Találatok a következő kifejezésre: Hány éves ciki szűznek lenni (3 db)

Hány éves kortól ciki szűznek lenni?

Erre nyilván sokan azt válaszolnák, hogy soha hisz várni kell az igazira, de 25-30 év felett már...

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki a szûzesség.Ha akarsz várhatsz 40 éves korodig is.A lényeg hogy nem az a fontos hogy mikor veszíted el,hanem hogy kivel.Ha megtalálod a nagy Õt akivel egész életedben boldog leszel biztos örülni fog hogy neki adhadttad oda a szûzességedet.

Szerintem nem ciki a szûzesség.Ha akarsz várhatsz 40 éves korodig is.A lényeg hogy nem az a fontos hogy mikor veszíted el, hanem hogy kivel.Ha megtalálod a nagy Õt akivel egész életedben boldog leszel biztos örülni fog hogy neki adhadttad oda a szûzességedet.
Nem azt a szót hazsnálnám rá , hogy ciki csak kb ugy 25 éves kor felett már furcsa, ha valaki még egy éjszakára sem tud kapcsolatot kialakitani..valószinüleg semmilyet nem tud, és ezt furcsállom.Persze ez az én személyes véleményem
3 éves kortól
nem ciki, csak marha szar...a nõknek általában tetszik, romantikát látnak benne, ha ilyen nõt találsz, vedd el feleségül aztán juhé...
Azért orvosilag elismert tény az, hogy egy bizonyos életkor felett már nem éppen egészséges szûznek lenni. Egyszerûen nem vall mentálisan egészséges személyiségre egy 40-50 éves szûz (na jó, egy apácánál ez máshonnan van kicsit megvilágítva).
hát igen...sok doloban egyetértek...bár az sosem kiszámítható hogy kivel fogod leélni az életed, és kinek érdemes odaadnod a szüzességed....akiben megbízol és nem 1 jött-ment suttyó....és érzed hogy szoros szálak húznak egymáshoz....és az tényleg igaz, hogy egyáltalán nem ciki ha mondjuk még 20 éves korodban is szüz vagy....a pasik sokkal jobban értékelik azokat a csajokat akik még szüzek...
sztem nem gáz.én direkt örülök ha az éppeni csajom szûz.így tom, h én vok. az 1.és ennek örülök:)
Úgy tudom, 30 év fölött a szûzhártya már eléggé elmeszesedik. De mondjuk emiatt ne ugorj bele egy kapcsolatba... ha nem jönne össze addig, akkor a megfelelõ idõben beszéld meg a fiúddal, hogy szeretne-e egy kis orvosi segítséget. Az orvos fájdalommentesen bevágja, aztán hajrá!
Addig kell várni, amíg nem érzed azt biztosan, hogy készen állsz rá és megfelelõ a partnered. Nálam ez 20 évesen jött el. Érett voltam már rá, de nem találtam elõtte megfelelõ pasit. Már kezdtem cikinek érezni, hogy eddig vártam és a környezetemben már rég nem szûz senki, de örülök, hogy olyannak adtam a szüzességem, aki "megérdemli". Szerintem 25 felett érdemes elgondolkozni, lehet hogy valami lelki probléma áll amögött, hogy valaki ennyit vár.
ez nagyon igaz, + az elõzõ válaszolónaak! Take it easy! (nekem sem jött még össze, szal nem vagy egyedül!)p u s s y
A szûzesség sosem ciki szerintem, annál gázabb viszont, ha azért veszíted el a szüzességed, hogy elmondhads, voltál már pasival. Az elsõ lovagodnak nem kell, hogy az igazi legyen rögtön, a tündérmesék ideje lejárt... Viszont a másik véglet sem túl vonzó, legalábbis számomra. Ha nem találtál még olyan fiút, akire azt mondod: na, én õt szívesen megajándékoznám ezzel, akkor várj türelmesen, mert minden zárhoz megvan a megfelelõ kulcs! És valószínûleg pont akkor fog megjelenni, amikor már nem görcsölsz ilyen kérdéseken, mint a fenti... :)
A kérdező hozzászólása: Azért 30 még nem vagyok...csak példának szántam :)
Értelmes pasik már válaszoltak a másik kérdésekre , így számodra is kiderül, h mindig örülnek a szûz csajnak... de nem hiszem, h 30felé nem kacsintott rád a kisördög ;) =) (Egyébként még rám sem az igazi, pedig 19évesen nagyon ördög akarok lenni már)))))) /19 éves girl/
Én is azt mondom, hogy nem ciki, de azért 30 év felett már elgondolkodtató a dolog...
A mostani világban igen én már 15 évesen elvesztettem :P

Hány éves kor felett ciki szűznek lenni egy férfinak?

