Találatok a következő kifejezésre: Hány éves kell (403 db)

Hány évesen kell elveszteni a szüzességet? Vagyis hány éves korban ajánlott? 15/L Ne gondoljátok azt, hogy már elakarom, csak akarom tudni.

Legjobb válasz: Így van egyeske, a lányodnak remélhetõleg már 10 évesen elveszik. Kérdezõ: nincs erre szabály, nincs olyan, hogy "kell". Akkor _érdemes_ szexelned, ha késznek érzed magad rá és van megfelelõ partner hozzá.

Így van egyeske, a lányodnak remélhetõleg már 10 évesen elveszik. Kérdezõ: nincs erre szabály, nincs olyan, hogy "kell". Akkor _érdemes_ szexelned, ha késznek érzed magad rá és van megfelelõ partner hozzá.
a kettesre hallgass, az egyes csak egy túlfûtött nõ, akinek majd mindjárt jól berakom a brokeszt, hogy észre vegye magát. :)
kedves 2eske, nem fog, mivel nem lesz gyerekem. :D Muhahahahah
sztem minél elõbb, annál jobb.. :) én 18 voltam, de már igy is lekéstem.. 23L
#5: ennek õszintén örülök. Nem lesz nagy veszteség, ha kihal a fajtád.
:-)) Máris elkéstél! Sürgösen jelentkezz nálam! Titokban lerendezzük a dolgot. Majd azt mondom mindenkinek, hogy már két évvel ezelött is voltunk együtt. (Nagyon csacsi a kérdésed!)
Mert nem kell és kész. A párom se akar. Legalábbis ez a mostani.
nem jó, ha nem akarsz gyereket majd. vagy ha a párod akar majd? hagyjuk már ezt a korai nekem nem kell gyerek dumát...
Nincs ajánlott korhatár. Azaz van. Amikor késznek érzed magad arra, hogy szexelj. És ne azért, hogy túl legyél rajta, hanem mert akarod. Mert a pasid jelenlététõl is elcsurran a bugyid, és mert a csók a simogatás, esetleg, hogy kinyal, meg a maszti már nem elég, és több kell. Akkor valószínûleg már kész vagy rá, hogy belemenj. Van akinél ez 14 éves korban megvan, van aki 21-22 évesen jut oda. Ne a barátnõk, ismerõsök osztálytársak és a nagy átlag legyen a mérvadó, hogy ki mikor veszítette el. Érezd magad késznek. Akard, és ne azért mert a pasid már akarja, vagy mert tartasz tõle, hogy ha nem mész bele akkor majd elhagy.
Nem tudom h ismeretlenül miért irkálsz ilyeneket. Inkább a te fajtád haljon ki, aki ok nélkül pocskondiáz másokat.
hány éves vagy, hogy ennyire álmodozol errõl? már bocs hogy kérdezem...
nem lehet, a büdös életben nem adnának engedélyt AK-47esre hogy otthon tartsd.
A kérdező hozzászólása: 0 de lehet e olyan hogy az embernek egyszerre van pisztolyra és félautomatára engedélye vagy elõbb a pisztoly kell és csak utána lehet félautomatára vagy teljesen mindegy hogy melyiket akarjuk elöbb
A kérdező hozzászólása: elõbb
nem értem már mit akarsz kihozni ezzel a pisztoly meg fél automata gondolat menettel. ha veszel egy öntöltõ pisztolyt pl. beretta m92-õt az is félautomata.
Meg lehet oldani hivatalosan. Egyes lövés leadására legyen csak képes illetve sportlövõi múlt golyós puskával, mivel 7, 62 lõszer megy bele. Van ilyen FÉG típus, dew hogy otthon tarthatod e azt nem tudom, de asszem nem, csak kimész lõtérre aztán kész.
Hogy te mekkora tizenéves önjelölt hõs vagy. sose adnék fegyvert az ilyenek kezébe, csak felvágásra kell, és egyáltalán nincs biztonságban az, aki elõtt hadonászni akarsz vele. Kész szerencse, hogy a hatóság sem hülye, és nemhogy fegyvert nem fog engedélyezni neked, de ilyen típusra a pénzt össze nem gyûjtöd soha. A kalasnyikovot amúgy se szobapisztojnak találták ki. Inkább játssz szépen tovább a COD-dal vagy bármelyik agresszív vacakkal, és ne álmodozz.
mennyi hozzá nem értõ okostojás van ha van fegyvertartási engedélyed, és sportlövõ vagy, akkor igen is tarthatsz otthon FÉLAUTOMATA Ak-47-est ugyan úgy kell tárolni mint a többi sportfegyvert, és sportlövõ címen használhatsz ilyet, kizárólag sport célra!
ma 17:57 ez egy tavalyi kérdés, tavalyi válaszokkal. nem tudom idén mennyit módosultak ez ügyben a dolgok de mikor írtam a válaszaimat akkor igen is úgy volt a torvény hogy nem lehet tartani sportlövõk nem sem csak abban az esetben ha 3éve sportlövõ már. addig nem viheti haza a fegyvert csak a klubban tárolhatja. ezt nem a kis ujjamból szoptam ki mert jelentkeztem fegyver jártassági vizsgára és ehhez adtak könyvet amibõl készülni lehetett abban is le volt írva és pesten a vizsga elõtt volt egy pár órás oktatás is amit velemi pesti alezredes tartott és õ is elmondta ezt. azért egy rendõr alezredes csak nem félre informált. de mondom az idei fegyverügyben való törvény módosítást nem tudom.
