Találatok a következő kifejezésre: Hány éves ciki szűznek (9 db)

113
Szerintem amikor abba a korba belépnél akkor már úgyis mindegy! (70)
egyik korban sem ciki szerintem
SOHA!!!!!!
kérdezd meg a 96 éves szüzet
24/F vagyok és még nem volt szexuális kapcsolatom, de még csak párkapcsolatom se. Valahogy kimaradt az egész, nincs idõm. Szerintem nem is nagyon lesz.
Szerintem ha nem vallási/egyéb okokból akar tiszta maradni, akkor 20-nál húznám meg a határt (de amúgy nem ciki, csak fura)
Pontosabban megfogalmazva 15 elõtt is gáz elveszíteni meg 23 fölött is.
férfinek 18 , nõnek 22. szerintem. mondjuk nõnek nem nagyon számít , nem ciki.
23 évesen már az, szerintem.
és mik a terveid a jövõre nézve? Fontos, hogy mások is úgy gondolják-e, mint ahogy te gondolod, mert attól, hogy te nem vagy szerelmes magadba és ezért csúnyának látod önmagad még nem jelenti azt, hogy ez igaz. Az anorexiások például kövérnek látják magukat 40 kilósan is. Fejben dõl el. Én saját ismerettségi körömben ismerek csúnya, ronda okádék embert és mégis boldog párkapcsolata van. Én kevésbé csúnya, ronda, okádék, persze az vagyok valamilyen szinten, de mégsincs senkim.
Van egy saját kisvállalkozásom(önerõbõl), amivel eddig és ezután is elleszek, valahogy most érzem legjobban azt, hogy elmenyek egy prostihoz!
Ja és ha nem lennék ronda, akk talán már lett volna párkapcsolatom!Egyébként nem azért irtam, hogy sajnáljon valaki!
20 felett már gázos mivel én max 26-7 évesen már gyereket akarok.
én gusztustalannak tartom hogy prostituálttal legyen bárki is Bennem nincs ilyen vágy, hogy mindenáron, mindegy hogy hogyan csak legyek túl. Vagy olyannal akit majd szeretek, de legalább nagyon tetszik, vagy sehogy. És mik az ismerkedési módszereid? Adsz lehetõséget arra, hogy a lányok hozzádférkõzhessenek?
Hát igazából az én véleményem szerint 16 alatt CIKI elveszíteni, és olyan 23 fölött meg FURCSA, ha még valaki szûz. Tehát a kérdésedre válaszolva: Sehány évesen ciki az, hogy még szûz valaki.
Nem kell, hogy valaki megmondja, belenézek a tükörbe és látom!
utolsó elõtti vagyok A kérdés feltevõjének üzenem - ezt eddig elfelejtettem - hogy szerintem nem a ciki a jó szó, ha valaki sokáig szûz, hanem a furcsa. utolsónak: csak te gondolod, hogy olyan vagy mint amilyennek írtad magad, vagy mások visszajelzései alapján
Talán azért nem kellek senkinek mert ronda vagyok, nagy kapa fogak, klepa fülek, és nagy kampós orrom van! Utolsó elõtti!
#10 hozzászóló vagyok, 24/F és szûz. Akkor én még egyelõre jobb helyzetben vagyok. És ti akik még szûzek vagytok mi a legnagyobb akadályotok. Nekem valami agyilag talán. Elkerülõ személyiségzavarom van azt hiszem.
Soha nem volt párkapcsolatom, egyszer csókolóztam és 26 évesen szûz vagyok! Egyébként régóta készülök prostihoz menni, jelenleg is!
Utolsó, egy szó nem volt arról, hogy kevesebbet érne, a ciki fogalmat nem erre használjuk. És úgy gondolom, nem véletlenül kerül fel naponta több "Ciki ha x évesen szûz vagyok?" kérdés , ha tök mindegy lenne, senki se foglalkozna vele.
szerintem semmikor. semmivel nem érsz kevesebbet sem többet, akár szûz vagy, akár nem :)
szerintem a szüzességet jobb fiatalon elveszíteni 15-2
127 éves kor után már ciki
nem vagyok 20 éves már, és nem érzem cikinek.
Kit érdekel, hogy mi a ciki, vagy mi nem?! Ez tényleg ennyire fontos??? Nõj már fel, majd utána jöhet a szex! Ja értem! Aztán a kocsi lesz ciki, meg az hogy hol voltál nyaralni, meg az, hogy milyen a házad és a barátnõd és hány gyermeked van ... Én speciál 21 voltam, amikor elvesztettem. És? Ciki volt? Kit érdekel!? Mindenki hantázik össze-vissza és olyanokat mondanak, aminek a negyede sem igaz! És ehhez akarsz igazodni? Hát akkor mondj te is olyanokat, mint õk! És akkor nem lesz ciki! 43/F
16 éves vagyok és még az idén születésnapom elõtt örülnék ha összejönne valami, év végén van a születésnapom szóval van még remény. Egyébként 20 körül már lehet, hogy cikinek érezném de tudnám hogy nem az.
20 évesen már elég cikinek érzem. Volt rá lehetõség de nem éltem vele... iszonyatosan bábom.
18 vagyok és kicsit cikinek érzem. Nem hiszem, hogy várnék egy barátnõre (mert jelenleg nincs) csak ezért. Már amúgy is szeretném, úgyhogy egyáltalán nem az motivál, hogy minél elõbb veszítsem el, hanem amúgy is szeretném.
#5 Nem akarok g*ci lenni, de szerintem abban az idõben teljesen más volt a fiatalok hozzáállása mindenhez. Elég, ha csak a mostani és az akkori 10-16 éveseket hasonlítjuk össze vagy akár a valamennyivel idõsebbeket. Teljesen más volt MINDEN. Ettõl függetlenül nem kell cikinek érezni, hogy még valaki szûz vagy nem, de ahogy már az elõzõ válaszomban is írtam, van az a helyzet, ahol nem maga a szûz lét a ciki, hanem az, hogy belegondolsz, hogy neked miért nem lehetett olyan párod, társad, akit érdemesnek tartottál volna rá, hogy túljuss az elsõn. Felmerülhet benned a kérdés, hogy benned van-e a hiba, mit csinálhatsz rosszul. Vagy a többiek sietik el azzal az indokkal, hogy "igaz szerelmesek"? És mikor a sok kombinálás után leesik, hogy talán senkinek nem vagy elég fontos, nem vagy elég jó, akkor sok mindentõl elmehet a kedved és eldöntöd, talán nem kell birka módon a többiekhez hasonlóan akár igaz akár nem igaz szerelem a szexhez. Csak már szeretnél túl lenni rajta, hogy legalább ezzel tudasd magaddal, hogy nem feltétlenül vagy felesleges és hogy még érhetsz valamit valakinek, vagy valamit az életben.
#2 és #5-ös vagyok 18/F
Rosszul írtam, #2 és #6-os voltam, bocsánat
Aki azt írta hogy más volt a hozzáállás elárulom, hogy apukám 44 éves és 14 évesen vesztette el, ugyanúgy ahogyan én is. 17/F

