Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet hajat (8 db)

Hány éves kortól lehet fodrásszal hajat festetni? Van korhatár?

13 éves fiú vagyok.

Legjobb válasz: Fiú? és hajat festeni? öhhhm hát érdekes gondolat. Egyébként nincs korhatár de kell hogy a szüleid is beleegyezzenek. Gondolom.Tehát nem mehetsz be csak úgy 13 évesen h ezt akarod.

Fiú? és hajat festeni? öhhhm hát érdekes gondolat. Egyébként nincs korhatár de kell hogy a szüleid is beleegyezzenek. Gondolom.Tehát nem mehetsz be csak úgy 13 évesen h ezt akarod.

Hány éves kortól lehet hajat festetni vagy szinezni?

Legjobb válasz: Nincs korhatárhoz kötve, de azért egy kislány furán néz ki, ha festi a haját. Ilyenkor szokták odasúgni a másiknak, hogy "és ezt az anyja megengedi?" vagy "hol van ilyenkor az anyja?". Én úgy gondolom, hogy ha lenne lányom, 14 éves kora elõtt semmiképp sem. Na meg minél korábban kezdjük a hajfestést, annál hamarabb fog kihullani, roncsolódni stb.

Nincs korhatárhoz kötve, de azért egy kislány furán néz ki, ha festi a haját. Ilyenkor szokták odasúgni a másiknak, hogy "és ezt az anyja megengedi?" vagy "hol van ilyenkor az anyja?". Én úgy gondolom, hogy ha lenne lányom, 14 éves kora elõtt semmiképp sem. Na meg minél korábban kezdjük a hajfestést, annál hamarabb fog kihullani, roncsolódni stb.
Elméletileg az általános iskoláknak benne van a házirendben az is, hogy a diák nem festheti a haját. De gondolom ez inkább az extrémebb színekre vonatkozik, vagy ugye a melír.
Nincs korhoz kötve, általánosban tényleg tiltva van, vagy legalább is volt mikor még én jártam. Ennek ellenére 6.-os korom óta festem a hajam.
Hát gináziumban, szigorúan tiltvavan, áltlánosban az egyik osztálytársm, élénk kék és zöld tincskkel ötta ballagásra, miután egész évben rózsaszín, szóke és lila hajjal járt be. Nem szóltak érte, csak megnézték, egyépként szeét emo stílus szerint festette de nem volt az... De szerintem ey képzeletbli legalsobb korhatár az 12 év, monduk az én hajamon még sose volt festék, de nálunk a hatodikos osztályokba 5-8 lány ózsaszí tincsekkel járt be.

Hány éves korig lehet menni hajóra dolgozni?

33 évesen szeretnék kitörni a szürke hétköznapokból,ezért gondoltam hajó munkára.Van még esélyem?

Legjobb válasz: 35 eves korig lehet, fel eves szerzödeseket kötnek, amit lehet hosszabbitani, akrmit is akarsz csinalni, meg ha takaritonak is mennel, nagyon jo angol nyelvtudas kell, a legtöbb szakmatol ezen felül kernek meg egy nyelvet. Heti het nap dolgozol napi 12-16 orat... de elg jol fizetnek, es ha szerencsed van jo a tarsasag.

35 eves korig lehet, fel eves szerzödeseket kötnek, amit lehet hosszabbitani, akrmit is akarsz csinalni, meg ha takaritonak is mennel, nagyon jo angol nyelvtudas kell, a legtöbb szakmatol ezen felül kernek meg egy nyelvet. Heti het nap dolgozol napi 12-16 orat... de elg jol fizetnek, es ha szerencsed van jo a tarsasag.
Az biztos, hogy csak akkor, ha valahogy meggyõzöd õket, hogy bírni fogod. A hajó hetekig tartó, napi 18-20 óra meló. Jól megfizetik, de sokáig nem lehet csinálni és természetesen egy huszonéves jobban bírja mint egy 30 feletti.


Hány éves korig lehet pl: luxus hajón, repülőn dolgozni?

Érdekelne, hogy van-e valami korhatár pl: az alacsonyabb pozícióban dolgozóknak pl: pincér, szobalány, stb.

Legjobb válasz: Tapasztalat nélkül 35 körül szokott lenni a megjelölt korhatár, de tapasztalattal lehet ettõl több is, illetve vannak rendkívüli esetek is. Hajón viszont az alsóbb pozícióba már nem feltétlen az európaiak vannak többségben a legtöbb cégnél.

