Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet letenni (46 db)

Szerbiában hány évesen lehet letenni a (kis) motor vizsgát?

Legjobb válasz: énis szerbiai vagyok :D 1 éve még le lehetett tenni 14 évesen,de ma már az új törvény szerint ck 16 évesen lehet letenni,sajnos :)

énis szerbiai vagyok :D 1 éve még le lehetett tenni 14 évesen, de ma már az új törvény szerint ck 16 évesen lehet letenni, sajnos :)
Szerbiai vagyok! Ugy tudom hogy most meg lelehet teni 14 évesen! De ndm vagyok bene biztos. De 16 évesen biztos le lehet teni a vizsgát!
A kérdező hozzászólása: én idén leszek 14 éves és a nyári szünetbe le szeretném tenni
A kérdező hozzászólása: amúgy én is Szerbiai vagyok, Vajdaság
16 evesen lehet letenni akkor tettem le en is es most kezdtem Kanizsan az autovizsgat :DD

Autóhoz hány évesen lehet letenni a KRESZ vizsgát, és hány éves kortól lehet jogsiért vizsgázni?

Köszi el?re is a válaszokat! 15/L

Legjobb válasz: 16 és 3/4. Neked még odébb van :)

16 és 3/4. Neked még odébb van :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de ez melyikre vonatkozik? :S
... és vezetésbõl (rutin majd forgalom) 17 éves kortól lehet vizsgázni.
A kérdező hozzászólása: köszi! :)
"köszi a választ, de ez melyikre vonatkozik? :S" ez a KRESZ. De az EÜ-t már most is megcsinálhatod ha akarod.

Szerbiában hány évesen lehet letenni az engedélyt 125ccm-es motorra?

Magyarországon és Szerbiában másak a korhatárok?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy 18 évesen,Szerbiában is,és Magyarországon is!

Én úgy tudom, hogy 18 évesen, Szerbiában is, és Magyarországon is!
szerintem 16 mind2 orszagban
Hát Magyarországon 16 év, Szerbiában fogalmam sincs:/
16 mert az egy nemzetközi kategoória


Hány évesen lehet letenni a jogosítványt?

Mennek itt a találgatások, mindenki mást mond. Hivatalosan leghamarabb mikor teheti le egy ember a jogosítványt autóra?

Legjobb válasz: 16,5 évesen iratkozhatsz be elméleti tanfolyamra, 16 év 9 hónap betöltése után tehetsz elméleti vizsgát és betöltött 17 év után mehetsz rutinvizsgára. Utána kell letudnod a gyakorlati oktatást és vizsgát.

16, 5 évesen iratkozhatsz be elméleti tanfolyamra, 16 év 9 hónap betöltése után tehetsz elméleti vizsgát és betöltött 17 év után mehetsz rutinvizsgára. Utána kell letudnod a gyakorlati oktatást és vizsgát.
19:47 Mikor volt frissítve? "Olyan két-, három- vagy négykerekû jármû, amelyet 50 cm3-t meg nem haladó lökettérfogatú belsõ égésû motor vagy legfeljebb 4 kW teljesítményû egyéb motor hajt, tervezési végsebessége a 45 km/óránál nem nagyobb és saját tömege legfeljebb 350 kg." Ez ma már nem igaz...
Kérdezõ, milyen találgatásokrol beszélsz? Nincs itt semmi féle találgatás.. Én például már, vagy 10 ilyen kérdésre írtam le ugyan azt, amit most neked az elsõ válaszoló. Nameg létezik GOOGLE is. http://www.jogositvany.hu/b_jogositvany_kategoriak.php
Miért nem?:)

Milyen kategóriájú és hány évesen lehet letenni 125ccm motorból a jogsit?

Legjobb válasz: Asszem A1 de ebben nem vagyok biztos. De az tuti, hogy 16 évesen kezdheted

Asszem A1 de ebben nem vagyok biztos. De az tuti, hogy 16 évesen kezdheted
A 1 kategória : 125 cm3 hengerurtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár (16 éves kortól) Egyébként ezen a honalpon mindent megtalálsz, ami kell és érdekel... http://www.motorosjogositvany.hu/motoros_oktatasrol_altalaba.. Én itt vizsgáztam annó, az oktató pedig csúcs! fiatal és mindent meg lehet vele oldani, barátságos szóval 100%! Vác pedig nem olyan nagy város, könnyû a közlekedés úgyhogy egyszerû a vizsga... ( nekem eddig mindenem elsõre megvolt amit csináltam) De egy jótanács! csak akkor csináld a jogosítványt, ha idén, vagy jövõre tudsz venni egy 125 köbcentis motort... Mert 2 év múlva akkor elkezdheted a korlátlant és persze szeretnéd elkezdeni, csak rutinod nem lesz a nagyobb motorokhoz... Nem lesz meg a lépcsõfok... 19/f
De akkor mi az A1 korlátozott? nem az a 125-ös 11kilovattos?
Olyan nincs hogy A1 korlátozott! Olyan van h "A1" amit elõzõ megírt mik a feltételek h vezetheted. "A korlátozott" van még meg "A" kategória
15.5 .D
16
de a forgalmit csak 16évesen teheted le azért írtam h 16
15.9 leteheted a forgalmit

Hány évesen lehet elkezdeni vezetni, hány évesen lehet a forgalmi vizsgát letenni?