nincs itt szó törvénymódosításról, mindig is így volt mi különbség lenne egy félautomata ak47-es és egy félautomata más típusú fegyver között? semmi a lényeg az hogy automata fegyvereket nem lehet használni és a fegyvereket sosem kellett a klubban tárolni, akár sportlövõ, akár vadász az illetõ ez csak egy tervezett volt, hogy majd ott kell tárolni, de nem lett belõle semmi tudom mirõl beszélek, a családomban többen is sportlövõk, illetve vadászok, és olyan is van köztük aki már vagy 30 éve otthon tárolja a fegyvereket az elõírt módon
/mi különbség lenne egy félautomata ak47-es és egy félautomata más típusú fegyver között? semmi / ja hát én nem is írtam hogy lenne bármi különbség, össze keversz akkor egy másik válaszolóval.
Te jó ég a 9mm est is nehéz kibulizni hogy tarthass az AK ki van zárva azt most megmondom már az AMD-ket is (régebbi magyar ak változat) is eldobozolták mert akkora lõereje van hogy félõ hogy a vétlen személyt úgy lövöd el hogy nem is látod....esélytelen és ha találnak nálad 1et az nem 2év börtön lessz...
minekaz1990 ülj le, egyes
Hát kisöreg.. Én hivatásos katona vagyok, de félautomata AK 47-esrõl még soha nem hallottam. Azon több állás van. A biztosítót mozgatva változtathatsz rajta, automata és félautomata. Akkor hordhatsz magadnál, ha hivatalos, testõri, vagy vagyonõri képzésed van, és indokolt a munkád során, és elmúltál 21 éves, a pszichológia teszten átmész, és érvényes fegyvervizsgával rendelkezel.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nagyon csekély az esélyem nagyjából
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hosszas válaszokat
Ez nem Amerika kis ember.
A kérdező hozzászólása: Nem álmodozok mert tudom hogy lehet utána jártam. Csak annyi érdekelt volna hogy milyen típusú engedély kell hozzá.
és mégis milyen indokkal indokolnád hogy neked szükséged van egy AK-47re, mert ha utána jártál akkor remélem azt is olvastad hogy meg kell indokolni a fegyvertartás okát. az meg hogy önvédelem felejtsd el mert a fegyvervizsgán mondta a pesti rendõr alezredes hogy erre az okra kb.sosem adnak ki engedélyt mert mire be bizonyosodik hogy tényleg életveszélyben volt és szüksége lett volna a fegyverre már fekete zsákban van az illetõ. ezt nem én találtam ki, õ mondta ha beiratkozol a fegyverjártassági vizsgára és elmész majd rájössz hogy mi van addig meg álmodozz csak kalasnyikovról. vegyél inkább gáz-riasztót, azt adnak és azzal játszhatsz.
A kérdező hozzászólása: És akkor milyen indokokat tudtok?
le van írva hogy mik lehetnek az indokok. ha azok közül egyiknek sem felelsz meg akkor nem adnak engedélyt rá hogy otthon tartsd.
A kérdező hozzászólása: Ja és tételezzük fel hogy megvan az engedély azzal lehet félautomata ak-át Amerikába? Mert ott csak 500 dollár itthon meg 240 ezer forint.
A kérdező hozzászólása: vagyis venni
azt én nem tudom, de itthon attól még nem fogsz engedélyt kapni rá és hiába ott vennéd az itthoni törvény nem engedné hogy behozd az országba.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Ja és még egy kérdés olvastam róla hogy van nemzetközi fegyvertársi engedély amit Magyarországon is meglehet szerezné ezért érdekelt hogy mivel van ilyen hátha lehet külföldön venni fegyvert.De viszont akinek fegyver boltja van az viszont hozhat be fegyvert eladásra. Csak innen gondoltam
a boltos persze hogy hozhat hiszen kereskedõ és mivel nem a szomszéd bácsi gyártja a fegyvereket ezért valakinek be kell hozni hogy eltudja adni. mivel neked nincs fegyver boltod ezért te ne is nézd hogy õk mit tehetnek meg mert te azt nem teheted meg amit õk igen.
Bõvebben itt:http://www.trofeakft.hu/fegyverviselesi-engedely-2011.html
sportvadászat céljából; szolgálati célból; sportlövészet céljából; lövészeti oktatás céljából; önvédelmi célból na ezek azok amikrõl beszéltem, és ezekre nem tudsz majd elfogadható indokot adni hogy neked AK-47-es kell otthonra.
Fegyver, lõszer, lõszerelem megszerzése és tartása 21. § (1)52 E rendelet alapján a 6. §-ban meghatározott követelményeknek megfelelõ lõfegyver, lõfegyverfõdarab tartása engedélyezhetõ. (2)53 Külsõ formájában automata szerkezetû lõfegyverre hasonlító félautomata lõfegyver csak sportlövészetre és filmgyártási célra engedélyezhetõ. 22. § Lõfegyver, lõszer tartása munkavégzési célra54 a) lõfegyver-kereskedõ egyéni vállalkozónak, lõszerpróbára; A jogszabály mai napon (2013.III.13.) hatályos állapota A jel a legutoljára megváltozott bekezdéseket jelöli. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0400253.KOR..

