Találatok a következő kifejezésre: Hány éves járnak (77 db)

A meleg szaunákba hány évesek járnak?

Láttam, hogy van ilyen sauna és gondoltam talán ott kipróbálhatnám, de én fiatal sráccal szeretném, hisz én is az vok.

Legjobb válasz: így kezdõdik egy gang-bang!

így kezdõdik egy gang-bang!
A szauna mindenhol meleg, ettõl szauna, de szerintem bu zulni nem ott kéne, a szauna másra van kitalálva.
Én egyszer voltam, akkor is tapiz a vén dög, ha nem érdekel. Melegszauna egybeírandó, mert minden szauna fizikai tulajdonsága, hogy meleg! :)
am meg melegbárban IS ismerkedhetsz
filmekben is úgy láttam h idõsebbek vanna 35-40-50 körül..am ha fiatal-nap van akk nem úgy kéne h az idõsebbeket kizárni és csak a fiatalok lennének együtt?
Bár szaunám nincs de ha gondolod dobj egy üzit (:
A nagy f.szt, fiatal napon annyi a különbség, hogy van 3 db fiatal, meg 3x annyi öreg, mint egyébként szokott!!!
a b.zik, életkortól függetlenül
Szia. Járnak fiatalabbak is, a sauna 69-be pl csütörtökön fiatal nap van. akkor szoktak fiatalabbak (-26) lenni. Én 25 vagyok, ha gondolod, írj rám, és elmegyünk együtt. (Akár a szaunába is:)
A kérdező hozzászólása: Akkor hol lehet fiatalokkal ismerkedni?
40-50+
Bu zi vagy
Hát, sajna idõsebbek fõleg, 30-40-50 :( :(
az elõzõ az elsõ mondatával mit akart kifejezni?


Sajátos nevelésű családi pótlék igénylésénél annak a személynek aki nem él együtt szüleivel és ezt bizonyítani is tudja annak hány éves korig jár a családi? (nincs tartós betegség)

Legjobb válasz: sajátos nevelés igényü gyermekre gondolsz?? az én kislányom az és tartosan betegség miatt emelt összegü csp.-t kapok rá!! a sajátos nevelés igényü gyermekekre jár valami külön?? és válaszolva amig tanul gondolom de max 22 év ahogy én tudom!! annyi csak mivel gondolom azért nem élsz a szüleiddel mert nagykoru vagy igy gondolom te leszel az igénylö!!! hány éves akire gondoltál?? ne felejts az én kérdésemre se válaszolni !! ÜDV!! :))

sajátos nevelés igényü gyermekre gondolsz?? az én kislányom az és tartosan betegség miatt emelt összegü csp.-t kapok rá!! a sajátos nevelés igényü gyermekekre jár valami külön?? és válaszolva amig tanul gondolom de max 22 év ahogy én tudom!! annyi csak mivel gondolom azért nem élsz a szüleiddel mert nagykoru vagy igy gondolom te leszel az igénylö!!! hány éves akire gondoltál?? ne felejts az én kérdésemre se válaszolni !! ÜDV!! :) )

GYED után megyek vissza, GYES mellett 4 órában dolgozni, de valakitől azt hallottam, hogy a GYED idejére is járt szabadság. Hogyan mikor fizetés nélküli szabin voltam? A munkáltatótól kell kérni? És hány nap jár a 2 éves lányom után?

Köszi, ha válaszoltok.

Legjobb válasz: Persze, a két év alatt összegyûlik. De azt mi nem tudjuk megmondani, hogy neked mennyi szabi jár, mivel az függ az életkorodtól, és attól is, hogy mióta dolgozol az adott munkahelyen. Én 22 éves vagyok, 2 éves a fiam, és összegyûlt 50 nap szabadságom. Természetesen a szabadságodat a munkáltatódtól kéred. De neked nem küldenek bérpapírt? Nekem minden hónapban küldik, és arra rá is van írva, hogy mennyi nap szabim van.

