Találatok a következő kifejezésre: Hány éves kellene (50 db)

Kb. hány évesen kellene meglenni az első csóknak? és haggyuk hogy a fiú csókoljon előszőr vagy a lány?

Legjobb válasz: Mindegy hány évesen, ez nem korhoz kötött, hanem személyhez :P Én mind1 h ki csókol elõször...

Mindegy hány évesen, ez nem korhoz kötött, hanem személyhez :P Én mind1 h ki csókol elõször...
Nincs elõírva ilyen. Van aki 25 évesen csókolózik elõször (én).
Anyukád kérdezted már?
13-20
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) csak aza baj h nincs senkim pedig van jelöltem egy 8.os meg egy elem eggyosztályba járó 5. es :S:S
szégyellem kicsit h túl korán volt az elsõ de én 11 évesen smároltam elõsször...mostmár bánom. jó volt meg minden, de korai :(( sztem 13tól már lehet :) teljesen mindegy ki kezdi, de csak akkor kezdjen a lány, ha a fiú olyan, h nem veszi rossz néven. Sok szerencsét :)
nem korfüggõ sztem
Ez kortól független. Van akinek elõbb, van akinek késõbb jön. Mindkét nembeliek, már gyermekkoruk óta foglalkoznak a gondolattal. Az, hogy ki kezdeményezzen, az konvenció. Ugyan úgy, mint az ismerkedésnél, általában a fiú szokta, de egyáltalán nem kötelezõ. Sõt.
Pedig a szüleid azok (a testvéreid mellett talán) akik mindig szeretni fognak és elfogadnak minden hibáddal és hülyeségeddel együtt! Ha ezt nem is mondják ki... Majd szülõként tudni fogod :) Nyilván nem kell mindent az orrukra kötni, de azért 1 szavazati jogot adj nekik is a kérdéseidben, hiszen egyedül nekik köszönheted hogy... élsz!
A kérdező hozzászólása: miért ilyen dogokat nem beszélek vele nem szeretek ilyenrõl beszélni a szüleimmel
5-esen még bõven ráérsz, és ne is legyenek jelöltjeid ilyesmire, nagyon korai. Csókolózni nem azzal kell, aki a suliban a legmenõbb, meg a cuki fiú, hanem azzal akivel megismeritek egymást, egymásba szerettek, és majd ha sok randi után úgy érzitek egy hullámhosszon vagytok, akkor jöhet a csók.

Szerintetek hány évesen kellene elkezdeni foglalkozni a fiúkkal? Hány évesen lehetne kialakitani egy normális kapcsolatot? 14/L

Legjobb válasz: Kb. a te korodban. De szex az még ne legyen. De, ha késõbb, az sem baj.

Kb. a te korodban. De szex az még ne legyen. De, ha késõbb, az sem baj.
sztem olyan 16-24-ig van idõd, addig úgysem találsz igazi pasit...
figyelj, szerintem 14, 15, de legfeljebb 16 évesen el bele kezdhetsz egy komoly kapcsolatba de 14, 15 évesen nem túl jó ha szexelsz, az késõbb az egészséged kárára megy.

Hol lehet Budapest környékén Kung-Fu-t tanulni? Hány évesen kellene elkezdeni szerintetek?

Legjobb válasz: Budapesten rengeteg hely van ahova járhatsz, jó magam is kung fuzom. Nézd meg a www.sarkanykard.hu weblapot és ott a bal felsõ sarokban ott vannak az edzések. Kerepest nagyon tudom ajánlani és kispestet. De vannak más egyesületek is pl. Fehér Tigris, Silver Blade, Tûzmadár ezeknek nézz utána és amelyik a legszimpatikusabb és legkedvezõbb oda járj. A kor nem számít 5 éves kortól lehet elkezdeni és addig ûzheted ameddig csak élsz. Én 15 évesen kezdtem most vagyok 17 ;)

Budapesten rengeteg hely van ahova járhatsz, jó magam is kung fuzom. Nézd meg a http://www.sarkanykard.hu weblapot és ott a bal felsõ sarokban ott vannak az edzések. Kerepest nagyon tudom ajánlani és kispestet. De vannak más egyesületek is pl. Fehér Tigris, Silver Blade, Tûzmadár ezeknek nézz utána és amelyik a legszimpatikusabb és legkedvezõbb oda járj. A kor nem számít 5 éves kortól lehet elkezdeni és addig ûzheted ameddig csak élsz. Én 15 évesen kezdtem most vagyok 17 ;)


Ha rajtatok múlna, minimum hány évesnek kellene lenni, hogy B kat jogsit szerezzen valaki?

