Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet vagy (114 db)

Szerintetek egy kutya hány évesen lehet szobatiszta, vagy hány évesen kezd kb fejlődni és "okos, szobatiszta" legyen? !

Léccives válaszoljatok,Köszi♥

Legjobb válasz: Nem évesen, hónaposan. Vannak kutyák, akik - ha van kert is - szinte azonnal megtanulják, hogy a szobába nem szabad piszkítani, másoknál, fõleg ha nincs kert, 6-8 hónapos korukig is eltarthat ez.

Nem évesen, hónaposan. Vannak kutyák, akik - ha van kert is - szinte azonnal megtanulják, hogy a szobába nem szabad piszkítani, másoknál, fõleg ha nincs kert, 6-8 hónapos korukig is eltarthat ez.
a miénk 3 hónaposan már nem kakilt be, és 4-5 hónaposan már pisi se volt csak mikor dolgozunk 8 órát akkor szokott baleset leni.
A szobatisztaság azt jelenti számodra hogy ne a helyiségek mindegyikébe piszkítson, hanem egy bizonyos helyre, alomra a lakásban, vagy egyáltalán ne a lakásba hanem az udvar egy részébe? Ha a lakásba esetleg egy homokozott ládára, azt mi úgy értük el hogy ahova piszkított egy újságpapírt tettünk, amire továbbra is rápiszkított, így azt vittük méterenként arra a helyre ahova szerettük volna hogy piszkítson. Ha az udvarra, akkor azért arra is ügyelj hogy idõben hazaérj mert fõleg pici korában nem bírja 6-7 órát tartani a kutyus.
nekünk 4 hónapos kortól mindkettõ teljesen szobatiszta, 8 órát simán kibírtak és egész éjjel sem volt baj.Rögtön el kell kezdeni, mikor hozzád kerül a kutya, 8-10 hetes kortól 2 óránként le kell vinni, ébredés és evés után rögtön, ha kint sikerül , dicsérd nagyon, ha véletlenül bent, akkor szidd össze.Nagyon hamar felfogják, mit kell csinálni, ha korán kezded és következetes vagy.Ha már nagyobb, legyen rendszer a napi levitelekben, kb.azonos idõben történjen, akkor ahhoz igazodnak az ürítésekkel is.

Fiú cicát hány hónaposan vagy hány évesen lehet ivartalanítani?

Legjobb válasz: 6 hónaposan lehet, vagy 1 kg-tól.

6 hónaposan lehet, vagy 1 kg-tól.
http://www.palavet.hu/him-nosteny-cicak-ivartalanitas/ A miénk 1 évesen lett ivartalanítva (bár 6 hónapos lehetett amikor hozzánk került) addig alomban végezte a dolgát.
6 hónapos kortól lehet.

12 eves vagyok es hany evesen lehet allat menhelybe ¶nk©ntesnek jelentkezni?

Legjobb válasz: Te már mehetsz.11 éves kortól lehet.DE ATTOL IS FÜGG H MILYEN MENHELYBE MÉSZ!!!!!!

Te már mehetsz.11 éves kortól lehet.DE ATTOL IS FÜGG H MILYEN MENHELYBE MÉSZ!!!!!!
Menhelytõl függ. Van ahol 12 év a korhatár, van ahol 18 év. Nálunk pl. 16 év.


Hány éves kortol vagy hány cm magasságtol lehet ülésmagasitot használni biztonsági ülés helyett?

