Találatok a következő kifejezésre: Hány éves felett (22 db)

Hány éves kor felett nem ajánlatos babát vállalni?

Legjobb válasz: hát azt nem tudom, de mostanság sokan 40 év felett várjk az elsõt lsd. Szulák Andrea. Sok vizsgálat van amit ilyenkor már ajánlanak, és abból kiedrül, hogy rendben van-e minden. Az én ismerõsöm azt hiszem 43 volt, mikor megszületett a 2. kisfia. Makk egészséges, és ráadásul 2 éves korági szopizott, és nagyon erõs gyerek lett belõle. Ma már ötödik osztályos.

hát azt nem tudom, de mostanság sokan 40 év felett várjk az elsõt lsd. Szulák Andrea. Sok vizsgálat van amit ilyenkor már ajánlanak, és abból kiedrül, hogy rendben van-e minden. Az én ismerõsöm azt hiszem 43 volt, mikor megszületett a 2. kisfia. Makk egészséges, és ráadásul 2 éves korági szopizott, és nagyon erõs gyerek lett belõle. Ma már ötödik osztályos.
Egyre nehezebb, mert egyre türelmetlenebbek vagyunk.Egty is, erõsöm 40 évesen szült, az apuka 50, és hát ráadásul senkire nem számíthatnak.Nagyon nehéz nekik, nincs se türelem, se tapasztalat.Viszont egy csodálatos dolog, és ha van rá lehetõséged, és szeretnétek, szerintem hajrá. De az valóban igaz, nehezebb, meg késõbb is talán nehezebb ahogy serdül a gyerek, de viszont annyiban jobb, hogy lehet jobb nevelési elveket tudsz alkalmazni.Sok sikert a döntéshez! 23 hetes kismama
hát ami azt illeti, a mi családunkban 30 év a korkülönbség, és rendesen kijövünk egymással, én 26 voltam amkor a kisfiam született. De volt barátnõm akinek a szülei jócskán 50 fölött voltak, amikor õ 12-14. Hát volt kis lázadás valahol abban a korban.... 12-13 éves koráig (bátyus kb 15ig) anyuci apuci kedvencei voltak. és aztán egycsapásra minden megváltozott! Volt lázadás, pink haj, tüsi haj, az addig konszolidált külsõ kissé megváltozott, de mostanra (15 év eltelt azóta) azt hiszem mind a ketten szépen felcseperedtek.... A kamasz kort túl lehet élni, de gondold el mire unokák jönnek, ott mennyi lesz a korkülönbség?! Nagymami már javában dédi korban lehet mire megszöletik az elsõ unoka!!! fõleg, ha nem lánygyerek születik, hanem fiú! Én azon a véleményen vagyok, hogy gyerek minnél hamarabb diploma után :D
Persze. Azért az is beletartozik, hogy ha esetleg vki késõn talál párt magának, akivel bevállalják a babát. Azért nem kell lemondani az anyaság örömérõl, és megfosztani egy embert az élet lehetõségérõl (vagyis a gyermeküket).
Csatlakoznék a legutolsó hozzászólóhoz. Olyan könnyû nagy okosságokkal dobálózni, hogy korkülönbség, egoizmus...Nekem 2 bnõm is van, akik évek óta szeretnének babát és nem jön össze é shát immár 30 fölé kerültek...Szval...Óvatosan a kritikával.
Szia! Én úgy gondolom, hogy azt a gyereket fel is kell nevelnie a szülõnek.Felelõtlenségnek tartom, ha nagymama korú nõ akar anyuka lenni.Szerintem, aki gyereket szeretne, az elõbb gondolkozzon ezen.A legfontosabbtól fossza meg idõ elõtt a gyerekét, az anyjától.Nem mindegy, hogy 10-20 évvel több, vagy kevesebb idõt tölthetünk az anyukánkkal. Akinek csak játéknak, vagy divatból kell gyerek az nagyon egoista.
Köszi a választ, bár elsõsorban az érdekelne, hogy a generációs különbség mikor okoz már nagyobb gondot. Hogy mennyire fogja egy 50 év feletti anyuka megérteni a tini gyerekét. Vagy ez nem gond? Meg hogy mennyi enrgiája van egy középkorú házaspárnak egy izgõ-mozgó kisgyerekre?
Azért azt se felejtsük el, hogy manapság nem ritka 30 fölött, akár 35 fölött szülni elsõ babát. iskola, diploma, karier, család gyerek... 7- 24év 28... ..... 30+ stb... mindenki ossza be magának. de már nem abbban a korban élünk, hogy - suli - házasság - gyerek - és maradok otthon HTB-nek. Mert lássuk be: 1 fizetés nem tart el két embert sem, nemhogy 3-at, 4-et és ha elõbb szülök, akkor hova megyek vissza dolgozni miután a gyerekek sulban vannak már?? vagy akkor megyek én is egyetemre/továbbtanulni??? Modern nõ kariert épít pár keres, és csak miután meg van a biztos háttér vállal gyereket. Nem elitélendõ. De az biztos, hogy a biológiával játszunk mindannyian akik várunk és várunk a megfelelõ pillanarta.

