Találatok a következő kifejezésre: Hány éves jön meg az (5 db)

10-12 év között
12
13 éves koruk elõtt
Érdekes én 13 vagyok és még nem jött meg ...
Utolsó... ÁTLAGBAN, tehát van akinek már 10-11éves korában és van akinek csak 14-5 éves korban.
Én ismertem olyan lányt, akinek 8 évesen már nagyon szõrös puncija volt és 9 évesen menstruált.
Átlagban 12-13 évesen, de ez mindenkinél változo
ma 16:18! van olyan lány is akinek 16 éves korában még nincs meg a menstruációja :) nekem 12 éves koromban jött meg elõször. pár osztálytársamnak meg 10 éves korában. ez változó.

Mennyire gyakori az, ha valaki 18 évesen jön össze valakivel, azzal fog összeházasodni? Ti hány évesen ismertétek meg a párotokat, hány év múlva házasodtatok össze? Hányadikok voltatok egymásnak?

Csak érdekl?döm, mert úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit, a párom is így érzi. Én szeretném vele leélni az életemet. Rózsaszín köd talán sose volt, de a kezdetekt?l bármire kiterjed? ?szinteség, bizalom és mély szeretet/szerelem. Valahol olvastam, hogy azok a kapcsolatok tartósabbak, ahol a szerelem kezdetben nem égett nagy lánggal, mert akkor nem volt olyan nagy a kiábrándultság. Igaz ez?

Legjobb válasz: Van rá számos példa: A gimnáziumban (ahová járatam) volt több szerelmespár is, osztályon belül. De mind szétmentek, valaki csak házasság és két gyerek után. De van amelyikük csak gimi után pár évvel jött össze, de azóta is együtt vannak. Ismerek olyant, aki nagy csajozógép volt, 25 évesen megismert egy 18 éves csajt. Két év múlva esküvõ, több, mint 20 éve házasok. Másik ismerõs 17 évesen esett teherbe*, a pár évvel idõsebb barátjától - több, mint 25 éve házasok. *Azt nem kérdeztem meg tõle, hogy a házasság vagy a teherbeesés volt elõbb.