Legjobb válasz: 150cm-tõl nem kötelezõ a gyerekülés vagy a magasító:S

150cm-tõl nem kötelezõ a gyerekülés vagy a magasító:S
3 éves kortól vagy 15 kilótól.
3 éves kortól és 15 kg felett lehet.amennyiben a biztonsági övet becsatolva nem a gyerek nyakánál megy át. az én fiam 4 éves és nekünk is jó már:)
Az én fiam 3.5 éves 110cm és 21 kg. Mi a napokban váltottunk ülésmagasítóra mert már kényelmetlen volt neki a biztonsági ülés. Súlyban a 15 kg-ot írják magasságot én se tudom de nekünk pont jó, csak a gond hogy megszokta ha elalszik eldõlhet hisz megtartja...na most döl mint a fa...bár õ ettõl alszik:D érdekes pózban
alszik közben!!!
Én ha jól tudom 150 cm magasság kell az ülésmagasítóhoz. Az elsõ válaszolónak csak annyit, hogy akkor nem túl sokat ér az öv ha eldõl.
150 cm-ig kötelezõ a biztonsági ülés. Ülés! A KRESZ szerint az ülésmagasító nem minõsül biztonsági rendszernek. Használható a 150 cm-nél magasabb gyereknél kényelmi szempontok miatt.
Az elõzõ vagyok, találtam egy kis kiegészítést: A 3. életévüket betöltött, legalább 135 cm magas gyerekeket a hátsó ülésen már elegendõ a gépkocsiba szerelt biztonsági övvel rögzíteni (gyerekülés nélkül), ha az öv a testmagasságához igazodik és a gyerek biztonságosan beköthetõ. (Ilyenkor lehet jelentõségük az ülésmagasítóknak, ha a biztonsági övrendszer nem állítható.) Ehhez csak annyit, hogy 5 éves fiam a kortársai közt nagyon magas, de még nem éri el a 135 cm-t.

Hány évesen lehet megtanulni salakmotorozni? Én 11 éves vagyok és 5-4 éve motorozom gyorsasági motorral köszönöm.

Legjobb válasz: gyorsasági helyett szerezz be egy olyan gépet aminek nagyot tudsz fordítani a kormányán, és amin nincsenek idomok, hogy széttörjön ha eldõl, aztán télen irány a hó meg a jég...

gyorsasági helyett szerezz be egy olyan gépet aminek nagyot tudsz fordítani a kormányán, és amin nincsenek idomok, hogy széttörjön ha eldõl, aztán télen irány a hó meg a jég...
JEEEEEE!!!!! Te gyerek! Én pont ma sírtam a Totalcar-osoknak, hogy hova lettek a zseniális magyar salakmotorosok?! Te nem tudod, mekkora happeningek voltak a hetvenes-nyolcvanas években az újpesti salakpályán! Szerezz egy öreg cetkát, Csepelt Java-t (250, egy hengeres legyen, ott van nyomaték!!!) apa rakjon hátra nagy fogaskereket, vegye le a lábtartót (útban lesz) és irány a szántás!!! :D
szerintem szerezz be egy JAWA motort, azok a legjobbak erre a célra. Én egy 500-as Jawa salakmotorral mentem egyszer, csak elfelejtették mondani hogy nincs rajta fék. egyébként jól írta az elsõ, hogy havon és jegen tudod megtanulni megtartani a gépet, Pegaso 125-ös motorom volt, rengeteget csuszkáltunk haverokkal télen vele, ez volt a szerencsém hogy megtudtam fogni a féknélküli Jawa-t
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod de mennyibe kerül egy JAWA motor?
3-as vagyok, itt egy link: http://www.hasznaltauto.hu/motor/jawa/jawa-7353803 ilyen motorral téptem én is egyszer, nagyon jó gépezet.

Hány évesen lehet elkezdeni modellkedni? 12 vagyok és modellkedhetek? Valahol lehet modellnek jelentkezni?

Bocsi a hülye mog fogalmazásért! (el?re kösz a válaszokt)!

Legjobb válasz: Keress egy békéscsabai modelliskolát itt a neten! Majd õk segítenek. Iskolába lehet járni már fiatalabb kortól is és õk viszik a gyerekeket bemutatókra meg fotózni.

Keress egy békéscsabai modelliskolát itt a neten! Majd õk segítenek. Iskolába lehet járni már fiatalabb kortól is és õk viszik a gyerekeket bemutatókra meg fotózni.
Igen ellehet kezdeni.Ruha bemutatokon lehet részt venni, fotozások. Ugyhogy ne gondolj ennél többre 12 évesen.
Nem számít, az már inkább, hogy botrányos a helyesírásod!....:((((
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam másra és nagyon köszi a válaszokat!Bocsi a helyes Írásért csak sietnem kellet!
Én 12 vagyok és modellkedek :) voltam már kifutón, tv-be 1x még egy reklámba is.:) ja meg hát persze C&A, H&M meg ilyesmi újságokba ha megvan a megfelelõ magasságod meg azért nem is vagy anoreciás akkor van esélyed.:)
Elõzõ, hol modellkedsz?

