Találatok a következő kifejezésre: Hány éves jön meg (19 db)

Menstruacio? Hany evesen jon meg eloszor, milyen lessz? Es meg minden amit tudtok rola!

Felek,es anyukammal ciki rola beszelni!

Legjobb válasz: Én 14 voltam, mikor megjött. Hétvégén kocsimosás közben :D Kicsit görcsölgetett a hasam, de nem volt vészes, le se szrtam. Nedvességet éreztem a bugyimban, arra is tojtam, mert megszoktam, hisz fehérfolyás is ugyanilyen érzéssel jár, ami akkor már 1-2 éve fennállt. Aztán elmentem wcre, és ott kaptam szívrohamot, mikor megláttam a véres bugyim. Sápadás, remegés, leizzadás, atyaég!, minden volt, holott tudtam, mi a szitu, csak meglepõdtem, meg a vér... Milyen érzés? -néha erõsebb, néha gyengébb görcsök - olykor igen kellemetlen tud lenni, sõt, van aki minden haviját végigfetrengi a fájdalomtól, elájul, hány, stb. (nekem ilyen soha nem volt, bár sírás határán álltam már) - a vérzés intenzitása is alkalomfüggõ, egyszer több, egyszer kevesebb - mindig akkor jön, mikor tökre nem kéne :) - a betétet meg kell szokni, eleinte kényelmetlen tud lenni, a tampon meg nem mindenkinek megy fel - ha nagyon sokáig vársz a cserével átázhatsz, ami szr (én nem egy alkalommal ébredtem reggel seggig véresen) - uszi alól tuti felmentés :D - a sport ajánlott, mert görcsoldó, és gyorsabban ürül a vér (persze, nem a spárga, meg égbe a lábat mozgásra gondolok, mert átázás veszély, elsõ napokon a bringa is kerülendõ)