Van rá számos példa: A gimnáziumban (ahová járatam) volt több szerelmespár is, osztályon belül. De mind szétmentek, valaki csak házasság és két gyerek után. De van amelyikük csak gimi után pár évvel jött össze, de azóta is együtt vannak. Ismerek olyant, aki nagy csajozógép volt, 25 évesen megismert egy 18 éves csajt. Két év múlva esküvõ, több, mint 20 éve házasok. Másik ismerõs 17 évesen esett teherbe*, a pár évvel idõsebb barátjától - több, mint 25 éve házasok. *Azt nem kérdeztem meg tõle, hogy a házasság vagy a teherbeesés volt elõbb.
15 és 16 évesek voltunk, mikor megismerkedtünk, mindketten a "régi" fajtából, azt hittük, sosem lesz párunk a mai világban, aztán egy vihar ugyanoda zavart be minket, és beszélgetni kezdtünk. 19 és 20 évesek voltunk az eljegyzésen, még középsulis voltam, néztek a tanárok, mikor meglátták a gyûrût, kiszúrták, pedig nem dicsekedtem vele, csak örültem nagyon. 21 voltam az esküvõn, majd diploma, munkahely, albérlet, szûk évek, saját ház, egyik baba, másik baba, szerelem a mai napig. Mikor mások bulizni készülnek, mi keresünk otthon egy jó filmet, és pokrócba bújva elkuncogunk rajta, amikor a gyerekek már alszanak, ilyenkor mindig megállapítjuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve. Azóta is mindig mondok egy hálaimát a nyári viharoknak, mert nekem a vihar hozta el ÕT :)
Köszi, tény, hogy nagyon ritka az ilyen, sõt a mai generációban nem is lesz szerintem, de nem lehetetlen csak ismerni kell a másikat, a szándékait , õ magát. Persze én sem tudom, hogy mi lesz a jövõben, már együtt nyomjuk 8 éve de még mindig olyan mint ha nemrég történt volna :)
Mikor megismerkedtünk én 18 éves voltam (lány) a párom 23 éves. 3 év múlva házasodtunk össze. Most én 26 vagyok a férjem 31 és van egy 5 éves fiúnk:)
17 évesen találtunk egymásra az interneten, máshol nem is tudtunk volna mivel mindketten konzervatívabbak vagyunk , amit róla alig tudtam elhinni, mert ahhoz képest akik ilyenek azok nem szoktak jól kinézni. 3 hónapig beszélgettünk úgy, hogy nem tudtuk hogy néz ki a másik. Bevallom õszintén elsõre nem is tetszett, már nem külsõre hanem viselkedésre. Mulya kisfiú volt, olyan igazi anyuci pici fia, de megkedveltem és a mai napig imádom. Neki nem volt gond az elsõre megtetszéssel :) Távkapcsolat volt az elsõ 2 évben mert 150 km volt köztünk, de minden nap végig beszéltük a délutánt és minden hétvégét egymással töltöttünk. 19 évesen költöztünk össze és 2 éve 23 évesen volt az esküvõnk. tervezzük az elsõ babánkat.
18 évesen voltam amikor összejöttünk, 6 éve együtt élünk, nem vagyunk házasok (talán nem is leszünk), de úgy gondolom vele leszek életem végéig és ha lesz gyerekem, akkor tõle. Most 26L és 29F:) (Miattam nem vagyunk házasok, nem tartom fontosnak, õ már elvett volna.)
Nekem vannak olyan volt osztálytársaim, akik azzal házasodtak össze, akivel középsuliban együtt jártak. A mai napig együtt vannak. Ja, az már mellékes, hogy az egyik csaj úgy ment férjhez, hogy már évekkel korábban mentek a pletykák, hogy a kapcsolatuk egy rakás kaki, a másik csajnak meg látleletei voltak arról, hogy bántalmazta a pali. de biztos boldogok, én meg csak irigykedhetek rájuk.
Én voltam 18, õ 20. 6 éve vagyunk együtt, fél éve együtt élünk, júliusban esküvõ, és remélem nagyon-nagyon sokáig együtt leszünk még. :) Bár mi az elején iszonyat nagy lángon "égtünk", ma már annyira nem, de szeretjük egymást. Ezt is megbeszéltük, tisztában vagyunk vele, hogy nincs már egyikünknek sem rózsaszín köd, de szeretjük egymást, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és azért vannak néha idõszakok, amikor újra-újra "fellobban" az a régi láng, és bizonyos ideig megint nagy szerelemben vagyunk. Ez elég hülyén hangzik, de tényleg ilyen változó ez nálunk :D
19 évesek voltunk, amikor megismerkedtünk a férjemmel 1999-ben. Gyakorlatilag rögtön összeköltöztünk, mert úgyis albérletben laktam az egyetem miatt (évfolyamtársak voltunk). 25 évesen házasodtunk össze, most 33 évesek vagyunk és van egy 6 hónapos kislányunk. Én még mindig szerelmes vagyok a férjembe és egy nagyon nagyfokú szeretet és tisztelet is kialakult mellé. Mindkettõnknek volt kapcsolata korábban, de inkább olyan diákszerelmek, amilyen 16-17 évesen lehetett.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kettõnek: nagyon sajnálom, ami veletek történt. Remélem az élet kárpótol titeket ezért.
17:33 Hat nem hiszitek el mi ujra osszejottunk es ujra egymassal elunk mindent megbocsajtottunk egymasnak.Igaz kelett hozza az a 20 sok ev :) ) Imadom a ferjem aki az elso nagy szerelmem volt es ujra az.
