Találatok a következő kifejezésre: Hány éves kezd el (23 db)

Hány évesen kezd el nőni a nőknek a szőre a nemi szerve körül? Kb 13 vagy több?

Legjobb válasz: Én úgy emlékszem, hogy ott "lent" hamarabb nõtt, - vagy csak ott vettem észre elõbb. Van, akinél már 12 évesen elkezd nõni, ha túl fejlett, de 14-ig kb. kinõ a szõrzet.

Én úgy emlékszem, hogy ott "lent" hamarabb nõtt, - vagy csak ott vettem észre elõbb. Van, akinél már 12 évesen elkezd nõni, ha túl fejlett, de 14-ig kb. kinõ a szõrzet.
Ez nagyon változó, de úgy 10-14 éves kor között általában ez megtörténik. De szerintem ne aggódj azon, ha még neked nem szõrös, mert pár év múlva úgyis inkább az lesz a baj ha szõrös, manapság sokan ott lent is csupaszra borotválják.
Nos, én 10 éves voltam mikor már lent elkezdtem szõrösödni. De ez annak volt köszönhetõ, hogy elég fejlett voltam, már a melleim is sokkal nagyobbak voltak a korosztályomnál. Persze a melleimet nagyon utáltam akkor, mert szégyeltem, most már azért nem olyan hátrány, hogy nagyok...:) Petranova
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező hozzászólása: vagy ha már nõ a hónalján akkor ott is nõ?
Az utolsó pont csak a törvényesség miatt van kint, legkésõbb 14 éves korig nem árt, ha mindenki mindennel tisztába lesz, ha utána már törvényes dugni :P
nekem 10 eves koromban nott a ott lennt a honaljamon pedig 12.. 13/L

Hány évesen kezd el folyni a sperma?

Legjobb válasz: Változó.Ugy 12-15 éves korig.

Változó.Ugy 12-15 éves korig.
12 éves kortól megállás nélkül folyik 70 éves korig.
nos, ez mindkettõitõl egyénileg függ, de általában 12-14 éves kor között kezd el.. Azt megkérdezhetem, mennyi idõs vagy? Nos ha nálad ez még nem történt meg, akkor semmi gond, nálad is meglesz majd :
én is már 13 vagyok de már 11 éves koromban volt spermám szerintem mindenkinél máskor jelenik meg!!

Hány évesen kezd el szőrösödni ott (középen)?

Legjobb válasz: nekem 10-11 éves koromba kezdett de mindenkinek más idõben. Valakinek pár hónap alatt kinõ az összes, valakinek pedig évek kellenek hogy a pár szõrszálból teljes szõrzet legyen

nekem 10-11 éves koromba kezdett de mindenkinek más idõben. Valakinek pár hónap alatt kinõ az összes, valakinek pedig évek kellenek hogy a pár szõrszálból teljes szõrzet legyen
nekem 11 évesen:S
Lányom kilenc éves, és már nagyon pihéske.
Asszem 10.
10 korul.
9-10 körül
11 éves voltam, de nem hagytam teljesen kinõni, azóta borotválom. 24/L
nekem 12évesen 14/F
Nekem 8 évesen kezdett, 9 re már nagyon szõrös volt
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nekem 11 evesen kezdett szorosodni, de ez valtozo.
Ha a puncira gondolsz, ismertem egy lányt, akinek már 8 évesen szõrös volt a puncija!
9-10 asszem.
9évesen 13/f

Hány évesen kezd el nőni a gyerekek maradandó foga? 4 évesen már lehetséges?

Kisfiam ma sírva mondta, hogy fáj a foga. Megkértem, mutassa meg, hogy hol. Ott mutatta, ahol még nincs is foga. (leghátul) (a fogai egyébként gyönyör?ek, nem hiszem, hogy lyukasak lennének)

Legjobb válasz: sztem lehetséges...dokinéninek mutasd meg azért

sztem lehetséges...dokinéninek mutasd meg azért
Azok valószínûleg a hátsó rágófogai. Elõször ugye 20 fogacska jön ki úgy 2 éves korig és abba 4-4 rágófog tartozik. Ezek még hátrább vannak és ha jól emlékszem nem maradandók ezek sem. Lehet hogy tévedek kicsit, 20 + 4 4 rágófog meg a 4 bölcsesség fog együtt lesz a 32.
szia! Jól tudják a lányok, az még nem maradó fog, csak az "utolsó" tejfog bújik ilyentájt.

Fiuknak hány évesen kezd el szőrösödni a nemi szervük? És mikor történik meg az első magömlés?

Legjobb válasz: Nekem 10 korul kezdett szorosodni, elso spricc 13 korul volt.

Nekem 10 korul kezdett szorosodni, elso spricc 13 korul volt.
Ha jól emlékszem, 11 körül kezdett el szõrösödni, az elsõ ejakuláció úgy 12-13 évesen jött.
15 évesen kezdett el szõrösödni, az elsõ ejakuláció 16 évesen (késõn érõ típus voltam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Hány évesen kezd el nőni/besötétedni a szőr az arcon és a pajesznál?

kb másfél éve n? a bajszom, mikor fog n?ni máshol is? az államon is mostanában kezdtek el besötétedni a sz?rszálak.

