Találatok a következő kifejezésre: Hány éves felett nem (6 db)

Hány éves kor felett nem ajánlatos babát vállalni?

Legjobb válasz: hát azt nem tudom, de mostanság sokan 40 év felett várjk az elsõt lsd. Szulák Andrea. Sok vizsgálat van amit ilyenkor már ajánlanak, és abból kiedrül, hogy rendben van-e minden. Az én ismerõsöm azt hiszem 43 volt, mikor megszületett a 2. kisfia. Makk egészséges, és ráadásul 2 éves korági szopizott, és nagyon erõs gyerek lett belõle. Ma már ötödik osztályos.

hát azt nem tudom, de mostanság sokan 40 év felett várjk az elsõt lsd. Szulák Andrea. Sok vizsgálat van amit ilyenkor már ajánlanak, és abból kiedrül, hogy rendben van-e minden. Az én ismerõsöm azt hiszem 43 volt, mikor megszületett a 2. kisfia. Makk egészséges, és ráadásul 2 éves korági szopizott, és nagyon erõs gyerek lett belõle. Ma már ötödik osztályos.
Egyre nehezebb, mert egyre türelmetlenebbek vagyunk.Egty is, erõsöm 40 évesen szült, az apuka 50, és hát ráadásul senkire nem számíthatnak.Nagyon nehéz nekik, nincs se türelem, se tapasztalat.Viszont egy csodálatos dolog, és ha van rá lehetõséged, és szeretnétek, szerintem hajrá. De az valóban igaz, nehezebb, meg késõbb is talán nehezebb ahogy serdül a gyerek, de viszont annyiban jobb, hogy lehet jobb nevelési elveket tudsz alkalmazni.Sok sikert a döntéshez! 23 hetes kismama
hát ami azt illeti, a mi családunkban 30 év a korkülönbség, és rendesen kijövünk egymással, én 26 voltam amkor a kisfiam született. De volt barátnõm akinek a szülei jócskán 50 fölött voltak, amikor õ 12-14. Hát volt kis lázadás valahol abban a korban.... 12-13 éves koráig (bátyus kb 15ig) anyuci apuci kedvencei voltak. és aztán egycsapásra minden megváltozott! Volt lázadás, pink haj, tüsi haj, az addig konszolidált külsõ kissé megváltozott, de mostanra (15 év eltelt azóta) azt hiszem mind a ketten szépen felcseperedtek.... A kamasz kort túl lehet élni, de gondold el mire unokák jönnek, ott mennyi lesz a korkülönbség?! Nagymami már javában dédi korban lehet mire megszöletik az elsõ unoka!!! fõleg, ha nem lánygyerek születik, hanem fiú! Én azon a véleményen vagyok, hogy gyerek minnél hamarabb diploma után :D
Persze. Azért az is beletartozik, hogy ha esetleg vki késõn talál párt magának, akivel bevállalják a babát. Azért nem kell lemondani az anyaság örömérõl, és megfosztani egy embert az élet lehetõségérõl (vagyis a gyermeküket).
Csatlakoznék a legutolsó hozzászólóhoz. Olyan könnyû nagy okosságokkal dobálózni, hogy korkülönbség, egoizmus...Nekem 2 bnõm is van, akik évek óta szeretnének babát és nem jön össze é shát immár 30 fölé kerültek...Szval...Óvatosan a kritikával.
Szia! Én úgy gondolom, hogy azt a gyereket fel is kell nevelnie a szülõnek.Felelõtlenségnek tartom, ha nagymama korú nõ akar anyuka lenni.Szerintem, aki gyereket szeretne, az elõbb gondolkozzon ezen.A legfontosabbtól fossza meg idõ elõtt a gyerekét, az anyjától.Nem mindegy, hogy 10-20 évvel több, vagy kevesebb idõt tölthetünk az anyukánkkal. Akinek csak játéknak, vagy divatból kell gyerek az nagyon egoista.
Köszi a választ, bár elsõsorban az érdekelne, hogy a generációs különbség mikor okoz már nagyobb gondot. Hogy mennyire fogja egy 50 év feletti anyuka megérteni a tini gyerekét. Vagy ez nem gond? Meg hogy mennyi enrgiája van egy középkorú házaspárnak egy izgõ-mozgó kisgyerekre?
Azért azt se felejtsük el, hogy manapság nem ritka 30 fölött, akár 35 fölött szülni elsõ babát. iskola, diploma, karier, család gyerek... 7- 24év 28... ..... 30+ stb... mindenki ossza be magának. de már nem abbban a korban élünk, hogy - suli - házasság - gyerek - és maradok otthon HTB-nek. Mert lássuk be: 1 fizetés nem tart el két embert sem, nemhogy 3-at, 4-et és ha elõbb szülök, akkor hova megyek vissza dolgozni miután a gyerekek sulban vannak már?? vagy akkor megyek én is egyetemre/továbbtanulni??? Modern nõ kariert épít pár keres, és csak miután meg van a biztos háttér vállal gyereket. Nem elitélendõ. De az biztos, hogy a biológiával játszunk mindannyian akik várunk és várunk a megfelelõ pillanarta.