Bárcsak én is így lennék majd, olyan jó ezeket a történeteket olvasni:) ) Van barátom több mint egy éve, az elsõ komoly, hiába vagyok már 20 éves, igaz õ kicsit fiatalabb nálam. Nem tudom hova fog sodorni minket az élet, egymás mellett maradunk-e, de valamiért úgy érzem õ az igazi.. ha meg nem így lesz, majd visszajövök ehhez a kérdéshez pár év múlva és megírom :P
A kérdező hozzászólása: Utolsó: szurkolok nektek! Utolsó elõtti: örülök, hogy újra egymásra találtatok!
mi 2009 május 30-án jöttünk össze, az én 18. szülinapom elõtte novemberben, az övé azév januárjában volt. most töltöttük a 22-t, és októberben volt az esküvõnk :)
29 voltam amikor megismertem a férjem, õ 22. Most babát várunk, 5 év után. Mielõtt megismertem kiéltem minden perverziómat, és õ is elég durva dolgokon esett át, de elõtte soha nem voltam annyira szerelmes. Nem kell mindenkinek végigjárni ezt a kálváriát, a pasihegyeken át, de a sors keze bármilyen útra vezethet. Ha úgy érzed õ az igazi, talán igazad van, talán csak megtéveszt az ifjú szíved. A nagy láng, amirõl beszélsz, emberfüggõ. Van aki nem tud lángolás nélkül élni, van aki sose lángol. Ezekre ne alapozz, persze ha valakit sose szerettél nem lehet belõle kiábrándulni. Neked kell tudnod, hogy a lángolás, vagy a biztonság az, ami fontosabb neked. A kettõ között persze lehet egyensúlyt teremteni. Ha megvan a láng, akkor akarod a másikat.
Én 18 évesen ismertem meg a férjemet. Õ akkor volt 27, én max 23-nak néztem. :) Akkor szakítottam a gimis barátommal, õ is nemrég jött ki az elsõ kapcsolatából. Így másodikak lettünk egymásnak és 2, 5 év múlva össze is házasodtunk. Én nem éreztem olyan gimis nagy szerelemnek, mint az elõzõt. Inkább olyan nyugodt volt minden, ami sokkal jobb volt, mint egy nagy fellángolás.
Csatlakozom 3 ev utan 19 es 21 evessen hazasodtunk aztan 2 ev mulva a gyereke szuletese elott otthagyott terhessen egy 2 gyerekes elvalt anyukat gyurt Ennek 26 eve.
Annyi szépet olvastam..:) ) Ezért már nem is kéne leírnom az én történetemet. Leszek illuzió romboló.. 17 évesen ismertük meg egymást. 3 év mulva házasodtunk. Nekem õ volt az elsõ.. Aztán összejött anyámmal.. elváltunk. Lánya születése elõtt lelépett. Azóta sem láttam. Ennek több, mint 30 éve...
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek üzenem, hogy szerencsések vagytok. :)
A kérdező hozzászólása: Hát 18 évesen jöttünk össze. Ma 19L és 22F
A kérdező hozzászólása: 5. válaszoló: örülök nektek és sok boldogságot :)
Ismerek olyat, hogy 17L és 25F voltak, amikor a fiú udvarolni kezdett a lánynak, aki eleinte nem szerette. De sikerült meghódítania, 19/27 esküvõ, ma szép, háromgyermekes család, 39/47 évesek... :) Nem tudom, mekkora szerencse kell ehhez, de engem ez elkerült... :(
Elõzõ vagyok: Viszont ismerek olyanokat is, akik évekig együtt jártak, majd esküvõ, majd pár éven belül válás.
Ja bocs, nem "elõzõ", hanem 9-es voltam, csak kissé gyorsan pereg a topik!
A kérdező hozzászólása: Örülök mindenkinek, aki már megtalálta a párját, sok boldogságot és fel a fejjel annak, aki még nem. Egyszer mindenkit megtalál.
Én is örülök, hogy megtaláltátok a párotokat ilyen fiatalon, de pár éves házasság önmagában még nem jelent semmit, majd ha 30 év múlva is együtt lesztek még, na akkor igen. A házasságok több mint fele válással végzõdik.
nálunk az osztályban 3 szerelmes pár is volt. illetve van is a mai napig. ebbõl ketten, tehát tulképp 4en összeházasodtak, a harmadik pár még nem, de a lány már örülne egy eljegyzésnek. ja, és az érettségi évében jöttek össze mindannyian, és mivel 8 osztályos volt a gimi, így tényleg szinte gyerekként ismerték meg egymást. bízom benne, h tartós lesz a házasságuk, egyelõre úgy tûnik menni fog a dolog :) nekem ez a 18 évesen megtalálom életem szerelmét nem jött össze, amit igazából nem is bánok, de azért még így is elég fiatal voltam mikor a párommal elkezdtünk járni. 5 éve vagyunk együtt, kezdetben hatalmas, lángoló bolond szerelem volt köztünk, de ez mára sem hunyt ki, inkább csak érettebb lett. értelemszerûen nem viselkedünk úgy mint 2 20 éves, az életünkben is sok változás történt, de kitartunk egymás mellett, és családot tervezünk. házasságot nem, mert feleslegesnek tartom. 25 L
én 24 voltam a férjem másfél hónappal késõbb töltötte a 21-et mikor összejöttünk elõtte nagyjából 2 héttel ismerkedtünk meg. 25 és 22 évesek voltunk mikor összeházasodtunk 1 év együttlét +fél év együttélés után. nyár elején leszünk 3 évesek és nagyon boldogok vagyunk:9 babát is szeretnénk. nekem õ volt a 7. férfi az életemben mivel valamivel idõsebb vagyok. neki én vagyok az elsõ kapcsolata:) 27/N

