Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet magömlésem (3 db)

13:05 köszi :D
helo. figyelj és 13 voltam amkior lett ondó
Ja és a hónaj szõr mindig késõbb nõ, egyéntõl, genetikától is függ a nemi érés
A magömlésre én is kiváncsi lennék de 11 éves korban már elkezdett szõrösödni és 12-13 évesen már nõtt is egy picit és azóta is nõ, már 12cm. <><13fiú><>
igen, az is normális, majdnem 12 éves
Az normális ha 11 éves vagyok, lassan 12, és már a péniszem körül is szinte tiszta szõrös, a herémen is van már szõr, és magömlésem is volt már 1x, 2x.Az normális ebben a korban? válaszokat elõre is köszönöm
Nem baj, a 14 éves fiúnak üzenem, 16 éves korig kell magömlésnek lenni, szóval van még 2 éved, addig meg nyugi.Simán késõnérõ vagy, szõrõsõdni és késõbb kezdtél, kicsit késõbb lesz spermád, ennyi, normális.Nem kell félned.
Sziasztok én 14 éves vagyok, most lettem 1 hete... már szõrös a péniszem de még nem volt magömlésem..az baj?:(
Én is úgy tudom hogy 12-16 éves korig mindenképp meg kell jeleni a nemi jellegeknek szõrõsõdés, magömlés és 15-16 éves kortól nõ a pénisz.Az átlag 13-17cm nálunk, legalább is ezt határozták meg.
A szõr a normál esetben 12-12, 5 éves korban kezd el nõni, de vannak kisebb.alacsonyabb növésûek nálunk néha ez a folyamat 14-16 éves korig is elhúzódhat, nagyon ritka hogy valakinek 12 éves kora elõtt szõre vagy ondója legyen, sõt mivel elég sok és egyre több kis növésû van így a szõrõsõdés is gyakaran 13 éves korra elcsúszik.Az ondó is az egyéni fejlettségtõl függ, valakinek már 12 évesen van, valakinek szintén csak 16 éves korban lesz, a 16 a bûvõs szám mert ha odáig se szõr, sem ondó nincs jobb orvoshoz fordulni, a lányoknál szintén ez a legvégsõ korhatár mire meg kell jönniük a menstruációjuknak. Általában aki 13 éves kor után kezd csak el szõrõsõdni vagy addigra lesz úgy mond spermája rájuk mondjuk, hogy késõn érõk. A nemiszerv látványos nõvekedése 15 évesen van addigra kezdik a felnõtt magasságukat elérni, persze 13 éves kor körül szintén van egy 3-4 cm-es hosszúság növekedés, de a test magassága is ekkor nyúlik.Azért persze itt is vannak kivételek hisz van aki 13 évesen már 175-180 cm magas, nekik természetesen nagyobb a szerszám is és akkár el is érhetik a felnõttkori méretüket. Szóval a magassággal és a fejlettséggel is összefügg, akik kisebbek azoknak gyakran késõbb kezdõdnek a folyamatok, míg a nagyobbakanak elõbb és természetesen nem mindegy hogy egy 10-12 cm egy 163 cm-es vagy egy 176 cm-es emberhez tartozik, mert míg az egyikhez pont jó, addig a másikhoz kicsit pici.De bõven van még idõ fejlõdni. Mennyi idõs vagy és mekkora?A fejlõdésed a kérdésed alapján nálad még nem indult meg.
Nekem 14.
10 éves korban vagy korában is elõfordulhat magömlés.A nemi érés szõrõsõdés 12-12, 5 éves korban kezdõdik, de aki kis növésû annál ez akár 14-16 éves korban történik csak meg, ahogy a magömlés is késõbb
10-12 között
A kérdező hozzászólása: tehát neked nem volt még magömlésed
Hát én csak 10 vagyok de már volt.Bár elég gyenge...

Megömlés a férfiaknak hány éves kortól hány éves korig lehet? És muszáj hogy megtörténjen egy férfival a magömlés? Ha nem történik meg idejében, az baj?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyan lány vagyok, de mivel egészségügyi középsulit végeztem, megpróbálok válaszolni Neked. Nem írtad, hány éves vagy, de gyanítom, hogy még nagyon fiatal, a kamaszkorod elején járhatsz. A fiúknál az elsõ magömlés átlagosan 12-13 éves korban jelentkezik, de van, akinek csak 16 évesen, és persze elõfordulhat, hogy már 9-10 évesen (pl. az én Páromnak is ekkortájt volt). Ha esetleg amiatt aggódsz, hogy még Neked nem volt és még nem vagy 16-17 éves, semmiképpen ne aggódj, mert van bõven idõd. A férfiak sokáig nemzõképesek (azaz képesek a nemi izgalomra, erekcióra és a magömlésre is). Remélem, tudtam segíteni! =) 24/L