Én 14 voltam, mikor megjött. Hétvégén kocsimosás közben :D Kicsit görcsölgetett a hasam, de nem volt vészes, le se szrtam. Nedvességet éreztem a bugyimban, arra is tojtam, mert megszoktam, hisz fehérfolyás is ugyanilyen érzéssel jár, ami akkor már 1-2 éve fennállt. Aztán elmentem wcre, és ott kaptam szívrohamot, mikor megláttam a véres bugyim. Sápadás, remegés, leizzadás, atyaég!, minden volt, holott tudtam, mi a szitu, csak meglepõdtem, meg a vér... Milyen érzés? -néha erõsebb, néha gyengébb görcsök - olykor igen kellemetlen tud lenni, sõt, van aki minden haviját végigfetrengi a fájdalomtól, elájul, hány, stb. (nekem ilyen soha nem volt, bár sírás határán álltam már) - a vérzés intenzitása is alkalomfüggõ, egyszer több, egyszer kevesebb - mindig akkor jön, mikor tökre nem kéne :) - a betétet meg kell szokni, eleinte kényelmetlen tud lenni, a tampon meg nem mindenkinek megy fel - ha nagyon sokáig vársz a cserével átázhatsz, ami szr (én nem egy alkalommal ébredtem reggel seggig véresen) - uszi alól tuti felmentés :D - a sport ajánlott, mert görcsoldó, és gyorsabban ürül a vér (persze, nem a spárga, meg égbe a lábat mozgásra gondolok, mert átázás veszély, elsõ napokon a bringa is kerülendõ)
Ja, és nem ciki beszélni róla, nekem anyum már nem élt akkor, így apának mondtam el.
Kedves 20:53-as Válaszoló! Nagyon jó és példaértékû, hogy apukáddal is ilyen jó viszonyban vagytok, hogy beszélgetsz vele a menstruációról! Bárcsak sokkal több ilyen apa-lánya kapcsolat lenne!!!! :)
elöször is hány éves vagy? 16 éves korodig bármikor megjöhet. anyuddal meg nem félj ezt megbeszélni hisz ö is áteset ezen és még most is.
A kérdező hozzászólása: Koszi, fáj a hasam, rosszul érzem magam, hányingerem van pattanásaim is vannak na most fog megjönni?
En 11 eves voltam, es pont suliban jött meg. Aztan lattam hogy a farmernadragom veres mert ataztam. Na rögtön hazamentem mindent be a kadba. A növeremnek mondtam meg, meg öt kerdeztem hogy mit kell most csinalni. ö meg mondta, rakjak oda vattät (mert akkor nem volt meg betet) es kesz. Aztan anyu hazajött munkabol kerdezte hogy kinek jött meg, mert latta a veres nadragot meg bugyit a kadban. En meg mondtam neki hogy nekem.
Nekem 12 évesen jött meg (anyukámnak 16). Nagyon ingerlékeny voltam aznap, lepofoztam egy osztálytársamat, mert a megszokott bunkóságát már nem tudtam elviselni. Aztán hazamentem, belázasodtam, anyu orvost hívott. Megtapogatta a hasamat, azt mondta, de nagy már ez a kislány, aztán elment. (Nem is tudtuk, ez mit jelentett. Biztos puffadt vagy érzékeny volt a hasam) És reggelre megjött. Ez jó régen volt, amikor még betétek sem voltak. Vattával rendeteget kínlódtam, mindig elcsúszott. A szárnyas betétek nagyon jók. Tamponnal jó sok évig még ráérsz. Anyukáddal nyugodtan beszéld meg. Ez egyáltalán nem ciki.
A kérdező hozzászólása: Hati igen!Koszonom meg varom a feleleteket!
Ne tartsd cikinek, hogy anyukáddal beszélj róla, mert ez a világ legtermészetesebb dolga, amit egyáltalán nem kell szégyellni. Minden lány és nõ menstruál, így anyukád is. Neki kellett volna úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy ez számodra is teljesen természetes legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Reszvetem!Es koszonom sokat segitettel
A kérdező hozzászólása: 12 es fel eves vagyok!
Nincs mitõl félned.Anyu meg nem ciki, õ az, aki a legtöbbet tud segíteni. De azért ezt elolvashatod:http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
Hat igen , tudom mennyire ciki. Nekem beszelt rola de annyira , , ciki, , -nek tartottam hogy ugy csinaltam mint aki nem hallja. Nekem sok problemam volt az orrverzessel ugyhogy egy szep nyari napon folyt az orromvere(meg nem menstrualtam) nayum hivta a dokit az egyszer megkerdezte hogy mikor voltam beteg , az nagyon ciki volt , fuu , hat mondtam hogy nem voltam meg soha beteg .Akkor mondja hogy 14eves vagyok nem erti hogy nem jott meg stb... Aztan mondta menjunk el nogyogyaszhoz..Persze hogy nem mentem mert nem lattam ertelmet ilyen fiatalon :-?? aztan 2hetre ra megjott es nincs azota orrverzesem sem :) ) En elkerultem bentlakasba, szoval anyumnak nem mondtam meg hogy megjott vagy valami , mert en is loktem fel ide az oldalra kerdeseket ki voltam oktatva amennyire kellett szoval ez a problema megoldodott. Amikor megjott , nem voltam megijedve inkabb orultem neki.Azutan inkabb ne is lenne soha azt kivanom!!! Elso evben vagyok meg en is :D .Elso evben keshet vagy hamarabb is lehet ...nekem volt hogy egy honapban 2x de ez csak egyszer fordult elo, meg hogy 35 napra jott meg , de hat az csal egyszer tortent meg. En igy oldottam meg hogy egyedul oldottam meg es nem szoltam .Es rajott hogy megjott es rendbe van minden ;).. Vegulis ez nem jo otlet hogy ne szolj , de ha annyira ciki anyukaddal akkor egy baratnonek vagy akinek elmered mondani .Egy baratnomnek en is elmondtam es megbeszeltuk meg minden ;).

Általában hány évesen jön meg egy lánynak?

Legjobb válasz: "Mindenkinek máskor"

"Mindenkinek máskor"
12-13 évesen.A lányok 50% - nak 12 évesen jön meg.Ha a menstruációra gondoltál, akkor ez a válasz.
De az is teljesen normális, ha 10-11 évesen, vagy ha 15-16 évesen jön meg.
10-12 év között
12
13 éves koruk elõtt
Érdekes én 13 vagyok és még nem jött meg ...
Utolsó... ÁTLAGBAN, tehát van akinek már 10-11éves korában és van akinek csak 14-5 éves korban.
Én ismertem olyan lányt, akinek 8 évesen már nagyon szõrös puncija volt és 9 évesen menstruált.
Átlagban 12-13 évesen, de ez mindenkinél változo
ma 16:18! van olyan lány is akinek 16 éves korában még nincs meg a menstruációja :) nekem 12 éves koromban jött meg elõször. pár osztálytársamnak meg 10 éves korában. ez változó.

Hány évesen jön meg a Menses?

Legjobb válasz: én 12 voltam.

