Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet jogsim (47 db)

Autó jogosítványt szeretnék szerezni. Hány évesen lehet jogsit kapni?

14 éves vagyok és elkezdtem el?re gondolkozni, hogy milyen autóm legyen. Papámnak Trabantja volt, és belegondoltam. Szerintem tök jó járgány. Nekem ILYEN kell. Mit kell csinálni egy vizsgához? Mennyibe kerül, hogy kezdjem majd amikor annyi id?s leszek.

Legjobb válasz: "Hány évesen lehet jogsit kapni?" Kapni semmiképpen sem lehet! Meg kell dolgozni érte! 16,5 évesen jelentkezel egy autós iskolába (nem, nem változik jövõre!), elvégzed a tanfolyamot, sikeres vizsgát teszel és kész! Aztán majd rinyálhatsz a GYIK-en, hogy mikor jön meg a jogsid! :D Ja, majd elfelejtettem: egy rakás pénzt is kell befizetni, úgyhogy az elkövetkezõ 2,5 évben kezdj el spórolni! :)

"Hány évesen lehet jogsit kapni?" Kapni semmiképpen sem lehet! Meg kell dolgozni érte! 16, 5 évesen jelentkezel egy autós iskolába (nem, nem változik jövõre!), elvégzed a tanfolyamot, sikeres vizsgát teszel és kész! Aztán majd rinyálhatsz a GYIK-en, hogy mikor jön meg a jogsid! :D Ja, majd elfelejtettem: egy rakás pénzt is kell befizetni, úgyhogy az elkövetkezõ 2, 5 évben kezdj el spórolni! :)
Én úgy tudom, hogy csak 17, 5 évesen lehet elkezdeni és jelenlegi áron kb. 150.000 forintba kerül. Trabantot már nem biztos, hogy lehet majd mert folyamatosan vonják ki õket a forgalomból a kétütemûvel ha jól tudom már nem is lehet közlekedni csak a négyütemû fajtával.
Most ezt komolyan gondolod, hogy erre válaszolni fog valaki? Nézz utána a gugliban!!!
A kérdező hozzászólása: Jóó hát gondoltam h meg kell dolgozni érte. És ha lehet tudni, akkor mire változik a korhatár?
Korhatár 17 év, 16.5 évesen kezdheted az elméleti oktatást. Ha megvan mind a 3 vizsgád akkor igénylés után pár héttel megkapod a jogsit. De hogy megelõzzem a késõbbi kérdéseket: Azzal a papírral amit az ocsmányirodába kapsz NEMVEZETHETSZ!! Trabantot meg esetleg akkor ha OT minõsített, és az állapota is olyan. Swiftet kevesebbõl fent lehet tartani, és sokkal jobb autó.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Azért a kresz szabájokat elkezdem tanulgatni a szabadidõmben, és még 1x köszi!
így van 16, 5 évesel lehet elkezdeni mi elött betöltöd a 17. évedet elötte 3 hónappal megetsz elméleti vizsgára! Ha be töltötted a 17. évedet mehetsz forgalomba és a jogsit is megkaphatod 17 évesen! :) A vöröskereszt tanfolyamot viszont javaslom hogy csináld meg azt már most is meg lehet csinálni és azon már túl is vagy akkor! :) Azt egyszer kell megcsinálnod és minden kategóriára jó ! :)

Nemetorszagban motorkerekparra hany evesen lehet jogsit csinalni?

50ccm+osat hany evesen lehet megcsinalni???(Nem tudok nemetul es nem tudom megkeresni googleba es ha meg is talalom nem ertem0

Legjobb válasz: 15, de ha nem tudsz németül még fordítóval se, akkor úgy sem tudod megcsinálni. [link]

15, de ha nem tudsz németül még fordítóval se, akkor úgy sem tudod megcsinálni. [link]

250ccm jogsit hány évesen lehet lerakni?

Legjobb válasz: A2-es jogsi kell hozzá, a korhatár 18 év!

A2-es jogsi kell hozzá, a korhatár 18 év!


"A" tipusú korlátozás nélküli jogsit hány évesen lehet megszerezni?

Jelenleg "B" kategória tulajdonosa vagyok. A fent említett kategóriának milyen feltételei vannak?

Legjobb válasz: tudomásom szerint 24 évesen , az egyetlen kis kapu ha 18 évesen leteszed az A2-t akkor rá két évre azaz 20 évesen le tudod rakni az A korlátlant

tudomásom szerint 24 évesen , az egyetlen kis kapu ha 18 évesen leteszed az A2-t akkor rá két évre azaz 20 évesen le tudod rakni az A korlátlant

Manapság hány évesen lehet autóra jogsit csinálni?