Hány évesen kell belovagolni?

egy tisztavérű csődör kisbéri félvért hány évesen kell belovagolni? (ki lessz herélve)

Legjobb válasz: 3-4 éves kora között, az se baj, ha vártok 4 éves koráig, az egyedet is nézni kell, 3 éves kora alatt semmiképp, onnantól az dönt, hogy a hátizmai mennyire vannak megerõsödve, mert ha megnyomja a nyereg a hátát, az élete végéig úgy marad, és egy idõ után súlyos hátproblémákat okozhat neki. Hgoy van-e herélve, az ebbõl a szempontból nem számít.

3-4 éves kora között, az se baj, ha vártok 4 éves koráig, az egyedet is nézni kell, 3 éves kora alatt semmiképp, onnantól az dönt, hogy a hátizmai mennyire vannak megerõsödve, mert ha megnyomja a nyereg a hátát, az élete végéig úgy marad, és egy idõ után súlyos hátproblémákat okozhat neki. Hgoy van-e herélve, az ebbõl a szempontból nem számít.

Szabadidomítás? Hogyan? Hány évesnek kell lennie minimum a lónak?

Sziasztok! Szeretném szabad idomítani a lovamat, de nem tudom, hogy hogy kezdjek hozzá. Mivel kezdjem el? Hogyan tanítsak meg neki dolgokat? Hány évesen lehet egy lóval elkezdeni? Tapasztalatokat, tanácsokat kérnék!

