Találatok a következő kifejezésre: Hány éves kell eljárni (2 db)

Hány évesen "kell" már eljárni bulizgatni?

csak mert én mennék de őszintén nincs kivel ( sulis 1-2 arc akivel jóba vagyok nem vmi bulizós aki meg az , az pont hogy lesz*r)

Legjobb válasz: Én 15 körül voltam amikor eljárogattam, addig csak házibuliztunk. 17/f

Én 15 körül voltam amikor eljárogattam, addig csak házibuliztunk. 17/f
attól függ mire gondolsz ha hardcore helyre gondolsz akkor min 16 de amúgy amikor jólesik akkor menj :D
Sosem kell, csak ha tényleg van is hozzá kedved, de szerintem egy 15-16 évesen már a light osabb bulik nyugodtan mehetnek, persze nem piálás stb.

Hány éves kortól kell eljárni méhnyakrákszűrésre?

Legjobb válasz: Nem tudom, mikortól javasolják, de én azóta járok, hogy élek nemi életet, és íratok fogamzásgátlót, szóval olyan 15-16 éves korom óta. De csak évente egyszer nézik.

Nem tudom, mikortól javasolják, de én azóta járok, hogy élek nemi életet, és íratok fogamzásgátlót, szóval olyan 15-16 éves korom óta. De csak évente egyszer nézik.
Ha már élsz nemi életet, akkor elég.
Többször is csinálhatnak rákszûrést, mint évente egyszer. Nekem pl. volt hpv-m, és azt mondta a doki, hogy negyed évente járjak el szûrésre, mert ugye ez a hpv egy rákmegelõzõ állapot, így hajlamosabb vagyok a rák kialakulására.
Az alap elgondolás, hogy mikortól elkezdesz nemi életet élni, vagy 18 éves kortól, évente egyszer. Viszont, ha bármi 'gyanús' felüti a fejét (lsd. méhszájseb, HPV, stb.), akkor ennél sûrûbb vizsgálatot is ajánlhat a nõdoki. Nekem pl. félévente ajánlott járnom méhszájseb miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!