Szerintetek hány éves kor felett nem gas, ha egy lánynak fiatalabb pasija van?

Legjobb válasz: Gáz vagy nem gáz, nem tök mindegy?? Jól érezzétek magatokat együtt, ez a lényeg... Amúgy nem mindenkirõl lehet megmondani, valójában hány éves.

Gáz vagy nem gáz, nem tök mindegy?? Jól érezzétek magatokat együtt, ez a lényeg... Amúgy nem mindenkirõl lehet megmondani, valójában hány éves.
Nekem 12 évvel idõsebb barátnõm volt huszonéves koromban. Nem csinálnám vissza, mert az akkor és ott jó volt...
Ha mûködik a kapcsolat, akkor ez sohasem gáz.
gas?
gas?? amúgy szerintem 20 felett.
mi nem gas?
20 évesen 24 éves barátnõm volt. Nem volt probléma.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a megfogalmazásért, hirtelen így jött ki.De köszönöm mindenkinek!:)

Hány éves pasikat érdekelnek a 18-20 éves lányok? Bizonyos kor felett nem beteges ez?

Kárdezi ezt egy lány.

Legjobb válasz: Én 26 vagyok és nem tartom betegesnek ha érdekelnek a 18-20 éves csajok. Szerintem nincs ezzel semmi gáz.

Én 26 vagyok és nem tartom betegesnek ha érdekelnek a 18-20 éves csajok. Szerintem nincs ezzel semmi gáz.
38 vagyok, engem is erdekelnek :) Bar csak dugni jok, amugy halalra idegesitik az ember a hulyesegeikkel.
Nem. Ugyanis MINDEN férfi hebofil, az is aki tagadja. Ami azt jelenti, hogy 16 éves lányok már tetszenek a normális férfiaknak. Hogy általában mégsincs extrém korkülönbség, az azért van, mert nem minden a testi fejlettség, lelkileg is egy szinten kellene lenniük a partnereknek, amennyiben az a kapcsolat normális.
Ilyen korú barátnõim vannak voltak. Én elég fiatalosan nézek ki és vonzom õket. 41.F
szerintem õk már nagykorúak 35 vagyok 22 a b nõm
Ha szeretjük egymást, akkor nem számít az életkor. L
21 vagyok engem érdekelnek :)
Mindegyik pasit érdekli mivel ha már a pasi van vagy 50 éves a lány 18 éves és megdugja akkor sem büntethetõ és egy fiatal puncit megdugni jó dolog :D 18/F
Nem, miért lenne beteges? 18-20 éves lányok a pornókban is szerepelnek és nem tûnik úgy mintha a kezükbe még a barbi illene...
Jók a válaszok... :-) Véleményem szerint minden beteges és semmi sem az... :-) ...azaz csupán attól függ az igazság is, hogy éppen kinek mit diktálnak az érdekei... :-) A nõkön van lyuk, a pasiknak van amit abba beletehetnek... Ez nem bonyolultabb ennél! De a kérdést feltevõ álláspontja szerint ennyi erõvel aki maszturbál az is beteg... ...elárulom akkor lenne beteg, ha nem csinálná! :-)

Egy nonek hány éves kor felett nem lehet gyereke?

Legjobb válasz: Változó! Függ attól mikor lesz biológiailag a változó korban!

Változó! Függ attól mikor lesz biológiailag a változó korban!
A kérdező hozzászólása: Általában hány évesen?
45-50.
Amikor már nincs meg a havija.

Hány éves kor felett nem szoktak már szexelni az emberek?

Legjobb válasz: Amikor a péló már nem bírja a gyûrõdést.