Legjobb válasz: Nem életkorhoz kötném. Összeállítanék egy speciális tesztet (pl. IQ, józanész, és a többiek) és azalapján mondanám meg, hogy "megérett-e" már egy jogsira

Nem életkorhoz kötném. Összeállítanék egy speciális tesztet (pl. IQ, józanész, és a többiek) és azalapján mondanám meg, hogy "megérett-e" már egy jogsira
21
én meghagynám a mostani "rendszert" de ha valaki valamelyikböl egyszer is megbukna rögtön küldeném PÁV ra és nem csak akkor ha 5. alkalommal bukik, akkor tuti lehetne szürni! magam is "csak" 20 éves vagyok, és én éretnek tartom magam, nekem nem anyuci "tolta a se**em alá a kocsit" tipus vagyok, többek közt pont ezért is nem szokásom vagánykodni, mert megbecsülöm az autot amit én vettem a saját pénzemböl ami egy Golf II tehát nem egy nagy szám auto!
Min. 18 De lehet hogy 20.
Milyen munkád van? Buszsofõr vagy?
A kérdező hozzászólása: Hasonlóan gondolkodok, mint a válaszadók többsége!Én még annyit vezetnék be, (lehet, hogy sokan fel fognak hördülni)hogy mindenkinek, bármilyen kategóriájú jogsija is van, 2-3 évente újra kelljen vizsgázni kreszbõl!Rengeteget felejt az ember.Én hivatásos sofõr vagyok, nekünk 2, 5 évente kell vizsgázni!Ebbõl élek, minden nap sokat vezetek.De aki csak dolgozni jár be, hétvégén a nagyihoz, vagy a nagybevásárláshoz veszi elõ az autót, kötelezném az újravizsgázást õket is!!Õk többet felejtenek szeintem, mivel nem vezetnek rendszeresen.Ez az én véleményem.Remélem nem törtem össze senki lelki világát!
lecsökkenteném 16ra
Én 18-ra emelném, és bevezetném azt, hogy kezdõ jogsival( elsõ 2 év, legfeljebb 100 kW (160LE) teljesítményû autót lehetne vezetni.
Szerintem megfelelõ a 17 éves korhatár, viszont komoly pszichológiai és egyéb alkalmassági (pl. reakcióidõ) tesztekre lenne szükség, amelyeket idõnként meg kellene ismételni. Én úgy tapasztalom, hogy bár sok baleset fakad a vagánykodó fiatalok miatt, de ugyanúgy sok gázos helyzet alakul ki a frusztrált középkorúak és a leépülõfélben lévõ öregek miatt is, õket is ki kéne szûrni.
Szerintem sem a kor számít. Én már szerintem 18 éves korom elõtt is elég érett lettem volna arra, hogy jól vezessek, és gyûlöltem, hogy olyan sokáig kellett várnom, holott már alig vártam. Szerintem valami teszten kéne átmenniük a jelentkezõknek, ahol a probléma-megoldókészséget, és azt tesztelik, hogy hogy reagáljuk le a hirtelen helyzeteket. Bár ez alapján vannak olyanok, akiknek soha se sikerülne, de szerintem nem is gond. Vagy talán valami pszichológiai teszt, vagy ilyesmi, ami felméri, hogy eléggé felelõsségteljes e az ember. Pl. egyik ismerõsöm azért ment el jogsira, hogy végre õ is rallizhasson a haverjaival -.-
