Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet elkezdeni (63 db)

Hány évesen lehet elkezdeni fogamzásgátlót szedni?

Hány évesnek kell lenni minimum?

Legjobb válasz: sztem 14 alatt nem igazán irják fel.. én 16 évesen kezdtem el szedni,nem votl semmi gond. hány éves vagy?

sztem 14 alatt nem igazán irják fel.. én 16 évesen kezdtem el szedni, nem votl semmi gond. hány éves vagy?
miért szeretnél fog.gátlot? ilyen fiatalaon? rendszeres szexuális életet élsz? nem elég az ovszer? én ennyi idösen még ezt használnám. várj még két évet a bogyoval
Hát régebben akkor írták fel az orvosok ha 18 körül voltál illetve ha fiatalabb voltál akkor ha rendszeres volt a szexuális életed, de manapság már csak azért is felírják, hogy a pattanásokat eltüntesse. Én személy szerint csak akkor ajánlanám ha már tényleg rendszeres szexuális életet élsz, mert ne felejtsük el hogy hormonokat tartalmaz, és ez a fejlõdésben lévõ szervezetnél okozhat problémákat. Na és ugye a tabit nem lehet úgy hogy csak 1 hónapig szedem aztán nem aztán 2 hónap múlva megint elkezdem ha új pasim lesz, mert ez rettenetesen felborítja hormonháztartást és ezt felnõtt korban sem lehet csinálni. Azt ajánlom menj el dokihoz és beszéljétek meg. Egyébként nincsen meghatározva törvényben vagy ilyesmi hogy hány éves kortól lehet adni.
Szerintem felvet ez a dolog még egy kérdést! 14 évesen már renszeres szexuális életet élsz? Kb. 16-17 éves korban írják fel álltalában, még ez is korai, de sajnos ilyen világban élünk! De egy 14 évesnek még nem kellene ezzel foglalkozni!
Én pl csak azért szeretnék tabit szedni, mert nagyon félek h teherbe esem...volt egy kis incidensünk:lecsúszott az óvszer..nah akkor SOS tabletta és kész a baj...inkább a rendszeres tabi, minthogy egy jókora hormonadag...
A kérdező hozzászólása: 14
én se értek azzal egyet, h szedd, de még mindg jobb mintha teherbeesnél. Viszont elég nehezen találsz olyan dokit aki felirja. Vagyis ilyen fiatalon hormont szedni... hát..

Hány évesen lehet elkezdeni vezetni, hány évesen lehet a forgalmi vizsgát letenni?

Legjobb válasz: Elfelejtettem leírni: személygépkocsira szeretném!

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni: személygépkocsira szeretném!
KRESZ-tanfolyam elkezdése: 16, 5 év KRESZ-vizsga: 16, 75 év forgalmi vizsga: 17 év
A tanulóvezetés megkezdésének pedig feltétele a sikeres KRESZ-vizsga.
17 éves kortól vezetheted csak az oktatód kocsiját. 16, 5 évesen elkezdheted az egészet, mert a kresszvizsgát kihúzhatod 2-3 hónapig. Aztán eü vizsga + 1 - 2 hónap és akkor már csak 1 hónapot kell várnod arra, hogy nekikezdhess vezetni. Tehát a forgalmi vizsgát leghamarabb 17. születésnapod + az az idõ amennyi alatt levezeted a 30 órát (+ levizsgázol rutinból)
16, 5 évesen kezdheted a kresszt és 17 éves kor után kezdhetsz vezetni, ergo ez után csinálhatod meg a forgalmi vizsgát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megnyugodtam, mert most töltöttem be a 17-et ls egy ismerõsöm azt mondta, hogy 17, 5 évesen vezethetek. Egyébként rutin vizsga már idéntõl nincs, csak forgalmi van!

Hány évesen lehet elkezdeni a fogyó kúrát?

Úgy hallottam hogy gyerekeknek nem szabad fogyókúrázniuk hisz az egészségtelen,de szerintem az is egészségtelen ha egy gyerek dagadt...várjak a gyerekemmel addig amíg megnyúlik vagy most kezdjem el vele a fogyózást?

Legjobb válasz: Ne fogyókúráztasd,hanem minimális cukor,chipps,üdítö...Ès mozgás.Biciklizás,játcóterezés,nyár van,úszás....Attól függ hány éves???

Ne fogyókúráztasd, hanem minimális cukor, chipps, üdítö...Ès mozgás.Biciklizás, játcóterezés, nyár van, úszás....Attól függ hány éves???
Hány éves a gyereked és miért hízott el ? Fogyókúráztatni semmiképp nem szabad, az étrendjének az összetételén kell változtatni és be kell iktatni a rendszeres testmozgást.

