Találatok a következő kifejezésre: Hány éves hogyan mondjam el a (2 db)

Hány éves korban, hogyan mondjam el a gyerekemnek, hogy nem az igazi apukája neveli?

Az igazi apjával is tartja a kapcsolatot, lassan 2éves, nem hiszem, hogy még felfogná, hogy mi a helyzet. Persze élvezi, hogy amikor minden második hétvégén vele van, sokan körberajongják, de szerintem lassan nem fog tudni mit kezdeni a szituval.

Legjobb válasz: Az én páromék 3 éves volt a gyerek mikor elváltak. A gyerek kezdettõl fogva tudta ki az igazi apukája, bár a csajnak egybõl lett új párja, és zegényt úgy nevelik hogy 2 apja van. Bár már 9 éves de eleinte kb 1 évig nagyon nehéz volt neki össze volt zavarodva, úgye én is ott voltam és hirtelen 4 szûlõje lett, de én nem engedtem neki soha hogy anyának hívjon, és nem is fogom.

Az én páromék 3 éves volt a gyerek mikor elváltak. A gyerek kezdettõl fogva tudta ki az igazi apukája, bár a csajnak egybõl lett új párja, és zegényt úgy nevelik hogy 2 apja van. Bár már 9 éves de eleinte kb 1 évig nagyon nehéz volt neki össze volt zavarodva, úgye én is ott voltam és hirtelen 4 szûlõje lett, de én nem engedtem neki soha hogy anyának hívjon, és nem is fogom.
Én úgy gondolom, hogy az ilyet nem jó egyszercsak elmondani. Szerintem úgy a legjobb, ha folyamatosan, mindig a korának megfelelõ módon beszéltek róla. Újra és újra. Nem úgy, hogy mindig leülsz vele beszélni, csak mindig megemlítve. Az sem baj, ha még nem is egészen érti. De néha jó úgy említeni a nevelõapukát, hogy õ a "Nevelõapuka", a vér szerintit, pedig "a vér szerinti apuka". Nem szeretem azt a szót, hogy igazi. Attól a másik nem igazi? Dehogynem, csak nem a nemzõ. Csak emlegetésszinten jó szerintem ezt mindig felszínen tartani, mert akkor nem lesz trauma, amikor megtudja. Maga sem fogja tudni, mióta tudja, egyszerûen csak tudni fogja mindig. És természetesen, ha kérdez, a korának megfelelõen az iagzat kell neki válaszolni. Én így tartom jónak, mégha megvalósítani nem is a legegyszerûbb.

Hány évesen jött meg az elsõ mentruációd? Mondj el mindent róla! A történetet, hol voltál, hogyan mondtad el anyudnak, örültél neki, vártad, tampont vagy betétet használtál, erõs volt a vérzésed, hány napig tartott. Stb.

Legjobb válasz: Nekemmost 12 évesen2013 dec. 6. Mikulas hozta :) elõjel volt barna folyas mar majdnem fekete volt es ez 5. Vartam nagyon szoltam anyumnak mikor hazaért de õ azt hitte mikor irtam neki hogy a nadrág megfogta a bigyit oszt nem is na igen tettem be betétet persze mivel pénteken jott meg elõször nagyon fajt aznap a puncim de nagy szerencsémre szombaton be kellett menni a suliba es aznap rengeteg volt fel oranként kellett cserélnem... aztan 5. Csütörtök volt ra 1 hétre fejezõdött be 8 nap volt! most kènne valamikor megjönnie de még nem jött meg :( legyen nalad mindig betét

Nekemmost 12 évesen2013 dec. 6. Mikulas hozta :) elõjel volt barna folyas mar majdnem fekete volt es ez 5. Vartam nagyon szoltam anyumnak mikor hazaért de õ azt hitte mikor irtam neki hogy a nadrág megfogta a bigyit oszt nem is na igen tettem be betétet persze mivel pénteken jott meg elõször nagyon fajt aznap a puncim de nagy szerencsémre szombaton be kellett menni a suliba es aznap rengeteg volt fel oranként kellett cserélnem... aztan 5. Csütörtök volt ra 1 hétre fejezõdött be 8 nap volt! most kènne valamikor megjönnie de még nem jött meg :( legyen nalad mindig betét
Nekemmost 12 évesen2013 dec. 6. Mikulas hozta :) elõjel volt barna folyas mar majdnem fekete volt es ez 5. Vartam nagyon szoltam anyumnak mikor hazaért de õ azt hitte mikor irtam neki hogy a nadrág megfogta a bigyit oszt nem is na igen tettem be betétet persze mivel pénteken jott meg elõször nagyon fajt aznap a puncim de nagy szerencsémre szombaton be kellett menni a suliba es aznap rengeteg volt fel oranként kellett cserélnem... aztan 5. Csütörtök volt ra 1 hétre fejezõdött be 8 nap volt! most kènne valamikor megjönnie de még nem jött meg :( legyen nalad mindig betét Ja és suliba jött meg
11 éves voltam, szeptemberben jött meg egy úszós tesiórán. Úszás után az öltözõben vettem észre, átszóltam a barátnõmnek, hogy csajszi, tudsz adni egy betétet? Nem örültem neki, anyáék tortával ünnepelték, aminek méginkább nem örültem, a szüzességem elvesztéséig 13-15 napig tartott és minden hónapban megjött, erõs vérzésem volt akkoriban... Mióta nem vagyok szûz kb 7 napig tart, kb 8 hónapja használok tampont, a vérzés közepes.
Kedves elsõ Válaszoló! Ha decemberben jött meg az elsõ menstruációd, akkor az sem baj, ha a következõ júniusig nem jön meg.
Én nekem szeptember 2-án jött meg 12 évesen. mázlim volt, hogy nem évnyitón, mert akkor ciki lett volna. Reggel, mikor öltöztem, akkor éreztem, hogy a bugyival nem stimmel valami, így lehúztam és láttam, hogy véres. Nem nagy sztori XD kimaradt a következõ hónapban, de azóta folyamatos
13 évesen, egy lovastáborban.Azt hittem, hogy belsõ vérzésem van.:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!