Legjobb válasz: Jah és még egy kérdés: hogyan lehetne begyorsítani a folyamatot? ha sokat borotválom, akkor hamarabb fog sötétedni?

A kérdező hozzászólása: Jah és még egy kérdés: hogyan lehetne begyorsítani a folyamatot? ha sokat borotválom, akkor hamarabb fog sötétedni?
hát ez genetika függõ.. volt olyan ismerõsöm akinek már bõven kellett 15 évesen borotválkoznia.. nekem elsõ szexuális élményem után indult meg szemmel láthatóan a szõrnövekedés:D (elõtte is volt de nem "bökött") (akkor volt hogy napi 2 is megvolt..) 19/f
Szia! Ha sûrûbben borotválod nem fog erõsödni, ez egy általánosan elterjedt tévhit! Nekem már 12 évesen kezdet nõni a bajuszom, ilyen kis pihe volt, teljesen kb. 16 évesen, de azóta is sokat erõsödött! De van egy haverom aki kb. havonta porotválkozik 1-2 helyen!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem erõsödik, de esetleg hamarabb sötétedik-e be. Mivel szõkén nõ a szõr, és már borotváltam 1-2x mert ezt olvastam. Simán elképzelhetõ h besötétedik, mivel nem kell megvárni míg kihullik a szõr, hanem szépen ami visszanõ már sötét lesz, érted mire gondolok?:) Na mindegy köszi a válaszokat.
Én amikor 13 éves lettem egyszer letoltam az egész arcomról (pajesz és az alatti részt nem azt elfelejtettem) azóta nem lehet azt csinálni hogy nem borotválom le két naponta (hiába nem erõs), szúr. Szóval én most leszek 2 hónap múlva 14 és múltkor elég erõsen látszott. DE AZT IS LEBOROTVÁLTAM XD amúgy a pajesz kezd egyre erõsebb lenni
De ez az! Hogy azért hiszik az emberek hogy erõsödik mert közben nõnek és természetes módon egyre erõsebb! Ha 25 évesen borotválkoznál elõször és onnantól kezdve minden áldott nap, akkor sem erõsödne! 22 évesen észrevettem hogy elkezdett egy kis szõr nõni a vállam hátulján, egy egész kevés de leszedtem, és nem azért volt mert ott valaha is borotváltam volna! A mellkasom is szõrösebb 23 évesen mint 20 évesen, vagy akár csak tavaly! Pedig nem borotváltam! Az egész csak genetika függõ!

Hány éves korukban kezd el nőni a lányok hónaljszőrzete?

Legjobb válasz: attol függ mikor kezd el serdülni.van aki 11-12 éves kooràban menstruàl,és nö a ször is,van aki csak 14-15 éves koràban éri el ezt az idöt. 12 -16 ez a normàlis idöszak

attol függ mikor kezd el serdülni.van aki 11-12 éves kooràban menstruàl, és nö a ször is, van aki csak 14-15 éves koràban éri el ezt az idöt. 12 -16 ez a normàlis idöszak
ez kortól függ. ha jól emlékszem, nekem 12 éves koromban kezdett nõni. osztálytársnõim közül volt akinek már 11 évesen.
nekem egy éve 12 évesen.
nyugi 15-t vagyok es most sincs meg de van akinek ki se no soha
megnove az elozo valaszt en irtam:) )

PMS-ben szenvedõ társaim! Nektek milyen tüneteitek vannak? Menstruáció elõtt hány nappal jelentkeznek? Kezelitek valamivel (gyógynövény, stb)? Hány éves korotokban kezdõdött?

Legjobb válasz: nekem 13-14 évesen,menzesz elõtt egy héttel kezdek nagyon hisztis lenni ugyanakkor érzékeny, bármin képes vagyok ilyenkor elsírni magam, illetve vérzés elõtt pár nappal elkezdek farkaséhséget érezni, ilyenkor habzsolok, kívánom az érdességet.

