Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet elkezdeni a (31 db)

Hány évesen lehet elkezdeni a fogyó kúrát?

Úgy hallottam hogy gyerekeknek nem szabad fogyókúrázniuk hisz az egészségtelen,de szerintem az is egészségtelen ha egy gyerek dagadt...várjak a gyerekemmel addig amíg megnyúlik vagy most kezdjem el vele a fogyózást?

Legjobb válasz: Ne fogyókúráztasd,hanem minimális cukor,chipps,üdítö...Ès mozgás.Biciklizás,játcóterezés,nyár van,úszás....Attól függ hány éves???

Ne fogyókúráztasd, hanem minimális cukor, chipps, üdítö...Ès mozgás.Biciklizás, játcóterezés, nyár van, úszás....Attól függ hány éves???
Hány éves a gyereked és miért hízott el ? Fogyókúráztatni semmiképp nem szabad, az étrendjének az összetételén kell változtatni és be kell iktatni a rendszeres testmozgást.

Hany evesen lehet elkezdeni a kung fu-t? Mi az also korhatar?

Legjobb válasz: Nincs alsó korhatár.

Nincs alsó korhatár.
A kérdező hozzászólása: Azert ugy gondolom 21 honapos lanyom meg kicsi hozza!
Jah, akkor még tényleg picike:-) De amúgy én már láttam 6 éves kissrácot, aki elég kemény harcos volt már:D
bezony bezony még 2-3 év és simán mehet kicsiny edzésre ^^ dejó és még egy ügyes kungfus lányka gazdagítja majd a következõ generációt! (^.^)

Hány évesen lehet elkezdeni a 90 napos diétát?

Legjobb válasz: Inkább soha. Tönkrevágod vele a szervezeted.

Inkább soha. Tönkrevágod vele a szervezeted.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Felejtsd el, úgy ahogy van! Inkább valami normális diétát csinálj. Ezekre alapozd: csirkemell, hal, sok zöldség, zabpehely, barna rizs + napi min. 3-4 liter folyadék. Továbbá a mozgás sem árt a diéta mellé.
A kérdező hozzászólása: Légyszíves azt mondjátok el nekem, hogy miért nem jó a 90 napos diéta. Vagyishát nemértem.
120
Szia! Ha már felnõtt vagy akkor is felejtsd el. Én 14 évesen egy 30 naposat csináltam de akkora epehólyag gyulladást kaptam na meg injekciót is... Úgyhogy szerintem ha van férjed így szeret ahogy vagy. Ha nincs akkor meg aki lesz pont ezt a formát fogja imádni ahogy most kinézel.... :-)
90?
A 90 napos diétát egyébként szerintem fõleg amerikai színészeknek találták ki, akiknek rövid idõ alatt kell jelentõs súlytól megszabadulni egy-egy szerep kedvéért. Mivel nekik milliók múlnak azon, hogy le tudnak-e fogyni és az egészség csak másodlagos, plusz a forgatás után visszahízhatnak, így õket valahol meg tudom érteni. Csak az a baj, hogy a bulvárújságok egybõl elhintik az efféle csodadiétákat, az olvasók meg azt hiszik, hogy ha a sztárok ezt csinálják, akkor biztos ez a tuti.


Hány évesen lehet elkezdeni vezetni, hány évesen lehet a forgalmi vizsgát letenni?

Legjobb válasz: Elfelejtettem leírni: személygépkocsira szeretném!

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni: személygépkocsira szeretném!
KRESZ-tanfolyam elkezdése: 16, 5 év KRESZ-vizsga: 16, 75 év forgalmi vizsga: 17 év
A tanulóvezetés megkezdésének pedig feltétele a sikeres KRESZ-vizsga.
17 éves kortól vezetheted csak az oktatód kocsiját. 16, 5 évesen elkezdheted az egészet, mert a kresszvizsgát kihúzhatod 2-3 hónapig. Aztán eü vizsga + 1 - 2 hónap és akkor már csak 1 hónapot kell várnod arra, hogy nekikezdhess vezetni. Tehát a forgalmi vizsgát leghamarabb 17. születésnapod + az az idõ amennyi alatt levezeted a 30 órát (+ levizsgázol rutinból)
16, 5 évesen kezdheted a kresszt és 17 éves kor után kezdhetsz vezetni, ergo ez után csinálhatod meg a forgalmi vizsgát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megnyugodtam, mert most töltöttem be a 17-et ls egy ismerõsöm azt mondta, hogy 17, 5 évesen vezethetek. Egyébként rutin vizsga már idéntõl nincs, csak forgalmi van!

Hány évesen lehet elkezdeni beszélgetni a halálról?

Már két nagyszül? is elment és 2 éven belül még egy nagypapa menni fog.

