Találatok a következő kifejezésre: Hány éves lehet egy (178 db)

Hány éves lehet egy 3. éves teológus?

Legjobb válasz: 20-tól felfele akármennyi

20-tól felfele akármennyi
:D ha hatvan évesen kezdte a teológiát akkor 63-64 körül lehet.
20-22

Hány évesen lehet egy sminktanfolyamot elvégezni?

És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia:) Én most olvastam hogy 8.általános után lehet végezni : o Hogy ebbõl mi igaz és mi nem nem tudom..:) Engem nagyon érdekel:) Nagyon drága, de hasznos:P

Szia:) Én most olvastam hogy 8.általános után lehet végezni : o Hogy ebbõl mi igaz és mi nem nem tudom..:) Engem nagyon érdekel:) Nagyon drága, de hasznos:P

Van egy sárga fülű ékszerteknősöm, de nem tudom, hány éves lehet?

Õ az:

Legjobb válasz: hát egy napra azért ne hagyd kinn. a lényeg, h legyen az akváriumban száraz rész. õ még egészen picike, ugye? sztem kb. fél éves lehet, de nehéz ezt így megmondani, írd meg h hány centi

hát egy napra azért ne hagyd kinn. a lényeg, h legyen az akváriumban száraz rész. õ még egészen picike, ugye? sztem kb. fél éves lehet, de nehéz ezt így megmondani, írd meg h hány centi
igen õ még fiatal :) esetleg ha van egy rossz tálcátok és anyukád is bele egyezik az teleteheted vízzel és ha azt leteszed a padlóra akkor abba beletud mászni és nem lesz seemi baja :)
Miért nem hagyod az akváriumba napközben?


Szerintetek egy kutya hány évesen lehet szobatiszta, vagy hány évesen kezd kb fejlődni és "okos, szobatiszta" legyen? !

Léccives válaszoljatok,Köszi♥

Legjobb válasz: Nem évesen, hónaposan. Vannak kutyák, akik - ha van kert is - szinte azonnal megtanulják, hogy a szobába nem szabad piszkítani, másoknál, fõleg ha nincs kert, 6-8 hónapos korukig is eltarthat ez.

Nem évesen, hónaposan. Vannak kutyák, akik - ha van kert is - szinte azonnal megtanulják, hogy a szobába nem szabad piszkítani, másoknál, fõleg ha nincs kert, 6-8 hónapos korukig is eltarthat ez.
a miénk 3 hónaposan már nem kakilt be, és 4-5 hónaposan már pisi se volt csak mikor dolgozunk 8 órát akkor szokott baleset leni.
A szobatisztaság azt jelenti számodra hogy ne a helyiségek mindegyikébe piszkítson, hanem egy bizonyos helyre, alomra a lakásban, vagy egyáltalán ne a lakásba hanem az udvar egy részébe? Ha a lakásba esetleg egy homokozott ládára, azt mi úgy értük el hogy ahova piszkított egy újságpapírt tettünk, amire továbbra is rápiszkított, így azt vittük méterenként arra a helyre ahova szerettük volna hogy piszkítson. Ha az udvarra, akkor azért arra is ügyelj hogy idõben hazaérj mert fõleg pici korában nem bírja 6-7 órát tartani a kutyus.
nekünk 4 hónapos kortól mindkettõ teljesen szobatiszta, 8 órát simán kibírtak és egész éjjel sem volt baj.Rögtön el kell kezdeni, mikor hozzád kerül a kutya, 8-10 hetes kortól 2 óránként le kell vinni, ébredés és evés után rögtön, ha kint sikerül , dicsérd nagyon, ha véletlenül bent, akkor szidd össze.Nagyon hamar felfogják, mit kell csinálni, ha korán kezded és következetes vagy.Ha már nagyobb, legyen rendszer a napi levitelekben, kb.azonos idõben történjen, akkor ahhoz igazodnak az ürítésekkel is.

Max. Hány évesen lehet bevállalni egy 3. babát?

Legjobb válasz: hogy hány évesen lehet, akár 50... de én max. 35. ig szülném meg a harmadikat. fel is kell nevelni õket...