Teszt bizony, de felelõsségtudatra, pszichológiára kihegyezve a reflexekkel nincs gond, sõt inkább a 65 év felettieket szûrném reakcióidõ alapján.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy látom, hogy a mostani rendszer nem jó!A sok fiatal vagánykodik az autójával, amit apuci a se..e alá tett, és nem érti meg, hogy mások és a saját életével játszik!Ez a teszt dolog viszont tényleg jobb, mint az életkor!
Én 18 leszek lassan, most csinálom a jogsit, és jó képességûnek tartom magam. Én tuti nem adnék elõbb jogsit senkinek!!! Olyan rendszer kéne, mint amilyet az elsõ válaszoló írt.
A kérdező hozzászólása: Igen, buszozok.
28-30.
Férjem 24 évesen lett apuka! Azóta már 4 gyerekünk van. Imádja a gyerekeit, nála jobb apát nem kaphattak volna. Szerintem se korfüggõ, hogy ki mikor érik meg az apaságra. Ugyanúgy, ahogy egy 20 éves nõ is lehet felelõsségteljes anya, úgy egy fiatal apa is lehet. Hogy ki mikor érik meg az nem a kortól függ.Hány olyan nõt és férfit ismerek, akik még közel a 40-hez se értek meg a gyereknevelésre!!!!
náluk nincs biológiailag ideális kor. lelkileg kell megérni rá. az én férjem 26 (én 25). most várjuk az 1. babánkat, nagyon lelkes :)
Én férjem 22! évesen lett apa, felelõsségteljes, mindene a család, és most várjuk a második babánkat, most 25 éves!!!!!! Ellentétben a sógorával, aki 30-on túl van, tizenX év házasság után hagyta ott a családját, az 5éves lányát, mert élni akar!Szégyen a családra nézve! Szóval szerintem sem korfüggõ!
Unokaöcsém 21 évesen lett apuka, és imádja a fiát! Mellesleg: itt az anyuka döntött úgy, hogy lelép..no comment! Szerintem nem lehet általánosítani!
Mindenképpen a 30-as éveiben. Ha huszonéves még rájöhet hogy ezt kihagyot ezt nem élt meg.. negyven körül már leszoktak nyugodni és ált. nem pénzt hajtják.
Szerintem nehéz általánosítani... Én pl. láttam már 25-26 éves apukát is, aki teljesen beleszeretett a lányába. Egyik legjobb apuka, akit ismerek! És láttam már olyan 30 éves apát is, akinek azért kellett a gyerek, mert a családban másnak is született és nem akart lemaradni. Mai napig csapni való szülõ, nem sokat foglalkozik se az anyukával, se a gyerekkel. Ha mégis általánosítanánk, akkor 28-31/32 éves kor körül ideális. Ekkorra már általában van egy stabil párkapcsolat, egy állandó lakhely, még ha nem is saját, de állandó és van egy "akármilyen" autó, baj esetére. És persze a kedves urak is ekkorra már megkomolyodnak, megérnek az apaságra. Általában...
Szerintem nem kor függõ!!!Egy huszonéves is lehet jó apa aki a családjáért él és negyven felett is lehet csapodár akire nem lehet alapozni!Mindenképpen 20 felett legyen de azon túl már csak a gondolkodásán múlik!
Szerintem alapvetõen nem korfüggõ, viszont ha nagyon általánosítok, akkor 30-32 év az ideális.

