Találatok a következő kifejezésre: Hány éves fejlődik ki a kutya (2 db)

Hány éves korára fejlődik ki a kutya mérete, nagysága?

Legjobb válasz: Szerintem kb. 1 éves korára, mert a mi keverék kutyánk (írszetter-német dog) 1 éves korára fjlõdött ki! :o)

Szerintem kb. 1 éves korára, mert a mi keverék kutyánk (írszetter-német dog) 1 éves korára fjlõdött ki! :o)
Szerintem 7-8 hónapos korára eléri a végleges magasságát. De nem vagyok biztos benne.
attól függ milyen a kutya mert látom itt is többféle választ adtak. nekem 5 hónapos kora óta nem nõtt és a súlyát is tartja most dicsérte meg az állatorvos mert azt mondta ritka az ilyen.
1
1, 5

Emberi évben hány éves korra fejlődik ki teljesen a kutya?

Legjobb válasz: Mérettõl függ, de átlagban nézve 2 éves korukra lesznek húszon évesek.

Mérettõl függ, de átlagban nézve 2 éves korukra lesznek húszon évesek.
Csak egy problem van, hogy egy kutya év nem hét év. Gondolj csak bele a szuka kutyák általában 1 évesen tüzelnek elõször. Sõt van hogy hamarabb tüzelnek és egy éves kora elõtt kiskutyái vannak. Ez olyan mintha egy kislány már 7 évesen menstruálna. De mi általában nem akkor szoktunk menstruálni, hanem csak 12-14 évesen. Sõt ilyenkor a kanok (legalábbis az enyém), már rendesen jelölget meg befedezné a szukákat. Szerinted, ha ma egy 7 éves kisfiú, meglát egy kislányt, az elsõ gondolata az, hogy de jó lenne megd*gni? A kutyaéveket úgy kell számolni hogy az elsõ két év kb. 12 év. Majd az évekek egyre csökkennek értékileg.
nem. Nálunk a dokinál se úgy van kirakva a táblázat, hogy 7el kell szorozni (nem is tudom, ezt ki találta ki) mellesleg az elsõ válaszoló leírta.. utána én is, ha egy köszit írsz, nem folytatom az egészet, de azt írtad, hogy olvassuk el a kérdést mégegyszer, gondoltam még mindig nem értetted meg amit leírtunk, ezért részleteztem..:D
A kérdező hozzászólása: túlkomplikáltad :D 1 év = (kutyaévben) 7 év most ha valaki aztmondja nekem, hogy 2 éves koráig fejlõdik azzal bõven megelégedtem volna :D
azért linkeltem, hogy lásd az átváltást, de úgy látszik nem megy a matek. Ha egy ember 20 éves az egy másfél-két éves kutyának felel meg. 20éves korod után már 100%hogy nem fejlõdsz tovább (ha csak nem kondizol meg ilyenek, de az most lényegtelen) akkor egy másfél-két éves kutya olyan fejlett lesz, mint egy 20 éves ember. Ebben mi volt olyan baromi nehéz?:D
A kérdező hozzászólása: én nem a kutya és emberi életkort kérdeztem olvassátok már el még 1x a kérdést
egyébként kb két éves korára..
Ezt magyarázd el egyszer nekik is, biztos érdeklõdve fogják hallgatni, sõt, lehet, hogy még a Nobel-csontot is megkapod tõlük a felfedezésért.
A kérdező hozzászólása: istenem sírok xdd 1 emberi év kutyaévben 7 év mostmár ezt is tudod :D
Mit jelent az, hogy emberi év? Én másmilyet nem ismerek, csak ezt a 365 napból álló egységet.
Van egy másik dolog, a kistestû kutyák sokkal hamarabb "nõnek fel", mint az óriástestûek. Egy kisebb termetû már 5-6 hónaposan tüzelhet, egy nagy testû akár csak két évesen. Kisebb termetûek nagyjából két évesen befejezik a fejlõdésüket, a nagyok 3-4 éves korukra érnek be teljesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!