenkor is elég apró részleteket kiszúrt. De olyan is volt, hogy egy sztárpár volt pl. a tévében, és ő konkrétan mondta, hogy neki a férfi a szimpatikusabb, jobban néz ki stb. Nem tudom, hogy ezeket csak bemagyarázom magamnak, vagy ezek tényleg utalhatnak arra, hogy ő meleg. Szerintetek? Egyébként én 23 éves lány vagyok, és a fiú a család egyik ismerőse, amikor vendégségbe megyünk, akkor találkozok vele, de már nagyon régóta ismerem. És természetesen nem azért kérdezem, mert zavar vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok. Meg sajnálom is szegényt, mert a család egy-két megjegyzéséből kiderült már, hogy nem épp "melegbarátok", úgyhogy ha tényleg meleg, nem lesz egykönnyű dolga.

Legjobb válasz: Hát én melegként férfinak érzem magam. Azok, akik pasik és lánynak gondolják magukat azok transzszexuálisok. Egyébként meg nehéz megállapítani bárkirõl rögtön, hogy meleg. Rólam nem igazán szokták feltételezni. Sõt olyan is volt, hogy valakinek konkrétan mondtam, hogy randiztam már fiúval és csak utána pár nappal késõbb kérdezte meg, hogy tényleg meleg vagyok-e, mert nem tudta hova tenni a dolgot. Hát sztem, ha valaki elárulja, hogy volt fiúval dolga az már hagy kétséget. Vannak nõiesebb melegek, de kevesebben vannak, de mivel õk a feltûnõbbek, ezért általánosítják a melegeket a nõiességgel. Elég sok meleg ismerõsöm van és 1-2rõl meglehet mondani, hogy meleg, de a többirõl nem. Heteró helyre szoktam járni bulizni és hát mit ne mondjak a nagy kanok, akik hajkurásszák a csajokat, inkább õk néznek ki melegnek. Hasig kivágott póló, olyan gatya, ami már szinte cica nadrág stb. Ez nyilván a mai trendnek tudható be, de azért vicces, hogy ma a heteró férfiak néznek ki melegnek és nem a melegek. Párommal egyszer buliban ránk mászott egy csaj. Szóval nem lehet tudni, hogy ha két fiú együtt van bárhol, akkor csak haverok, vagy titokban járnak is. A melegek is férfiak, a férfiakat szeretek és elsõ sorban a férfias vonást szeretik. Én is adok a divatra és törõdök a külsõmmel, de nem többet, mint a heteró fiú barátaim. 22 F.

Hát én melegként férfinak érzem magam. Azok, akik pasik és lánynak gondolják magukat azok transzszexuálisok. Egyébként meg nehéz megállapítani bárkirõl rögtön, hogy meleg. Rólam nem igazán szokták feltételezni. Sõt olyan is volt, hogy valakinek konkrétan mondtam, hogy randiztam már fiúval és csak utána pár nappal késõbb kérdezte meg, hogy tényleg meleg vagyok-e, mert nem tudta hova tenni a dolgot. Hát sztem, ha valaki elárulja, hogy volt fiúval dolga az már hagy kétséget. Vannak nõiesebb melegek, de kevesebben vannak, de mivel õk a feltûnõbbek, ezért általánosítják a melegeket a nõiességgel. Elég sok meleg ismerõsöm van és 1-2rõl meglehet mondani, hogy meleg, de a többirõl nem. Heteró helyre szoktam járni bulizni és hát mit ne mondjak a nagy kanok, akik hajkurásszák a csajokat, inkább õk néznek ki melegnek. Hasig kivágott póló, olyan gatya, ami már szinte cica nadrág stb. Ez nyilván a mai trendnek tudható be, de azért vicces, hogy ma a heteró férfiak néznek ki melegnek és nem a melegek. Párommal egyszer buliban ránk mászott egy csaj. Szóval nem lehet tudni, hogy ha két fiú együtt van bárhol, akkor csak haverok, vagy titokban járnak is. A melegek is férfiak, a férfiakat szeretek és elsõ sorban a férfias vonást szeretik. Én is adok a divatra és törõdök a külsõmmel, de nem többet, mint a heteró fiú barátaim. 22 F.
nekem a közvetett rokonságomban van ilyen, de õ 19 éves már. Amikor kisebb volt, mindig nézte a szép fiukat a képeken. Állandóan azzal van elfoglalva h õ kövér, pedig nem az. Csak barátnõi vannak, és azok csak lelki barátok neki, el sem tudnám képzelni hogy egyszer csaja lenne. A szülei nagyon lányt vártak, hát megkapták... Én nagyon sajnálom õt. Egyébként nincs arról szó hogy meleg lenne, de szerinteted?...
Én amióta az eszemet tudom, csak a 40-50 es férfiak érdekeltek. És ez olyan 8-10 éves koromban lehetett. üdv!
13 vagyok és csak a fiuk érdekelnek szex terén ezt kb egy éve tudom magamról
Én 17 vagyok de csak most kezdek barátkozni ezzel a dologgal igaz volt barátnõm is de azzal nem volt jó ugy igazábol most már tisztába vagyok vele hogy meleg vok de idáig nem is gondoltam ilyesmire..
én már általános suliban tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak, pedig, erõsen tetszettek a fiúk, úh végül 15 évesen sikerült elfogadni magam, ami nem volt könnyû, egy ilyen intoleráns világban, de szerencsére kerestem és találtam olyanokat akik az én cipõmben járnak és ez segített
ezekbõl még nem lehet tudni...
Lehet meleg csak nem mondta el neked.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon bírom a melegeket, jófejnek tartom õket, csak pozitív tapasztalatom van velük, nem tudnék semmi rosszat mondani róluk, én nem ismerek olyat, aki rossz ember lenne vagy ilyesmi. De miért sajnálod? Nem kell õket sajnálni. Vagy azért, mert nem képes magának beismerni a melegségét? És ez a "szülei lányt vártak, hát megkapták" mondat elég gáz. A melegek nem lányok, szerintem ez elég sértõ.
van olyan, hogy egy ismerõsrõl elõbb derül ki! én is így voltam... Barátom bevallotta, hogy szerelmes beléb ésegy este berúgtunk és.... azóta együtt vagyunk!