Én 12 voltam, a nõvérem 15.
A barátnõmnek 10 évesen jött meg. Nekem 12 évesen.
En mar elmultam 15, mikor megjott, es meg evekkel kesobb lett rendszeres.
Én 11 voltam...
Én decemberben leszek 14, és szeptemberben jött meg..8as vok.
Nekem altalanos 7-be jott meg, 13 eves voltam.
Ez változó.. Van akinek 11 éves korában van akinek 15.. Ezt a testi fejlettség határozza meg, tehát mindenkinél más. Én pl 14 voltam, mikor megjött
én 12 voltam.
Nekem 11 és fél évesen jött meg..
Nekem a 12. szülinapom után 4 nappal. Sose volt rendszertelen.
Nekem 14 évesen jött meg elöször. 10 napja.
Szia! Nekem 13 évesen, azóta pedig minden rendben:)
az átlag 12 év. de még a 15 is normális.
Én 12 voltam! A barátnõm is 12 volt.
A kérdező hozzászólása: A Legelsõ!!
A kérdező hozzászólása: Köszy szépen a Válaszokat.
12-13 évesen "normális" (úgy értem, hogy ez az átlag, természetesen semmi gond, ha kicsit elõbb vagy késõbb jön meg)! Egyébként egyik osztálytársam 11 volt, egy másik 13 és a harmadik 12 és fél. Én 12 vagyok, de még nem jött meg.

Mennyire gyakori az, ha valaki 18 évesen jön össze valakivel, azzal fog összeházasodni? Ti hány évesen ismertétek meg a párotokat, hány év múlva házasodtatok össze? Hányadikok voltatok egymásnak?

Csak érdekl?döm, mert úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit, a párom is így érzi. Én szeretném vele leélni az életemet. Rózsaszín köd talán sose volt, de a kezdetekt?l bármire kiterjed? ?szinteség, bizalom és mély szeretet/szerelem. Valahol olvastam, hogy azok a kapcsolatok tartósabbak, ahol a szerelem kezdetben nem égett nagy lánggal, mert akkor nem volt olyan nagy a kiábrándultság. Igaz ez?

Legjobb válasz: Van rá számos példa: A gimnáziumban (ahová járatam) volt több szerelmespár is, osztályon belül. De mind szétmentek, valaki csak házasság és két gyerek után. De van amelyikük csak gimi után pár évvel jött össze, de azóta is együtt vannak. Ismerek olyant, aki nagy csajozógép volt, 25 évesen megismert egy 18 éves csajt. Két év múlva esküvõ, több, mint 20 éve házasok. Másik ismerõs 17 évesen esett teherbe*, a pár évvel idõsebb barátjától - több, mint 25 éve házasok. *Azt nem kérdeztem meg tõle, hogy a házasság vagy a teherbeesés volt elõbb.

