Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet tetoválásom (8 db)

Hány évesen lehet tetoválást csináltatni?

ugy értem hogy 16 vagyok és ha most csináltatnám meg nem fog elnyulni pár év múlva ahogy növök ?

Legjobb válasz: Ha a bõr nagy mértékben változik, nyilván a tetoválás is elnyúlik. De itt a nagyobb baj az, hogy 16 éves korodban nagy rá az esély, hogy nem alakult még ki az ízlésed. A legtöbb megbánt tetkó fiatalon vagy részegen készült. Amit én tavaly nyugodt szívvel felvarrattam volna, annak idén örülök, hogy csak egy ötlet maradt. Várj huszonéves korodig, a tetoválószakma nem megy sehová és te is érettebb leszel.

Ha a bõr nagy mértékben változik, nyilván a tetoválás is elnyúlik. De itt a nagyobb baj az, hogy 16 éves korodban nagy rá az esély, hogy nem alakult még ki az ízlésed. A legtöbb megbánt tetkó fiatalon vagy részegen készült. Amit én tavaly nyugodt szívvel felvarrattam volna, annak idén örülök, hogy csak egy ötlet maradt. Várj huszonéves korodig, a tetoválószakma nem megy sehová és te is érettebb leszel.
Az elsõ jót írt, de kiegészíteném azzal hogy hivatalosan is csak ha betöltötted a 18. Elõtte csak szülõi engedélyel.
Hivatalosan 18tól, 16 éves kortól csak szülõi engedéllyel, de igényes, profi helyeken akkor is próbálnak lebeszélni a tetoválásról. Szerintem az a minta, már ha van már konkrét minta, bõven megvár. Nyúlni nyúlhat késõbb is, attól függ hova szeretnéd. Háton és karon pl kondi hatására megnyúlhat, nem egy ilyet láttam már. Nõsz is még, szélesedsz is. Jobb kivárni azt az egy két évet

Hány éves kortól lehet tetoválást csináltatni, valamit orr pirszinget?

-

Legjobb válasz: tetoválást normális helyen 18 felett csinálnak/szülõi engedéllyel. piercinget szerintem már 14-tõl szülõi beleegyezéssel :)

tetoválást normális helyen 18 felett csinálnak/szülõi engedéllyel. piercinget szerintem már 14-tõl szülõi beleegyezéssel :)
Tetoválást 18 év alatt csinálják szülõi beleegyezéssel. Ha betöltötte az ember a 18-at õ dönt az ilyenekrõl nem a szülõ.

Hány éves kortól lehet tetoválást csinálni?

most 15 vagyok

Legjobb válasz: azt pontosan nem tudom hogy van e valami alsó határ, de azt tudom hogy ha még nem töltötted be a 18 évet akkor csak szülõi beleegyezéssel (úgy értem ott kell lenni a szülõdnek, és személyesen engedélyt adni..) lehet 18 év alatt is! Szerintem 15 évesen már csináltathatsz, de azért érdeklõdd meg a szalonba, vagy ahol csináltatni akarod!

azt pontosan nem tudom hogy van e valami alsó határ, de azt tudom hogy ha még nem töltötted be a 18 évet akkor csak szülõi beleegyezéssel (úgy értem ott kell lenni a szülõdnek, és személyesen engedélyt adni..) lehet 18 év alatt is! Szerintem 15 évesen már csináltathatsz, de azért érdeklõdd meg a szalonba, vagy ahol csináltatni akarod!
A kérdező hozzászólása: kösz:P
Sajnos nem kell személyesen a szülõnek bemenni, csak egy nyomtatványt kell aláíratni, sokan vissza is élnek ezzel. Amúgy olvastam már 10 éves gyerekrõl is, hogy tetováltatott, sajna. 15-tõl már általában meg szokták csinálni.


14/F Vagyok, és nagyon tetszenek a tetoválások. Hány éves kortól lehet csináltatni? , és kaphatok ettől bőr rákot vagy valamit. Nem az egész testemen szeretném csak a bal vállamon valamit?

Legjobb válasz: Normális szalonban 18 év alatt nem csinálnak. 14 évesen ne is gondolj Rá, mert ebben a 4 évben annyit fog változni a személyiséged, hogy magadra sem ismersz majd.

Normális szalonban 18 év alatt nem csinálnak. 14 évesen ne is gondolj Rá, mert ebben a 4 évben annyit fog változni a személyiséged, hogy magadra sem ismersz majd.
Ha a szülõ megengedi, akkor csinálhatnak neked is, bár lehet, hogy jobb lenne megvárni, amíg már nem nyúlik annyit a bõröd. Bõrrákot nem hinném, hogy kapsz tõle.
A kérdező hozzászólása: THX. A Válaszokat majd olyan 16.17éves koromba szeretnék thx a gyors választ
szerintem várj még 2-3 évet. nem csak azért, mert most még nagyon nyúlni fog a bõröd, hanem hogy kiderüljön, tényleg akarod-e, vagy csak fellángolás.
15 éves kortól biztosan lehet, a 14-et nem tudom... De jól gondold meg, mit tetováltatsz magadra. Én most vagyok 16, én is szeretnék tetkót, de ha mondjuk tavaly csináltattam volna, akkor már nem lelkesednék érte annyira, mert sokat változott az ízlésem pár dologban:D Szóval ha már van elképzelésed, akkor várj vele, aztán ha továbbra is szeretnéd, akkor meg lehet.
az hogy tetszenek a tetoválások egy dolog:) szerintem elõször nézegesd õket másokon, aztán mire végleg tudatosult benned, hogy pontosan mit is és hova, majd ezt úgy meg is valósítod (papíron) hogy már maximálisan meg vagy vele elégedve és egy apró hibát nem tudsz mondani, akkor mehet.. Persze ezt mint évek elteltével gondolom. 14évesen CSAK szülõi beleegyezéssel és jelenléttel tudod megvalósítani (normálisabb helyeken) Bõrrákot meg kaphatsz, ha nem megfelelõ a higiénia, és a sterilizálás.