Hány évesen lehet elkezdeni egy második szakmát nappali tagozaton?

Sziasztok! Most vagyok 22 szeptemberben közepén leszek 23 éves. Érettségizett vagyok egy szakmával. Szeretnék még egy szakmát elvégezni. Idáig nem volt időm, mert munkahelyen voltam. Nappali tagozaton milyen lehetőség lenne rá? Mert az is hallottam, hogy 23 éves korig el kell végezni, de vki pedig azt mondta, hogy 23 éves korig kell megkezdeni. Hogy is van ez? :O Vagy egy tanfolyam elvégzése is megfelelne-e egy szakiskolának

Legjobb válasz: én is úgy tom h 23 éves korig kell befejezni.ha középfokú oktatási intézményben akarsz tanulni errõl lecsúsztál :( de amúgy is fizetõs lett volna a másodszakma. ha a munkaügy elküld tanfolyamra akkor ugyan olyan OKJs bizonyítványt kapsz mint a szakiskolába és rövidebb idõ alatt el lehet végezni. vagy fõiskolán is vannak OKJs képzések de az vmivel nehezebb dió,de azért nem kell fizetni ha sikerül az állami ösztöndíjas képzésre a felvételi.

én is úgy tom h 23 éves korig kell befejezni.ha középfokú oktatási intézményben akarsz tanulni errõl lecsúsztál :( de amúgy is fizetõs lett volna a másodszakma. ha a munkaügy elküld tanfolyamra akkor ugyan olyan OKJs bizonyítványt kapsz mint a szakiskolába és rövidebb idõ alatt el lehet végezni. vagy fõiskolán is vannak OKJs képzések de az vmivel nehezebb dió, de azért nem kell fizetni ha sikerül az állami ösztöndíjas képzésre a felvételi.

Hány évesen lehet elkezdeni súlyozni?

Igaz , hogy a súlyozástól nem nő meg az ember ?? Pl.: 14 éves vagyok , 178 cm , elkezdek súlyozni nem leszek magasabb ?? Vagy hogy is van ez ?? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat !!

Legjobb válasz: 16 éves korig érdemes várni addig saját testsúlyos edzéseket csinálj

16 éves korig érdemes várni addig saját testsúlyos edzéseket csinálj
A kérdező hozzászólása: Az ilyen tolódzkodás , húzódzkodás , dreppek , fekvõtámaszok , ilyesmik ??
Igen, de bepróbálhatsz egy Fegyencedzést vagy Meztelen harcost.
A kérdező hozzászólása: És a magassággal mi van ?? Fogok nõni ezektõl ?? Vagy maradok ennyi cm ??
ez csak tévhit hogy ha gyúrsz megállsz a növekedésben fõleg 16 éves kortól
A kérdező hozzászólása: Ok értem , köszi
GreenTea Ha egyik este meglátogat a Meztelen Harcos, akkor garantáltan megállsz a növésben!
En is 14 eves vagyok es kemenyen nyomom 175cm vagyok a megnoves hulyeseg ugy is fogsz noni s ha nem is nonel minek 178cm az eleg szerintem nem akarsz 2m lenni!!!!

Hány évesen lehet elkezdeni beszélgetni a halálról?

Már két nagyszül? is elment és 2 éven belül még egy nagypapa menni fog.

Legjobb válasz: szerintem akárhány évesen, csak más-más korban máshogy kell tálalni a dolgot. sajnos valahogy muszáj megmagyaráznod, hogy miért nem látja többet a nagyszüleit. :(

szerintem akárhány évesen, csak más-más korban máshogy kell tálalni a dolgot. sajnos valahogy muszáj megmagyaráznod, hogy miért nem látja többet a nagyszüleit. :(
Nekem a lányom 4 éves!régóta foglalkoztatja a halál téma, mert elég sok a halottunk, és járunk a temetõbe sûrûn!sosem titkoltuk elõle!És most novemberben meghalt az Édesanyám is, így még közelebb került a halál témájához!Mindent elmondtunk neki, persze úgy hogy õ is értse!A mennyországban van a szíve (nem érti mi az hogy a lelke, így a szívét mondtuk)A csillagok közül figyel minket, stb, de tudja hogy soha többet nem láthatja, nem érintheti, stb!Sokat beszél róla!És szerintem ez nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Szeretem a karácsonyt, de az ajándékosztást szívesen átvenném Jézuskától. Ennél valami racionálisabbra is szükség lenne.

Hány évesen lehet elkezdeni modellkedni? 12 vagyok és modellkedhetek? Valahol lehet modellnek jelentkezni?

Bocsi a hülye mog fogalmazásért! (el?re kösz a válaszokt)!