hogy hány évesen lehet, akár 50... de én max. 35. ig szülném meg a harmadikat. fel is kell nevelni õket...
A kérdező hozzászólása: Igen, én is erre gondoltam, hogy felelõsségteljesen mi az a legkésõbbi életkor, amikor még lehet gondolkodni gyermekvállaláson.
40 évesen simán szerintem.
45
Szia! Én 38 évesen vállaltam be (véletlen baba).Túl öregnek gondoltam magam, de elvetetni nem tudtam volna. Ma 5 hetes a picúr. Nagyon jó újra babázni a 2 nagyobb mellett. Májusban a 20 éves érettségi találkozón még 2 osztálytárs is babás volt + 2 lombikra készült. Mivel a koromnál fogva voltam amniocentézisen, ott volt 43 éves kismama is…
Én a másodikat szültem 37 évesen és egyáltalán nem érzem örgenek magam, sõt. Most 38, 5 vagyok, némely korombeli kinézetre az anyám is lehetne:-((((
en nem itelek el senkit!!!!! de nalunk az a helyzet: en 30 vagyok (ami szerintem eppen jo az elso babazasra), viszont a parom 43. en mi is szeretnenk testver/-t/eket :) de eloszor ez a babo szulessen meg! es kicsit felek is. nem is magamtol hanem az o koratol. szoval nalunk eleg sokszor beszedtema ez es nem tudjuk hogy legyen! egy biztos nalunk abortusz szoba sem johet!!!
27 évesen szültem szültem az elsõt, most 30 leszek a másodiknál. Ezután visszamegyek dolgozni 33 évesen. Szóval, ha jönne egy 3. azt kb 38 évesen vállalnám.

Magyar országon hány évesen vállalhat egy gyerek nyári állást? Miket lehet?

Legjobb válasz: 16 éves kortól. Bementek egy irodába ami diákmunkákat közvetít és ki kell töltenetek egy papírt. Sok féle munkát vállalhat például árufeltöltés. De ez csak 1 a 25 közül.

16 éves kortól. Bementek egy irodába ami diákmunkákat közvetít és ki kell töltenetek egy papírt. Sok féle munkát vállalhat például árufeltöltés. De ez csak 1 a 25 közül.
Iskolai szünetben a betöltött 15. életéved után. A 16. életéved betöltése után bármikor. A munka törvénykönyvében megtalálod.
A kérdező hozzászólása: Tudtok ilyen diákmunka közvetítõket mondani, hogy hol vannak, mondjuk csepelen? Van valakinek tapasztalata nyári munkával Németországban. Köszönöm a válaszokat

Hány évesen lehet elkezdeni egy második szakmát nappali tagozaton?

Sziasztok! Most vagyok 22 szeptemberben közepén leszek 23 éves. Érettségizett vagyok egy szakmával. Szeretnék még egy szakmát elvégezni. Idáig nem volt időm, mert munkahelyen voltam. Nappali tagozaton milyen lehetőség lenne rá? Mert az is hallottam, hogy 23 éves korig el kell végezni, de vki pedig azt mondta, hogy 23 éves korig kell megkezdeni. Hogy is van ez? :O Vagy egy tanfolyam elvégzése is megfelelne-e egy szakiskolának

Legjobb válasz: én is úgy tom h 23 éves korig kell befejezni.ha középfokú oktatási intézményben akarsz tanulni errõl lecsúsztál :( de amúgy is fizetõs lett volna a másodszakma. ha a munkaügy elküld tanfolyamra akkor ugyan olyan OKJs bizonyítványt kapsz mint a szakiskolába és rövidebb idõ alatt el lehet végezni. vagy fõiskolán is vannak OKJs képzések de az vmivel nehezebb dió,de azért nem kell fizetni ha sikerül az állami ösztöndíjas képzésre a felvételi.

én is úgy tom h 23 éves korig kell befejezni.ha középfokú oktatási intézményben akarsz tanulni errõl lecsúsztál :( de amúgy is fizetõs lett volna a másodszakma. ha a munkaügy elküld tanfolyamra akkor ugyan olyan OKJs bizonyítványt kapsz mint a szakiskolába és rövidebb idõ alatt el lehet végezni. vagy fõiskolán is vannak OKJs képzések de az vmivel nehezebb dió, de azért nem kell fizetni ha sikerül az állami ösztöndíjas képzésre a felvételi.

Hány évesen lehet belovagolni egy Hucul csikót?

Sziasztok!Van 3 Hucul kancám,az egyik kancának született egy csikója ami most lessz 2 éves.Hány éves korában lehet belovagolni ?t?

Legjobb válasz: Mint a többi lovat. 3 évesen.

Mint a többi lovat. 3 évesen.
hucul, kis h, ezt már 2 évesen is illene tudni.
Várjatok addig az évig, amikor a hármat tölti be. Ha ez jövõre lesz, akkor leghamarabb jövõ tavasszal kezdjetek el vele dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem is huculom van, idén töltötte be a hármat, most kezdjük majd belovagolni. Szerintem te is várd ki, amíg a csikó három éves lesz.

Hány évesen lehet elvégezni egy műkörmös és egy sminkes tanfolyamot?

Korhoz van kötve?

Legjobb válasz: Ha OKJ-s tanfolyam, akkor be kell töltened a 18-at.

Ha OKJ-s tanfolyam, akkor be kell töltened a 18-at.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!