Tapasztalat nélkül 35 körül szokott lenni a megjelölt korhatár, de tapasztalattal lehet ettõl több is, illetve vannak rendkívüli esetek is. Hajón viszont az alsóbb pozícióba már nem feltétlen az európaiak vannak többségben a legtöbb cégnél.
A kérdező hozzászólása: Van valami ismereted a GMN hungary közvetítõ irodáról? http://www.youtube.com/watch?v=v0rQlQAwtBo&feature=youtu.be Itt egy link pl :-)
Hajós munkával kapcsolatban itt egy másik link, sok tapasztalattal és hasznos infóval. http://www.hajosmunka.varosonline.info/index.php?PHPSESSID=b.. A GMN a megbízható közvetítõk közé tartozik, bár én inkább maradnék a folyami hajónál.. :-)
A kérdező hozzászólása: Olvastam, hogy pl x szerzõdés után mindig feljebb lehet lépni pincér segédbõl pincérré, majd étterem vezetõvé stb. Ezeket a szerzõdéseket hány hónapra kell / érdemes kötni. Ha volt mondjuk 10 4 hónapos szerzõdésem az ugyanannyit jelent, mintha lett volna 10 8 hónapos szerzõdésem?
Promóciót a feletteseid adhatnak, 3-6 havonta. Óceánon 5-6 hónapos szerzõdések vannak.Így elképzelhetõ, ha jó vagy, akkor már 3 hónap után módosíthatják, elõléptetnek, de ez sok mindentõl függ. A segédpincérnek érdemes elõzetesen utána nézni, mivel oda a legkönnyebb bekerülni, (képesítés nélkül, alap angollal) de hallottam olyat is, hogy nem jár borravaló, ami elég nagy érvágás, mert annak az összege, elég jelentõs. És mivel óceánra magasabb az induló költséged is, a megtérülés, hosszabb idõt vesz igénybe és effektíve a munka is több mint folyamon, hasonló fizetésért, de kevesebb induló költséggel és talán munkával is. De ez csak privát véleményem.
A kérdező hozzászólása: Pontosan hogy mûködik ez a ranglétrán lépkedés? Nekem kell kérvényezni az elõléptetésemet, vagy x idõ után a cég mindig elbocsájtja pl: a pincért, fõpincért és lesz lehetõségem feljebb lépni? Mi a tapasztalat inkább a 3. világból érkezõket, vagy az Európaiakat léptetik elõ szívesebben? Ha kiköt a hajó nekünk akkor sincs szabad napunk, elmehetek-e várost nézni, vagy hasonló? Tényleg több hónapig 0 szabad napom lesz?

Hány éves kortól lehet hajat hosszabbítani?

hány éves kortól, és hogyan? mit tudtok róla?

Legjobb válasz: Nincs korhatár, ez nem egy mûtéti beavatkozás. Csak a hajad megy tönkre tõle.

Nincs korhatár, ez nem egy mûtéti beavatkozás. Csak a hajad megy tönkre tõle.
A kérdező hozzászólása: Utána néztem, és a neten azt írják, hogy nem károsít. Akkor ez hogy van pontosan, mert nem értem.

Hány éves kortól lehet bedaueroltatni a hajat?

Egyáltalán van valamiféle korhatár, ami alatt a fodrász nem csinálja meg neked a dauert?

Legjobb válasz: Nincs korhatár.

Nincs korhatár.
Én 16 éves voltam, amikor bedaueroltattam a hajam tavaly januárban, és még most is látszik.
én me g14 éves vagyok és nem sokára anya csinálja...lehet hogy holnap bár nem hiszem....

A dm-ben kapható hajra való kapszulát hány éves kortól lehet bevenni?

ocsánat,nem tudok fogalmazni.:))

Legjobb válasz: szerintem tizenéves korban már nyugodtan...

szerintem tizenéves korban már nyugodtan...
A kérdező hozzászólása: 13 éveseknek lehet?
bocsi az offért, de mennyibe kerül és tényleg hatásos? mmint nõ tõle a haj? :D
igen ..nyugodtan szedjed az adagolási útmutató alapján :) nekem használt...egészségesebbé vált a hajam de nem1np után hanem egy olyan jó 3hónap után


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!