Hány éves kortòl lehet tetoválást csinaltatni?

Legjobb válasz: 18 évestöl. (Elötte is van, ahol megcsinálják, de az illetöt utána fel lehet jelenteni emiatt)

18 évestöl. (Elötte is van, ahol megcsinálják, de az illetöt utána fel lehet jelenteni emiatt)
A kérdező hozzászólása: koszonom.. :)
Én most vagyok 14 és egy hete csináltattam....egyébként egy pici hangjegy..nem nagy durranás..de amúgy szülõi engedéllyel megcsináltathatod! :)

Hány éves kortól lehet tetoválást csináltatni?

Sokan, (szinte mindenki) azt állítja, hogy 18 felett bárikor, illetve 16 éves kortól szülői beleegyezéssel.. Most találtam egy oldalt, ami azt írja, hogy 14 éves kortól:

Legjobb válasz: Én úgy tudom hogy kell szülõi beleegyezés 18 év alatt. De van aki megcsinálja anélkül is szerintem. Ez embertõl függ. Bemész és megkérdezed a tetoválót hogy megcsinálja e szülõi engedély nélkül vagy sem

Én úgy tudom hogy kell szülõi beleegyezés 18 év alatt. De van aki megcsinálja anélkül is szerintem. Ez embertõl függ. Bemész és megkérdezed a tetoválót hogy megcsinálja e szülõi engedély nélkül vagy sem
Elvileg 14-18 éves korig szülõi beleegyezéssel és jelenléttel lehet csak tetoválásod. Hogy ezt mennyire veszik komolyan az attól függ, hogy milyen helyen csináltatod. Viszont most még igencsak növésben vagy, szóval lehet, hogy érdemesebb lenne még várnod vele pár évet.
Ott, ahonnét belinkelted a az életkor határt, még 18 év felett sem szerencsés tetováltatni... Egyébként normális helyen 16 éves kortól szülõi beleegyezéssel, illetve annak jelenlétével(sok helyen csupán a papírt sem fogadják el).
16 éves kortól szülõi beleegyezéssel, 18tól anélkül is lehet.
16 az also korhatar, torvenyileg buntetheto a tetovalo, ha 16 ev alattira tetoval... Egy tetovalo
A kérdező hozzászólása: Akkor a link "tulajdonosá"-nak állítása nem is igaz, csupán csak átverés? Anya nehézkesen, de benne lenne..
A link tulajdonosa feltehetoen felelotlen es kokler.
Szerintem 16...
Tesóm 16évesen csináltatta a tetoválását, persze szüleim tudtak róla.Szerintem még elõbb is lehet szülõi engedéllyel.
Szerintem szülõi engedéllyel nincs megszabva az életkor
18
ahova én járok, ott nem foglalkoznak a korral, csak azzal, hogy azért legyen egy bizonyos fejlettség.és nem rossz hely, be van jegyeztetve, meg minden.
Szia!Ezek szerint még nem vagy annyi :) Inkább a sminktetkót próbáld ki, az pár év alatt eltûnik!
Van ahol teljesen mindegy mert nem nézik hány éves vagy.
18
18. Piercing lehet 16-tól.
en 13 eves vagyok es 12 evesen lett pircingem....adnak egy papirt es alairatod a egyik szuloddel, es megcsinaljak
Én ugy tudom 16
ez helytõl isfügg :) nekem pl ismerõsöm csinált tetkót amikor 12 voltam, meg nemrég (15leszek)... õ nemkérdezte hány éves vagyok :P de múgy volt barátom 16 és van neki 3 tetkója, amit rendes szalonban csináltatott...
Igazából tökmindegy, hány éves vagy, meg fogják csinálni sok helyen... Hiszen rengetegen a pénzre mennek. Viszont ha adhatok egy tanácsot: 12 éves korom óta akarok tetoválást, de világ életemben volt bennem annyi józanság, hogy tudtam, ha olyan korán csináltatok, meg fogom bánni, mert még nincs kiforrva az egyéniségem. 19 elmúltam, mikor az elsõ tetoválásomat megcsináltam, akkor éreztem úgy, hogy teljes hittel tudok dönteni, és egész életemben büszke leszek rá. Lassan 21 leszek, 1 hónap múlva újabb tetoválást csináltatok... És boldog vagyok, hogy nem elõbb kezdtem el ezt az egészet.
Ja, és... Ajánlom neked Singer Magdolna: Lelke rajta címû könyvét. A tetoválás pszichológiájáról. Sok dologra ráébredhet az ember, miközben olvassa.
nekem 12 évesen megcsinálták simán a piercinget nem volt szülõi igazolás se, csak úgy simán bementem és nem kérdeztek semmit !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!