Persze, a két év alatt összegyûlik. De azt mi nem tudjuk megmondani, hogy neked mennyi szabi jár, mivel az függ az életkorodtól, és attól is, hogy mióta dolgozol az adott munkahelyen. Én 22 éves vagyok, 2 éves a fiam, és összegyûlt 50 nap szabadságom. Természetesen a szabadságodat a munkáltatódtól kéred. De neked nem küldenek bérpapírt? Nekem minden hónapban küldik, és arra rá is van írva, hogy mennyi nap szabim van.
Én úgy tudom, hogy a GYED elsõ évére járó szabit lehet kivenni. De persze ha szülés elõtt maradt ki nem vett szabid, azt is ki kell adnia a munkáltatónak. Ezt akkor kell hogy kiadják, mielõtt dolgozni kezdesz. 1 gyerek után 2 nap pótszabadság jár, de ez csak ha már dolgozol, arra az idõszakra arányosítva.
Pótszabi arra az idõszakra jár, amire rendes is. Tégyás + gyed elsõ éve.
Én a két szülés között visszamentem dolgozni, de hiába voltam 2 évig otthon, csak egy évnyi szabi járt, vagyis idõarányosan ki lett fizetve és a megmaradót ki kellett venni. Én is úgy gondoltam, hogy lesz kb. 50-60 napnyi szabim, de csak kb. 2 hétig voltam azon, a többi tizenvalamennyi napot kifizette.
Munkahelye válogatja, hogy kifizeti vagy kiveteti?
Ha kifizeti, akkor hamarabb mehetsz vissza dolgozni. Ha kiadja, akkor tovább lehetsz otthon, vagy ha nem vesz vissza, tovább tart a munkanélküli. Ez szerintem megállapodás kérdése. Ha például máshol már van munkahelyed, ahova mennél már dolgozni, akkor kifizethet, és hamarabb mehetsz.

Hány éves korig jár a családi pótlék?

Legjobb válasz: "Az iskoláztatási támogatás a tanköteles gyermekre tekintettel illeti a jogosultat, azon év november 1-tõl amikor a gyermek tankötelessé vált, a tankötelezettség teljes tartamára, vagyis 16 éves koráig. Ezt követõen a közoktatási intézményben tanulmányokat folytató gyermekre tekintettel jár az iskoláztatási támogatás, annak a tanévnek a végéig, amikor a gyermek 20. életévét betölti. Ezen szabály alól egyetlen kivétel az a sajátos nevelési igényû tanuló, aki a fogyatékos személyek jogairól szóló törvény alapján nem jogosult fogyatékossági támogatásra. Ilyen személy esetében az iskolázatási támogatás 23. életévének betöltéséig jár."

"Az iskoláztatási támogatás a tanköteles gyermekre tekintettel illeti a jogosultat, azon év november 1-tõl amikor a gyermek tankötelessé vált, a tankötelezettség teljes tartamára, vagyis 16 éves koráig. Ezt követõen a közoktatási intézményben tanulmányokat folytató gyermekre tekintettel jár az iskoláztatási támogatás, annak a tanévnek a végéig, amikor a gyermek 20. életévét betölti. Ezen szabály alól egyetlen kivétel az a sajátos nevelési igényû tanuló, aki a fogyatékos személyek jogairól szóló törvény alapján nem jogosult fogyatékossági támogatásra. Ilyen személy esetében az iskolázatási támogatás 23. életévének betöltéséig jár."
21 akkor, ha közoktatásban tanulsz, egyébként 18-19, tehát amikor elhagyod a középsulit, akkor megvonják szõröstül bõröstül.
Már csak azt nem tudom, mikor van tanév vége, mert az a gyerekem, aki tavaly töltötte be a 20-at, augusztusban még kapott, amelyik idén, az már júliusban nem kapott.
Max. 20 éves korig, de csak közoktatásban.

Gyermekeid hány évesek, hányadik osztályba járnak, mikor érnek haza az iskolából, napköziben írják a leckét, vagy otthon, sok különórára járnak, nagyon elfáradnak a nap során, hétköznap mennyit van együtt a család?

Legjobb válasz: 2.osztályos, 7,5 éves. 15.45-ig van isiben, házi nincs, gyakorlás viszont minden du.van. Angol(szerdán 16.30-ig)és aerobik(pénteken 18-ig) szakkörre jár, többet nem engedtünk neki. Apánk mire hazaér, a gyerekek már fürdenek:-(:-( Esti hancúr, bolondozás fér bele a 4-esben együttöltött kis idõbe.