Amikor a péló már nem bírja a gyûrõdést.
Tiger jól mondta, halál után már nem ott merevedik ahol kellene.....vagy esetleg neked már megvolt a búcsúest?
Kedvesem még a halála után is kívánni fogja ...! Õ mondta: Ha már én nem leszek, véletlenül se hamvasszák a halála után, hogy még "kukacozhasson"!
Tudomásom szerint, a halál utáni kor a sexválasztó.
A szexuális tevékenységek köre igen tág, életkor elõre haladtával, természet szerûen szûkül, elsõsorban szervi mûködések leépülése miatt. A szexualitás legfõbb szerve az agy, amely a késztetések, a hormontermelés stb. központi felelõse. Ebben az értelemben a szexualitás életünk végéig velünk tart, persze, megnyilvánulásai jelentõsen megváltoznak..Akit komolyabban érdekel a téma, ajánlom olvassa el Goethe élettörténetét, vagy Simone de Beauvoir, Az öregség c. munkáját....
A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad. neked is nagyon sok eszed lehet...
ha megélik lehet 90 felett már egyáltalán nem..de nem kizárt h van pálda az ellenkezõjére is..de 70 felett is még tök normális
:) Nincs korhatárhoz kötve... :)
sajnos 10 felett és 15 alatt manapság... Agybeteg világ ez...
Szerintem az átlag 60 éves korig nyomja, havi 2-3 alkalommal.

Hány éves kor felett nem egészséges a szüzesség?

Persze mentális és sok egyéb esetben értem.

Legjobb válasz: Lelkileg olyan 40 év, amikor ez központi problémává válhat. Ismerek ilyen embereket. Három férfit, 35-42 között van. Egyik bõrbetegségben szenved, másik tök "kocka" és félénk csajokkal, a harmadik a súlya miatt szégyenli a testét. Meg van egy 45 körüli nõ is, õ vallásos, és fiatalon a rákos szülõket ápolta, nemet mondott az udvarlóknak. Két éve halt meg az anyja. Már mondtam neki a társkeresõ oldalakat, de ciki neki, hogy sose volt kapcsolata.