Legjobb válasz: szerintem prostizni ciki, meg méltóságon aluli nõkkel lefeküdni az kb. olyan, hogy beismered, hogy hulladék vagy

szerintem prostizni ciki, meg méltóságon aluli nõkkel lefeküdni az kb. olyan, hogy beismered, hogy hulladék vagy
Amennyinek érzed. Csak akkor szánalmas ha valaki nagyon el akarja veszteni de csak nyafog és képtelen tenni érte. Más esetben sehogysem ciki.
Ez nem cikiség kérdése. A te hozzáállásodon múlik. Ha valaki úgy dönt szûz marad egész életében, lelke rajta. Ha meg nem szeretné de mégis szûz, és nem tesz semmit az ügy érdekében, hanem várja a sült galambot, hogy majd lesz valami, akkor az a ciki. Ha valaki 13-14 éves korában elkezd érdeklõdni a szex az erotika iránt, az normális. Ha 15-17 évesen már azon jár az agya jó lenne szexelni, az is. De ha úgy marad és csak fantáziál róla közben 20 fölé megy, akkor kezd ciki lenni.
20-25. De léteznek prostik is, azok tudnak segíteni a bajon.
18-20? Ez komoly? Szerintem 30 éves kor alatt egyáltalán nem ciki (utálom ezt a szót), utána se az, csak a mai társadalom sulykolja beléd, hogy minél elõbb kell elveszteni.
"Szerintem 30 éves kor alatt egyáltalán nem ciki" És ha már így gondolod, akkor 30 felett miért ciki?
"utána se az"
25...
Akkor minek hangsúlyoztad ki? Ez eléggé ellentmondásos.
18-20
20 fölött
25+
Attól függ mely kultúrában :)
szerintem gáz a prostizás, amúgy meg nem olyan ciki az...esetleg próbálj a saját "súlycsoportodban" nõk után keresgélni..
-Nem ciki csak sok a barom. -Sosem volt olyanod.
#12 igen, ez komoly, és nem a társadalom súlykolja senkibe, mindig is így mûködtek a dolgok
19
21 évesen nem érzem még cikinek, nincsenek rémálmaim miatta (mondhatnánk úgy is, hogy leszarom és ettõl még élvezem az életem).
Nem ciki az.Ne higgy nekik.Ennyi erõvel az is ciki, hogy valaki mondjuk nem úszott még, vagy nem biciklizett.Elég éretlen dolog ilyenért kicikizni valakit.Egyszer mindenki talál valakit, ki elõbb, ki késõbb.
én 18 évesen már annak éreztem. 20 évesen meg már nagyon cikinek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az öszinte válaszokat :)
Szûz vagyok és semmi bajom. Kivártam amíg megtalálom azt a lányt, aki igazán megérdemli, és értékeli is. De vele sem fekszem le még egy ideig, hova siessek? Így legalább tudunk figyelni olyan dolgokra a kapcsolatunkban, amik hosszú távra megalapozzák, én ugyanis hiszek ebben és semmi kedvem felszínes szexkapcsolatokhoz. 24F
Elõttem szóló. Azt lesheted, hogy egy nõ is értékeli ezt.... Tapasztalat...
Ami azt illeti, én, mint szûz nõ, értékelem, ha egy ember, annak tartogatja magát az , , igazinak ''. Én is ezt teszem! :) Semmi ciki nincs ebbe!
Kedves elõttem szóló: Kössz hogy jössz! Ma nõknek 3 dolog kell: pénz-pénz-pénz. Erre vagytok beprogramozva.
Ne azzal kezd az ismerkedést!Aki ilyenre rákérdez az egy paraszt. Mindenkinek magánügye.Ha valaki megkérdezi, hogy hány barátnõm vol és miközben nem is ismerem, azt nem is akarom megismerni.Szerintem normális embereknél tabu az ex.
20-tól már az.
62
20 felett.
11....
Ez mindenkinek a magánügye, senkinek nem kell róla tudnia. Akkor meg minek foglalkozni vele? Elhiszem, hogy nyomaszt belülrõl ez valakit, de nincs olyan helyzet/szituáció/állapot amin ne lehetne változtatni.
Te elõbb tanul magyar, csak utána digi-dugi.
25 körül.
Nem ciki. Az a ciki, ha 12 évesen már nem az... Mindkét nem.
Nincs olyan, hogy ciki. Adriana Lima pl. 27 évesen vesztette el a férjével az esküvõje napján. Csak azért érzik magukat kellemetlenül a lányok emiatt, mert valami idióta kitalálta egykor, hogy ciki. Ebben nem lehet ciki semmi, érezni dogod, ha készen állsz és ha nem a megfelelõ személlyel történik, megbánhatod, így érdemes tényleg kivárni. Ne engedd felcímkézni magad, csak mert ez a trendi! ;)
Pénz?! Most komolyan?! (-_-) Biztos hogy egyedül élsz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!