Találatok a következő kifejezésre: Hány éves küldenek (6 db)

A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Jól hangzik, hogy ilyen- olyan kedvezmény, csak éppen hozzájutni nem lehet.. November elején igényeltem ikreimnek és még mindig nem kaptunk semmit..
Én vasárnap igényeltem meg, azonnal kaptam egy 15%-os kupont, és azt mondták a többi postán jön. Akkor ne is reménykedjek?
Kedves Kérdezõ! Én ezekkel a feltételekkel léptem be, remélem postázni fogják, mert örülnék neki... hisz nem véletlen igényeltem. Bár, gondolom mindenki így van ezzel. Itt a linkje: http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/bababonusz/bababonusz.. Itt a kérdésedre a válasz: Kezdõcsomag Minden regisztrált jelentkezõ kap egy kezdõcsomagot, amelyet a jelentkezési lap leadását követõen 4 héten belül, postai úton kap kézhez. A csomag tartalma: 27 kupont tartalmazó kedvezményeket nyújtó kuponfüzet 0-6 hónapos babák részére valamint egy tanácsadó füzet 0-6 hónapos babákról. Ez a baba gondozásához ad hasznos segítséget. Kuponfüzet A kuponfüzet 27 kupont tartalmaz és kedvezményes vásárlási lehetõséget biztosít, azokra az általunk gondosan összeválogatott termékekre és szolgáltatásokra, melyekkel a legjobb gondoskodást nyújthatják önmaguk és gyermekük számára. A kuponfüzetben találhatók baba kuponok, melyek népszerû testápolási-, szájápolási, - pelenka, - és bébiételkuponok, valamint a C&A jóvoltából 1 db 50%-os kedvezményt nyújtó babaruhára beváltható kupon. Természetesen a kismamákra is gondoltunk mama kuponok formájában pl.: intimhigiéniás termékkupon, és szoptatást elõsegítõ tea kupon. A program során további három alkalommal küldünk minden résztvevõnek a baba korának megfelelõ újabb kuponfüzetet, újabb kedvezményekkel! A kuponok beváltása nagyon egyszerû! A dm-ben történõ vásárlás alkalmával tegye kosarába a kuponfüzetbõl kiválasztott termékeket, majd a fizetés elõtt adja át a termékekhez tartozó kuponokat a pénztárnál. A kuponon szereplõ forintösszeget vonja le a pénztáros a mindenkori fogyasztói árból, mely a termék polci helyén, az árcímkén fel van tüntetve. A kuponok beváltása vásárláshoz kötött, de egy vásárlás alkalmával több kupont is beválthat. A füzetben szereplõ, nem a dm által kínált szolgáltatást nyújtó kuponok nem a dm üzletekben, hanem e kuponok hátoldalán szereplõ helyen és címen válthatók be. Remélem segítettem!
Én is megkaptam, már a 2. gyerekkel regisztráltam. Kedves válaszoló, aki nem kaptál semmit: reklamáld meg! Ha már jelentkeztél, és szeretnéd igénybevenni a kedvezményeket, csörögj rájuk! Szerintem egy telefont megér. Lehet, hogy a posta szórta el a cuccot....
Sokan azt mondják hogy nagyon késõn kapták meg.Volt aki 2 hónapot is várt.Én is várom már egy ideje.Szerdán megyek be reklamálni.Szóval a 4 hét az ritkán 4 hét a tapasztalatom szerint.SAJNOS.

Adnátok tippeket, hogy min javíthatnék a fejemen, hogy jobban nézzek ki? Küldök képet üzenetbe, csak írjátok le, hogy hova valósiak vagytok és hány évesek!

Túl erős a szemöldököm amúgy? Túl vastag? Vagy min javítsak? Amúgy raktam már ki ide a képem, más okból, szóval lehet, hogy ismerős leszek. :)

Legjobb válasz: kûdd

kûdd
nekem is jöhet, Pécs 16/l
A kérdező hozzászólása: Amúgy örülnék ha válaszolnátok, ha már elküldöm a képet! :D
Ráckeve 16L (pest megye)
Jöheet, Pécs, 14L
Gyõr 17/L küldheted :) )
Kecskemét 20/L
Debrecen, küldj 22/f
Bp, 16 :)
Bp, 14 küldheted :)
Kecskemét, 21L
Budapest 19/F. De utána én is küldhetek neked, hogy te is elmondd a véleményed? :D
Bp, 23/L
Békéscsaba 16L

Lányok szerintetek nagyon gáz egy tükörben készült telós fotót kitenni társkeresőre? Priviben küldök képet. Ha válaszoltok legyetek szívesek és írjátok le hány évesek vagytok és mennyinek néztek engem a képen.