Igaz hogy 16.5 évesen el lehet kezdeni az elméletet és 17évesen már lehet vezetni szül?i felügyelet nélkül csak külföldön nem. Mert az tervezem ha májusba betöltöm a 17-et szeptemberbe már kocsival járok suliba de olyat is hallottam hogy 20++ lehet csak jogsit csinálni mert ha igen akkor kismotor jogsit csinálok inkább azt meg elvileg 16-ra viszik fel.

Legjobb válasz: Elsõ totális baromság. Igen, elkezdheted a KRESZ-t 16,5 évesen és 17 évesen megkaphatod a plasztikkártyát. Aki rendelkezik magyar jogosítvánnyal az korlátozás nélkül, bármiféle felügyelet nélkül vezethet olyan gépjármûvet, amire megszerezte a kategóriát. Annyi a megkötés, hogy kezdõnek minõsülõ ( 2 év a megszerzéstõl ) vezetõi engedéllyel nem lehet vontatni pl.

Elsõ totális baromság. Igen, elkezdheted a KRESZ-t 16, 5 évesen és 17 évesen megkaphatod a plasztikkártyát. Aki rendelkezik magyar jogosítvánnyal az korlátozás nélkül, bármiféle felügyelet nélkül vezethet olyan gépjármûvet, amire megszerezte a kategóriát. Annyi a megkötés, hogy kezdõnek minõsülõ ( 2 év a megszerzéstõl ) vezetõi engedéllyel nem lehet vontatni pl.
16, 5 ugy tudom el lehet de csak szulõkkel vezethetsz , vagy olyan személyel aki 10év jogsival rendelkezik.teherauto 21 évessen busz 24 évesen lehet.
Miért kell ezt megkérdezni minden héten??
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.

Helo hogy a mopedből a jogsit hány évesen lehet lerakni?

Legjobb válasz: Kismotorra 14 évesen. Viszont sajnálatos módon a tûrhetõ helyesíras nem feltétel.

Kismotorra 14 évesen. Viszont sajnálatos módon a tûrhetõ helyesíras nem feltétel.
A kérdező hozzászólása: De a tévébe hallotam hogy 16 évesen lehet lerakini jan 19 tõl 2013 És azt olvastam a neten hogy 14 évesen csak az elsõsegélyt és a kresszet lehet lerakini és a vezetést csak 16 évesen
A kérdező hozzászólása: Lécccives válaszolj

Milyen kategóriájú és hány évesen lehet letenni 125ccm motorból a jogsit?

Legjobb válasz: Asszem A1 de ebben nem vagyok biztos. De az tuti, hogy 16 évesen kezdheted

Asszem A1 de ebben nem vagyok biztos. De az tuti, hogy 16 évesen kezdheted
A 1 kategória : 125 cm3 hengerurtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár (16 éves kortól) Egyébként ezen a honalpon mindent megtalálsz, ami kell és érdekel... http://www.motorosjogositvany.hu/motoros_oktatasrol_altalaba.. Én itt vizsgáztam annó, az oktató pedig csúcs! fiatal és mindent meg lehet vele oldani, barátságos szóval 100%! Vác pedig nem olyan nagy város, könnyû a közlekedés úgyhogy egyszerû a vizsga... ( nekem eddig mindenem elsõre megvolt amit csináltam) De egy jótanács! csak akkor csináld a jogosítványt, ha idén, vagy jövõre tudsz venni egy 125 köbcentis motort... Mert 2 év múlva akkor elkezdheted a korlátlant és persze szeretnéd elkezdeni, csak rutinod nem lesz a nagyobb motorokhoz... Nem lesz meg a lépcsõfok... 19/f
De akkor mi az A1 korlátozott? nem az a 125-ös 11kilovattos?
Olyan nincs hogy A1 korlátozott! Olyan van h "A1" amit elõzõ megírt mik a feltételek h vezetheted. "A korlátozott" van még meg "A" kategória
Ha MOST hallottad, akkor már biztos nem úgy van mint 2 napja...
jah, csak személygépjármûre nincs rutinvizsga..
" 2 éve van jogsim, és ez idõ alatt több mint 15 ezer km-ert vezettem le" Ez aranyos volt. :)
Leírom neked a menetét, mert tudod nekem már 2 éve van jogsim, és ez idõ alatt több mint 15 ezer km-ert vezettem le, emellett kb 40 autóval volt már dolgom, menet közben, szóval nem vagyok kezdõ. 16, 5 évesen azaz tizenhat és fél évesen kezded a KRESZ-t, meg leteszed az elsõsegély-t, aztán 17-dik születésnapod napján teszed le a Rutin vizsgát. 17 évesen már lehet jogosítványod.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszoka
Utolsónál a pont.
Nem vitték sehova, és egy darabig nem is fogják. 17.
Neked felvitték a többieknek nem.
Ezt google is megmondaná.
Nekem ez másfél hónap.