Az orvos hány éves korig adhat gyógyszert szirupban, és hány éves kor felett -hivatkozva az életévre- kötelező a tabletta formátumú gyógyszer adása?

Kíváncsi vagyok van-e erre valami szabály,mert a 7 éves lányomnak nem akart szirupban orvosságot adni,mondván már 7 éves,és le kell neki nyelni az Augmentint./Lehet hogy csak kukacoskodik?/

Legjobb válasz: Úgy õszintén egy 12 éves miért olyan hisztis hogy nem tudja lenyelni a tablettát? Mit fog csinálni akkor ha olyan gyógyszert adnak neki amibõl nem lehet szirup? Akkor nem szedi be?

Úgy õszintén egy 12 éves miért olyan hisztis hogy nem tudja lenyelni a tablettát? Mit fog csinálni akkor ha olyan gyógyszert adnak neki amibõl nem lehet szirup? Akkor nem szedi be?
És biztos, hogy létezik az adott gyógyszer szirupban...?...
dokicsere! a mi dokink a 12 évesemnek is simán felírja a szirupot mindig megkérdezi, hogy tablettát vagy szirupot kér-e :-)
Nálunk is mindig megkérdezi a doki, hogy szirup vagy tabletta kell-e.
OFF Kedves elõzõ! Ez nem hiszti. Egyszerûen csak van választási lehetõsége. Bármirõl is van szó és választhatsz, TE IS a könnyebbet választod. Ha pedig nincs más lehetõség, akkor szó nélkül teszed, amit kell, nem? (nem szeretnék a gyereked lenni ...)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat.Válaszaim:igen létezik ez a gyógyszer szirupban is.Dokicsere...hát sajnos bonyolult lenne , mert falun élünk, ha viszont másik orvost szeretnék, akkor mindenért a városba kellene buszozni a gyerekkel, és még van másik két csemete is, akiket szintén magammal kellene vinnem. Az én lányom, akinek gyógyszert akarnak adni még csak 7 éves, de egyetértek azzal, hogy igen, 12 éves is kapjon szirupot, mert van rá lehetõség.Saját példámból tudom:30 éve nekem is le kellett nyelni a tablettát, de az már régen volt. Ha most választási lehetõség van, akkor miért ne döntenék a szirup mellett?ÉN fizetek érte. Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat!Mindenkinek egészséges szép napot kívánok.
Simán le lehet nyelni a tablettát 7 évesen. A lányod nem akarja tablettában beszedni, vagy te nem akarod abban adni? Ha a lányod fél tõle, akkor mondd neki, hogy ez olyan "nagylányos" dolog, mindenki tablettát szed. :D Mellesleg szerintem nincs rá szabály, de vannak olyan tabletták, amelyeknek nincs szirupos megfelelõje. Én emlékszem kb. 4-5 éves koromtól kezdve tablettában fogyasztottam minden orvosságot, mert a szirupnak rossz íze van, utáltam az összeset.

