Találatok a következő kifejezésre: Hány éves kezd (77 db)

Hány évesen kezd kinöni a fiuknak az arc szörzetük?

csak érdekel :)

Legjobb válasz: Egyénenként változó. Van, akinek már 12-13 évesek látható arcszõrzete van, van akinek pedig csak 19-20 éves korában kezd el nõni. Szóval, mindenkinek más. :)

Egyénenként változó. Van, akinek már 12-13 évesek látható arcszõrzete van, van akinek pedig csak 19-20 éves korában kezd el nõni. Szóval, mindenkinek más. :)
12-13 évesen*
11-15 között. Viszont vannak, akiknek egész hosszú felnõttkorukig nem lesz jelentõs a szõr, meg láttam olyan gyereket is, aki már 7. osztályban borotválkozott, olyan bozontos volt. Függ a hormonoktól, amiket örököl az ember. Engem már 7. osztályban nagyon zavart a "macskabajszom" és "D'artagnan-szakállam", és már 8.-ban elkezdtem a leborotválását. Persze ekkor még csak lassan nõtt vissza és ritkán kellett lehúzni.
lassan 21 leszek és még mindig nem lenne összefüggõ arcszõrzetem :D
A kérdező hozzászólása: köszi

Szerintetek egy kutya hány évesen lehet szobatiszta, vagy hány évesen kezd kb fejlődni és "okos, szobatiszta" legyen? !

Léccives válaszoljatok,Köszi♥

Legjobb válasz: Nem évesen, hónaposan. Vannak kutyák, akik - ha van kert is - szinte azonnal megtanulják, hogy a szobába nem szabad piszkítani, másoknál, fõleg ha nincs kert, 6-8 hónapos korukig is eltarthat ez.

Nem évesen, hónaposan. Vannak kutyák, akik - ha van kert is - szinte azonnal megtanulják, hogy a szobába nem szabad piszkítani, másoknál, fõleg ha nincs kert, 6-8 hónapos korukig is eltarthat ez.
a miénk 3 hónaposan már nem kakilt be, és 4-5 hónaposan már pisi se volt csak mikor dolgozunk 8 órát akkor szokott baleset leni.
A szobatisztaság azt jelenti számodra hogy ne a helyiségek mindegyikébe piszkítson, hanem egy bizonyos helyre, alomra a lakásban, vagy egyáltalán ne a lakásba hanem az udvar egy részébe? Ha a lakásba esetleg egy homokozott ládára, azt mi úgy értük el hogy ahova piszkított egy újságpapírt tettünk, amire továbbra is rápiszkított, így azt vittük méterenként arra a helyre ahova szerettük volna hogy piszkítson. Ha az udvarra, akkor azért arra is ügyelj hogy idõben hazaérj mert fõleg pici korában nem bírja 6-7 órát tartani a kutyus.
nekünk 4 hónapos kortól mindkettõ teljesen szobatiszta, 8 órát simán kibírtak és egész éjjel sem volt baj.Rögtön el kell kezdeni, mikor hozzád kerül a kutya, 8-10 hetes kortól 2 óránként le kell vinni, ébredés és evés után rögtön, ha kint sikerül , dicsérd nagyon, ha véletlenül bent, akkor szidd össze.Nagyon hamar felfogják, mit kell csinálni, ha korán kezded és következetes vagy.Ha már nagyobb, legyen rendszer a napi levitelekben, kb.azonos idõben történjen, akkor ahhoz igazodnak az ürítésekkel is.

Hány évesen kezd nőni egy lány melle?

A hugom már 11éves,és még mindig akkora a mellbimbója mint 6-7 évesen.Akkora mint egy hasonló korú fiúnak.A melle pedig teljesen lapos.Én 15 vagyok,és nekem is lapos a mellem,de a mellbimbóm már 10évesen n?ni kezdett.Az osztálytársainak is nagyobb a cicijük.Ez kóros vagy csak lassabban fejl?dik?