Férfitársaim, please, kíméljetek meg most az egyszer a baromságaitoktól :)))))

Legjobb válasz: igen gáz. ez a kacsacsõrû emlõsök sportja hadd meg nekik. kérj meg 1 havert h lõjön rólad pár képet és hangsúlyozd ki h ez nem homoerotikus :D

igen gáz. ez a kacsacsõrû emlõsök sportja hadd meg nekik. kérj meg 1 havert h lõjön rólad pár képet és hangsúlyozd ki h ez nem homoerotikus :D
Amúgy szerintem nem vagy rászorulva a társkeresõkre, egyáltalán nem tudom miért van ez a kép itt.
Küld el képet.
Nem gáz, de egy okos, értelmes pasi nem azt fogja leolvasni a képrõl, hogy milyen értelmes vagy az biztos :) Am küldj képet és akkor biztosat mondok.
Lány*
Nah mutasd majd én megmondom milyen :P
Mutika a képet és megpróbálok segíteni :) 17/L
ha helyes vagy lehet tükrös is :D képet plíz :)
14-esnek igaza van. Amúgy szerintem a kecskeszakállat mellõzd, a borosta szerintem jobban néz ki.xd
A kérdező hozzászólása: 33
Hány éves vagy amúgy??
A kérdező hozzászólása: Hiába raktál ki haver, nem jönnek a válaszok ;)))). Mi van a csajokkal, az összes bulizik v. alszik?
Küldhetsz nekem is ;P
OHHH Igazságos Izom Tibi?:D ide a képpel nem vok búza de most azonnal meghallgatom a számot és kell hozzá társítanom személyt mert úgy a legviccesebb :) Rózsaszín Pitbull mi lenne velünk nélküled ?:) http://www.youtube.com/watch?v=iFikRXZDq28
A kérdező hozzászólása: 7-es csináltam többet is ez éppen egy "gyengédebb" arcom, a morcost már én is túlzásnak találtam.
Igazságos izomtibi :D Tökre olyan fejed van, hogy hú most keményen nézek ki ezaz! Jobb lenne, ha nem 2 megapixellel csinálnád a képet , mert sokat torzít. Megkéred egy haverod, hogy fényképezzen le, pl így. http://weheartit.com/entry/11659554
küldj egyet:) 17L

Szerintetek hány évesek lehetnek azok a lányok, akik itt is és más online oldalakon képet kérnek fiúk péniszéről, majd, ha kicsinek találják lelépnek és nem küldenek magukról semmit?

Értelmi szintjük milyen magas lehet, vagy tényleg a méret számít lányok?

Legjobb válasz: Figyelj. Fiúként mondom,van akinek számít a méret. Van akinek az átlag 15 cm nem elég hanem picit nagyobb kell. van akinek az a lényeg,hogy 18 alatt legyen. Olyanrol is hallottam aki,csak 22 fölött ismerkedik. Van akinek 15 alatti kell. Nem vicc. Nézheted más szemszögbõl,számít a méret. De ez nálunk pasiknál ugyanaz a mellnél. Engem nem érdekel mekkora,nagyot nem szeretem mert szerintem gusztustalan,legyen kicsi vagy közepes,persze ha nagy akkor nem fogom elutasitani,max nem fog tetszeni,1x élünk. Annyi a lényeg,hogy legyen ott valami. Most te a péniszed méretén aggódsz és valami csaj ebben a pillanatban meg épp a melle miatt. De egyiknek sincs jelentõsége. Nem emiatt fog megtetszeni valaki mert nagy a melle / farka. 17/ F