Legjobb válasz: Szia! Amit ezen a két videón látsz, azt nem hívjuk szabadidomításnak, inkább trükktanítás a neve. A videókon szereplõ lovak minden egyes jól végrehajtott feladatért kaját kapnak. Ezt elég egyszerûen el lehet érni, és igazából teljesen mindegy, mikor kezded el. Annyi a lényege, hogy kitalálsz a lónak egy feladatot, és valahogyan rávezeted, amint pedig végrehajtja a feladatot, vagy annak akár csak egy kis részét, jutalomfalatot adsz neki. Ezt a módszert én nem helyeslem, mert a ló elég hamar követelõzõvé és tiszteletlenné válhat, az elsõ videóban szereplõ lánynak pl. több olyan videója is van, amin a lova megcsípi, vagy rárúg. A szabadidomítók nem, vagy csak ritkán, egy nehéz feladat elvégzése után használnak jutalomfalatot. Elkezdeni a szabadidomítást már egy ló elsõ napjától lehet, csak nem mindegy milyen gyakorisággal, erõsséggel. Az szerintem pozitív, ha egy csikót minél hamarabb magadhoz szoktatod, esetleg már párnapos korában megmutatod neki, hogy a zacskótól, egyéb ijesztõ tárgyaktól nem kell félni, de ennél tovább nagyon nem kell menni. Én amellett vagyok, hogy egy csikót minimum 3 éves koráig a legelõn kell hagyni, és ha nem fél az embertõl, meg a legalapvetõbb dolgokat tudja (ami még nem kapcsolódik feltétlen a szabadidomításhoz: pucolás, vezetés, pata adása) akkor rendben van. Ezután viszont már a belovaglása is történhet természetes módszerekkel, és folyamatosan taníthatóak neki különbözõ elemek is, csak az a fontos, hogy lassan, nem elsietve. Hogy pontosan hogyan kezdj neki, azt nehéz lenne elmagyarázni. Olvass utána, ahol csak tudsz, és miután van már valami halvány fogalmad a dolgokról, javaslom, hogy menj el különbözõ a témában már jártasabb emberek nyílt napjaira, élõben lehet a legtöbbet tanulni, és garantálhatom neked, hogy a legtöbbjük szívesen fogadja a kérdéseidet is. (Például ajánlom a Fiatal szabadidomítók Közösségének tagjait.)

Szia! Amit ezen a két videón látsz, azt nem hívjuk szabadidomításnak, inkább trükktanítás a neve. A videókon szereplõ lovak minden egyes jól végrehajtott feladatért kaját kapnak. Ezt elég egyszerûen el lehet érni, és igazából teljesen mindegy, mikor kezded el. Annyi a lényege, hogy kitalálsz a lónak egy feladatot, és valahogyan rávezeted, amint pedig végrehajtja a feladatot, vagy annak akár csak egy kis részét, jutalomfalatot adsz neki. Ezt a módszert én nem helyeslem, mert a ló elég hamar követelõzõvé és tiszteletlenné válhat, az elsõ videóban szereplõ lánynak pl. több olyan videója is van, amin a lova megcsípi, vagy rárúg. A szabadidomítók nem, vagy csak ritkán, egy nehéz feladat elvégzése után használnak jutalomfalatot. Elkezdeni a szabadidomítást már egy ló elsõ napjától lehet, csak nem mindegy milyen gyakorisággal, erõsséggel. Az szerintem pozitív, ha egy csikót minél hamarabb magadhoz szoktatod, esetleg már párnapos korában megmutatod neki, hogy a zacskótól, egyéb ijesztõ tárgyaktól nem kell félni, de ennél tovább nagyon nem kell menni. Én amellett vagyok, hogy egy csikót minimum 3 éves koráig a legelõn kell hagyni, és ha nem fél az embertõl, meg a legalapvetõbb dolgokat tudja (ami még nem kapcsolódik feltétlen a szabadidomításhoz: pucolás, vezetés, pata adása) akkor rendben van. Ezután viszont már a belovaglása is történhet természetes módszerekkel, és folyamatosan taníthatóak neki különbözõ elemek is, csak az a fontos, hogy lassan, nem elsietve. Hogy pontosan hogyan kezdj neki, azt nehéz lenne elmagyarázni. Olvass utána, ahol csak tudsz, és miután van már valami halvány fogalmad a dolgokról, javaslom, hogy menj el különbözõ a témában már jártasabb emberek nyílt napjaira, élõben lehet a legtöbbet tanulni, és garantálhatom neked, hogy a legtöbbjük szívesen fogadja a kérdéseidet is. (Például ajánlom a Fiatal szabadidomítók Közösségének tagjait.)
Ez szabadidomítás. Az, hogy ki mivel motiválja a lovat egyéni döntés. De szabadon idomítja.
jo minel korabban elkezdeni, de teljesen mindegy :) Am... Nemtom, csomo oldal van ahol le van irva lepesrol lepesre, es a 'profiktol' is kerhetsz tanacsot :D
Bocsánat, egy kis fogalomtisztázás, mivel elírtam: a csikó elsõ napjaitól még csak maximum természetes módszerekkel érdemes vele foglalkozni, a szabadidomítást legkorábban szerintem a belovaglás után érdemes elkezdeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Kedves utolsó! Egy idézettel magyaráznám, miért nem hívom ezt én, és velem együtt még igen sok ember ezt a fajta kiképzést szabadodomításnak: "A szabadidomítás egy olyan VÁLFAJA A TERMÉSZETES LÓKIKÉPZÉSNEK, ahol szerepet kapnak az extra, show-szerû elemek is, de ugyanakkor az alapvetõ képzési skála és ló-ember közti bizalmi kapcsolat is meg van, sõt tökéletesedik." Szerintem pedig nem nevezhetõ természetes lókiképzésnek egy olyan módszert, ahol a lovat kizárólag a kaja motiválja, ezáltal olyan válfaja sem lehet, amiben ez így történik. De természetesen mindenki úgy hívja, és magyarázza a fogalmat, ahogy neki tetszik.