A1-es jogsit hány évesen lehet szerezni?

mert valahol azt írja 15-16 valahol azt hogy 13

Legjobb válasz: 15-16

15-16
13 tuti nem. Szerintem 16, de azalatt vagy még ahhoz is szülõi beleegyezés kell.
16 éves kortól lehet lehet meg a jogsi A1-es re De 15, 5 éves kortól lehet elkezdeni a tanfolyamot .
Beiratkozás tanfolyamta: 16 éves, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb; Elméleti vizsga: 16 éves, vagy annál legfeljebb három hónappal fiatalabb Gyakorlati vizsga: 16 éves. (Utána lehet vezetni.)
15.5 tõl lehet kezdeni. 15és3/4évtõl tehetsz elméleti vizsgát. 16tól pedig el lehet kezdeni a vezetést.

Hány éves kortól lehet kocsira a jogsit? és menyi idő allat?

Úgy tudom 16.5 életévnél el lehet kezdeni de csak a rutint akkor ha 17 igaz ez ?

Legjobb válasz: Hány éves kortól lehet kocsira a jogsit...mi? Hány éves kortól teheted a kocsi tetejére fater jogsiját vagy ráragasztani szeretnéd? 16és fél évesen kezdheted a jogsit! Használd a keresõt, napi 4x teszik fel ezt a kérdést!!

Hány éves kortól lehet kocsira a jogsit...mi? Hány éves kortól teheted a kocsi tetejére fater jogsiját vagy ráragasztani szeretnéd? 16és fél évesen kezdheted a jogsit! Használd a keresõt, napi 4x teszik fel ezt a kérdést!!
Hát nem tudom, nálunk vizsgákkal együtt 160e szóval azért az a 40e a mai világban nem kis pénz....
Felénk se egyben kell fizetni, de ha 1 hónap alatt csinálod, akkor 1 hónap alatt kell a részleteket kifizetni, ami hiába részlet hiába nem, 1 hónap alatt közel 200e Ft.
Ez igaz, de náluk az autósiskolában nem utólag kell fizetni, és nem egyben...
Jó, de gondolj bele hogy nem mindenki tud 1 hónap alatt közel 200e Ft-t kifizetni a jogsira, ezért csúszik minden! Felénk addig nem adják le a vizsgára való jelentkezést míg meg nincs az óra, hisz bármi történhet addig.
ja egyébként 10 óra a rutin napi 2 órát ha számolsz az 5 nap 20 óra a forgalom azzal is ha 2 órát számolsz naponta az 10 nap az még csak 15 nap...és 15 nap alatt megvan a KRESZ és átlagban (februáron kívül) a hónapok 30, 31 naposak....
sz-sz-b megye! De az elsõsegélyt és a kreszt csinálhatod egyszerre, és amikor leadják a jelentkezést vizsgára, nem kell hogy meglegyen az órád, az alatt az egy hét alatt befejezheted!!!
Hát nem tudom hol oktat édesapád, de leírom nekem hogy volt. KRESZ tanfolyam 3 hét. EÜ tanfolyam 2 hét. Rutin órák 2 hét + 1 hét múlva vizsga Forgalmi órák 4 hét Nálam ez 12 hét, azaz 3 hónap. Felénk ha fejen állsz se lesz meg 1 hónap alatt a jogsid, fõleg hogy vizsgákra másfél héttel hamarabb kell leadni a jelentkezést, szóval akkor 1 hét alatt te letudod a rutinórákat a kresz tanfolyamot vizsgával együtt és az eü-t is... Hol laksz és hol tanít apukád megkérdezhetem?
mi???hol 3 hónap neked??? Apukám oktató, azok a tanulói akik egyszer sem buktak, azok is kresz+elsõsegély+forgalmi+rutin minden együtt volt 1 hónap!
Apropó idõ, attól függ megbuksz-e vagy nem, és hányszor... Jó esetben 3 hónap...
Nálunk most emeltek árat, és az emeléssel 185e Ft-ra jön ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!