2.osztályos, 7, 5 éves. 15.45-ig van isiben, házi nincs, gyakorlás viszont minden du.van. Angol(szerdán 16.30-ig)és aerobik(pénteken 18-ig) szakkörre jár, többet nem engedtünk neki. Apánk mire hazaér, a gyerekek már fürdenek:-(:-( Esti hancúr, bolondozás fér bele a 4-esben együttöltött kis idõbe.
14 éves, általában 4-5körül jön haza de mindig fél1kor végez de hagyom hogy elmenjen a barátaival. a napközit ennyi idõsen már nem igazán gondolom 2 külön tanárhoz jár matekra és angolra, hát eléggé ami jó mert már 10kor elmegy aludni ezért már csak a tanulásra van ideje gépezni, netezni nincs. hát mivel az apja egész nap dolgozik csak alvásra megy haza én meg fél5kor érek haza úgyhogy én és a lányom egész este az apjával meg kb. csak hétvégente.
8, 5: 3. osztályos 10: 4. osztályos Napköziben megírják a leckét, otthonra ritkán marad. Heti 2*1 óra tánc, heti 2*1 óra karate, a suli szervezi. Tavaly a nagy járt úszni is, most lebeszéltem, mert be akart még vállalni egy csomó különórát. Hétköznap este fél 7-re érünk haza, 9-re vannak ágyban.
Elsõ válaszoló, bocsi hogy offolok, de mostanság komolyan már fél 11-kor végeznek a gyerekek?? Amikor én voltam 8.-os, meg elsõs gimnáziumban, minden nap minimum hat órám volt (jó, általánosban, nem volt hatnál több azt hiszem), legkorábban fél kettõkor végeztem, elõbb sosem. Oké, tíz év nagy idõ, de ez tényleg ennyit változott volna?
Jaj bocsi, félreolvastam, fél 1-kor, nem fél 11-kor :D Bár még ez is elég korán van, szóval a kérdés fennáll továbbra is :)
elsõ vagyok. minden nap 5órája van aminek ha jól tudom 12:35kor van vége ...bocsánat az 5 perc miatt.
12, 5: 6. osztályos 11: 5. osztályos Napközisek, de következõ hónapban jönnek haza tanulni, mert a napközis tanár (szerintem is) túl szigorú. Ritkán marad házi. Az 5.-es balettozik, a 6.-os hegedûn játszik. Van egy csütörtöki nap a nagyobbiknak, akkor rettenetesen kifárad, a kisebbnek meg a pénteke hosszú. Hétköznap kb. 1.5 órát, kártyázunk, számítógépezünk EGYÜTT, tanulunk pl. törit.
Most lett elsõs. Napközis, elvileg ott megírják a leckét, gyakorlatilag még egyszer sem volt olyan, hogy ne jutott volna itthonra is, kész õrület (amúgy nem csak túl sok, de egy nemrég óvodás gyerek még könnyen elálmodozik közben, aztán csúszik az egész). Heti 2 jár gyógytornára suliidõben, 1X korizni szintén suliidõben, és 2 suli utáni délután járatom karatéra. Nagyon elfárad minden nap, este 8.30-9-kor alszik. Minden délután én megyek érte, együtt tanulok vele, és ha van kedve barkácsolunk, vagy segít vacsit készíteni.
9 éves, harmadikon lenne, de jelenleg egy speciális nyelviskolaba jár, mert külföldre költöztünk. Itt ötödik esnek számít. 8.30-tol van tanítás 15.15-ig, szerdán es pénteken 12.15-ig. 45 perc alatt ér haza-másik városban tanul, taxival hozzak viszik. Külön órája nincs, novembertõl kezd majd sportolni valamit. Sokat vagyunk együtt.
Szerintem 6-7 évesen már lehet, persze függ a gyerek érettségétõl, érdeklõdésétõl is.
Lányom most volt 10 éves, Õ elõször látott musical-t, most kezdte érdekelni, nagyon-nagyon élvezte.(A Szépség és a Szörnyeteget nézték.)
Szerintem nyugodtan elviheted, ha már nem olyan kicsi.:) Egyébként vannak gyermekelõadások is az operettszínházban ha jól tudom. :) ))

A 90%-os kedvezményes kártya hány éves korig jár? Hány éves korig adják ki? Ki tudja?

Legjobb válasz: Addig, amíg emelt szintû családi pótlékban részesül az illetõ valamilyen tartós betegség, vagy fogyatékosság miatt. Ez pedig nem életkorhoz kötött, hanem tanulmányokhoz. Addig lehet az illetõnek emelt szintû CSP a nevén, ergó addig lehet 90%-os kedvezményes kártyája, amíg nappalin tanul, de max 24 v 25 éves korig(ez utóbbi kétséges). Legalábbis legjobb tudomásom szerint.

Addig, amíg emelt szintû családi pótlékban részesül az illetõ valamilyen tartós betegség, vagy fogyatékosság miatt. Ez pedig nem életkorhoz kötött, hanem tanulmányokhoz. Addig lehet az illetõnek emelt szintû CSP a nevén, ergó addig lehet 90%-os kedvezményes kártyája, amíg nappalin tanul, de max 24 v 25 éves korig(ez utóbbi kétséges). Legalábbis legjobb tudomásom szerint.
addig amig megvan az a betegséged, amire adják. ha életed végéig megmarad, akkor addig kapod. (pl allergia, asztama, valamien ételérzékenység. stb...) + ugy tudom h ha árva lettél, és ha lesz uj nevelõd aki nevére vesz, akkor már nem jár. (ebbe viszont nem vagyok 100%ig biztos.)

Hány éves korig jár a családi pótlék ha a gyerek már nem tanul? Júniusba fejezte be az iskolát

Legjobb válasz: Addig jár amíg tanul. Ha már nem tanul akkor nem jár. Ha fõiskolás akkor nem jár.

Addig jár amíg tanul. Ha már nem tanul akkor nem jár. Ha fõiskolás akkor nem jár.
Akkor júniusig járt. Ha tovább is küldték, azt sajnos vissza kell fizetnetek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!