Figyelj. Fiúként mondom, van akinek számít a méret. Van akinek az átlag 15 cm nem elég hanem picit nagyobb kell. van akinek az a lényeg, hogy 18 alatt legyen. Olyanrol is hallottam aki, csak 22 fölött ismerkedik. Van akinek 15 alatti kell. Nem vicc. Nézheted más szemszögbõl, számít a méret. De ez nálunk pasiknál ugyanaz a mellnél. Engem nem érdekel mekkora, nagyot nem szeretem mert szerintem gusztustalan, legyen kicsi vagy közepes, persze ha nagy akkor nem fogom elutasitani, max nem fog tetszeni, 1x élünk. Annyi a lényeg, hogy legyen ott valami. Most te a péniszed méretén aggódsz és valami csaj ebben a pillanatban meg épp a melle miatt. De egyiknek sincs jelentõsége. Nem emiatt fog megtetszeni valaki mert nagy a melle / farka. 17/ F
Szerintem fele nem is lány... Nagyobb része meg KAMU!!!
Te mondtad, hogy mostantol aggodni fogsz. Énmeg mondta, hogy nemkell mert átlagos
A kérdező hozzászólása: ma 20:30 A legtöbb lánynak igenis jó, de akkor sem kicsi, hanem átlagos. Arról nem is beszélve, hogy kis taknyos 14 éves lány kicsizi le, akinek a szája nagy csak, mert élõben meg nem mert találkozni végül. Szóval ennyit errõl.
Megvoltál elégedve a péniszeddel? az jo :) örülj neki. de 15 cm-re nemkell azthinni, hogy nagy..
Nem vagyunk eggyformák.De lehet jobb is ha nem osztogatod akárkinek mégha anonim is az ilyen fotókat, mert ha fiatal vagy késõbbiekben ellenedfordithatják, aztán nézhetsz össze-vissza, meg bánhatod.Kiszálltam a vitából.
A kérdező hozzászólása: Hát most már egynek sem fogok küldeni képet, az biztos. Úgysem mernek küldeni, csak a szájuk jár. Fogadok ezek alányok, élõben is félnek a fasztól.
Azért ne álltalánosíts így, mert nem hazug minden nõ.Csak neked volt balszerencséd eddjg.De több módja van annak hogy kipuhatold mégis mennyire kamu a másik fél.
A kérdező hozzászólása: De az zavar, hogy átvernek, becsapnak, azt ígérik küldenek képet a puncijukról. Aztán meg sosem küldenek, ha küldök képet. Hazug, aljas minden nõ!
Visszafordítva a kérdésedet kedves kérdezõ.Szerinted akkor azoknak a férfiaknak, ill.fiúknak mekkora az inteligenciaszintjük akik eleget tesznek ezeknek a kéréseknek?Ne legyetek állszentek ugye nektek is izgi meg legyezi a hiúságotokat.Hajlotok ezekre a dolgokra külömben nem foglalkoznátok vele.Tisztelet a kivételeknek.Az hogy ki hogy reagáll a méretekre ez ismét válltozó.Nem hiszem, hogy eggy ilyen dolog miatt kissebb inteligenciaszinttel rendelkeznének a nõk.
Utolso elõtti vagyok. Senki nem mondta, hogy 15 cm. Annyit mondta, lehet valakinek ez nem elég. 15 az átlag. Kicsit 14 alatt van szerintem.
Én inkább a te értelmi szintedre és korodra lennék kíváncsi! A farkadról fotókat küldözgetni vadidegeneknek nem egészséges dolog!
A kérdező hozzászólása: 15cm az mióta kicsi? ÉN eddig még nem paráztam a farkam miatt, de most már igen, nem gondoltam volna, hogy ez a méret nem elég, de így már értem miért kell annyi lánynak manapság néger fiú. :/
Nemrég írtam egy hasonló választ egy másik kérdésre. A helyzet az, hogy ha az interneten, és különösen ha chaten ismerkedsz, akkor ne lepõdj meg, ha a lány az elsõk között kérdezi meg, hogy mekkora szerszámot tudsz felmutatni, illetve képet is kér róla. Egyszerûen kihasználják, hogy megvan rá a lehetõségük, ami élõben, egy randin nincs meg. Szerintem ezért nem lehet hibáztatni õket. Mint ahogy azért sem, hogy valaki számára ez igenis fontos, és ha kicsinek bizonyul az a hímvesszõ, akkor onnantól már nem érdekled õt, és nem tekint rád többé férfiként. Aki tudja magáról, hogy kicsi neki, az ne chaten ismerkedjen, hanem élõben!
Én biztos nem kéregetnék fiúktól képeket a péniszükröl ... :S Itt jön ki, hogy ki milyen ember :) :S 19/L
Nagyon jó a méreted, effelõl nyugodj meg, nem mindenki szereti a nagyot úgyhogy....és eggy 14 évestõl ne várj akkora komolyságot komoly hozzáállást, bár a korod nem jelezted.

A gyerek hány éves koráig küldik a DM bababónusz kuponokat?

Legjobb válasz: Mi 18 hónaposan kaptuk a 18-24 hónapos kuponokat, de nem volt nagy szám, abból egyet sem tudtunk felhasználni.:/

Mi 18 hónaposan kaptuk a 18-24 hónapos kuponokat, de nem volt nagy szám, abból egyet sem tudtunk felhasználni.:/
A kérdező hozzászólása: Tudom, én is kaptam ilyet. 2éves kor után küldenek?
Nem, ez az utolsó, amit írtam. De írják is a Dm oldalán.

Hány éves kortól küldenek beutalót mammográfiára?

Legjobb válasz: Hát ha jól tudom 45 ,de nem bizti.

Hát ha jól tudom 45 , de nem bizti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!