Van rá számos példa: A gimnáziumban (ahová járatam) volt több szerelmespár is, osztályon belül. De mind szétmentek, valaki csak házasság és két gyerek után. De van amelyikük csak gimi után pár évvel jött össze, de azóta is együtt vannak. Ismerek olyant, aki nagy csajozógép volt, 25 évesen megismert egy 18 éves csajt. Két év múlva esküvõ, több, mint 20 éve házasok. Másik ismerõs 17 évesen esett teherbe*, a pár évvel idõsebb barátjától - több, mint 25 éve házasok. *Azt nem kérdeztem meg tõle, hogy a házasság vagy a teherbeesés volt elõbb.
15 és 16 évesek voltunk, mikor megismerkedtünk, mindketten a "régi" fajtából, azt hittük, sosem lesz párunk a mai világban, aztán egy vihar ugyanoda zavart be minket, és beszélgetni kezdtünk. 19 és 20 évesek voltunk az eljegyzésen, még középsulis voltam, néztek a tanárok, mikor meglátták a gyûrût, kiszúrták, pedig nem dicsekedtem vele, csak örültem nagyon. 21 voltam az esküvõn, majd diploma, munkahely, albérlet, szûk évek, saját ház, egyik baba, másik baba, szerelem a mai napig. Mikor mások bulizni készülnek, mi keresünk otthon egy jó filmet, és pokrócba bújva elkuncogunk rajta, amikor a gyerekek már alszanak, ilyenkor mindig megállapítjuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve. Azóta is mindig mondok egy hálaimát a nyári viharoknak, mert nekem a vihar hozta el ÕT :)
Köszi, tény, hogy nagyon ritka az ilyen, sõt a mai generációban nem is lesz szerintem, de nem lehetetlen csak ismerni kell a másikat, a szándékait , õ magát. Persze én sem tudom, hogy mi lesz a jövõben, már együtt nyomjuk 8 éve de még mindig olyan mint ha nemrég történt volna :)
Mikor megismerkedtünk én 18 éves voltam (lány) a párom 23 éves. 3 év múlva házasodtunk össze. Most én 26 vagyok a férjem 31 és van egy 5 éves fiúnk:)
17 évesen találtunk egymásra az interneten, máshol nem is tudtunk volna mivel mindketten konzervatívabbak vagyunk , amit róla alig tudtam elhinni, mert ahhoz képest akik ilyenek azok nem szoktak jól kinézni. 3 hónapig beszélgettünk úgy, hogy nem tudtuk hogy néz ki a másik. Bevallom õszintén elsõre nem is tetszett, már nem külsõre hanem viselkedésre. Mulya kisfiú volt, olyan igazi anyuci pici fia, de megkedveltem és a mai napig imádom. Neki nem volt gond az elsõre megtetszéssel :) Távkapcsolat volt az elsõ 2 évben mert 150 km volt köztünk, de minden nap végig beszéltük a délutánt és minden hétvégét egymással töltöttünk. 19 évesen költöztünk össze és 2 éve 23 évesen volt az esküvõnk. tervezzük az elsõ babánkat.
18 évesen voltam amikor összejöttünk, 6 éve együtt élünk, nem vagyunk házasok (talán nem is leszünk), de úgy gondolom vele leszek életem végéig és ha lesz gyerekem, akkor tõle. Most 26L és 29F:) (Miattam nem vagyunk házasok, nem tartom fontosnak, õ már elvett volna.)
Nekem vannak olyan volt osztálytársaim, akik azzal házasodtak össze, akivel középsuliban együtt jártak. A mai napig együtt vannak. Ja, az már mellékes, hogy az egyik csaj úgy ment férjhez, hogy már évekkel korábban mentek a pletykák, hogy a kapcsolatuk egy rakás kaki, a másik csajnak meg látleletei voltak arról, hogy bántalmazta a pali. de biztos boldogok, én meg csak irigykedhetek rájuk.
Én voltam 18, õ 20. 6 éve vagyunk együtt, fél éve együtt élünk, júliusban esküvõ, és remélem nagyon-nagyon sokáig együtt leszünk még. :) Bár mi az elején iszonyat nagy lángon "égtünk", ma már annyira nem, de szeretjük egymást. Ezt is megbeszéltük, tisztában vagyunk vele, hogy nincs már egyikünknek sem rózsaszín köd, de szeretjük egymást, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és azért vannak néha idõszakok, amikor újra-újra "fellobban" az a régi láng, és bizonyos ideig megint nagy szerelemben vagyunk. Ez elég hülyén hangzik, de tényleg ilyen változó ez nálunk :D
19 évesek voltunk, amikor megismerkedtünk a férjemmel 1999-ben. Gyakorlatilag rögtön összeköltöztünk, mert úgyis albérletben laktam az egyetem miatt (évfolyamtársak voltunk). 25 évesen házasodtunk össze, most 33 évesek vagyunk és van egy 6 hónapos kislányunk. Én még mindig szerelmes vagyok a férjembe és egy nagyon nagyfokú szeretet és tisztelet is kialakult mellé. Mindkettõnknek volt kapcsolata korábban, de inkább olyan diákszerelmek, amilyen 16-17 évesen lehetett.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kettõnek: nagyon sajnálom, ami veletek történt. Remélem az élet kárpótol titeket ezért.
17:33 Hat nem hiszitek el mi ujra osszejottunk es ujra egymassal elunk mindent megbocsajtottunk egymasnak.Igaz kelett hozza az a 20 sok ev :) ) Imadom a ferjem aki az elso nagy szerelmem volt es ujra az.