A lányoknak átlagban hány éves korukban jön meg az első menstruáció?

Legjobb válasz: valakinek 10 -11 éves korában valakinek 13,14,15 de pl a barátnomnek 17 éves korában jott meg . a fajtátol függ

valakinek 10 -11 éves korában valakinek 13, 14, 15 de pl a barátnomnek 17 éves korában jott meg . a fajtátol függ
12-13évesen
változó, nekem 12 évesen jött meg. 20/L
Alkati adottság és genetika függvénye: van, akinek 10 évesen, van, akinek 15-16 évesen. 10 alatt és 16 fölött ritka. Átlagban 12-13 éves korban.
nekem pl. 10 évesen jött meg elõször és 1 éven belûl be is ált csak a vérzéses napok 2 év után 3-4 napról 7 napra húzodott 20L
változó. attól is függ h anyukádnak mikor jött meg. nekem pl. 13 évesen jött meg
hát az a génektõl függ :) ) nekem pl 12 évesen jött meg, de egyik bnõm meg 14 (ahogy én is) és neki még mindig nem...
Átlag a 12-13. De ez mindenkinél változó.
nem mindig attól függ hogy anyudnak hány évesen jött meg ismerõsöm anyukája 10 volt de a lánya 15 szal ez váltó

Hány éves korban jön meg az első menstruáció?

Legjobb válasz: Valtozo egyentol fugg.

