Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet letenni a (31 db)

Szerbiában hány évesen lehet letenni a (kis) motor vizsgát?

Legjobb válasz: énis szerbiai vagyok :D 1 éve még le lehetett tenni 14 évesen,de ma már az új törvény szerint ck 16 évesen lehet letenni,sajnos :)

énis szerbiai vagyok :D 1 éve még le lehetett tenni 14 évesen, de ma már az új törvény szerint ck 16 évesen lehet letenni, sajnos :)
Szerbiai vagyok! Ugy tudom hogy most meg lelehet teni 14 évesen! De ndm vagyok bene biztos. De 16 évesen biztos le lehet teni a vizsgát!
A kérdező hozzászólása: én idén leszek 14 éves és a nyári szünetbe le szeretném tenni
A kérdező hozzászólása: amúgy én is Szerbiai vagyok, Vajdaság
16 evesen lehet letenni akkor tettem le en is es most kezdtem Kanizsan az autovizsgat :DD

Autóhoz hány évesen lehet letenni a KRESZ vizsgát, és hány éves kortól lehet jogsiért vizsgázni?

Köszi el?re is a válaszokat! 15/L

Legjobb válasz: 16 és 3/4. Neked még odébb van :)

16 és 3/4. Neked még odébb van :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de ez melyikre vonatkozik? :S
... és vezetésbõl (rutin majd forgalom) 17 éves kortól lehet vizsgázni.
A kérdező hozzászólása: köszi! :)
"köszi a választ, de ez melyikre vonatkozik? :S" ez a KRESZ. De az EÜ-t már most is megcsinálhatod ha akarod.

Hány évesen lehet letenni a jogosítványt?

Mennek itt a találgatások, mindenki mást mond. Hivatalosan leghamarabb mikor teheti le egy ember a jogosítványt autóra?

Legjobb válasz: 16,5 évesen iratkozhatsz be elméleti tanfolyamra, 16 év 9 hónap betöltése után tehetsz elméleti vizsgát és betöltött 17 év után mehetsz rutinvizsgára. Utána kell letudnod a gyakorlati oktatást és vizsgát.

16, 5 évesen iratkozhatsz be elméleti tanfolyamra, 16 év 9 hónap betöltése után tehetsz elméleti vizsgát és betöltött 17 év után mehetsz rutinvizsgára. Utána kell letudnod a gyakorlati oktatást és vizsgát.
19:47 Mikor volt frissítve? "Olyan két-, három- vagy négykerekû jármû, amelyet 50 cm3-t meg nem haladó lökettérfogatú belsõ égésû motor vagy legfeljebb 4 kW teljesítményû egyéb motor hajt, tervezési végsebessége a 45 km/óránál nem nagyobb és saját tömege legfeljebb 350 kg." Ez ma már nem igaz...
Kérdezõ, milyen találgatásokrol beszélsz? Nincs itt semmi féle találgatás.. Én például már, vagy 10 ilyen kérdésre írtam le ugyan azt, amit most neked az elsõ válaszoló. Nameg létezik GOOGLE is. http://www.jogositvany.hu/b_jogositvany_kategoriak.php
Miért nem?:)


Milyen kategóriájú és hány évesen lehet letenni 125ccm motorból a jogsit?

Legjobb válasz: Asszem A1 de ebben nem vagyok biztos. De az tuti, hogy 16 évesen kezdheted

Asszem A1 de ebben nem vagyok biztos. De az tuti, hogy 16 évesen kezdheted
A 1 kategória : 125 cm3 hengerurtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár (16 éves kortól) Egyébként ezen a honalpon mindent megtalálsz, ami kell és érdekel... http://www.motorosjogositvany.hu/motoros_oktatasrol_altalaba.. Én itt vizsgáztam annó, az oktató pedig csúcs! fiatal és mindent meg lehet vele oldani, barátságos szóval 100%! Vác pedig nem olyan nagy város, könnyû a közlekedés úgyhogy egyszerû a vizsga... ( nekem eddig mindenem elsõre megvolt amit csináltam) De egy jótanács! csak akkor csináld a jogosítványt, ha idén, vagy jövõre tudsz venni egy 125 köbcentis motort... Mert 2 év múlva akkor elkezdheted a korlátlant és persze szeretnéd elkezdeni, csak rutinod nem lesz a nagyobb motorokhoz... Nem lesz meg a lépcsõfok... 19/f
De akkor mi az A1 korlátozott? nem az a 125-ös 11kilovattos?
Olyan nincs hogy A1 korlátozott! Olyan van h "A1" amit elõzõ megírt mik a feltételek h vezetheted. "A korlátozott" van még meg "A" kategória

Hány éves kortól lehet letenni a kresz vizsgát?

autóra...