Hány kilósnak kellene lennem 13 évesen?

szerintem kövér vagyok de sokan akarnak lebeszélni róla.sajnos allergiám aszthmám is van :///

Legjobb válasz: Szerintem ne torodj a sujoddal. Egy 13 eves lany ezen ne torje a fejet:) En es sok masik lany is kovernek tartotta magat ebben a kritikus 13-16 ev kozti idoszakban. De hidd el nekem akar hany kilo is legy jol vagy ugy, az ilyen problemakat az ido megoldja, majd kialakulsz ;)

Szerintem ne torodj a sujoddal. Egy 13 eves lany ezen ne torje a fejet:) En es sok masik lany is kovernek tartotta magat ebben a kritikus 13-16 ev kozti idoszakban. De hidd el nekem akar hany kilo is legy jol vagy ugy, az ilyen problemakat az ido megoldja, majd kialakulsz ;)
Ez elsõsorban a magasságodtól függ. Hány cm magas vagy?
A kérdező hozzászólása: 154 cm
hány kg vagy?

Mi a véleményetek rólam? Kellene valamit változtatni magamon? Hány évesnek nézek ki?

http://kepfeltoltes.hu/view/120107/103082389_www.kepfeltolte..

Legjobb válasz: Az elsõn nem tudtam, hogy most kit kell nézni xD Olyan 18 évesnek nézlek, és szerintem szép vagy, nem tudom mit kellene változtatnod :)

