Találatok a következő kifejezésre: Hány éves járhat egy (3 db)

Hány éves koráig járhat egy nő szórakozni?

Legjobb válasz: Nincs korhoz kötve.Akkor menj amikor akarsz és van idõd.Egy 30 éves ember is ugyanúgy tud szórakozni mint egy fiatalabb 18 éves. Sõt,néztem a TV-benhogy külföldön egy 82 éves idõs nõ aki diszkóba járt.

Nincs korhoz kötve.Akkor menj amikor akarsz és van idõd.Egy 30 éves ember is ugyanúgy tud szórakozni mint egy fiatalabb 18 éves. Sõt, néztem a TV-benhogy külföldön egy 82 éves idõs nõ aki diszkóba járt.
Mi a szórakozás..? Mert bármi lehet az, tehát amíg van kedve..
Amíg bírja. Hordágyon azért már ne menjen.
Én inkább alsó korhatárt szabnék. Nincs ez korhoz kötve, anyukám is eljár diszkóba meg mindenfelé pedig 47 éves.
A megfelelõ helyre születéstõl halálig. Ha úgy gondolod diszkóba, koncertekre: ameddig bírja. Nem kell úgy öltözni mint egy 17 éves, de attól lehet csinosan. Nemrég volt a tévében egy dédnagyi korú nõ aki breakversenyeken idul, s mikor legutóbb diszkóféle helyen jártam a leglelkesebb egy 50 körüli pár volt, végigtáncolták az éjszakát.
100

Meddig járhat egy pasi vagy egy nő mesefigurás polóban? Hány éves korig? Gondolok itt a Simpson család South Park meg ilyesmi polókra. Vagy amin Popeye van az is nagyon jó.

Legjobb válasz: Ameddig akar... mindenki maga dönti el. Anyám is hord ilyeneket meg húgom is, az egyik 52 éves a másik meg 13... nekik ez tetszik. Más meg nem számít.

Ameddig akar... mindenki maga dönti el. Anyám is hord ilyeneket meg húgom is, az egyik 52 éves a másik meg 13... nekik ez tetszik. Más meg nem számít.
A South parknak elég egyedi a célcsoportkiválasztási marketingje. :D Az õ esetében szerintem nincs határ. Igazából egyik sem egy kifejezetten gyerekeknek való dolog, annak ellenére, hogy animációval készültek, Popeye meg néhol még poénnak is elmegy.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam. 33f :-) köszi a válaszokat.
Tavaly láttam egy 40-es pasit mikiegeres pólóban, nagyon jól állt neki, nagyon tetszett. Azért emlékszem, mert Miki egér mániám volt és csõlátásom, és örültem, hogy nem csak én hordok ilyet. 28N
3, 14
Mármint a fiú. Meg persze a lány is.
Az attól függ hány évesnek néz ki és hány éves szinten áll agyilag.
a lány kora + 2.718281828 és 3.141592654 közötti valamennyi év megfelelõ lehet. Ezeken az értékeken túl bármiylen férfi és nõ közti kapcsolat létesítése hatóságilag tilos!!
Ha írsz megmondom
22
17-18 szerintem is.
18
Max 18 szerintem. Egy idõsebb srác nem nagyon tud mit kezdeni egy kislánnyal még.
119 Bár általános európai szokásokat követve, nem túl átlagos ha a párja 22-nél idõsebb.
amennyivel akar, lehet hogy egy hozzá illõ vagy kinézõ pasi lehet akár 26 is.....nem a kor számít, hanem a felfogás.
uhh félre olvastam, bocsi a 3, 14ért :D hát max 3év legyen a korhatár :)
mondjuk 18, esetleg 20
22
a kor igazán nem számit, ha megvan az összehang. viszont én ha most 16 éves lennék 22-fölé nem mennék.
Szerintem ez nincs kõbe vésve. Én 20-at mondanék, de maradi vagyok. 20/F
Szerintem ezt õ maga tudja eldönteni. Bár azért olyan nagyon idõssel csak ne kezdj. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!