Bárcsak én is így lennék majd, olyan jó ezeket a történeteket olvasni:) ) Van barátom több mint egy éve, az elsõ komoly, hiába vagyok már 20 éves, igaz õ kicsit fiatalabb nálam. Nem tudom hova fog sodorni minket az élet, egymás mellett maradunk-e, de valamiért úgy érzem õ az igazi.. ha meg nem így lesz, majd visszajövök ehhez a kérdéshez pár év múlva és megírom :P
A kérdező hozzászólása: Utolsó: szurkolok nektek! Utolsó elõtti: örülök, hogy újra egymásra találtatok!
mi 2009 május 30-án jöttünk össze, az én 18. szülinapom elõtte novemberben, az övé azév januárjában volt. most töltöttük a 22-t, és októberben volt az esküvõnk :)
29 voltam amikor megismertem a férjem, õ 22. Most babát várunk, 5 év után. Mielõtt megismertem kiéltem minden perverziómat, és õ is elég durva dolgokon esett át, de elõtte soha nem voltam annyira szerelmes. Nem kell mindenkinek végigjárni ezt a kálváriát, a pasihegyeken át, de a sors keze bármilyen útra vezethet. Ha úgy érzed õ az igazi, talán igazad van, talán csak megtéveszt az ifjú szíved. A nagy láng, amirõl beszélsz, emberfüggõ. Van aki nem tud lángolás nélkül élni, van aki sose lángol. Ezekre ne alapozz, persze ha valakit sose szerettél nem lehet belõle kiábrándulni. Neked kell tudnod, hogy a lángolás, vagy a biztonság az, ami fontosabb neked. A kettõ között persze lehet egyensúlyt teremteni. Ha megvan a láng, akkor akarod a másikat.
Én 18 évesen ismertem meg a férjemet. Õ akkor volt 27, én max 23-nak néztem. :) Akkor szakítottam a gimis barátommal, õ is nemrég jött ki az elsõ kapcsolatából. Így másodikak lettünk egymásnak és 2, 5 év múlva össze is házasodtunk. Én nem éreztem olyan gimis nagy szerelemnek, mint az elõzõt. Inkább olyan nyugodt volt minden, ami sokkal jobb volt, mint egy nagy fellángolás.
Csatlakozom 3 ev utan 19 es 21 evessen hazasodtunk aztan 2 ev mulva a gyereke szuletese elott otthagyott terhessen egy 2 gyerekes elvalt anyukat gyurt Ennek 26 eve.
Annyi szépet olvastam..:) ) Ezért már nem is kéne leírnom az én történetemet. Leszek illuzió romboló.. 17 évesen ismertük meg egymást. 3 év mulva házasodtunk. Nekem õ volt az elsõ.. Aztán összejött anyámmal.. elváltunk. Lánya születése elõtt lelépett. Azóta sem láttam. Ennek több, mint 30 éve...
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek üzenem, hogy szerencsések vagytok. :)
A kérdező hozzászólása: Hát 18 évesen jöttünk össze. Ma 19L és 22F
A kérdező hozzászólása: 5. válaszoló: örülök nektek és sok boldogságot :)
Ismerek olyat, hogy 17L és 25F voltak, amikor a fiú udvarolni kezdett a lánynak, aki eleinte nem szerette. De sikerült meghódítania, 19/27 esküvõ, ma szép, háromgyermekes család, 39/47 évesek... :) Nem tudom, mekkora szerencse kell ehhez, de engem ez elkerült... :(
Elõzõ vagyok: Viszont ismerek olyanokat is, akik évekig együtt jártak, majd esküvõ, majd pár éven belül válás.
Ja bocs, nem "elõzõ", hanem 9-es voltam, csak kissé gyorsan pereg a topik!
A kérdező hozzászólása: Örülök mindenkinek, aki már megtalálta a párját, sok boldogságot és fel a fejjel annak, aki még nem. Egyszer mindenkit megtalál.
Én is örülök, hogy megtaláltátok a párotokat ilyen fiatalon, de pár éves házasság önmagában még nem jelent semmit, majd ha 30 év múlva is együtt lesztek még, na akkor igen. A házasságok több mint fele válással végzõdik.
nálunk az osztályban 3 szerelmes pár is volt. illetve van is a mai napig. ebbõl ketten, tehát tulképp 4en összeházasodtak, a harmadik pár még nem, de a lány már örülne egy eljegyzésnek. ja, és az érettségi évében jöttek össze mindannyian, és mivel 8 osztályos volt a gimi, így tényleg szinte gyerekként ismerték meg egymást. bízom benne, h tartós lesz a házasságuk, egyelõre úgy tûnik menni fog a dolog :) nekem ez a 18 évesen megtalálom életem szerelmét nem jött össze, amit igazából nem is bánok, de azért még így is elég fiatal voltam mikor a párommal elkezdtünk járni. 5 éve vagyunk együtt, kezdetben hatalmas, lángoló bolond szerelem volt köztünk, de ez mára sem hunyt ki, inkább csak érettebb lett. értelemszerûen nem viselkedünk úgy mint 2 20 éves, az életünkben is sok változás történt, de kitartunk egymás mellett, és családot tervezünk. házasságot nem, mert feleslegesnek tartom. 25 L
én 24 voltam a férjem másfél hónappal késõbb töltötte a 21-et mikor összejöttünk elõtte nagyjából 2 héttel ismerkedtünk meg. 25 és 22 évesek voltunk mikor összeházasodtunk 1 év együttlét +fél év együttélés után. nyár elején leszünk 3 évesek és nagyon boldogok vagyunk:9 babát is szeretnénk. nekem õ volt a 7. férfi az életemben mivel valamivel idõsebb vagyok. neki én vagyok az elsõ kapcsolata:) 27/N