Szia! Én ugyan lány vagyok, de mivel egészségügyi középsulit végeztem, megpróbálok válaszolni Neked. Nem írtad, hány éves vagy, de gyanítom, hogy még nagyon fiatal, a kamaszkorod elején járhatsz. A fiúknál az elsõ magömlés átlagosan 12-13 éves korban jelentkezik, de van, akinek csak 16 évesen, és persze elõfordulhat, hogy már 9-10 évesen (pl. az én Páromnak is ekkortájt volt). Ha esetleg amiatt aggódsz, hogy még Neked nem volt és még nem vagy 16-17 éves, semmiképpen ne aggódj, mert van bõven idõd. A férfiak sokáig nemzõképesek (azaz képesek a nemi izgalomra, erekcióra és a magömlésre is). Remélem, tudtam segíteni! =) 24/L
Többnyire 12-16 éves korig kell bekövetkeznie, bár a 13-14 éves korban a leggyakoribb és az egyén fejlettségétõl is függ, kisnövésûeknél gyakran késõbb akár 15-16 éves korban történik meg elõszõr.Nagyon ritka esetekben van hogy 11 évesen is elõrodul már mennyi idõs vagy?
Elsõ válaszadó vagyok. Elõbb-utóbb megtörténik, olyan nincs, hogy nem :D Lehet, hogy Te picit késõbb érõ típus vagy. Nincs miért aggódnod :) Szerintem csak idõ kérdése :) 24/L
Spontám magömlése nem mindenkinek van, maszturbálsz gondolom akkor sincs semmi? De azért jó érzés van ilyenkor nálad is? Ha igen akkor nincs baj, ezt az utolsó kérdésre értem. Az elsõnél nem gond ha még akkor masztinál sincs spermád, mert soknak bár van, de még nem nem igazi sperma, mármint nemzésre nem alkalmas.
Hát nem vagy túl alacsony sem, de magasnak se mondhatlak, olyan 170-172 cm körül kellene lenned.Majd meg nyúlsz, szóval nem a tipikusan kicsit alig 160 cm gyerek vagy.Nézd 16 éves korodig nincs baj és lesz mindenképp.Ha egy kicsit megint nyúlni fogsz akkor tuti lesz már.
A kérdező hozzászólása: Szõröm az már van, csak magömlés nem volt még. És 165 cm magas vagyok.
Milyen magas vagy?Szõrõsõdsz már? Aki kisebb növésû az lassabban érik, a szõrõsõdés is 12 éves kor körül már elkezdõdhet, de egyre több esetben csak 13-14 évesen indul meg a szõr megjelenése, van akinek csak 15-16 évesen, õk általában alacsonyabbak a társaiknál, ezért is hívjuk õket késõnérõknek, hisz alacsonyabbak, sokszor 2-3 évvel fiatalabbnak néznek ki és fejlettséggel is így állnak.Nekik a sperma is késõbb szokott lenni.De a 16 éves kor a végsõ határ.Akárki akármilyen kicsi is addigra szõrnek és spermának is kell lennie.Hisz sok alacsony ember van és attól hogy alacsonyak náluk is bekövetkeztek ezek a folyamatok.Szóval nyugi, nem kell paráznod
Lesz, mindenképp lesz, de nem tudom milyen magas vagy, mert az alcsonyabb, lasabban fejlõdõeknél késõbb szokott lenni, szóval 16 éves korodig biztos lesz és ha addig sem produkálnál semmit, csak akkor kell aggódnod, addig van még 2 éved.
A kérdező hozzászólása: 14, de ha valakinek nem fordul elõ soha, késõbb se? Olyan van?
hát ha 15 vagy akkor csak szimplán késõn érõ vagy:) én is 14 vagyok, de 178-180 cm, és már kb 11 éves kormtól van spermám, amit ugye megelõzött hogy volt egy magömlésem

Hány éves kortól lehet magömlésem?

Legjobb válasz: Magömlés: (13-14 éves kortól) A sûrû ondó körülbelül egy évvel a pénisz megnagyobbodása után lövellhet ki. Kezdetben nem tartalmaz ondósejteket.

Magömlés: (13-14 éves kortól) A sûrû ondó körülbelül egy évvel a pénisz megnagyobbodása után lövellhet ki. Kezdetben nem tartalmaz ondósejteket.
Nekem már 12 évesen volt.
Nekem 12 évesen volt elõször (már az elsõ orgazmusommal együtt, beleremegett mindenem) és egy fehéres, szürkés, átlátszó anyag jött ki, mintha pisilnem kellene de erõsebb volt és spricc!!! (Önkielégítés közben)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!