Megtippelnétek, hogy a képen látható személy hány éves lehet, illetve így arc alapján alapvetően jó vagy rossz első benyomást kelt?

Negatív kritikák, észrevételek is jöjjenek, nem adok érte piros kezet. Kepfeltoltes.hu/view/130310/644279_340542466066355_2046820397_n_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Legjobb válasz: 14-15 semmilyen benyomást nem vagyok búza.. de nem értem minek reklámozod itt magad...

15 évesen másnapos? Akkor az "aranyos"-t talán visszavonnám...
14-15 semmilyen benyomást nem vagyok búza.. de nem értem minek reklámozod itt magad...
Olyan fiúnak tûnsz aki keresi még a helyét kívül belül.Ez rendben is van szerintem.A mosoly hiányzik. Mosolyogj! :) a derûlátás fénye meglátszik a szemekben mégha valaki épp nem boldog akkor is. én is 16 körülre tenném a kort. És ne legyél szomorú, helyes fiú vagy! Az pedig ritkán adatik hogy a belsõ magányunkat megtudjuk osztani valakivel..(de ez már más téma) Amúgy, hidd el késõbb lesz olyan is. Döntsd el hogyan gondolkodsz a világról mi iránt érdeklõdsz olvasol. Egy tartalmas nõi léleknek ezek késõbb fontosak lesznek. ide tartozik még pl a megbízhatóság, a szeretet kifejezõdése érintésben, és a gondolataid, súlya, milyensége.. tudom szabadon értelmeztem a kérdést, de ez jutott eszembe. Szép napot neked .:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, volt köztük egészen meglepõ is :D A 7-es válaszadó jól összefoglala, illetve jó tanácsokat adott. Köszönöm. És most a megfejtés: 15 éves vagyok és a kép másnapos állapotban készült egy átvirrasztott éjszaka után szóval ezért nem sugárzik belõlem a pozitív energia :) Ez az egyik legroszabb kép ami eddig készült rólam, de azért így sem keltek annyira szörnyû benyomást az emberekben...
15 semleges
Ez a srác 16-18 éves romagyerek.Nem bizalomkeltõ a tekintete, fõleg a szemei bánatos, de kegyetlen nézése van.
14 éves.
13 éves. Aranyos.
14-15 éves lehet, talán nyugisabbnak tûnik az átlagnál.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130310/644279_340542466066355_20.. Itt a jó link.

Mi a véleményetek erről a nőről? Szimpatikus vagy nem, így elsőre? Hány éves lehet? Milyen a kisugárzása, milyennek képzelnétek?

http://kepfeltoltes.hu/120525/kep02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszi!

Legjobb válasz: 30-asnak tippelem,a kisugárzása szerintem kedves.

30-asnak tippelem, a kisugárzása szerintem kedves.
Ha szõke lenne pont úgy nézne ki mint andrás felesége (juli) a barátok köztben. Engem rá emlékeztet. Kedves, életvidám nõ.
Szimpatikusnak tûnik, 37 év körüli lehet, de többet nem "érzek" a kép láttán.
30-40 között, tényleg hasonlít Julira, csak kicsit a képen pufibb az arc. Amúgy szimpatikus, mosolygós, szóval szerintem kedves és segítõkész lehet.:)
Szimpatikus, jó kisugárzása van. Kedvesnek tûnik és olyan 30-35 körülinek tippelném.
Szép szeme van, összességében mondjuk nem egy szépségkirálynõ, egy kicsit fogyhatna, úgy sokkal jobb lenne, mert egyébként megvannak benne a nõies vonások.30-40 között lehet, szimpatikus elsõre. 31/F
35 körüli, szimpatikus, egyedül a szemöldöke nem jó, túl vékony és alig látszik, így olyan mintha nem is lenne, ezen változtatnék, amúgy rendben van teljesen. :)
A kérdező hozzászólása: A fotó is pár hete készült, abszolút friss! :) Meg sajnos mivel nagyon fehér a bõröm, a nap korábban tönkretette, a homlokom ráncos. Nagyon hamar megpirul a bõröm, sajna. :/ Ez a fotón is látszik, a két szemöldököm között fõleg. :S Szóval ez is öregít, tudom én. :( De tervezem, hogy feltöltetem saját zsírral, az majd csökkenti valamelyest.