15-16 éves lányok! Nektek hány napra jön meg a menstruációtok, és hány napig tart?

Legjobb válasz: Én igaz, csak 15 leszek, de azért válaszolok. Nekem rendszeres, 31napra jön meg, és 4napig tart, plusz egy nap, mikor még picikét barnázok. Neked? 14/L

Én igaz, csak 15 leszek, de azért válaszolok. Nekem rendszeres, 31napra jön meg, és 4napig tart, plusz egy nap, mikor még picikét barnázok. Neked? 14/L
A kérdező hozzászólása: na és hány éves kortól jön meg?
Hát az én barátnõm nem igazán szereti ha akkor próbálkozom nála amikor épp megjött neki. Hát a barátod pedig mindig kívánni fog téged azzal nincs baj:D
Ez változó, nekem 13 évesen jött meg, van akinek évekkel elõbb, vagy akár csak 15-16 évesen.
Nekem 12 éves koromban jött meg, de van, akinek 10-11 évesen megjön, ugyanakkor kitolódhat akár 18-19 éves korig is. Ne bánkódj, ha még nem jött meg, mert semmi változást, semmi különöset nem fog jelenteni, sõt ha görcsöl közben a hasad, akkor nem is fogsz neki örülni annyira. (ÉS nem kell rohanni mindjárt az orvoshoz, hogy gyógyszerrel "beállítsák" - nekem onnantól kezdett görcsölni, hogy 13 éves koromban gyógyszerrel beállították rendszeresre. :( Majd fogja tudni a szervezeted, mikor mi a jó. Ha nincs panaszod, nem fáj, nem viszket, nincs zavaró folyásod, ne aggodalmaskodj.) A menstruáció és a szexuális vágy között egyáltalán nincs összefüggés. A fiúk nem attól kívánják a lányokat, és a lányok sem ettõl a fiúkat. Igaz, hogy a menstruáció a nemi érés egyik jele, de tudod, az emberek és az emberi szexualitás ennél bonyolultabban "mûködnek". Igaz, hogy megjött 12 évesen, és noha érdekeltek a fiúk, konkrétan a szexet nem kívántam annyi idõsen. (Nem is lett volna jó!) A szex elkezdésnek optimális ideje szerintem 18-19 év körül van, de 16 évnél semmiképpen sem korábban. (Annál hamarabb általában nem fejlõdnek ki az orgazmushoz szükséges idegpályák, tehát nagy valószínûséggel nem lesz jó az aktus!!!)

Hany eves korban jon meg? Ugy altalaban.

egy kicsit ideges vagyok mert az osztalybol eleg sok lanynak meg jott mar....max hany eves koban jon meg???

Legjobb válasz: Hát változó, valakinek már 12, de 13 is lehet. Hány éves vagy? Pl. Nekem 13 évesen jött meg, most 16 vagyok. :D Változó.De 14 évesen ha nincs betegséged általába megvan.