Legjobb válasz: Keress egy békéscsabai modelliskolát itt a neten! Majd õk segítenek. Iskolába lehet járni már fiatalabb kortól is és õk viszik a gyerekeket bemutatókra meg fotózni.

Keress egy békéscsabai modelliskolát itt a neten! Majd õk segítenek. Iskolába lehet járni már fiatalabb kortól is és õk viszik a gyerekeket bemutatókra meg fotózni.
Igen ellehet kezdeni.Ruha bemutatokon lehet részt venni, fotozások. Ugyhogy ne gondolj ennél többre 12 évesen.
Nem számít, az már inkább, hogy botrányos a helyesírásod!....:((((
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam másra és nagyon köszi a válaszokat!Bocsi a helyes Írásért csak sietnem kellet!
Én 12 vagyok és modellkedek :) voltam már kifutón, tv-be 1x még egy reklámba is.:) ja meg hát persze C&A, H&M meg ilyesmi újságokba ha megvan a megfelelõ magasságod meg azért nem is vagy anoreciás akkor van esélyed.:)
Elõzõ, hol modellkedsz?

"A" kategóriás (nagymotoros) jogosítványt hány évesen lehet elkezdeni, és letenni?

Hogyha a "B" kategória már megvan (gondolom azzal csak az EÜ-t spórolom meg).

Legjobb válasz: Januárig 21, januártól 24. Igen, jól gondolod.

Januárig 21, januártól 24. Igen, jól gondolod.
pedig, krvára neki volt igaza, kedves kérdezõ. Pont az ilyenek miatt viszik fel a korhatárt.
Akkor még 1x... IDÉN 21!!!!!! JÖVÕRE 24 ÉVES KORT, ha betöltöd akkor mehetsz!!!!
21-ik betöltött év jelenleg, de ha elfogadják a tervezetet, akkor jövõ évtõl már csak 24-ik életév betöltése után lehet. B-vel tényleg csak az EÜ.
A kérdező hozzászólása: Elkezdeni is 21?
Elkezdeni kezdheted mondjuk 20, 5 évnél, de magát a vizsgát és a jogsit csak 21. életév betöltése után teheted le/kaphatod meg. Ha idén nem töltöd be még a 21-et, akkor az elvileg szívás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! 00:00-nak pedig ajánlom figyelmesebben olvassa el a kérdéseket a "kiabálás" helyett...
A kérdező hozzászólása: Milyenek miatt?

Proteint hány évesen lehet elkezdeni szedni?

Kérdezgettem felőle de nem nagyon tudják :D

Legjobb válasz: Szerintem 16-ig mindenképp várj, de azért nem olyan egészséges! Jó nem szteroid meg ilyenek de azért mégiscsak "mûanyag"

Szerintem 16-ig mindenképp várj, de azért nem olyan egészséges! Jó nem szteroid meg ilyenek de azért mégiscsak "mûanyag"

Hány évesen lehet elkezdeni kávézni?

Kávé, cappuchino, tejeskávé, jegeskávé.. Hány évesen lehet elkezdeni? És melyiket ajánlanátok el?ször?? 13/L (Ne higgyétek hogy már most el akarom kezdeni, csak érdekelne, h mikortól ajánlott elkezdeni. :))

Legjobb válasz: Csak akkor adnék 18 év alatt gyereknek kávét, ha nagyon alacsony a vérnyomása, különben károsnak tartom.

Csak akkor adnék 18 év alatt gyereknek kávét, ha nagyon alacsony a vérnyomása, különben károsnak tartom.
én reggelente nem nagyon tudok rendes kaját enni (suliidõben) , de egy bögre valami le szokott menni. nekem kb 8 éves koromtól adtak tejeskávét (nagy bögrének az aljára, alig lehetett érezni) . aztán jött a kakakós-korszak, aztán megint ez a tejeskávés. most 15 vagyok, reggel meg miután hazajövök a suliból, rendes adag kávét iszok cukorral meg pár csepp tejjel (már ha suli van, ha nem, akkor ebéd után)
Tejeskávé most is mehet lájtosan.
19 vagyok, nem szoktam rá a kávéra, és nem is akarok. Káros szerintem, fölösleges pénzkidobás ez is.
Még jó pár évig ne, az biztos! És utána is csak mértékkel, mert napi egy-két csésze még lehet jó, de nagyobb mennyiségben már csak ártasz vele magadnak. Mellesleg ez saját vélemény, de szerintem borzalmas az íze :P És ha csak fel akarsz frissülni kicsit, egy kis futás vagy egy hidegzuhany sokkal hatásosabb :D
én olyan 16 éves koromtól kávézom, sok tejjel iszom, cukor nélkül. alacsony volt a vérnyomásom, ezért kezdtem el inni, és az ízét is imádom:D 19/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!