Ha nem abba az oviba szeretnénk, hogy járjon, ahova tartozunk, hanem magán helyre, akkor hány évesen kell elkezdeni nézelõdni?

Hány évesen kell/lehet elkezdeni nézelõdni az ovik után? Abba nem szeretnénk, hogy járjon, ahová tartozunk, mert állati nagy a tömeg, és mást sem látunk, mikor arra járunk, hogy a gyerekek a felnõttektõl hatalmas távolságokra ölik egymást. Óvónõt elvétve látni, de akkor csoportokban, általában ülnek a padon vagy sétálnak és beszélgetnek egymással, a gyerek meg élje túl a napot. Szóval, hány éves gyerekkel lehet ovit keresni? Van, amikor már kötelezõ? A gyereket magunkkal kell vinni? Telefonálni kell vagy csak bemenni valamikor? Vagy van ilyen, hogy ovis nyílt nap, stb.? Szóval minden információ érdekel a beiratkozásról!

Legjobb válasz: Magánovi: amikor a 3,5 éves fiamnak kerestünk ovit, akkor amit kinéztem azt felhívtam, megbeszéltünk egy idõpontot a vezetõnõvel. Õ ott elmondott mindent (napirend, anyagiak, stb), végigjártuk az ovit. Én vittem a fiamat is, hadd lássa mirõl van szó. Ahogy láttam, más is hozza a gyereket. Nyílt nap náluk nincs, de akárhányszor bemehettél körbenézni (elõtte nem árt leegyeztetni telefonon). Mi márciusban íratkoztunk be és októberben kezdte az ovit. Ha szeretnéd, hogy a gyereked õsztõl járjon, akkor érdemes intézkedni mostanában. Az ovi jelenleg 5 éves kortól kötelezõ, majd jövõ szeptember 1-tõl jön a 3 éves korhatár.

Magánovi: amikor a 3, 5 éves fiamnak kerestünk ovit, akkor amit kinéztem azt felhívtam, megbeszéltünk egy idõpontot a vezetõnõvel. Õ ott elmondott mindent (napirend, anyagiak, stb), végigjártuk az ovit. Én vittem a fiamat is, hadd lássa mirõl van szó. Ahogy láttam, más is hozza a gyereket. Nyílt nap náluk nincs, de akárhányszor bemehettél körbenézni (elõtte nem árt leegyeztetni telefonon). Mi márciusban íratkoztunk be és októberben kezdte az ovit. Ha szeretnéd, hogy a gyereked õsztõl járjon, akkor érdemes intézkedni mostanában. Az ovi jelenleg 5 éves kortól kötelezõ, majd jövõ szeptember 1-tõl jön a 3 éves korhatár.

Díjugrató rajtengedély vizsga előtt nem voltatok idegesek? A lónak minimum hány évesnek kell lennie, hogy indulhasson?

Legjobb válasz: Kicsit izgultam de annyi kellett is,amugy nem voltam nagyon ideges. Versenyen minimum 4 évesnek kell lennie a lónak, itt nem tudom pontosan de szerintem 4 vagy 5 kell legyen.

Kicsit izgultam de annyi kellett is, amugy nem voltam nagyon ideges. Versenyen minimum 4 évesnek kell lennie a lónak, itt nem tudom pontosan de szerintem 4 vagy 5 kell legyen.
minimum 5 évesnek kell lennie. :)

18 éves kor előtt kiadják a B-s jogsit? Ha igen, hány évesnek kell akkor lennem?