Hát változó, valakinek már 12, de 13 is lehet. Hány éves vagy? Pl. Nekem 13 évesen jött meg, most 16 vagyok. :D Változó.De 14 évesen ha nincs betegséged általába megvan.
Mi ikrek vagyunk, majdnem 13 évesen jött meg nekünk.
Teljesen igaza van a 14:44-es Válaszolónak! Aki hisztizik a menstruáció miatt, gondoljon abba bele, milyen lehet annak, akinek pont azért nem lehet gyereke, mert nem menstruál fiatalon!!!
Ha 16-17 éves korodig nem jön meg, akkor érdemes orvoshoz fordulni, elõtte ne aggódj. Amúgy: Miért várja mindenki? Talán azért, mert ez annak a jele, hogy normálisan mûködik a szervezetük, termékenyek, képesek lesznek majd életet adni egy gyermeknek. Nem tudom miért hisztiznek itt csomóan a menzesz miatt. Nekem évente kb. kétszer van, de akkor úgy érzem kb kiszakad a méhem a helyérõl. De inkább elviselném ezt minden hónapban, de legalább egészséges lennék. Mert így csak arra tudok gondolni, hogy mi van, ha sosem lehet gyerekem? Inkább örüljetek basszus, hogy normálisan mûködtök!!!
Meg fog jönni ne izgulj, de jó lenne tudni, hány éves vagy. Szerintem se várd túlságosan mert nem kellemes hidd el, örülj neki ha csak késõbb jön meg nem mondjuk 12 évesen. Én 13 voltam amikor megjött és csak nagyon enyhén szokott elõtte fájni a hasam nem görcsöl egyeltalán(egyelõre)
Ne azt nézd, hogy ki mikor menstruál! A menstruáció megjöhet 9 éves korban is és akár 16 évesen is! Te attól még ugyanolyan értékes ember vagy, ha Neked késõbb jön meg. Semmivel sem vagy kevésbé jó!!!
Nekem 11 évesen jött meg (majdnem 12 voltam). De amúgy 16 éves korig kell, hogy megjöjjön (bár egyes orvosok 17-18 éves kort mondanak), utána nõgyógyász.
Igen, saját tapasztalat. De sokak bajlódnak vele. Például most már minden lánynak megvan az osztályban a menzesz, összes szenved a görcsöktõl a ciklus elején. Szóval nem sokan vannak szerintem, akiknek egyáltalán nincs semmi baj még vele... 2. válaszoló voltam.
Nekem 13 éves koromban jött meg, de nem mertem elmondani anyukámnak, mert olyan érzésem volt, mintha meghalnék:D Menekültem elõle, mert kérdezte, hogy miért járok olyan sûrûn wc-re, mert majdnem 10 percenként jártam, és vagy fél órát bent ültem:D Váratlanul ért, csak másnap mondtam el neki. De az egyik volt oszt.társamnak 8 éves korában jött meg:O Az milyen rossz lehetett.2-dikban megjött neki. De nyugi, te sem vagy elkésve!;) "Ami késik, az nem múlik!" Egyszer úgyis "NAGYLÁNY" leszel!!!;)
Amúgy a 2. válaszoló saját tapasztalatot ír le. Nekem pl. semmi görcsöm nincs. Nagyon ritka eset, hogy fáj elötte a fejem, de kb ennyi. (le is kopogom) Amúgy én 13, 5 éves voltam, mikor megjött.
12-13 általában. De ne izguljál már, meg fog jönni...
16 éves korodig bármikor megjöhet. Viszont ha már elmúltál 16, jobb ha orvost látogatsz. Egyébként nem értem az ilyen lányokat... Mért jó ha várod? :S Nagy csalódás lesz, mikor megjön... Hidd el, nagyon rossz! El kell viselni a görcsöket, a derékfájást... Sõt, még azon is izgulni kell pl. suliban, hogy ugyan mikor ázol át... Vagy a betétcsere miatt. Tehát szerintem nem jó... Én 11, 5 éves voltam mikor megjött. Nagyon rossz volt, nekem jött meg elsõre a lányok közül. Én sosem vártam hogy megjöjjön, mindig arra gondoltam hogy "jajj, remélem legalább 14 éves koromig nem kell vele szenvednem"... És hidd el, nem valami jó úgy matek dolgozatot írni úgy, hogy alig tudsz ülni a széken, mert fáj a derekad... Tapasztalat. Egyébként írás alapján olyan 10-11 max. 12 évesnek nézlek. Egyébként mennyi vagy?
A kérdező hozzászólása: koszi szepen .megnyugtat hogy torodnek ezekkel a gondokkal is.amugy 13 eves vagyok. megegyszer koszi hogy idot szakitottatok ram.

Hány éves koromtol jön a menszim mert már 12 vagyok és még nincs?

segitsetek kérlek lányok vagy n?k kérlek mert igy egy nagy csomó pénzt pocsékolok intim betétekre hogy ne legyen véres a ruhám

Legjobb válasz: Felesleges ez miatt aggódnod a lányoknak általában 13 éves korukban jön meg.én pl. 14 voltam amikor elõször megjött 1-2 év mulva neked is megfog jönni