Lelkileg olyan 40 év, amikor ez központi problémává válhat. Ismerek ilyen embereket. Három férfit, 35-42 között van. Egyik bõrbetegségben szenved, másik tök "kocka" és félénk csajokkal, a harmadik a súlya miatt szégyenli a testét. Meg van egy 45 körüli nõ is, õ vallásos, és fiatalon a rákos szülõket ápolta, nemet mondott az udvarlóknak. Két éve halt meg az anyja. Már mondtam neki a társkeresõ oldalakat, de ciki neki, hogy sose volt kapcsolata.
Ez egy igen hü1ye kérdés... A szüzesség semmilyen életkorban nem betegség. Ezek szerint akkor egészségesebb, aki egyszer az életben, 13 évesen kettyintett egyet, és az életben soha többé(tehát nem szûz) és 25 éves, mint aki 30 évesen veszti el a szüzességét, és utána boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban, rendszeresen kielégül? Nevetséges. Itt legfeljebb arról lehetne vitatkozni, hogy hány éves korban jelenthet már inkább lelki eredetû betegséget, ha valakinek nincs és nem volt tartós kapcsolata, mint azt, hogy nem volt még szerencséje. Pl. ha valaki 40 évesen se volt még soha kapcsolatban, de rendszeresen jár prostikhoz, akkor ugyan nem szûz, de elég esélyes, hogy nem százas, ha nem kell senkinek. :)
Alsó kórhatár lehet, de felsõ? Még ha nyûgnek éled meg, akkor sem egészségi kérdés. Legfeljebb lelkileg zavarhat.
Szerintem ilyen korhatár nincs. Persze biztos furán néznék egy 30 éves nõre, ha közölné, hogy várja az igazit, de el tudnám fogadni. Egy férfiról, hacsak nem vallási okok miatt, nem tudnám elképzelni, hogy 23 fölött szûz legyen. A 20-as korhatárt azért tartom furcsának, mert a legjobb barátnõm 22 éves és szûz. Nincs semmi mentális problémája, egyszerûen még pasija sem volt, mert bár helyes arca van, okos, jó a humora, de túlsúlyos. Tud szépen öltözködni, jól sminkel, szóval igényes, de a pasiknak mégsem jön be a 100 kg.
én ennek nem mernék idõlimitet adni. sok kispap meg apáca boldog a cölibátusban, nem a szexen jár az agya... amúgy meg nem kóros, csak habitus és szexuális étvágy kérdése...
Ez inkább az emberõl függ, hogy mikortól nem érzi jól magát szüzen. De önmaga és nem a kortársak elvárása miatt. 23/l
Szerintem a nagyon maximum 25 év lehet
Talán 20 év fölött, mindkét nemnek persze.
Szerintem 20 év fölött.
Én sose voltam még szûz, az milyen érzés? :D
Én 22 évesen vesztettem el. És akkor mi van? Nem lettem tõle több, mert szexeltem. Nem lettem tõle "felnõttebb" vagy egyéb baromság. És akkor se éreztem magam kevesebbnek emiatt, amikor még nem csináltam. Felesleges ilyen dolgokon izgulni. 27/F
Fiúk, húzzatok el egy táncházba vagy társastánc tanfolyamra. Mindegy, mennyire béna vegy. Ott van mindig egy csomó szabad csaj. Nõt nem sörözésen kell felszedni!
A szüzesség csak egy állapot. Te, kérdezõ, abból indulsz ki, hogy aki szûz, az ezen állapota miatt valamiféle hátrányt szenved. Pedig ez egyáltalán nem törvényszerû.
Ez egy baromság, hány évesen nem egészséges testileg vagy akár lelkileg is hogy szûz vagy sem valaki. Ha valaki úgy érzi boldog társ nélkül vagy akár olyan társsal aki szintén nem kívánja a szexet, akkor nincs ezzel semmi gond. Az a lényeg, hogy bármikor is szexel valaki elõször, azt olyannal tegye akivel kölcsönösen nagyon szeretik egymást. Szerintem ez fontosabb mint az hogy "úristen már 20 vagyok, kell valaki akivel lefekszek". Én 35 évesen találtam magamnak meg azt a férfit aki elfogad engem, igaz volt némi egészségi gondom, de utólag kiderült nem is olyan nagy gond az mint amennyire aggódtam hogy amiatt nem kellek senkinek. És nem bánom hogy ennyi idõsen szexeltem elõször, agyilag felnõve, egy tapasztalt férfival, akivel õrülten szeretjük egymást. Nem bántam meg semmit.
Olyan nincs, hogy nem egészséges!
szerintem ezt inkább úgy kéne megközeliteni, hogy milyen kor felett nem egészséges, ha valaki nem keres kapcsolatot. Én személy szerint 20 éves korom óta érzem, hogy "beértem" ilyen dolgokra, bár én késõnérõ tipus vagyok. De azóta van az az érzés, amikor hegyeket tudnál nõért megmozgatni. Sajnos azóta 2 nagy fájdalommal járó csalódásom volt. Éshát a környezet... minden buliban bennevagyok, minden baráti találkozókra elmegyek, tehát igyekszek nem otthon ülni. És? A bulikban zene hangos, egymást nem hallani, de amúgyis kigyurt pasik és partiribik között vagyok mindig. Ha valami társaságban sörözünk, mindig a pasik vannak többen. Múltkor persze volt 3 lány, de azok csak egymás közt ültek bent, ki sem mozdultak onnan. Hiába salsázom féléve, a fele párral jön, a maradék lány ha egyedül van, akkor hetek után eltünik, vagy 2 havonta 1x látni. Tanulság? Ehhez a dologhoz 2 ember kell, ezért nem tartom cikinek. És egy 35 éves ismerõs mondta, hogy valóban lejárt az a korszak, mindenki az interneten csinálja. Voltak ilyen BKV-s bulik, oda elment táncolni, és vitte haza a lányokat. De valóban nem fogok prostihoz elmenni, csak hogy azt mondhassam, elvesztettem. Ha valakinek nincs lehetõsége a környezete miatt, akkor miért az õ hibája lenne? Igen, valaki nem tud csak úgy utcán leszólitani random csajokat. Valakinek hosszabb, huzamosabb idõ, együttlét (pl tanfolyam) kell, hogy kialakuljon. A legutóbbival, akivel viszonzatlan, már 1 éve fáj, de csak 3 hónap után kezdtem azt érezni hogy "valami változik" (nameg akkor úgyis barátja volt) Szal én igy közelitem meg. Ha 25 éves, és azért szûz mert nem akart kapcsolatot keresni, akkor sem beteg, csak neki nem kell ilyen dolog, vagy nem tudja elképzelni. Aki meg 21 éves korától talán több száz kilométert tekert le egy lányért, akár napi több órában, majd túllépett, és finoman kezdett közeledni máshoz, és csak azért szüz, mert nem sikerült neki, de próbálkozott, AZ NEM BETEG!
Hát most erre mit mondjak , 22 leszek hamarosan és még... De idegileg már teljesen ki vagyok tõle, bármirõl eszembe jut már hogy egy unga bunga vele milyen lehet. Haverok szerint, azt kéne hogy fogom magam valami hülye p%csát megkettyinteni aztán... De én nem így akarom , de lassan már itt lyukadok ki. És az a legrosszabb, hogy nem is tehetek annyira róla, hogy nem sikerül, mert kinézetre minimum 10/7, 5 beszélõkém csillagos 5ös, csak hát olyanokkal futok össze, hogy van vagy barátja, vagy más tetszik neki, vagy csak hamarosan nagyon messze lesz tõlem, és már elõre fáj ez miatt a szívem :(
Szerintem minél hamarabb, annál jobb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!