Szerintetek hány éves kor felett nem gas, ha egy lánynak fiatalabb pasija van?

Legjobb válasz: Gáz vagy nem gáz, nem tök mindegy?? Jól érezzétek magatokat együtt, ez a lényeg... Amúgy nem mindenkirõl lehet megmondani, valójában hány éves.

Gáz vagy nem gáz, nem tök mindegy?? Jól érezzétek magatokat együtt, ez a lényeg... Amúgy nem mindenkirõl lehet megmondani, valójában hány éves.
Nekem 12 évvel idõsebb barátnõm volt huszonéves koromban. Nem csinálnám vissza, mert az akkor és ott jó volt...
Ha mûködik a kapcsolat, akkor ez sohasem gáz.
gas?
gas?? amúgy szerintem 20 felett.
mi nem gas?
20 évesen 24 éves barátnõm volt. Nem volt probléma.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a megfogalmazásért, hirtelen így jött ki.De köszönöm mindenkinek!:)

Hány éves korodig vennél fel miniszoknyát? Hány éves kor felett tartod másokon cikinek?

Legjobb válasz: Én 33 vagyok, tavaly fogytam 20 kilót és megmondom õszintén teszek arra, hogy ki mit gondol. Igenis horodok mini szoknyát és nagyon élvezem. :D :D :D Jó nem az a mini, ami éppen csak a tangát takarja, de mini, mert térd felettig ér. Mondjuk azt még hozzátenném, hogy én Londonban élek. Ezt csak azért tartom fontosnak megemlíteni, mert itt az emberek nem nézik a másikat úgy, mint otthon. Amni otthon megy a másik kinézésében, kibeszélésében, kritizálásában az borzalom.