Legjobb válasz: 16 és fél évesen lehet jelentkezni az elméleti tanfolyamra, azaz beiratkozni. 16 és háromnegyed évesen lehet KRESZ elméleti vizsgán megjelenni 17 évesen lehet az elsõ gyakorlati vizsgát, azaz az elsõ jármûkezelési vizsgát letenni. http://www.jogsipont.hu/hogyan.html#02

16 és fél évesen lehet jelentkezni az elméleti tanfolyamra, azaz beiratkozni. 16 és háromnegyed évesen lehet KRESZ elméleti vizsgán megjelenni 17 évesen lehet az elsõ gyakorlati vizsgát, azaz az elsõ jármûkezelési vizsgát letenni. http://www.jogsipont.hu/hogyan.html#02

Hány éves kortól lehet letenni a jogsit robogóra?

Hány éves kortól kezthetek tanulni?

Legjobb válasz: 14 éves kortól lehet kis motorra letenni. (49ccm)

14 éves kortól lehet kis motorra letenni. (49ccm)
A kérdező hozzászólása: huh az kemény pénz. szerintetek motor legyen vagy autó
Én a helyedbe megvárnám a 17 éves kort. Akkor letenném autóra. Jobban megéri. Én 140 ért tettem le autóra. Van olcsóbb is de nem korántsem biztos hogy olyanok is az oktatók. De ha te szeretnéd motorra akkor 14 életévedet kell betöltened.
Megtaláltam: az elsõsegély tanfolyamdíja 8900 Ft (ez is helytõl függõ). Vizsgadíj összege: vizsgázóként: 4.300 Ft/alkalom. (ez viszont egységes).
sajna még várnod kell másfél évet:) Elég drága mulattság. 80körül van, ha nem több...
Ezt egy autós- motoros iskola honlapjáról szedtem (valószínûleg máshol is így van): "A tanfolyamra jelentkezésed feltételei: • ha betöltötted 14. életéved (elméleti vizsgára akkor mehetsz, ha az elõírt életkornál legfeljebb 3 hónappal vagy fiatalabb, a gyakorlati oktatást csak 14 évesen kezdheted)"
Szintén ugyanazon autósiskola honlapjáról: "• Kresz elméleti tandíj: 18.000 Ft • Vizsgadíj: 5.600 Ft (számítógépes elméleti vizsga :2.400 Ft ; jármûkezelés: 1.600Ft; forgalom: 1.600 Ft) Gyakorlati alaptandíjad: 25.000 Ft" Ehhez még hozzájön az elsõsegély vizsga, azt viszont nem tudom, h mennyi. És természetesen iskola és iskola között is van különbség. Az általam idézett nem az olcsóságáról híres, viszont segédanyagot biztosítanak, és neked semmilyen papírmunkát nem kell intézned (tehát itt az árban az utánajárás is benne foglaltatik).
nekem a vizsga magánórákkal, satöbbivel együtt 70 ezer lett. 14 éves korod elött 3 hónappal mehetsz elméletire, gyakorlatra pedig 14 évesen.
A kérdező hozzászólása: az nem is rossz. 12 vagyok és szeretném letenni és a kresz meg a jogsi az együt mennyi zsöci lenne??
a te korodban bringa... :D Ezen még ráérsz gondolkozn. Gyûjts addig, aztán majd meglátod ha eléred azt a kort. EGy kismotor jogsi kijön 60-65bõl azért ha ügyes vagy. Egy autó jogsi alaphangon 120-230 ezer ft.
ha nem vagy motorbu.zi mint én, akkor várj vele, ha az vagy, de még bírsz magaddal, akkor nagymocira tedd le.

15 évesen hány cm3as motora lehet letenni a jogsit?

Legjobb válasz: 50cm3-ig lehet letenni

50cm3-ig lehet letenni
Most már semenyire....16 évestöl lehet kis motorra (50 ccm)
ha jól tudom, nemrég módosult a jogszabály, és 16 év a minimum korhatár (15 és fél évesen lehet elkezdeni) és 50 ccm-ig.
50ccm-es a maximum.

Hány évesen lehet elkezdeni vezetni, hány évesen lehet a forgalmi vizsgát letenni?

Legjobb válasz: Elfelejtettem leírni: személygépkocsira szeretném!