Legjobb válasz: szerintem akárhány évesen, csak más-más korban máshogy kell tálalni a dolgot. sajnos valahogy muszáj megmagyaráznod, hogy miért nem látja többet a nagyszüleit. :(

szerintem akárhány évesen, csak más-más korban máshogy kell tálalni a dolgot. sajnos valahogy muszáj megmagyaráznod, hogy miért nem látja többet a nagyszüleit. :(
Nekem a lányom 4 éves!régóta foglalkoztatja a halál téma, mert elég sok a halottunk, és járunk a temetõbe sûrûn!sosem titkoltuk elõle!És most novemberben meghalt az Édesanyám is, így még közelebb került a halál témájához!Mindent elmondtunk neki, persze úgy hogy õ is értse!A mennyországban van a szíve (nem érti mi az hogy a lelke, így a szívét mondtuk)A csillagok közül figyel minket, stb, de tudja hogy soha többet nem láthatja, nem érintheti, stb!Sokat beszél róla!És szerintem ez nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Szeretem a karácsonyt, de az ajándékosztást szívesen átvenném Jézuskától. Ennél valami racionálisabbra is szükség lenne.

"A" kategóriás (nagymotoros) jogosítványt hány évesen lehet elkezdeni, és letenni?

Hogyha a "B" kategória már megvan (gondolom azzal csak az EÜ-t spórolom meg).

Legjobb válasz: Januárig 21, januártól 24. Igen, jól gondolod.

Januárig 21, januártól 24. Igen, jól gondolod.
pedig, krvára neki volt igaza, kedves kérdezõ. Pont az ilyenek miatt viszik fel a korhatárt.
Akkor még 1x... IDÉN 21!!!!!! JÖVÕRE 24 ÉVES KORT, ha betöltöd akkor mehetsz!!!!
21-ik betöltött év jelenleg, de ha elfogadják a tervezetet, akkor jövõ évtõl már csak 24-ik életév betöltése után lehet. B-vel tényleg csak az EÜ.
A kérdező hozzászólása: Elkezdeni is 21?
Elkezdeni kezdheted mondjuk 20, 5 évnél, de magát a vizsgát és a jogsit csak 21. életév betöltése után teheted le/kaphatod meg. Ha idén nem töltöd be még a 21-et, akkor az elvileg szívás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! 00:00-nak pedig ajánlom figyelmesebben olvassa el a kérdéseket a "kiabálás" helyett...
A kérdező hozzászólása: Milyenek miatt?

Hány éves korig lehet elkezdeni a ritmikus gimnasztikát?

Szerintetek 14 évesen még elkezdhetem? (most 13 vagyok, de jöv?re mire be lehet lépni, 14 leszek)

Legjobb válasz: sajnos már elég késõ komolyan csinálni, ahhoz már kb 3 éves korban kellett volna. de hobbiszinten persze sosem késõ bármit elkezdeni:)

sajnos már elég késõ komolyan csinálni, ahhoz már kb 3 éves korban kellett volna. de hobbiszinten persze sosem késõ bármit elkezdeni:)
ha hajlékony vagy akkor még versenyezhetsz. barátnõm is igy kezdte. én 10 éve csinálom :d

Hány éves kortól lehet elkezdeni a jogsit?

Legjobb válasz: elsõsegély nincs korlátozva, kresszt 16,5 évesen, rutinra meg 17 éves kortól lehet menni, vezetés értelemszerûen rutin után.

elsõsegély nincs korlátozva, kresszt 16, 5 évesen, rutinra meg 17 éves kortól lehet menni, vezetés értelemszerûen rutin után.
en
B-kategória:17, 5év C-kategória:17, 5év E-kategória:17, 5év D-kategória:20, 5év
10-an megkérdezték már!
Akkor ezek szerint õ a 11.!
http://lmgtfy.com/?q=Jogos%C3%ADtv%C3%A1ny+korhat%C3%A1r Már nagyon sokan kérdezték, de 1 perc és megtudod a választ, ezért van a gugli!

Hány éves kortol lehet elkezdeni a jogsit?

most 16 èves vagyok.

Legjobb válasz: Ha a keresõt még nem tudod használni, akkor a vezetés még nem neked való. 16,5 évesen kezdheted, 16év 9 hónaposan kresz vizsgázhatsz, 17 évesen forgalom vizsgázhatsz.

Ha a keresõt még nem tudod használni, akkor a vezetés még nem neked való. 16, 5 évesen kezdheted, 16év 9 hónaposan kresz vizsgázhatsz, 17 évesen forgalom vizsgázhatsz.
Az AM és A1 jogsit elkezdheted. A B-re még másfél évet kell várnod.
"A B-re még másfél évet kell várnod." Csak egy felet.

Siklóernyőzés! Hány éves kortól lehet elkezdeni a tanfolyamot?

égi álmom hogy elkezdjem, de nem tudom hány éves kortól lehet. áprilisban leszek 15 éves. köszi a választ!:)

Legjobb válasz: 16 évtõl lehet menni.

16 évtõl lehet menni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!