Én 33 vagyok, tavaly fogytam 20 kilót és megmondom õszintén teszek arra, hogy ki mit gondol. Igenis horodok mini szoknyát és nagyon élvezem. :D :D :D Jó nem az a mini, ami éppen csak a tangát takarja, de mini, mert térd felettig ér. Mondjuk azt még hozzátenném, hogy én Londonban élek. Ezt csak azért tartom fontosnak megemlíteni, mert itt az emberek nem nézik a másikat úgy, mint otthon. Amni otthon megy a másik kinézésében, kibeszélésében, kritizálásában az borzalom.
Ez nem kortól függ. Most így biztos furán hangzik ha azt mondom az anyám 50 éves és még hord miniszoknyát. De ha látnátok nem mondanátok meg hogy õ 50 éves. Mert max 35-40nek nézik mindig. És hát nagyon jól áll neki, vékony, jó alakja van. Miért ne hordaná? Én is hordom amíg nem leszek nevetséges benne.
Igen, attól függ, hogy hogy néz ki az illetõ. Én is találkoztam már, olyan 38 éves nõvel, akit nem néztem volna 25-nél többnek. Ha nagyon általánosítani akarunk, akkor mondjuk kb 35-ig szerintem nem gáz.
Nem kortól, inkább alaktól, stílustól függ. Én eddig se vettem fel miniszoknyát, ezután se fogok :)
Mivel a térd fölé érõ szoknya hivatalosan mininek számít, szerintem nem kor kérdés. Tényleg azon múlik, kinek milyen a lába. Én soha nem hordtam, és nem is fogok, és szerintem jobb is így. :)
szerintem olyan 35-40 közelében már ciki, bár kitudja!
Olyan extra minit senkinek sem kéne. A normális, térd fölé érõ szoknyát meg akárhány évesen felvehet a nõ.
35 fölött már NEM vennék fel, 40 felett meg egyenesen nevetséges, még ha jó alakja is van az embernek. Az ilyenekrõl az jut eszembe, hogy képtelen elfogadni, hogy már nem huszonéves.
Ha szép az ember lába, akár 60 évesen is. Nincs túl rövid szoknya, csak rossz lábú nõ. :)
Attól függ mennyire mini. Anyukám pl minden térdfölöttig, vagy combközépig érõ szoknyát mininek hív. Pl egy combközépig érõ szoknyát szerintem akárhány évesen is felvehet az ember, ha megvan hozzá az alakja. Molettebb alakon viszont kortól függetlenül nem mutat jól a mini. Éppenhogy popsi alá érõ minit szerintem huszonéves kor után már el lehet felejteni, mert egyszerûen túl feltûnõ, túl kihívó, ami egy tapasztalatlanabb kislányon elmegy, egy 30 év feletti nõn viszont úgy jön le, hogy nagyon fel akarja magára hívni a férfiak figyelmét és mással nem megy, csak ha mindent kitesz, szóval az közönséges.
Szerintem az idõsebb, 40 feletti korosztály sokkal inkább hord minit, mint a fiatalabb korosztály, mert amikor õk voltak tizen-, huszonévesek akkor nagyon nagy divat volt. Én miniszoknyát kizárólag vastag és nem testszínû harisnyával vagy cicanacival veszek pl fel, pedig vékony vagyok, csak egyszerûen szerintem fura ha valakinek az egész lába meztelen. Amúgy azokkal a minikkel semmi baj nincs amik legalább az ember ujjai végéig leérnek, az annál rövidebbek pedig mindenkin cikik, mert nem lehet bennük úgy leülni, vagy lehajolni, leguggolni, hogy ne látszon ki az egész feneke.
Én 41 éves vagyok, s mikor rikán fölveszem, mindig megdícsérnek.
A tizen, huszonévesek körében nem is annyira divat a miniszonya és miniruha utcai viseletnek, csak bulikban hordják. Anyáink apáink korába volt nagy kultusza a miniszoknyának, most is inkább az a generáció hordja.
Nem írtad hány éves vagy, de én 35-40 felett már nem venném fel a nagyon mini szoknyát, csak azt ami a térd fölé ér egy picivel. 34 éves vagyok, 168 cm magas és 50 kiló, sportos szép lábakkal és van egy 3 éves kisfiam. Lehet, hogy közrejátszik nálam az is, hogy anyuka vagyok, de nem venném már fel a minit. Cikinek tartom. Persze nyaraláskor hordok sortot a strandra, de nincs narancsbõröm és nincs egy deka feleslegem sem. Szerintem ez mindenkinek belûlrõl jön, ahogy az izlés és a stílus is. Ne mások véleménye alapján öltözködj, hanem ahogy neked tetszik és kényelmes. Ha te úgy érzed felveheted a minit és neked tetszik, nem érzed cikinek, akkor rajta.
Hát én 30 fölött biztos nem vennék már föl minit...
Egy 40 éves nõnek is lehet szép lába, anno fizika tanárom is sokat hordott rövid szoknyát, nagyon csinos nõ, és nem volt ciki az öltözéke. Egyszerûen annyi, hogy egy 20 és egy 40 éves nem ugyanolyan szoknyát hord. A stílusa passzoljon a korodhoz, a hossza már csak attól függ, h mennyire tartod jónak a lábaid ;) Nem kell errõl lemondani akár 50 fölött sem :D

Hány éves pasikat érdekelnek a 18-20 éves lányok? Bizonyos kor felett nem beteges ez?

Kárdezi ezt egy lány.

Legjobb válasz: Én 26 vagyok és nem tartom betegesnek ha érdekelnek a 18-20 éves csajok. Szerintem nincs ezzel semmi gáz.