Teljesen változó az átlag az 11-12 éves kor, de valakinek 15-16 éves korában jönn meg, de az egyik barátnõmnek pl 9 évesen jött meg. Én 13 évesen menstruáltam elõsször. Az elõttem szólóhoz pedig azt üzenem, hogy egyáltalán nem ciki anyukáddal ilyenrõl beszélni. Nekem is fura volt és zavarban voltam, annyi évesen mint most te, de szedd össze minden bátorságodat és beszélj vele. Kérd meg hogy magyarázza el neked hogy hogyan is mûködik a menstruáció és, hogy ilyenkor miben változik meg a tested. Lehet, hogy arra vár, hogy te tedd meg az elsõ lépést. Ne félj megkérdezni anyukádtól. Ne érezd magad kiközösítve, egyáltalán nem maradtál le az osztálytársaidtól.
Valtozo egyentol fugg.
12 éves kor az átlag.attol fugg mennyire vagy érett. lehet neked hamrabb fog, mert érettebb vagy a korodhoz képest.
szia nekem 11éves szülinapom elött 3nappal de pl anyukámnak csak15évesen
Átlagosan 12 éves korban jön meg az elsõ menszesz, de ez személyenként eléggé eltérhet.
pld.nagyimnak 9 évesen jott meg, én nagyon korainak tartom, de hát mindenki más...nekem 11 évesen jott meg... :-)
Ez nagyon sok mindentõl függ.van akinek már 12 éves korában de viszont van akinek meg csak 17-18 éves korában ez függ a testi adotságoktól a genetikától az életmódtól de nem kell aggódni ha késõn jön meg akk sincs semmi baj nekem 12 évesen már megjött de anyukámnak is akkor jött emg szval kérdezd meg anyudat és arra készûélj h körülbelül neked is akkor fog
nekem majdnem 12 évesen...pl.a mamámnak 15 évesen:Djó lehetett neki
Én most vagyok 12.És még mindig nem menstruálok.Az osztályomban már mindenkinek megjött!Mikor errõl beszélgetünk, úgy érzem nagyon le vagyok maradva.Anyuval ciki lenne errõl beszélni, és még nem is mondott semmit errõl, sem másról sem!Mit tegyek?
gya, csak én úsztam meg 14 éves koromig?
Nekem 11 éves koromban jött meg, de ez természetesen mindenkinél máshogy és máskor történik.Engem szerencsére nagyon jól felkészített rá az anyukám, így pontosan tudtam, h mi történik velem...:)
meg mindig nem mondtam el neki felek !! : :(:(((((
Sziasztok 13 éves vagyok, és két hónapja azt hiszem menstruáltam de azóta nem volt semmi a tegnap pedig megint ugyanaz, volt piros vérzés.:) ...most ez az vagy nem????
nekem 9éves koromb ajött meg ahoz képest h az anyukámnak meg még anno 14évesen.
Maddam! Ezt el kellene mondani anyukádnak, ezt szerintem nem lehet titkolni, õgy mint ha lefeküdtél volna valakivel (bár az is elõbb utóbb kiderül) . Nyugodtan mond el neki, meg fog érteni, hisz õ is megélte ;)
nkm 1 honappal a 14 éves szülinapo elott jött meg elõször
nekem most jott meg 4 napja eloszor es meddig fog tartani anyum meg nem tudja mitt tegyek???
Nekem ma jött meg elõször. :D amúgy 12 vok :D
Átlagban 9-13.
12-13 de en 12 es fel leszek de meg nem jott meg. Nekem mar pattanasaim, hasfajdalmaim, szeduleseim, rosszulleteim is vannak meg feherfolyasom is de meg nem jott meg!
Az elõzõ válaszolo vagyok és meg fog jonni?
Én 14 és fél voltam amikor elõször megjött.(Most 22 vagyok) Miután kijártam az általánost utána nyári szünetben jött meg.Tök cikinek tartottam, hogy 8.-ban az osztályban már minden lánynak megvolt csak nekem nem és aggódtam.Kicsit késõn érõ voltam, de szerintem is 9-16 éves korig normális, ha 16 éves kor után se jön meg akkor érdemes orvoshoz menni.
Bocsánat ...elõzõ vagyok .. egy 4éves is sminkelheti magát*
Hát attól még ha sminkeled magad meg borotválod a lábod attól nem érezheted hogy megjön. Egy éves is sminkelheti magát még se jön meg neki pár hónapon-napon belül.Lol Én soványka vagyok , nagyon vártam 14voltam :D
Változó.. Anyának 16 éves korában jött meg de nõvéremnek meg 11 évesen szall ez attól függ
Elöttem levõnek üzenem h attól h sminkeled magad meg h borotválod a lábad attól még nem biztos h érett vagy -_____-
érzem hogy nemsokára megjön meg azt is hogy érett vagyok mert sminkelem magam sulira, és borotválom a lábam
12 éves vagyok nekünk az osztályba csak 4-ünknek jöt még csak meg anyummal megbeszéltük a dolgot hogy készüljek fel rá hogy nekem már bármikor megjöhet