Meg tudná nekem valaki mondani hogy hány éves kortól lehet valaki kereszt szülõ?

Legjobb válasz: én 13 évesen lettem elõször keresztszülõ... szóval simán lehet 14 évesen.. :)

én 13 évesen lettem elõször keresztszülõ... szóval simán lehet 14 évesen.. :)
Az öcsém 14 éves volt, amikor keresztapja lett a fiamnak.
Hát szerintem nincs korhoz kötve, de általában azért 15-18 évesnél fiatalabbakat nem szoktak választani. Én 18-19 éves voltam, mikor keresztszülõ lettem hivatalosan. Viszont én nem kereszteltem meg az én elsõ gyerekemet, de a nõvérem a keresztanyja, s másodiknak a húgom lesz, õ most 18.
Nekem van egy azt hiszem 16 éves osztálytársam, aki már keresztszülõ.
Korhoz nincs kötve, de meg kell legyen keresztelkedve.Azért nem jó, ha 14 év alatt van.Minimum 17-18 évesnek tuti kell lenni ehhez a feladathoz.
ha jól tudom, itt nem kell betölteni a 18at..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jó lenne ha nem lenne kórhoz kötve mert a leendõ keresztanyuka 14 éves!
Én nem töltöttem be a 14. évet , mikor keresztanya lettem.Szerintem nincs korhoz kötve!

Hány éves kortól lehet valakinek hitelkártyája?

Mert az ESTA-nal csak azzal lehet fizetni,szóval kéne...

Legjobb válasz: Hitelkártyát nem tudom, de valószínû 18 éves kortól. Bankkártyája már lehet 14 éves kortól is valakinek, és nem szükséges dombornyomottnak lennie, az is elég ha az internetes használata engedélyezve van.

Hitelkártyát nem tudom, de valószínû 18 éves kortól. Bankkártyája már lehet 14 éves kortól is valakinek, és nem szükséges dombornyomottnak lennie, az is elég ha az internetes használata engedélyezve van.
A kérdező hozzászólása: köszi :-)
18
Amerikában (amerikai honlapokon is) rendszerint rosszul használják a kifejezéseket. Credit card = hitelkártya Debit card = bankkártya De õk valamiért mindenre a credit cardot használják. Tehát ahol lehet bankkártyával fizetni ott hitelkártyával is és fordítva. Mindkettõ egyforma készpénzkímélõ fizetõeszköz. A lényeg a számlán van, ami mögötte van, hogy betéti számla vagy hitelszámla.

Valaki megmondaná hogy hány évestõl lehet lerakni az egézségügyit meg kismotorra a vizsgát?

Legjobb válasz: AM kategóriára nem kell orvosi alkalmassági. 14 éves kortól kaphat az ember ilyen kategóriás jogsit, 13.5 évesen el lehet a kreszt kezdeni. Elsõsegély rész természetesen itt is van, azt egyszer mindenkinek meg kell csinálni, de csak egyszer, nem kell minden jogsinál.

AM kategóriára nem kell orvosi alkalmassági. 14 éves kortól kaphat az ember ilyen kategóriás jogsit, 13.5 évesen el lehet a kreszt kezdeni. Elsõsegély rész természetesen itt is van, azt egyszer mindenkinek meg kell csinálni, de csak egyszer, nem kell minden jogsinál.
A kérdező hozzászólása: oké köszi

Leírná valaki, akinek volt már szemműtéte, hogy hogyan zajlik pontosan, fáj-e és hány éves kortól lehet elvégezni?

Legjobb válasz: Lézeres látásjavítóra gondolsz? Ha arra nekem volt, egyáltalán nem fáj, másnap kicsit kellemetlen és szerintem 18 éves kortól lehet elvégezni. Többek között itt is tájékozódhatsz, ha nem is náluk csináltatod, sok hasznos infót találsz: http://www.optikmed.hu/

Lézeres látásjavítóra gondolsz? Ha arra nekem volt, egyáltalán nem fáj, másnap kicsit kellemetlen és szerintem 18 éves kortól lehet elvégezni. Többek között itt is tájékozódhatsz, ha nem is náluk csináltatod, sok hasznos infót találsz: http://www.optikmed.hu/
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
1 naposan is lehet a nevén autó, nem feltétel a jogsi hozzá
Az autó ebbõl a szemszögbõl nézve tulajdontárgy, amit bárki birtokolhat. Az hogy nem vezetheti más kérdés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!