Legjobb válasz: Elfelejtettem leírni: személygépkocsira szeretném!

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni: személygépkocsira szeretném!
KRESZ-tanfolyam elkezdése: 16, 5 év KRESZ-vizsga: 16, 75 év forgalmi vizsga: 17 év
A tanulóvezetés megkezdésének pedig feltétele a sikeres KRESZ-vizsga.
17 éves kortól vezetheted csak az oktatód kocsiját. 16, 5 évesen elkezdheted az egészet, mert a kresszvizsgát kihúzhatod 2-3 hónapig. Aztán eü vizsga + 1 - 2 hónap és akkor már csak 1 hónapot kell várnod arra, hogy nekikezdhess vezetni. Tehát a forgalmi vizsgát leghamarabb 17. születésnapod + az az idõ amennyi alatt levezeted a 30 órát (+ levizsgázol rutinból)
16, 5 évesen kezdheted a kresszt és 17 éves kor után kezdhetsz vezetni, ergo ez után csinálhatod meg a forgalmi vizsgát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megnyugodtam, mert most töltöttem be a 17-et ls egy ismerõsöm azt mondta, hogy 17, 5 évesen vezethetek. Egyébként rutin vizsga már idéntõl nincs, csak forgalmi van!

"A" kategóriás (nagymotoros) jogosítványt hány évesen lehet elkezdeni, és letenni?

Hogyha a "B" kategória már megvan (gondolom azzal csak az EÜ-t spórolom meg).

Legjobb válasz: Januárig 21, januártól 24. Igen, jól gondolod.

Januárig 21, januártól 24. Igen, jól gondolod.
pedig, krvára neki volt igaza, kedves kérdezõ. Pont az ilyenek miatt viszik fel a korhatárt.
Akkor még 1x... IDÉN 21!!!!!! JÖVÕRE 24 ÉVES KORT, ha betöltöd akkor mehetsz!!!!
21-ik betöltött év jelenleg, de ha elfogadják a tervezetet, akkor jövõ évtõl már csak 24-ik életév betöltése után lehet. B-vel tényleg csak az EÜ.
A kérdező hozzászólása: Elkezdeni is 21?
Elkezdeni kezdheted mondjuk 20, 5 évnél, de magát a vizsgát és a jogsit csak 21. életév betöltése után teheted le/kaphatod meg. Ha idén nem töltöd be még a 21-et, akkor az elvileg szívás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! 00:00-nak pedig ajánlom figyelmesebben olvassa el a kérdéseket a "kiabálás" helyett...
A kérdező hozzászólása: Milyenek miatt?

Hány éves kortól lehet letenni a kresz vizsgát?

autóra...

Legjobb válasz: 16 és fél évesen lehet jelentkezni az elméleti tanfolyamra, azaz beiratkozni. 16 és háromnegyed évesen lehet KRESZ elméleti vizsgán megjelenni 17 évesen lehet az elsõ gyakorlati vizsgát, azaz az elsõ jármûkezelési vizsgát letenni. http://www.jogsipont.hu/hogyan.html#02

16 és fél évesen lehet jelentkezni az elméleti tanfolyamra, azaz beiratkozni. 16 és háromnegyed évesen lehet KRESZ elméleti vizsgán megjelenni 17 évesen lehet az elsõ gyakorlati vizsgát, azaz az elsõ jármûkezelési vizsgát letenni. http://www.jogsipont.hu/hogyan.html#02

Hány éves kortól lehet letenni 50ccm-es motorra a vizsgát?

Nemrég hallottam h 14 éves kortól felvitték 16-ra. Ez igaz?:O

Legjobb válasz: Már hiányzott, hogy valaki megkérdezze. Komolyan nem dobta ki hasonló kérdésként ugyanezt, amikor kiírtad a saját kérdésedet? Mert mostanában minden hétre jut legalább 10 ilyen kérdés. Vagy rákeresésre se dobta ki? Ne már.... Amúgy meg nem, továbbra is 14 éves kortól lehet letenni a jogsit AM kategóriában.

Már hiányzott, hogy valaki megkérdezze. Komolyan nem dobta ki hasonló kérdésként ugyanezt, amikor kiírtad a saját kérdésedet? Mert mostanában minden hétre jut legalább 10 ilyen kérdés. Vagy rákeresésre se dobta ki? Ne már.... Amúgy meg nem, továbbra is 14 éves kortól lehet letenni a jogsit AM kategóriában.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!