Az elsõn nem tudtam, hogy most kit kell nézni xD Olyan 18 évesnek nézlek, és szerintem szép vagy, nem tudom mit kellene változtatnod :)
Az égvilágon nincs semmi baj veled. Szép vagy!Nem kell semmit változtatnod (esetleg kozmetikus picit szebben kiszedi a szemöldöködet). 10/10-es vagy. 29N
Teljesen rendben vagy. 22-23 körül lehetsz. Ha nagyon nagyon változtatni akarsz, akkor mint ahogy az elõttem is írták, máshogy formázd a szemöldököd. :)
Én lennék a legnagyobb papucs egy ilyen lányért!!
Szerintem szép vagy, szép a szemed is. Kedvesnek tûnsz. 19-nek tippellek. Maradj mindig ilyen szép. :)
18-20 körül lehetsz. Szerintem semmit sem kell változtatnod, max annyit, hogy a környékünkön járkálj, hátha meglátlak:D Az elsö kép nagyon tuti az a kis törpe iszonyat aranyos:) Ö 8 hónapos körül van ugye? 22/F
Jesszusom, de szép vagy!! Van érjed? Ha nem, akkor megkérném a kezed!! A kinézéseden ne változtass! Szerintem 20 éves körül vagy, nehéz eldönteni ha 20 alatt vagy pont 20 körül.. Hól laknak az ilyen szép lányok?
A szemöldököd nem tetszik, túl ívetlen és pici, a többi oké:)
úgy vagy jó ahogy vagy.
Én kérdeztem mennyi idös a pici:) Engem az a kép egyszerüen lenyügöz. Imádom a Nöket, akik szeretik a gyerekeket és nem riadnak meg tölük! Ö a Tiéd?
Áhh a fél gyakori beléd szeretett :) Nem csodálom, hisz gyönyörû vagy :D
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyosak vagytok :) Gyõr-Moson-Sopron és Gyõr :P
én is szeretném tudni legalább melyik megyébe laksz, de nem azért hogy valami kapcsolatot képzelek el, hanem csak úgy.. Tudni szeretném hogy hol vannak a szép lányok
második képeden ez a nézés megörülök tõle nagyon szép vagy hol laksz felvehetnénk a kapcsolatot :)
miért raktad ki ezeket a képeket? most Szerelmes lettem :)
hát... én szúrnálak
A kérdező hozzászólása: nem az enyém :) Õ az unokaöcsém :)
17 évesen? Csak nem :D Furcsa egy ilyen kérdést ennyire természetesen olvasni.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Húú én most biztos kivétel leszek!! (lehet megkövezni!!) NEM VAGYOK FÉLTÉKENY!! szerintem nincs benne semmi különleges, 1kg smink, majdnem platina haj és magamutogatás.... Tisztába van magával csak itt illegeti magát, hogy jajj de szép vagyok, de min változtassak? Szerintem nagy orrod... Rakj föl magadról 1 olyan képet ahol nincs rajtad smink és nem oldalról van, hanem szembõl!
sexy wagy nagyon baby ne változtass semmin. így vagy jóó ahogy vagy kb.20év körüli lehetsz Csók: 20/F
A kérdező hozzászólása: aki akar megtalál facebookon. De nem írom ki nyilvánosan a dolgaimat akit érdekel írok privit. Ide nem akarok több képet már feltölteni :)
Én 1 szóval nem mondtam ilyet. Engem érdekelnek a ruhái, mert szerintem jó a stílusa....
Hogy tovább kritizálhasd, hogy mutogatja magát? Egyik képe sem volt olyan amúgy... Max az egyiken egy kivágott top van rajta, de ennyi. Vagy aki kivágott topot hord, az már magamutogató?-.-
Rakj még légyszi föl magadról képet(sokat), mert érdekelne a stílusod(ruha) Kérlek szépen
A kérdező hozzászólása: De attól még elõröl van :D Na mindegy ezen én nem fogok vitatkozni. :) Legyen az én kérdésem a legnagyobb gondod az életbe. :)
Oldalra van billentve a fejed....
A kérdező hozzászólása: Jah és ha észrevetted volna elõröl is van képem fent sõt majdnem mindegyik az de nem baj :D