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni: személygépkocsira szeretném!
KRESZ-tanfolyam elkezdése: 16, 5 év KRESZ-vizsga: 16, 75 év forgalmi vizsga: 17 év
A tanulóvezetés megkezdésének pedig feltétele a sikeres KRESZ-vizsga.
17 éves kortól vezetheted csak az oktatód kocsiját. 16, 5 évesen elkezdheted az egészet, mert a kresszvizsgát kihúzhatod 2-3 hónapig. Aztán eü vizsga + 1 - 2 hónap és akkor már csak 1 hónapot kell várnod arra, hogy nekikezdhess vezetni. Tehát a forgalmi vizsgát leghamarabb 17. születésnapod + az az idõ amennyi alatt levezeted a 30 órát (+ levizsgázol rutinból)
16, 5 évesen kezdheted a kresszt és 17 éves kor után kezdhetsz vezetni, ergo ez után csinálhatod meg a forgalmi vizsgát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megnyugodtam, mert most töltöttem be a 17-et ls egy ismerõsöm azt mondta, hogy 17, 5 évesen vezethetek. Egyébként rutin vizsga már idéntõl nincs, csak forgalmi van!

Hány éves kortól lehet letenni a jogosítványt "B" kategoriára?

Bocs ha rossz témakörbe irtam

Legjobb válasz: 16 és fél évesen azt hiszem már elkezdheted az elméletet, le is vizsgázhatsz, azonban 17 évesen kezdhetsz csak el vezetni

16 és fél évesen azt hiszem már elkezdheted az elméletet, le is vizsgázhatsz, azonban 17 évesen kezdhetsz csak el vezetni
A kérdező hozzászólása: köszi
17 évesen vizsgázhatsz rutinból, de elõtte már vehetsz rutinórákat.
nem vezethet -.-"
3 éve én még vettem 17éves korom elõtt rutinórákat, akkor ez valószínû azóta változott.
most is így van :) egyik ismerõsöm legalább is vehetett órát, mielõtt betöltötte a 17-et.

Hány éves kórtól lehet letenni a jogsit autóra?

15 vagyok. 16 leszek jöv?re és aztmondták h. el lehet kezdeni a kreszt. Na szóval arra lennék kíváncsi hány éves kórtól lehet jogsit kapni?

Legjobb válasz: és az utolsónál a pont! õ mondta jól. de a 8 általános is feltétel ám! meg hogy tudj írni! ugyhogy szerintem tanulj meg :) és a jogsit nem csak úgy kapják ám az emberek :D aztán akkor lehetsz majd kíváncsi, hogy hány éves kórtól kezdheteda kreszt ha aztmondták.

és az utolsónál a pont! õ mondta jól. de a 8 általános is feltétel ám! meg hogy tudj írni! ugyhogy szerintem tanulj meg :) és a jogsit nem csak úgy kapják ám az emberek :D aztán akkor lehetsz majd kíváncsi, hogy hány éves kórtól kezdheteda kreszt ha aztmondták.
a-a. én 16, 5 évesen kezdtem az elméletit, eljártam tanfolyam minden(1 hónap) majd a vizsga elõtt hívtak hogy nem mehetek kreszre mert még fiatal vagyok. tehát 17 éves korod elõtt 3hónappal kezdheted meg a kresz-t. elméletre meg 16 eletéved betöltöd nem mehetsz még el- szal én most dec.10.-én megyek csak kresz-bõl vizsgázni-.-
OFF: a kór (hosszú o-val) betegséget jelent, a kor (rövid o-val) meg azt, hogy milyen idös valaki.
Na akkor most öntsünk tiszta vizet a pohárba! Nekem nem rég lett meg a jogsit. Elmondom, hogy is van ez PONTOSAN. 16, 5 évesen mehetsz KRESZ tanfolyamra, 16 év 9 hónaposan mehetsz KRESZ vizsgára, utána rögtön mehetsz rutinra, de vizsgázni akkor mehetsz, ha betöltöd a 17-et, utána meg már nincs semmilyen megkötés.
én 16, 5 voltam mikor kreszre jártam utána mentem rutinra de vizsgázni cask akkor tudtam mikor betöltöttem a 17et:) és a héten meglett a forgalmim is :P
16 évesen inkább ne akarj még jogsit.. ráérsz azt 18 évesen is lerakni :)
A kérdező hozzászólása: jó nemfigyeltem annyira a helyesírásra.
a dolog engemis érdekelne :) ha télleg 16 évesen lehet akkor jövõre leteszem :) ( van rá pénz )
A kérdező hozzászólása: Akkor énis elkezdem 16évesen az elméletit.:)
16, 5 évesen lehet most ez az uj törvény
16 évesen a kreszt leteheted, de a jogsid csak 17 évesen lehet.
szuper :) akkor majd jövõ nyáron elkezdem kiolvasni a kresz könyvet :D aztán rá 1 évre már akkor lehet jogsim is XD ez szuper :D részemrõl köszönöm az infót :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!