Szia, Nem tudom hogy te mennyire vagy fejlett de ettõl függ 14 vagyok és nekem pl 13éves koromban jött meg már nagyon vártam de most sem mondhatom hogy bárcsak ne lenne mert nincs semmi bajom , nem is görcslök :) ...Mindenkinek változó.Ha sovány vagy akkor késõbb ha pedig pont jó vagy akkor már 13-14éves korodig meg kell jöjjön de ha addig sem jön meg nincs semmi baj.Semikor sem kell doktorhoz menni mert midnig VAN IDÕ!!!
Én, most ép 12 éves vagyok az osztályba csak 3 lánynak jött meg de szerintem nekem már bármikor megjöhet és már a mellem is fejlõdésben van
minél késõbb szerintem annál jobb. Ne aggódj van olyan lány az osztályomba aki 15 és még mindig nem jött meg neki. Fel a fejjel ;)
14 éves vagyok és még nem jött meg.Bár már van barna folyásom .Az osztályomban már mindenkinek megvan. Nagyon aggódom... Mit tegyek?
Nekem 16 évesen jött meg, és csak minden második hónapban menstruálok.
Szerintem semmilyen korban se kell orvoshoz fordulni. Az én anyum olyan sovány volt, h kilátszottak a bordái (nem vagyunk csövesek -.-), 17 évesen jött meg neki. Én meg filigrán vagyok, szerintem nekem hamarabb meg fog jönni. Meg neki 13 évesen kezdett el nõni a melle, nekem meg 9 éves korom óta nõ.
14 éves vagyok, és én is így voltam... Mindenkinek megvolt, csak nekem nem... 2010. januárjában jött meg elõször, és 2 hónapot késett, de még most se tudom, hogy ez most tényleg menstruáció, vagy nem. Barna is szokott lenni, nem tudom miért. És én késõn érõ típus vagyok, ráadásul sovány is... :/
Nekem 12 évesen jött meg elõször, de anyumnak 10 nõvéremnek meg 13 ;)
Nekem pl.: 13 évesen. :) De változóó...
14 vagyok, és még mindig nem jött meg énis elmaradottnak érzem magam.:'( minden osztálytársam már menstruál.
Hát az egyénenként változó. pl..: 1 b.nõmnek már 9-évesen meg jött. de például nekem 12-évesen jött meg, .
nekem 15 éves koromban. most 19 vagyok, de a melleim még mindig fejlõdésben vannak.
nekem 10éves koromba jött meg de valakinek 9 de legkésöbb 16 éves korba ha addig nem jön meg orvoshoz kell fordulni
nekem 10 évesen jött meg de anyumnak 15
hehe :) nekem pont ma jött meg az elsõ menzeszem. 13/L
Nekem 14 évesen jött meg utolsó elõtti voltam az osztályban.
Annyira nem szeretem, ha valaki szomorkodik azért , hogy nem jött még meg neki. Örüljön neki, mert aztán elég sokáig nem lesz "szünet". Annak is örüljön h nincs még szõrzete, legalább nem kell borotválni. Amúgy nekem 12 éves koromban és most 15 vagyok :)
nekem pont ma jött meg.12 éves leszek áprilisban
3 havonta menstruálok, amikor vért adok. Pasiból vagyok...:-:) )))))
14, tegnap:P
Elõzõ oldalon írtam május 3-án (de rég volt). Nekem szeptemberben jött meg (és sajnos most is..), de nincs hónalj szõrzetem, szóval nem minden esetben függ attõl.
Sziasztok én 24 vagyok és nem menstruáltam
En 14 vagyok es meg nem jott meg:(( Meg honalj szorzetem sincs ugyhogy meg egy fel evig nem varhato:((:(( Olyan rosszul erzem magam..s meg melleim is alig vannak...
én 13 voltam
nekem 13 évesen jött meg elõször.... az osztályba már majd nem mindenkinek megvolt amikor én még csak ábrándoztam róla, milyen jó lenne ha nem lennék ennyire elmaradott......hát most már a pokolba kívánom a menstruációt XD L/16

Fiúk! 17, 5 évesen még nem szőrösödik az arcom, csak sötét szálak jönnek ki itt-ott, eléggé idegesítő. Hány évig lesz még ez így?

Nálatok hogy volt ez? Mikor kezdek el normálisan sz?rösödni?

Legjobb válasz: Ilyen típus vagy. Nekem meg minden nap borotválkoznom kell, olyan erõs..ez sem jobb hidd el. Valószínûleg fog még valamelyest erõsödni, de e miatt ne legyél zavarban!

Ilyen típus vagy. Nekem meg minden nap borotválkoznom kell, olyan erõs..ez sem jobb hidd el. Valószínûleg fog még valamelyest erõsödni, de e miatt ne legyél zavarban!
Egy ismerõsömnek is ilyen, de õ már 24 éves. Erõsíthetsz rajta egy kicsit, ha néha megborotválkozol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!