A kérdező hozzászólása: Akár hiszed akár nem nem hiszem magamról hogy tökéletes lennék. Köszi a véleményt :) Az orromról meg nem tehetek én olyanra gondoltam amin tudok változtatni. Ennyi :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Én is 17-nek tippeltelek. Helyes kiscsaj vagy, ne változtass magadon semmit. A hajad is nagyon szép szõke és nem sárga.
Csinos vagy nem kell változtatnod. Utsó képen nagyon szép az ágyad, nagyon tetszik a lepedõ! :)
Tökéletes vagy és olyan 18-19 körül lehetsz.
Nem elég, hogy a fél diszkó szerelmes lesz beléd, amikor elmosolygod magad? Miért kell itt dícsértetni magad? Csibém, jól nézel ki és ezt te is nagyon jól tudod. Az egyetlen amin változtatnod kellene, az a "relationship status"-od, "single"-ról "in relationship"-re, méghozzá velem.
Ne változtass semmit, jól nézel ki, 18 körül lehetsz valahol.
Semmit, de ezt te is tudod. Miért nem mész társkeresõ oldalra ha bizsereg? :D
Változtatni nem kell semmin, mert ápolt vagy. Az elsõ képen nézel ki szerintem a legjobban, és ott 18 környékére raklak.
milyen hajfestéket használsz? amugy szerintem nagyon szép vagy. 18 évesnek nézlek :)
olyan 20 körüli lehetsz, szerintem nagyon szép vagy. csak a szemöldöködön kéne változtatni.
ja és 19-21 éves lehetsz:)
Szép vagy de a szemöldököd übergáz. Elöl nagyon vastag, aztán hirtelen semmi. Ha ezen változtatsz akkor még szebb leszel!
na menjél már a fenébe! ez tuti fake! el nem hiszem, hogy a képen lévõ csaj töltötte fel ide a képet!
Hát pedig napjainkban sajnos egy ilyen szép lány sem tudja magáról biztosan, hogy tényleg szép...
teljesen átlagos csaj vagy és olyan 18 évesnek tippelnélek
Nagyon aranyos vagy, végre valaki, aki mosolyog! TÉnyleg, mosolyogj sokat, nagyon illik :D És az elsõ képen ki volt húzva a szemed: szerintem anélkül sokkal szebb vagy. Egyébként nem kell megváltoznod, így jó vagy, ahogy vagy. Egyébként már leírtad, hogy 17 vagy: pont annyinak tippeltelek :D
A kérdező hozzászólása: Ja és valaki kérdezte, hogy mennyi idõs a pici a képen. Õ 9 hónapos volt mikor a kép készült. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) 17 vagyok. Akkor a szemöldökömön változtatni fogok. Aki pedig azt írta, hogy nem én vagyok, annak csak azt üzenem azt, hisz amit akar. Nem az én problémám. És mindenki hasznos választ adott így megy a pont. :)
gyönyörû vagy :) 17-nek nézel ki :) 16/F :PP
sztem kb 20éves lehetsz :) szép vagy..nekem csak a szemöldököd nem tetszik, mert túl vékonyra és rövidre szeded:) am széép vagy nagyon.. :)
szép vagy, kedvesnek tûnsz és nem tûnsz beképzeltnek, mint a legtöbb lány aki ide kirakja a képét, aztán meg hisztiznek, ha lepontozzák.. amúgy szerintem 9/10-es vagy, nem kell változtatnod és olyan 20 körüli lehetsz
most miért kell lepontozni? én még mindig kétlem, hogy a képen szereplõ lány töltötte volna fel, de másodszorra már értékelem: nagyon szép vagy! aranyos mint egy kiscica. a szemöldököd az tényleg nem a legjobb, de összképet tekintve 10-bõl 9 pont! csak a viszonyítás kedvéért. az elsõ képen olyan édes vagy azzal a kölyökkel, hogy majdnem elolvadtam. a többin pedig látszik, hogy a felsõtested is eléggé rendben van. nekem lófarokban tetszik a hajad, mert szép az arcod nagyon! egy kicsit megnöveszthetnéd. a szemed pedig csodaszép! ha akarod lehetsz a barátnõm :D 18 körül lehetsz.
Ha a baba a tiéd akkor nagyon nagy pont hogy szülés után így nézel ki!! (de gondolom hogy csak a kistesód)

Hány éves korban kellene már saját lakással rendelkeznie egy férfinek? Hány éves kortól ciki már a szülőkkel lakni?