Legjobb válasz: 16,5 évesen kezdheted el az elméleti tanfolyamot. 3 hónappal 17 elõtt vizsgázhatsz kreszbõl. 17 évesen tehetsz rutin vizsgát. A többi rajtad múlik, mennyi idõ alatt van meg a forgalmi, ill az eü. Az összes sikeres vizsga után az okmányirodán keresztül kapod kézhez.

16, 5 évesen kezdheted el az elméleti tanfolyamot. 3 hónappal 17 elõtt vizsgázhatsz kreszbõl. 17 évesen tehetsz rutin vizsgát. A többi rajtad múlik, mennyi idõ alatt van meg a forgalmi, ill az eü. Az összes sikeres vizsga után az okmányirodán keresztül kapod kézhez.
17 éves kor után már kaphatsz B kategóriás jogsit.
17-nek :D

A jogsi le rakásához mi kell, és hány évesnek kell leni hozzá?

16/F

Legjobb válasz: Autó? 16 ésfél évesen kezdheted el a kreszt, 17tõl vezethetsz és lehet jogsid.

Autó? 16 ésfél évesen kezdheted el a kreszt, 17tõl vezethetsz és lehet jogsid.
Autónál 16 év és 9 hónaposan lehet elkezdeni a KRESZ-t, forgalmi 17 éves kortól lehetséges.
Kell hozzá orvosi alkalmassági vizsgálat és 8 általános.
Szerintem 16-17 évesnek kéne lennie minimum, és jobb ha szûsz.
*szûz

Hány évesen "kell" elkezdeni sminkelni?

nem gondolok komolyabb sminkre csak szempilla spirál, alapozó, szemcerka max. milyen korban érdemes elkezdeni hogy ne nézzenek kislánynak mert még nem sminkeled magad de túl korainak se t?njön? kort is írjatok pls. 15/L

Legjobb válasz: nincs olyan, hogy "kell", valaki felnõttkorában sem sminkeli magát :) amúgy amiket felsoroltál én 15 évesen kezdtem mind, aztán többféle terméket kitapasztaltam mindenféle árkategóriákból :)

nincs olyan, hogy "kell", valaki felnõttkorában sem sminkeli magát :) amúgy amiket felsoroltál én 15 évesen kezdtem mind, aztán többféle terméket kitapasztaltam mindenféle árkategóriákból :)
13
Nekem 2 avonos spirálom van! A SuperShock meg a Magnify. Bejön-bejön...de van nála sokkal jobb...amióta azok vannak ezeket nem is igen használom!:)
A kérdező hozzászólása: 12:36-os nagyon sokat segítettél :) köszi és köszi minden választ :) az avonos termékek milyenek? (szempillaspirál)
Én 13 vagyok, január óta kb, minden nap (hétvégén nem) sminkelek. Ez abban merül ki, hogy fekete szemcerka alulra, meg spirál azt csõ..néha, ha csúnyább a bõröm, korrektor.. Meg ha van kedvem délután akkor mikor anyám nincs itthon kisminkelem magam durvábban is. Néha már egész jó lesznek.De leszoktam mosni melõtt megjön, vagy elmegyek vhova. Szal a durváb az csak itthon.
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék bedurvulni :) és nem tudtok valami jó fajtát ajánlani? pl szempillaspirálból vagy alapozóból/korrektorból? ami olcsó is és használni is könnyû.
Hát ha csak vmi kis alapozó, meg spirál meg kis szemceruza akkor azt nyugodtan, de nem kell bedurvulni!:) Csak természetesen! 20/L
Szia.Én 13éves koromtól használlok szempillaspirált+szemceruzát. Most naponta használlok szempillaspirált és korrektort, alkalmakra ezekhez még:alapozó, púder, szemhéjfesték. 15/L
Én 18 vagyok és nem sminkelem magam. Nem igénytelenségbõl, egyszerûen csak nincs kedvem és béna is vagyok hozzá. Nem beszélve arról, hogy hiába veszem meg az olcsó sminkcuccokat, ha semmit nem érnek, szóval inkább drágább termékeket vásárolnék, csak erre meg sajnálom elkölteni a pénzem. Így inkább nem sminkelek. Sok nõ van aki nem sminkeli magát, mégis lehet szép. De ha szeretnéd akkor szerintem 16 évesen kb már szépen mutat, de annál fiatalabb csajokon nekem furcsa. A kinézete még nagyon kislányos (persze nem mindenkinek), és smink van az arcán....valahogy nem összeegyeztethetõ..
jah és a hosszú regélõs voltam:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!