Felesleges ez miatt aggódnod a lányoknak általában 13 éves korukban jön meg.én pl. 14 voltam amikor elõször megjött 1-2 év mulva neked is megfog jönni
Örülj neki hogy még nincs! Amúgy fiatal vagy még szóval egyáltalán nem gond h még nem menstruálsz általbán 12-14 között szokott megjönni a lányoknak. Nekem 12 évesen jött meg és szerintem elkerülhetetlen h a lányok sohse ázzanak át elõfordul sajna akármilyen ciki... és elsõ nap nem fog ömleni belõled a vér majd a 2. napom de ez emberfüggõ dolog. Nekem 12 évesen jött meg elsõnek éjszaka és reggel lepõdtem meg, de elõtte 2 nappal nagyon hisztis voltam és érzékeny és sokat sírtam... Ezt nem igazán lehet megmondani h pontosan mikor fog megjönni neked ne görcsölj majd megjön... Legyen nálad mindig egy betét.
én 13 elmúltam amikor megjött, de nem készültem rá, szóval nem tettem be semmilyen betétet. elõször csak 1-2 csepp volt, az nem ázott át, és szerencsére ráadásul hétvége volt és otthon voltam. de ne úgy képzeld el az elsõt hogy egyszercsak megindul és dõl belõled a vér.
Meg nem kell hogy tegyel be betetet, hiszen nincs is meg a menstruaciod. Lehet, hogy 13 vagy 14 evesen jon csak meg. Addig mindig tegyel a taskadba egy betetet, az eleg.
Én 12 voltam, mikor megjött, és én is aggódtam (na jó, nem ennyire :P), hogy pár lánynak az osztályban már megvolt, nekem nem. Én elõzõ éjszaka nagyon szenvedtem, majd' meghaltam, úgy fájt a hasam, eszembe nem jutott, hogy amiatt, hogy másnap megjön. (Persze a nyár kellõs közepén, bikiniben, de szerencsére otthon :) )
Atya úr isten. Minek veszel betétet, ha még nem is menstruálsz??? :D Amúgy meg ne intim betétet vegyél, hanem tisztaságit. Kényelmesebb, olcsóbb (sztem), és az sem fog átázni, amikor elõször megjön. Amúgy lehet hogy csak évek múlva fog még megjönni neked, nem egy ismerõsömnek 14-15 éves korában jött meg elõször. De általában 12-14 éves kor között várható. Mielõtt megjön, általában érzékenyebbek a nõk, mellfeszülés, alhasi fájdalom, ingadozó hangulat stb.
szerintem igazán vehetsz 1 csomaggal. Nekem 13 évesen jött meg elõszõr. Ne akrs h megjõjjõn mert nem túl kellemes. Mert legalább 1 nap úgy fáj a hasad h menni is alig tudsz majd. Persze erre vannak gyógyszerek, de nekem nem hatnak.
most télleg ? h mi? megveszed a beétet de még nemmenstruálsz ? ezt nem értem nincs ennek semmi értelme és igen ez pénz kidobás.. elég csak egy csomaggal venni aztán majd ha eljön az ideje xd ez nevetséges télleg ..(: már bocsi am van h 9 -10 évesen is megjöhet a mensid de van akinek csak 16 évesen(: szia

7 napja késik a menzeszem és érdekelne, hogy hány nap vagy hónap még a normális amíg nem jön meg? És ha sokáig nem jön meg akkor háziorvoshoz vagy nőgyógyászhoz kéne mennem? Egyébként 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Hát ha élsz nemi életet, akkor elõször is vegyél tesztet és csináld meg. Utána meg nõgyógyász, a háziorvos nem tud veled mit kezdeni.

Hát ha élsz nemi életet, akkor elõször is vegyél tesztet és csináld meg. Utána meg nõgyógyász, a háziorvos nem tud veled mit kezdeni.
én úgy tudom, hogy 2-3 kimaradásnál már mindenképp el kell menni, bár ennyi idõsen nem kéne csak úgy kimaradnia.. egyébként rendesen be van állva?
1 hét még nem a világ vége, de szerintem is vegyél egy terhességi tesztet. Ha pozitív akkor irány a nõgyógyász, ha negatív akkor még várj egy kicsit... de ha a következõ idõszerû mensid sem jön meg akkor ismételten csak irány a nõgyógyász.
Lehet terhes vagy!
Valahol azt olvastam hogy 2 hét késés még nem nagy baj. Szerintem ha esélyes hogy terhes vagy, akkor vegyél tesztet és utána doki. Vagy várd meg a 2 hetet és utána doki. Mondjuk én ha magamból indulok ki nem aggódnék, mert 2-3 hét késés nálam megesik. Nem lehet hogy a stressz miatt? Vagy rendszertelen nemi élet?
A kérdező hozzászólása: terhes biztosan nem vagyok, egyébként normális idõközönként szokott megjönni és ilyen még nem volt soha h késett volna :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!