nekem 13-14 évesen, menzesz elõtt egy héttel kezdek nagyon hisztis lenni ugyanakkor érzékeny, bármin képes vagyok ilyenkor elsírni magam, illetve vérzés elõtt pár nappal elkezdek farkaséhséget érezni, ilyenkor habzsolok, kívánom az érdességet.
1 es vagyok, amúgy nálam a doki pont ebbe a hónapba progeszteron hiányt állapított meg, pontosabban nagyon alacsony érzéket, kaptam rá gyógynövényt ami elvileg helyrehoz 3-6 hónap alatt, úgyhogy akik ebbe szenvednek nõgyógyászati vizsgálat mindenképpen szükséges, aki ha úgy látja továbbküld hormonvizsgálatra. 27/n
Szerencsére nem hat rám a PMS. De komolyan. Nekem mensi ideje alatt van az hogy fel tudnám néha falni a világ összes csokiját :O Máskor ez nincs :)
13 évesen kezdõdött azóta, nekem minden menzesz elött pattanások jönnek ki (sok, mindenfelé), érzékeny vagyok, idegbeteg vagyok, és édességhiányom van:// 16L
#utolsó voltam. elötte kb.1-2 héttel 16L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Én is hisztisebb vagyok szerintem, meg lehangoltabb, feszültebb.. Napokkal elõtte elkezd fájni a mellem, nyomásra, érintésre fájdalmas lesz, pláne, ha leveszem a melltartóm. Szédülök, hányingerem van elõtte, és székrekedésem van (bocsi :) ). Egy nappal azelõtt, hogy megjönne elkezd iszonyúan fájni a fejem, ami nem múlik el csak gyógyszerre, majd aznap elkezd menni a hasam (megint bocsi:D), hányinger, szédülés marad, elkezd görcsölni a hasam meg szúrni az oldalam, és ezek ki is tartanak a végéig.
Nekem kb. 1héttel elõtte már jönnek a tünetek..nem biromm .. hétfõn kell megjönnie és ma már teljessen kivagyok. Ok nélkùl hisztizek egésznap, aludni nem birok..

Mikortól kezd el vastagodni a pénisz és kb hány éves korig?

Hány éves kortól kezd el vastagodni a pénisz és kb hány éves korig?Merev állapotban csak 11 cm a kerülete, nagyon vékonynak érzem,a hosszával meg vagyok elégedve.

Legjobb válasz: Nem értem, miért kell trollkodni szegény gyerekkel. Kedves kérdezõ, ez egyénenként változó dolog. Az is elõfordulhat, hogy már mindig ilyen marad, de ennek eléggé kis valószínûsége van. Általában az emberi test huszonegy-néhány éves korig változik, szóval addig még sok minden történhet :) Alapvetõen meg ne aggódj ilyen dolgokon.

Nem értem, miért kell trollkodni szegény gyerekkel. Kedves kérdezõ, ez egyénenként változó dolog. Az is elõfordulhat, hogy már mindig ilyen marad, de ennek eléggé kis valószínûsége van. Általában az emberi test huszonegy-néhány éves korig változik, szóval addig még sok minden történhet :) Alapvetõen meg ne aggódj ilyen dolgokon.
14 tõl ahogy a hossza is növekszik, De ezek a méretek nagyon váltózóak. Minden formája elõfordul .
hát nem lesz 20 cm farkad nekem 12 évesen 14 cm volt

Hány éves korban kezd el a kanca sárlani?

valaki rendesen mondja már meg mert valaki azt mondja h 10-12hónapos valaki aki 4-5éves korában kezd el sárlani a kancs

Legjobb válasz: A kancák 12-18 hónapos korukban válnak ivaréretté, azaz képessé arra, hogy érett, termékenyülésre alkalmas petesejteket termeljenek. Ezzel szemben tenyészérettségüket csak késõbb, a póni, kisló és hidegvérû fajták kétévesen, míg melegvérûek 3 évesen érik el. A tenyészérettség feltétele az életkoron kívül a megfelelõ testi fejlettség és testtömeg. Ezek birtokában a tenyészérett kancák már rendelkeznek olyan testi fejlettséggel, amely a vehem nevelését és az ellés lefolyását nem veszélyezteti.

A kancák 12-18 hónapos korukban válnak ivaréretté, azaz képessé arra, hogy érett, termékenyülésre alkalmas petesejteket termeljenek. Ezzel szemben tenyészérettségüket csak késõbb, a póni, kisló és hidegvérû fajták kétévesen, míg melegvérûek 3 évesen érik el. A tenyészérettség feltétele az életkoron kívül a megfelelõ testi fejlettség és testtömeg. Ezek birtokában a tenyészérett kancák már rendelkeznek olyan testi fejlettséggel, amely a vehem nevelését és az ellés lefolyását nem veszélyezteti.
Az elõzõ válaszoló abszolút korrekt, teljes mértékben egyetértek. Annyit tennék hozzá kicsit elvontan, hogy bármilyen hamar is lesz ivarérett a lovam, én még jó pár évig nem fedeztetném, had fejlõdjön ki, nõjön, hízzon, izmosodjon, stb. Ha szeretnék csikót akkor olyan 7-8 éves kora körül fedeztetném be elsõnek. :) De ez csak egyéni vélemény.
Az elõzõ válaszolóknak rettentõen igazuk van.Én ahogy nézem az ilyen tenyésztési eredményeket, az látom, hogy a legtöbb kancának 5 évesen született az elsõ csikója.Ha lesz lovam, szerintem 5-6 éves korában fedeztetném elõször. :)
igen igazuk van az elõttem válaszolóknak csak még annyi hogy 8-9 éves korukig be kell õket fedeztetni legalább egyszer mert utána elveszik az anyai ösztön :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!