Legjobb válasz: Nyugodjon meg a hugod, nincs semmi baja majd nõni fog neki is:) Én is 11 évesen úgy néztem ki mint egy fiú, aztán most 13 évesen nekem a legnagyobb az osztályban

Nyugodjon meg a hugod, nincs semmi baja majd nõni fog neki is:) Én is 11 évesen úgy néztem ki mint egy fiú, aztán most 13 évesen nekem a legnagyobb az osztályban
egyén függõ, de 11 évesen teljesen normális még. Neked sincs jobb dolgod mint a húgod cicijét nézegetni hogy mekkora...
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdeztem mert engem érdekel, hanem mert teljesen kétségbe van esve szegény.
ez nem baj majd elkezd nõni. Van egy barátnõm és vele mindent megbeszélek, õ már idõsebb (15 éves) neki már nagyok a mellei de neki is csak késõbb kezdtek el nõni.

Hány évesen kezd el folyni a sperma?

Legjobb válasz: Változó.Ugy 12-15 éves korig.

Változó.Ugy 12-15 éves korig.
12 éves kortól megállás nélkül folyik 70 éves korig.
nos, ez mindkettõitõl egyénileg függ, de általában 12-14 éves kor között kezd el.. Azt megkérdezhetem, mennyi idõs vagy? Nos ha nálad ez még nem történt meg, akkor semmi gond, nálad is meglesz majd :
én is már 13 vagyok de már 11 éves koromban volt spermám szerintem mindenkinél máskor jelenik meg!!

Hány évesen kezd el szőrösödni ott (középen)?

Legjobb válasz: nekem 10-11 éves koromba kezdett de mindenkinek más idõben. Valakinek pár hónap alatt kinõ az összes, valakinek pedig évek kellenek hogy a pár szõrszálból teljes szõrzet legyen

nekem 10-11 éves koromba kezdett de mindenkinek más idõben. Valakinek pár hónap alatt kinõ az összes, valakinek pedig évek kellenek hogy a pár szõrszálból teljes szõrzet legyen
nekem 11 évesen:S
Lányom kilenc éves, és már nagyon pihéske.
Asszem 10.
10 korul.
9-10 körül
11 éves voltam, de nem hagytam teljesen kinõni, azóta borotválom. 24/L
nekem 12évesen 14/F
Nekem 8 évesen kezdett, 9 re már nagyon szõrös volt
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nekem 11 evesen kezdett szorosodni, de ez valtozo.
Ha a puncira gondolsz, ismertem egy lányt, akinek már 8 évesen szõrös volt a puncija!
9-10 asszem.
9évesen 13/f

Hány évesen kezd el nőni a gyerekek maradandó foga? 4 évesen már lehetséges?

Kisfiam ma sírva mondta, hogy fáj a foga. Megkértem, mutassa meg, hogy hol. Ott mutatta, ahol még nincs is foga. (leghátul) (a fogai egyébként gyönyör?ek, nem hiszem, hogy lyukasak lennének)

Legjobb válasz: sztem lehetséges...dokinéninek mutasd meg azért

sztem lehetséges...dokinéninek mutasd meg azért
Azok valószínûleg a hátsó rágófogai. Elõször ugye 20 fogacska jön ki úgy 2 éves korig és abba 4-4 rágófog tartozik. Ezek még hátrább vannak és ha jól emlékszem nem maradandók ezek sem. Lehet hogy tévedek kicsit, 20 + 4 4 rágófog meg a 4 bölcsesség fog együtt lesz a 32.
szia! Jól tudják a lányok, az még nem maradó fog, csak az "utolsó" tejfog bújik ilyentájt.

Hány évesen kezd el nőni a nőknek a szőre a nemi szerve körül? Kb 13 vagy több?

Legjobb válasz: Én úgy emlékszem, hogy ott "lent" hamarabb nõtt, - vagy csak ott vettem észre elõbb. Van, akinél már 12 évesen elkezd nõni, ha túl fejlett, de 14-ig kb. kinõ a szõrzet.