Hány éves korban lehet vagy kell elkezdeni a szexet?

Szerintem a férfiaknak 15-16 éves korba, a n?knek meg nemtudom mer nem vok n?.

Legjobb válasz: Hiába kezdem el azt mondani amit igazából gondolok, mert úgy is mindenki lehurrog emiatt...de azért megpróbálom:P szerintem ez nem csak attól függ hogy hány éves az ember...hanem attól is hogy mennyire érett szellemileg, lelkileg, fizikailag...DE ha valaki érett FIZIKAILAG 13 évesen az még nem jelenti azt hogy felkészült a szexre...mert annk lelkiekben lehetnek maradandó károsodásai(akkor is ha ezt nem gondolja úgy pillanatnyilag)...Nem hiszem (vagy ha van nagyon ritka) hogy valaki 13 évesen ott tart hogy kész fenntartani egy hosszú, komoly párkapcsolatot... (13-14 éves GYEREKEKRÕL van szó, akármennyire nem tettszik, de GYEREKRÕL) márpedig szerintem ha az a párkapcsolat nem komoly (ha csak nem akarunk k..rvákat képezni magunkból) akkor nem fér bele a szex...nem csak 13-14 évesen de késõbb sem! A fiúk estében, ha nem tud mit kezdeni a lógantyúval 14-15-16 évesen akkor phecke van...intézze el magának, ugyanazt tudnám leirni mint a 13-14 éves lányok esetében...nem beszélek a házasság elõtti szex tilalmáról, ez manapság már "nem trendi"...:P mindenki azt csinál amit akar...szó szerint mindenki...De én azt mondom úgy a fiú mint a lány esetében érdemes várni legalább17-18 éves korig az elsõvel, mert nem marad le senki semmivel ha akkor kezdi...és nem ciki egy cseppet sem...no remélem kielégitõ volt a véleményem, kiváncsi lettem Ti mit gondoltok...(amúgy nem szántam sértésnek!) Údvözlet, 18. éves lány...