A mai világban nem olyan egyszer? kérdés ez, tudom.

Legjobb válasz: Ha anya pici fiacskája, akkor 30 felett sem meglepõ. Viszont, ha hétköznapi típus, van állása és elvileg megfelelõ egzisztenciája, akkor azért ilyen korban már nem árt, ha nem lakik otthon. De cikinek semmi nem ciki, csak az okokat kell megnézni, hogy miért lakik otthon.

szerintem ez nem ciki kérdés! Manapság sok fiatalnak munkája sincs, fõleg vidéken, mibõ lenne lakása? szerintem szülõi segítség nélkül nehéz megoldani a lakás kérdést, pláne, hogy újabban megint nehéz hitelhez jutni. anno mikor mi lakást akartunk venni, nem volt akkor sem hitel lehetõség, így másképp kellett megoldani. azt mondták, ha nincs fedezet nem adnak hitelt? milyen fedezete lehetett volna egy fiatal párnak akik akkor kerültek össze és csórok voltak? ennyit a hitelrõl!
szerintem 30 fele már illik elköltözni, mert ilyenkor már inkább a gyerekeknek kell segíteniük a szülõket és nem fordítva.Persze ez A mai világban nehezen megvalósítható dolog
Ha anya pici fiacskája, akkor 30 felett sem meglepõ. Viszont, ha hétköznapi típus, van állása és elvileg megfelelõ egzisztenciája, akkor azért ilyen korban már nem árt, ha nem lakik otthon. De cikinek semmi nem ciki, csak az okokat kell megnézni, hogy miért lakik otthon.
Szerintem 30 körül már gáz. De sajnos a mai Mo-n már nem úgy megy, hogy csak úgy elköltözök, nagyon nehéz lakáshoz jutni. Manapság érthetõ, ha még velük lakik, mert sajnos ez legfõképpen pénzkérdés.
Szerintem 30 után már gáz. Mondjuk én sem vágyom már itthon lakni... pedig én "csak" 23 vagyok. De suliba ide járok 2 utcára tõlünk.
Véleményem szerint is 30 fölött már kellemetlen. Fõleg lakásban, ha nincs különbejáratú helyed. De nagyo sok ismerõsöm van, akik megoldották úgy, hogy a telken fölhúztak még egy házat, meg még egyet és együtt van a család, de mégsem. :) (Így legalább a telek árát is a házba tehetik.) Igaz a nagy kertnek annyi. :D
Semmi sem ciki! Van akinek ebben a mai világban nincsenek meg a lehetõségei ahhoz, hogy önálló életet éljen, ha igen akkor az sokat elárul az illetõrõl, de ne feledjétek, Jockey Ewing is az anyjáékkal lakott!
Szerintem max. 30. Nem kell önálló lakás, lehet albérlet is. De azért akkor már illik kialakítani az önálló életedet.
Attól függ, milyenek a lehetõségek, értek ezalatt anyagi és egészségügyi és munkaügyi lehetõségeket egyaránt. Egyik nagybátyámék 2 lányukkal úgy csinálták, hogy mikor sikerült a panelból kertes házba költözniük Budaörsre, akkor felhúztak még 2 emeletet, mindhárom szinten önálló háztartásban tudnak élni 2 generáció, 3 család, de mégis együtt. Nagybátyám már nem él, így nagynéném már egyedül él a földszinten, viszont mégsincs egyedül, és a 2 lánynak és a férjeiknek is könnyebbséget jelent, hogy a kicsi gyerekekre tud vigyázni a nagymama, mert ott van. Na, de õk valami nagyon jó anyagi lehetõséget ragadhattak meg anno, nincs erre mindenkinek lehetõsége, én 24 éves vagyok, és a szüleimmel és öcsémmel még mindig panelban élünk, nem futná másra.
Van hogy valaki már 20 évesen külön lakik, és van hogy egész életét a szülõkkel tölti.Szerintem 25 évesen már nagyon ciki lenne ha a barátaid is megtudnák.
"mai világban"?????? Nem egyszerû, valóban! Ennek ellenére a 30-as ffi-ak többsége már nem csak, hogy saját lakással rendelkezik, de már családot is eltart. Szerintem sok múlik a hozzáálláson is. Akinek anyuci még 30 évesen is kavargatja a fõzeléket, nehogy megégesse pici fia nyelvét, az még messze van attól, hogy ffi legyen!!! Sokan inkább kényelmességbõl nem törekszenek önállóságra és nem az anyagiak miatt. Egy dolgozó, egyedülálló ember is lakáshoz juthat, ha akar és tesz érte!(hitel) Szerintem a "mai világban" sok a tesze-tosza, semmirekellõ "férfi".
Szerintem is 30 korul, jo ha van sajat lakasa a ferfinek, utanna mar mindenkepp cikinek tartanam:) )
Nekem van olyan 50 éves férfi ismerõsöm, aki közös telken két külön házban lakik az édesanyjával, de így is tipikus anyu pici fiacskája, akire a mami néha még a randin is rátelefonál. Így azért ez szerintem nem normális, inkább szánalmas.
Szerintem csak abban az esetben ciki, ha valaki el tudna költözni, és a szülõ se szorul ápolásra, de mégse önállósodik, mert kényelmesebb eltartatni magát a szülõvel. Egy telken külön háztartás nem ciki szerintem, ha megtehetik, hogy így építkeznek. Ha nincs anyagi lehetõség, vagy a szülõ ápolásra szorul, akkor megint csak nem tartom cikinek. Ha pedig az a fiatal az, aki ápolásra szorul (testi vagy szellemi fogyatékos, és egyedül nem tudná ellátni magát), megint csak nem ciki. Nehéz Pesten is tisztességes munkát találni, én most jelentettem be a legutolsó munkáltatómat, mert csaltak, és ebbõl több károm is származott. És ilyen csalókkal tele vannak a hirdetések. Meg merem kockáztatni, hogy a meghirdetett állásoknak csak maximum 10%-a tisztességes és valós. Ilyenek mellett nehéz gyûjteni és önállóan, segítség nélkül megélni.
van egy haverom, aki minimum 40 éves és mindig a szüleivel lakik, mondjuk azért mert a suliban dolgozik és minek legyen saját háza, hogy ha így is 10 perc alatt bent van a munkahelyén és jól kijön a szüleivel is 20/F