Én úgy emlékszem, hogy ott "lent" hamarabb nõtt, - vagy csak ott vettem észre elõbb. Van, akinél már 12 évesen elkezd nõni, ha túl fejlett, de 14-ig kb. kinõ a szõrzet.
Ez nagyon változó, de úgy 10-14 éves kor között általában ez megtörténik. De szerintem ne aggódj azon, ha még neked nem szõrös, mert pár év múlva úgyis inkább az lesz a baj ha szõrös, manapság sokan ott lent is csupaszra borotválják.
Nos, én 10 éves voltam mikor már lent elkezdtem szõrösödni. De ez annak volt köszönhetõ, hogy elég fejlett voltam, már a melleim is sokkal nagyobbak voltak a korosztályomnál. Persze a melleimet nagyon utáltam akkor, mert szégyeltem, most már azért nem olyan hátrány, hogy nagyok...:) Petranova
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező hozzászólása: vagy ha már nõ a hónalján akkor ott is nõ?
Az utolsó pont csak a törvényesség miatt van kint, legkésõbb 14 éves korig nem árt, ha mindenki mindennel tisztába lesz, ha utána már törvényes dugni :P
nekem 10 eves koromban nott a ott lennt a honaljamon pedig 12.. 13/L

Hány évesen kezd már ciki lenni, ha szőrős a nemi szerve egy nőnek?

14 éves vagyok és kezdem magam kinosan érezni,hogy van ott valami... ez nagy baj?

Legjobb válasz: Szokd meg vagy gyantázd le. Én a helyedben nem zavartatnám magam egy csöppet sem.

Szokd meg vagy gyantázd le. Én a helyedben nem zavartatnám magam egy csöppet sem.
Az sose ciki, max a kamaszfiúk hiszik azt, hogy ciki a nõnek. Ha te nem szeretnéd borotválni, ne tedd...
Kezdjük ott, hogy a fanszõrzet nem alapvetõen ciki, csak egyesek szerint. Akik fujjognak, azok ált. 14-15 éves kortól "javasolják" a borotválást (vagy esetleg rövidre fazonra nyírást). De ha neked ezzel nincs bajod, max. annyi, hogy jaj, XY mit fog szólni, akkor ne szedd le, mert úgysem minden srácnak a csupasz jön be. Saját tapasztalatból beszélek, én is azt hittem, hogy minden srácnak a sima jön be, ráadásul az elsõ alkalom elõtt még simogatásnál tett egy vicces megjegyzést a barátom a szõrömre, amit sikerült félreértenem, így leborotváltam, erre kiderült, hogy neki tényleg a természetes jön be :D.
Sztem sose ciki. Az egy más dolog hogyha nyáron a bikini miatt a kilógó szõrzetet leszeded, de gondolj bele így: mindenkinek van, de 14 évesen még úgyse fogja senki nézegetni hogy na mi van neked ott. Majd ha a barátod akivel lefeküdtél azt mondja hogy õ simán jobban bírja akkor megértem ha leborotválod, de addig sztem semmi szükség rá. Éppen elég a lábbal és a hónaljjal szenvedni...:)
Egyáltalán nem ciki :)
sosem ciki... Olyan legyen, ahogy neked jó, kényelmes! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :) )

Kislányoknál hány évesen kezd megjelenni a nemi illetve hónalj szőr mellnövekedés?

8éves a lányom szeptemberben tölti a 9-et. kb március óta látszott a cicije kezd nőni most a nyári szünetben már elég látványos a nemi szőrzete kezdetben kis pihe szerű fehéres volt most egyik hétről a másikra fekete hosszú és kezd sűrűsödni, hónalj szőr is így indult és kb 1hét alatt feketés kezd lenni ugyan csak még néhány szál de nagyon durva. kis vékony alacsony lány az osztályában a torna sor elején van 25kg. nekem 11évesen korom után jött meg de sokkal életrevalóbb voltam ő még olyan kis esetlen hogy kezdjem neki magyarázni ne is legyen durva de egyik percről a másikra megjön neki és hogy reagál azt sem tudja mi az. most olvastam a hónaljszőr után bármikor várható a menstruáció . Milyen szakrendelésre lehet elvinni ahol megnézik nem-e hormonzavar ?