Hiába kezdem el azt mondani amit igazából gondolok, mert úgy is mindenki lehurrog emiatt...de azért megpróbálom:P szerintem ez nem csak attól függ hogy hány éves az ember...hanem attól is hogy mennyire érett szellemileg, lelkileg, fizikailag...DE ha valaki érett FIZIKAILAG 13 évesen az még nem jelenti azt hogy felkészült a szexre...mert annk lelkiekben lehetnek maradandó károsodásai(akkor is ha ezt nem gondolja úgy pillanatnyilag)...Nem hiszem (vagy ha van nagyon ritka) hogy valaki 13 évesen ott tart hogy kész fenntartani egy hosszú, komoly párkapcsolatot... (13-14 éves GYEREKEKRÕL van szó, akármennyire nem tettszik, de GYEREKRÕL) márpedig szerintem ha az a párkapcsolat nem komoly (ha csak nem akarunk k..rvákat képezni magunkból) akkor nem fér bele a szex...nem csak 13-14 évesen de késõbb sem! A fiúk estében, ha nem tud mit kezdeni a lógantyúval 14-15-16 évesen akkor phecke van...intézze el magának, ugyanazt tudnám leirni mint a 13-14 éves lányok esetében...nem beszélek a házasság elõtti szex tilalmáról, ez manapság már "nem trendi"...:P mindenki azt csinál amit akar...szó szerint mindenki...De én azt mondom úgy a fiú mint a lány esetében érdemes várni legalább17-18 éves korig az elsõvel, mert nem marad le senki semmivel ha akkor kezdi...és nem ciki egy cseppet sem...no remélem kielégitõ volt a véleményem, kiváncsi lettem Ti mit gondoltok...(amúgy nem szántam sértésnek!) Údvözlet, 18. éves lány...
Nem a kor számít... Legyen érett az illetõ, legyen felelõsség érzete. Tudja mi az a szex. Egyszóval legyen érett agyilag is nem csak testileg. Van akinél ez mondjuk 16 évesen van. Van akinek még 20-23 évesen se szabadna szexelnie, mert annyira nem érett hozzá.
18 legalább minkettõ nemben. Ekkor tudják felfogni, mirõl is szól a szex és eldönteni, hogy miért akarják. Felelõsséget fel tudják vállani(bár még ekkor sem mindenki)
ne haragudj de jo nagy hülyeséget irt az elöttem szolo...a 18 az csak egy rohadt szäm ami jelzi hogy nagykoru vagy és akkor szted ha pl egy sräc 18 éves...akkor onnantol kezdve felfogja hogy na akkor mostmär szex és tudom is miaz stb....a 18 ugyanugy egy szäm mint a többi csak jelzi hogy nagykoru vagy..semmi több.lehet valaki elöbb érik meg a szexre 1-2 évvel, lehet valaki késöbb.ilyen hülyeseget.18.az:D.lehet valkai olyan buta hogy 20 évesen is hülye a szexhez de lehet valaki tök intelligens mär 16-17 éves korban is.tehät a fiuknak sztem jo a 16 körüli..de ezt enked kell éRezned és ne a 18 at nézd:D:D.puszoo: egy 21 éves csaj
Az elsõ válaszoló vagyok: véleményt kérdeztek, ezért nem kellene lebunkóznod, mert mindenki szabadon elmodhatja a véleményét. Másodszor a 18 at nem a nagykorúság miatt írtam, csak ismerek jó néhány 15-16 évest, akik marhára nem tudják, mi a szex. Amugy mindenki akkor csinálja, amikro akarja, de ne képzeld olyan okosnak magad. 22 éves lány
Férfianál 35 év, nõknél 18 év, ekkor születik a legegészségesebb utód. Nézz utána pl. Aristoteles Politica cymû mûvében.
az elsö välaszadonak..én irtam mäsodjära.hät ...:D.azt kell mondjam, tényleg jo kis butus vagy:D, mellesleg van egy 6 honapos kisfiam, és hidd el nem a kor szämit semmiben sem, és abban is biztos vagyok hogy nàlad joval tapasztaltabb is vagyok:) , de ezt hagyjuk.a kéRdezöhöz pedig annyit..:itt a példa arra hogy összevissza érnek az emberek.valaki 22 évesen is elég gyepes..pusz
Szerinem kb. 16 éves kortól már el lehet kezdeni, de úgy a fiú és a lány is tudják, hogy lehet elkerülni a nemi betegségeket, meg a terhességet. Megbízható, testileg, lelkileg egészséges partnert kell választani. Nem kell lefeküdni valakivel csak azért, hogy minél hamarabb szexeljen az ember.
Akkor érdemes elkezdened, ha úgy érzed, megõsrülsz, ha nem fekhetsz le VELE... És nem azért akarod, hogy menõ legyél, meg már majdnem mindenki elkezdte a barátaid közül. Fiúknál ez általában 15-16 év körül, csajoknál 1-2 évvel késõbb szokott bekövetkezni. DE évet nagyon nehéz mondani.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Én csak egyet modnok.Csak egy kérdést írtam és miattam ne vesszen össze senki:DAmúgy szerintem mindenkinek igaza van!

Hogy lehet arra válaszolni, hogy hány éves vagy?

Amikor te is, és az adott srác is látja rajtad/tudja, hogy ő kicsit idősebb, te pedig fiatalabb, de mégsem lenne jó elárulni, mert az ronthat a varázson. Szóval erre, hogy lehet válaszolni? :D Frappáns kommenteket várok. Természetesen nem eltitkolni akarom a koromat. A másik meg, hogy ne ilyen hardcore számokra gonodljatok, maximum 21. KÖssz előre is. 16/L

Legjobb válasz: Gyönyörû egy világ, ahol minden hazugság. Na mindegy nem oktatni akarlak, szóval... -Hány éves vagy? -Tegnap múltam 5... (Amikor én ezt bejátszottam, a csaj többé nem kérdezte, hogy hány éves vagyok, csak nevetett egyet és kész).