Én 26 vagyok és nem tartom betegesnek ha érdekelnek a 18-20 éves csajok. Szerintem nincs ezzel semmi gáz.
38 vagyok, engem is erdekelnek :) Bar csak dugni jok, amugy halalra idegesitik az ember a hulyesegeikkel.
Nem. Ugyanis MINDEN férfi hebofil, az is aki tagadja. Ami azt jelenti, hogy 16 éves lányok már tetszenek a normális férfiaknak. Hogy általában mégsincs extrém korkülönbség, az azért van, mert nem minden a testi fejlettség, lelkileg is egy szinten kellene lenniük a partnereknek, amennyiben az a kapcsolat normális.
Ilyen korú barátnõim vannak voltak. Én elég fiatalosan nézek ki és vonzom õket. 41.F
szerintem õk már nagykorúak 35 vagyok 22 a b nõm
Ha szeretjük egymást, akkor nem számít az életkor. L
21 vagyok engem érdekelnek :)
Mindegyik pasit érdekli mivel ha már a pasi van vagy 50 éves a lány 18 éves és megdugja akkor sem büntethetõ és egy fiatal puncit megdugni jó dolog :D 18/F
Nem, miért lenne beteges? 18-20 éves lányok a pornókban is szerepelnek és nem tûnik úgy mintha a kezükbe még a barbi illene...
Jók a válaszok... :-) Véleményem szerint minden beteges és semmi sem az... :-) ...azaz csupán attól függ az igazság is, hogy éppen kinek mit diktálnak az érdekei... :-) A nõkön van lyuk, a pasiknak van amit abba beletehetnek... Ez nem bonyolultabb ennél! De a kérdést feltevõ álláspontja szerint ennyi erõvel aki maszturbál az is beteg... ...elárulom akkor lenne beteg, ha nem csinálná! :-)

Első gyermeküket 30 év felett szült anyukák! Hány évesen szültétek első/második/többedik gyermeketeket?

Legjobb válasz: 33,5 éves voltam, mikor megszületett kisfiam. Most lesz 2 éves, megy bölcsibe, én meg vissza dolgozni. Hogy lesz-e második? Õszintén: fogalmam sincs. Talán 2-3 év múlva igen. Mindenesetre egyelõre nem gondolunk még erre. Ha 40-ig nem jön össze a második, akkor egyke marad, ez tuti fix.

33, 5 éves voltam, mikor megszületett kisfiam. Most lesz 2 éves, megy bölcsibe, én meg vissza dolgozni. Hogy lesz-e második? Õszintén: fogalmam sincs. Talán 2-3 év múlva igen. Mindenesetre egyelõre nem gondolunk még erre. Ha 40-ig nem jön össze a második, akkor egyke marad, ez tuti fix.
Elsõ:30év, második 32 és rajta vagyunk a harmadikon, leszek vagy 35 mire meglesz.
Én 33 évesen szültem a kisfiamat. Nem tervezünk a párommal másikat, nem a korom miatt.
31 évesen elsõ kisfiút most 3, 5 éves 34 évesen második kisfiút tegnap volt 9-hónapos
30 évesen ikerfiúkat, 32 évesen egy kislányt, 34 évesen egy kisfiút. :)
Elsõt 34 évesen, szeretnénk kistesót.
1. 32 évesen 2. 35 évesen
Egy gyerkõc van, 33 évesen szültem.
30-1 32-2 35-3 - õ még pocakban, májusban fog születni. 4?? (Férjem szeretne, de majd meglátjuk és eldöntjük.)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nem korhoz, hanem iQ-hoz kötném.
Szerintem egyáltalán nem korfüggõ a dolog. Ha most rávágnám, hogy tizenhat, õrült nagy baromság lenne, mert igen sok olyan tizenhat éves ember van, aki azt sem tudja, mit, hogy, hová, mivel...
Én véleményem szerint nem a kor hanem az számít mennyire érettek a fiatalok.Van aki 15 évesen kész rá , de van akinek csak 18 évesen kellene amikor már tud felelõsséggel gondolkodni...
Magyaroknál: 16 Cigányoknál: 30
18.
16
16.
18
15
7.
eretsegi elott semmikep
18 21/szûz...
Ezt messze nem lehet korhoz kötni, a szülõ tudná eldönteni mikor érett rá a gyereke(nem azokra a szülõkre gondolok akiknek 12 évesen hulla részeg a lánya).
Bocsi én fiú vagyok 13 évesen vesztettem el most 19 vok és nekem pl ez nem volt korai.
Én is IQ-hozkötném inkább. De ha muszály: 15-16
16-17
Ismerek egy csajt aki 12 évesen vesztette el.Akkora botrány lett belõle mármint csak a suliban és nemrég találkoztam vele úgy 19 évesen és szinte egy kis [email protected] , elkényesztetett díva lett belõle.
16
20 - 40
12
18
70.
18.
83%-osnak igaza van, nem kor alapján kéne.
Jó ez a mostani 14. Sokuk érettebb a szexre, mint azok a 18-20 évesek, akik itt sírnak, hogy véletlenül elment bennük a pasija, lehet-e terhes? :D
Sõt, nem is cak IQ-hoz, hanem inkább az IQ és EQ átlagához. (16:27-es voltam)
16 Mert igen, vannak hülye emberek 18 évesek közt is, meg 13 évesek közt is, de úgy gondolom, hogy ha a nagy átlagot nézzük akkor ez az a kor már amirõl elhiszem, hogy tényleg tudják ésszel is csinálni.
szerintem ha IQ hoz kotnek akkor 20 alul senki se vesztene el mivel akinek nagy az IQ azoka 20-n eves szuzek :P