Legjobb válasz: arra emlékszem, h. még anyu törölgetett a mosógépen,mikor az elsõ szál fanszörzetem megjelent. szóval tuti kisebb voltam, mint 8.

arra emlékszem, h. még anyu törölgetett a mosógépen, mikor az elsõ szál fanszörzetem megjelent. szóval tuti kisebb voltam, mint 8.
Nem hinném, hogy kóros, nekem 10 évesen jött meg elõször, de 9 évesen már tuti volt szõröm, mert akkor kezdtem szõrteleníteni, valószínûleg elõtte is volt már jó pár szál. És szerintem ne csak a menstruációról beszélgess vele.
Szerintem normális, bár nekem 14 évesen jött meg, a melleim 12 éves koromban kezdtek nõni(azóta se lett sokkal nagyobb.... de ez más téma), a szõröm pedig 12-13.
Nekem a nemi szervemen 9-10 evesen kezdett, 11 evesen mar mestrualtam. Honaljamon azr hiszem picit kesobb
Manapság ez már nem rendkívüli, hiszen egyre többször lehet hallani, hogy 9 éves kislány már menstruál.
Nem feltétlenül hormonzavar, de amúgy az endokrinológián foglalkoznak ilyesmivel, a háziorvostól kell kérni beutalót. Én arra emlékszem, hogy 12 évesen már borotváltam a lábamat és a hónaljamat, mert zavart, hogy kicsit szõrös, de már bõven betöltöttem a 13-at, amikor elõször menstruáltam. Viszont volt egy barátnõm, aki már 9 évesen menstruált, de ezt leszámítva nem tûnt nálunk testileg érettebbnek és elvileg teljesen egészséges volt. Elõször nagyon meg volt rémülve, a szüleinek gondolom eszükbe sem jutott ilyen korán felvilágosítani szegényt :D A lány amúgy a mai napig nagyon vékony és alacsony. 20/l
Utolsó, nekem meg az a barátnõm, akinek 8 évesen jött meg magas és túlsúlyos :) És nagyon nõies alakja volt már 3. és 4. osztályban is :)
Nem hiszem, hogy hormonzavar. Szimplán korán érõ. Felvilágosítani pedig úgy kell, hogy elmondod neki a dolgokat, úgy, ahogy vannak. Mindenkinek át kell ezen esnie, nem lesznek lelki sérülései ilyen miatt, szóval nyugodtan. Engem nem világosítottak fel, szerencsére nem volt rá szükség, mert internetrõl és haveroktól megszereztem az információkat, amik érdekeltek. De lehet, hogy a lányod nem ilyen, szóval kezdd el. Amúgy szerintem hülyeség, hogy a nemi szõrzet meg a hónaljszõr után bármikor megjöhet. Nekem legalább másfél- két évvel utána jött meg, és addig mind fehérfolyásom volt. Viszont amikor megjött sosem maradt ki nekem, nem késett vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat csak már idegesít mert a háziorvosunk mikor látta márciusban bárányhimlõ miatt kiakadt hogy nagyon korai 8évesen és felírt a férjemnek valami e betûs szakrendelést vigyük el pedig akkor még csak láthatatlan pihék fedték a puniját
Elõzõ vagyok. Az az e betûs szakrendelés endokrinológia?
A kérdező hozzászólása: igen az a szakrendelés neve köszi
Az én húgom 9 éves (januárban lesz 10), de neki is koráhz képest elég nagy cicije van, és szõrösödik is. Szerintem is korai, én 11 voltam kb. amikor mindez elkezdõdött, de anya is korán érõ volt.
12 voltam amikor kezdõdött. Áprilisban voltam 13. Most megyek 8-ba. Ha nem borotválnám a hónaljam elég érdekes lenne.... de még nem menstruáltam.
Szia! Az én kislányom most lett 11. A cicije már kezd nõni, de még nem szõrös sehol. Én egyébként azt mondanám, hogy normális a lányom osztályában is volt aki már 2.-ban menstruált.DE! Én a helyedben azért megnézetném, biztos ami biztos alapon, fõleg, hogy úgy gondolod lelkileg még nem kész rá, általában ezek együtt járnak.

Fiuknak hány évesen kezd el szőrösödni a nemi szervük? És mikor történik meg az első magömlés?

Legjobb válasz: Nekem 10 korul kezdett szorosodni, elso spricc 13 korul volt.

Nekem 10 korul kezdett szorosodni, elso spricc 13 korul volt.
Ha jól emlékszem, 11 körül kezdett el szõrösödni, az elsõ ejakuláció úgy 12-13 évesen jött.
15 évesen kezdett el szõrösödni, az elsõ ejakuláció 16 évesen (késõn érõ típus voltam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!