Ödipuszi kuki... huhh, szegény forog a sírjában. Mondhatod, hogy: Ne aggódj, már nem csuknak le miattam. Pont mint a következõ lány, akivel táncolni fogsz. Nem tudom, én 16 évesen büszke voltam a koromra. Az egyik elõzõ kommentelõnek igaza volt, most vagy a csúcson. 24/N
igen, de ha már megmondod a korodat, akkor jön, h melyik suli meg blabla és úgyis belebuksz.
Gyönyörû egy világ, ahol minden hazugság. Na mindegy nem oktatni akarlak, szóval... -Hány éves vagy? -Tegnap múltam 5... (Amikor én ezt bejátszottam, a csaj többé nem kérdezte, hogy hány éves vagyok, csak nevetett egyet és kész).
Méghogy nem titkolni akarod a korod... Ha nem titkolnád, akkor elmondanád öszintén... Röhej.
Nem tudom milyen tájszólás ez az "ödipuszi kuki", de átjött a kérdésed. Titkolni akarod a korod, mivel kerülni akarod, hogy megvászold a kérdését. Ezen nem lehet sokat variálni. Nölj fel :)
16. Ezt lehet válaszolni. Mondjuk kicsit kiábrándító, hogy manapság teljesen reflexbõl jön a hazugság, ha feltesznek egy egyenes kérdést. Hány éves vagy? Nehogy válaszolj, elvégre nem téged kérdeztek, csak a falhoz beszélt az illetõ.
"Nõktõl nem illik ilyet kérdezni" A 16-ot nyugodtan bevallhatod. Már fogamzóképes korban vagy. Most vagy a csúcson még 4 évig... aztán bye bye! Szóval használd ki!
A kérdező hozzászólása: 1. kommentelõ. mekkora egy ödipuszi kuki vagy. :D látom nem jött át a kérdésem.
Én nem oltani akartalak. Csak furi ötletnek tûnt. De most eszembe jutott 1-2 dolog, h hogy lehetne a 16-ot elmondani. Van pl. egy csomó szám, amiben 16 évesekrõl énekelnek (pl. Császár Elõd és Alexa- Tiltott szerelem; Mc Hawer & Tekknõ: Piros lett a pipacs virága; +vmi Omega szám...meg biztos van még), vagy pl. kérdezd meg tõle, h az USA-ban hány évesen lehet megszerezni a jogsit? Vagy h õ mennyinek tippel téged. Vagy mittudomén, járasd még az agykerekeid. :D Sok szerencsét. :)
A kérdező hozzászólása: Annak meg köszönöm aki normális választ tudott hozzáfûzni. Az különösen tetszett, hogy: nyugi, már nem csuknak le miattam. biztos vagyok benne, hogy jó poénnak tartaná az illetõ :) És én is teljes mértékben büszke vagyok a koromra, élvezem is.
A kérdező hozzászólása: Emberek! természetesen elárulom neki a koromat! ELéggé magától értetõdik, hogy elárulom, hogy 16 éves vagyok. csak egyszerûen frappáns válaszokat vártam, hogy ha megkérdezi ne legyen már olyan snassz a beszélgetés. a legtöbben tényleg nem fogták fel a kérdésemet, pedig próbáltam úgy feltenni, hogy megértsétek. mindenki csak idejön szájhõsködni. nem a kérdésemre válaszol, hanem osztja, hogy jaj nem kéne hazudni stb. nem kell ez. mert basszus, ha ez a kérdés, erre kell válaszolni, vagy nem kell hozzáfõzni semmit! nem tudom, hogy várhattam el. ezen az oldalon úgyis csak mindenki oszt mindenkit.
Na igen...ne egy hazugsággal indíts! Nyugodtan mondd meg, hogy mennyi vagy. Mit szólnál, ha fordított esetben a srác hazudna neked a koráról? Nekem pl. elég furán jönne le. Amúgy is, a 16 "jó kor", örülj neki. :)
Nem értem miért nem lehet elmondani az igazat. Mellesleg mi az, hogy ronthat a varázson? Ha valaki a kor alapján határoz meg valamit, az már rég bukta. És ha már a kezdetek kezdetén sem vagy õszinte, akkor mi lenne a késõbbiekben?Rájönne, hogy átverted, akkor hogyan bízhatna meg benned? Gratulálok, szép kis generáció ez a mai.
Miért kéne megmondani. Ha már a tinédzser lányok az öltözékükben, viselkedésükben, szexualitásukban majmolják a 25-30asokat, nyugodtan hazudják magukat annak.
-Hány éves vagy? -Dugunk?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) pont ilyenekre gondoltam. hasznomra fog válni! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!