Hány éves kortól kellene egy gyereknek önállóan tanulni? Unokahúgom 13 éves és eddig egyszer sem tanult egyedül, mindig csak anyámmal. Képes lesz így helyt állni az életben?

Legjobb válasz: Szia én 14 éves vagyok. Én sem tanulok teljesen egyedul. Én így csinálom: Kivesyem a táskából és a szekrénybola konyveket, elosztom oket két felé: kell holnapra, nem kell holnapra. Ami nem kell, azt elteszem a szekrénybe ami kell, azt pedig megint elosztom kétfelé: van tanulni belole, nincs tanulni belole. Azután sorrendbe állítom oket és megyek sorba. Amit nem tudok egyedul megcsinálni azt félreteszem késobbre. Amit tudok megcsinálok és megtanulok. Amit megtanultam azt az anyukám kikérdezi és amit nem tudtam megcsinálni azt elmagyarázza és egyutt megcsináljuk. Nagyon jó tanuló vagyok és nekem jó ez a módszer!

Szia én 14 éves vagyok. Én sem tanulok teljesen egyedul. Én így csinálom: Kivesyem a táskából és a szekrénybola konyveket, elosztom oket két felé: kell holnapra, nem kell holnapra. Ami nem kell, azt elteszem a szekrénybe ami kell, azt pedig megint elosztom kétfelé: van tanulni belole, nincs tanulni belole. Azután sorrendbe állítom oket és megyek sorba. Amit nem tudok egyedul megcsinálni azt félreteszem késobbre. Amit tudok megcsinálok és megtanulok. Amit megtanultam azt az anyukám kikérdezi és amit nem tudtam megcsinálni azt elmagyarázza és egyutt megcsináljuk. Nagyon jó tanuló vagyok és nekem jó ez a módszer!
Persze ez természetes én most februárba lettem 12 és engem idén már nem kérdezetek ki, ez természetes helyt tud majd állni ez egyéniségtõl füügg.
elso válaszoló vagyok. Nálunk a barátnoim kozul nem mindenki úgy csinálja, mint én. Valaki este megtanul, aztán reggel átrakodik, szóval csak azt veszi elo, amirol tudja, hogy van tanulnu belole. Egyik barátnom, pedig néhah, ha már nincs kedve reggelente tanul, de én nem is tudnék elaludni, ha nem tudnám, hogy készen álok. És persze engem sem kérdeznek ki mindenbol, csak akkor ha valami nehéz dologról van szó. Tegnap is egyedul tanultam, a szuleim otthon sem voltak...

Általában/ideális esetben hány évesen szoktak vagy kellene megházasodniuk az embereknek?

legideálisabb esetben hány évesen kellene megházasodniuk az embereknek?n? illetve férfi korát külön ha lehetne

Legjobb válasz: Amikor úgy éritek , hogy készen álltok rá . Szerintem ez mindenkinél változó . Például az egyik barátom 18 évesen házasodott meg , de ismerek olyat is ki 45 évesen házasodott elõször .

a pénzügyi helyzet meg a házasság között mi is a kapcsolat??? max könnyebben lehet kijönni-közös albi, közös kaja.., de hogy nem drágább EGYÜTT az élet az tuti!!!!
Amikor úgy éritek , hogy készen álltok rá . Szerintem ez mindenkinél változó . Például az egyik barátom 18 évesen házasodott meg , de ismerek olyat is ki 45 évesen házasodott elõször .
Igen, 16 alatt, a törvény nem engedi... Ne kösd már az ebet a karóhoz, a világ sokszínû, az emberek sokfélék, nincs két egyforma kapcsolat, és legjobb esetben is max. az adott pár tudja eldönteni, hogy eljött-e az ideje. Semmi köze a korhoz. Aki hûbelebalázs, az házasodhat 40 évesen is, el fogja szúrni. Vannak viszont olyanok is, akik már 20 évesen elég érettek hozzá. A belsõ feltételeknek kellene meglennie egy jó házassághoz, nem egy állapotnak (mert az életkor egy állapot, nem tehetség, nem is garancia az érettségre, értelemre. Vedd észre.)
Legideálisabb esetben akkor, ha megtalálták hozzá a megfelelõ párt, és megérettek rá egyenként és egy párként is. Szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy ezt korhoz lehet/kell kötni.
Összehasonlítás képpen 50-60ban összetudtál házasodni 16-18évesen úgy a szerelmeddel hogy nem választott szét egy harmadik, és anyagiak is rendben voltak Ma pedig jó ha 30-35évesen sikerül összeakadni valakivel tartósan, és akkor még nem beszélünk az anyagi dolgokról a srác és lány tekintetében Boldogan lehetne lagzizni 18éves feleségként, és 20éves férjként, ha jó szinvonalon élne az ország, de ezt nem tehetjük meg 20/F
Nem _kell_ megházasodnia senkinek... Amúgy meg 25 felett, nõ is és férfi is. Hamarabb szerintem hülyeség.
normális ember nem házasodik. amennyi gallyra ment házasságot látok magam körül, én sem fogok. a leggyakoribb, egyben "legízlésesebb" példa: apuka megpattan a 20onéves macával, otthagyja anyukát, gyerekeket, lakáshitelt és a gondokat. köszönöm, ebbõl nem kérek. akkor inkább alapból úgy készülök, hogy egyedül nevelem fel a gyerekemet, akkor legalább csalódás nem érhet.
Szerintem a férfinak 30 vagy afölött kell lennie, a nõnek 25<. Hamarabb nem.
30
A kérdező hozzászólása: de csak van egy olyan kor ami alatt nem szoktak megházasodni az emberek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!