Akinek 30év felett született az első babája tudatos volt, vagy "így jött össze"? Hány éves voltál?

Legjobb válasz: Nekem tudatos volt. Le is szoktak emiatt "h.lye karrieristap.csázni" a környezetemben, de nem zavar :) 33 és 36 évesen szültem a lányaimat. Mindenük megvolt, mire jöttek, anyagiak, élmények, karrier, utazások, stb... Már "csak" a család hiányzott :) Ha újra kezdhetném, ugyanígy csinálnám most is.

Nekem tudatos volt. Le is szoktak emiatt "h.lye karrieristap.csázni" a környezetemben, de nem zavar :) 33 és 36 évesen szültem a lányaimat. Mindenük megvolt, mire jöttek, anyagiak, élmények, karrier, utazások, stb... Már "csak" a család hiányzott :) Ha újra kezdhetném, ugyanígy csinálnám most is.
32 éves leszek mire megszületik. 6 éves házasságba. 29 évesen kezdtünk a babaprojektbe, akkorra lett kész a ház, mert anyukáméknál szorongtunk1 szobába, oda nem szültem volna még pénzért se. Az élet közbeszólt 2 évet vártunk mire nagy nehezen összejött. Hiába akar az ember 20-on évesen szülni , ha nincs hova, nincs kinek, nincs mibõl-mire. Ez van ezt kell elfogadnunk! 17 hetes KM.
31 évesen szültem, és azért ekkor, mert 30 évesen találtam meg az apukáját.Voltam már elõtte házas 21 évesen, de az egy évig tartott, és szerencsére nem lett baba.
Tudatosan 30 fölé terveztük, 32 voltam, mikor született és imádjuk!!!!!!
37 leszek, mire megszületik :-) Tudatos volt. Tavaly nyáron mondtuk, hogy most már jöhetne, és jött is .-) Addig ezer más dolog is kellett! Most jön a hab a tortára :) )))
Szia! Nekem így jött össze. 25 évesen rajta voltunk a babán, de csak 5 év után sikerült. Azóta én, a ”meddõ” nõ még 2 babát szültem. A legkisebb igazi bónusz, 6 hónapos, 38 évesen szültem.
is-is. 31 évesen szültem elõször, amúgy sem akartam sokkal korábban, de addigra megvolt a lakásunk, az esküvõ.
30 évesen szültem 2 lányt, 10 év házasság után. Tudatos volt, mert elõször házat akartunk venni. Sokan mondták, hogy kiöregszem, de nem érdekelt a marhaságuk.
30 évesen akartam gyereket, de egy súlyos betegség közbeszólt. Gyógyultan, egészségesen akartam babát. 1, 5 év próbálkozás után sikerült úgy, hogy tudatosan, tavaszi születésû kisfiút terveztünk. Most lesz 2 éves. Gyönyörû, okos, korához képest nagy, és nagyon nagy boldogság. Apukája 50 én 34 voltam, amikor született egy megalapozott, 10 éves kapcsolatba, 2 éves házasságba. :) Senki, semmilyen kivetnivalót nem talált benne, sõt! Ha valaki beszólna e miatt, valószínûleg kinevetném. :) )
Mi 30 évesen házasodtunk össze. Addig utazás, buli lakásvásárlás, karrier, másoddiploma... A fiamat 31 évesen, a lányomat 33 évesen szültem. Nem bántam meg a "késõi" gyerekeimet.
31 voltam amikor megszületett a kisfiam, és majdnem 34 leszek, mire a tesó érkezik. 14 éves a kapcsolatunk. . Tudatos volt a döntésünk. Nekünk az volt a legfontosabb, hogy legyen hova érkezzen a gyermek. Amint felépültük a házunkat belefogtunk a babaprojektbe, és egybõl meg is fogant a baba.
Én szívem szerint már 16 évesen szültem volna, persze tudtam, hogy még nem lehet. 21 évesen akartam szülni, nem jött össze, lett 25, akkor sem jött össze, gondoltam már 30 alatt úgysem szülök, hisz nem találtam meg a párom. Aztán hirtelen janár 11-én meglett a neten, április 15-én hozzá költöztem, szeptemberben teherbe estem és 29, 5 évesen megszültem elsõ lányunk, majd rá 21 hónapra a másodikat is. Én szültem volna elõbb is, de ekkorra érett be a dolog. Én szívesebben szülnék elõbb, ha lehetne választani, úgy érzem sokkal több türelmem lenne hozzájuk, mint most.
Eleve 29 voltam, mikor megismerkedtem a párommal. Aztán elõbb házat, autót vettünk, gyûjtögettünk, és utána jöhetett a baba - 33, 5 voltam, mikor szültem. Most már 17 hónapos a nagy legény, és még lehet, hogy tesója is lesz.
28 voltam az elsõnél, és tavaly tavasszal döntöttünk, jöhet a tesó.32 vagyok.Így jó, mert a nagy már elég nagy...most éreztem, jöhet még egy strapás 1 év :) ))
Soha nem akartam gyereket.Aztán 30 évesen beleszerettem a páromba akitõl 2 év után babát akartam.34 lettem mire szültem az elsõt, és lehet hogy lesz tesó is.
Én csak 28 voltam az elsõnél, másodiknál 37 . A mai eszemmel nem szülnék 30 alatt, bár a kisfiam becsúszott, nem volt tervezve. De most sokkal érettebnek érzem magam, mint 28 évesen.

Hány éves kortól adható be a H1N1 elleni oltás? Van aki azt mondja, hogy 1 év felett, van aki, hogy 2? Mi az igazság?

Legjobb válasz: 1 éves kortól. 20 hónapos a kislányom és tegnap kapta meg az oltást.

1 éves kortól. 20 hónapos a kislányom és tegnap kapta meg az oltást.
1 éves kor felett. Kislányom 14 hónapos és tegnap kapta meg az oltást!
18
A kérdező hozzászólása: nem 21??
18, néhány részén pedig 19. A 21-es korhatár az USA egyes államaira érvényes csak tudtommal.
KANADA szinte összes államában/tartományában 18 évesesen már nagykorúnak számítasz! QUEBEC tartomány Kanada szinte egyetlen olyan tartománya ahol szinte minden máshogy van mint Kanada többi részén! Ott 19 éves kor felett vagy "felnõtt"!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!