Hány éves kortól ciki szűznek lenni?

Erre nyilván sokan azt válaszolnák, hogy soha hisz várni kell az igazira, de 25-30 év felett már...

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki a szûzesség.Ha akarsz várhatsz 40 éves korodig is.A lényeg hogy nem az a fontos hogy mikor veszíted el,hanem hogy kivel.Ha megtalálod a nagy Õt akivel egész életedben boldog leszel biztos örülni fog hogy neki adhadttad oda a szûzességedet.

Szerintem nem ciki a szûzesség.Ha akarsz várhatsz 40 éves korodig is.A lényeg hogy nem az a fontos hogy mikor veszíted el, hanem hogy kivel.Ha megtalálod a nagy Õt akivel egész életedben boldog leszel biztos örülni fog hogy neki adhadttad oda a szûzességedet.
Nem azt a szót hazsnálnám rá , hogy ciki csak kb ugy 25 éves kor felett már furcsa, ha valaki még egy éjszakára sem tud kapcsolatot kialakitani..valószinüleg semmilyet nem tud, és ezt furcsállom.Persze ez az én személyes véleményem
3 éves kortól
nem ciki, csak marha szar...a nõknek általában tetszik, romantikát látnak benne, ha ilyen nõt találsz, vedd el feleségül aztán juhé...
Azért orvosilag elismert tény az, hogy egy bizonyos életkor felett már nem éppen egészséges szûznek lenni. Egyszerûen nem vall mentálisan egészséges személyiségre egy 40-50 éves szûz (na jó, egy apácánál ez máshonnan van kicsit megvilágítva).
hát igen...sok doloban egyetértek...bár az sosem kiszámítható hogy kivel fogod leélni az életed, és kinek érdemes odaadnod a szüzességed....akiben megbízol és nem 1 jött-ment suttyó....és érzed hogy szoros szálak húznak egymáshoz....és az tényleg igaz, hogy egyáltalán nem ciki ha mondjuk még 20 éves korodban is szüz vagy....a pasik sokkal jobban értékelik azokat a csajokat akik még szüzek...
sztem nem gáz.én direkt örülök ha az éppeni csajom szûz.így tom, h én vok. az 1.és ennek örülök:)
Úgy tudom, 30 év fölött a szûzhártya már eléggé elmeszesedik. De mondjuk emiatt ne ugorj bele egy kapcsolatba... ha nem jönne össze addig, akkor a megfelelõ idõben beszéld meg a fiúddal, hogy szeretne-e egy kis orvosi segítséget. Az orvos fájdalommentesen bevágja, aztán hajrá!
Addig kell várni, amíg nem érzed azt biztosan, hogy készen állsz rá és megfelelõ a partnered. Nálam ez 20 évesen jött el. Érett voltam már rá, de nem találtam elõtte megfelelõ pasit. Már kezdtem cikinek érezni, hogy eddig vártam és a környezetemben már rég nem szûz senki, de örülök, hogy olyannak adtam a szüzességem, aki "megérdemli". Szerintem 25 felett érdemes elgondolkozni, lehet hogy valami lelki probléma áll amögött, hogy valaki ennyit vár.
ez nagyon igaz, + az elõzõ válaszolónaak! Take it easy! (nekem sem jött még össze, szal nem vagy egyedül!)p u s s y
A szûzesség sosem ciki szerintem, annál gázabb viszont, ha azért veszíted el a szüzességed, hogy elmondhads, voltál már pasival. Az elsõ lovagodnak nem kell, hogy az igazi legyen rögtön, a tündérmesék ideje lejárt... Viszont a másik véglet sem túl vonzó, legalábbis számomra. Ha nem találtál még olyan fiút, akire azt mondod: na, én õt szívesen megajándékoznám ezzel, akkor várj türelmesen, mert minden zárhoz megvan a megfelelõ kulcs! És valószínûleg pont akkor fog megjelenni, amikor már nem görcsölsz ilyen kérdéseken, mint a fenti... :)
A kérdező hozzászólása: Azért 30 még nem vagyok...csak példának szántam :)
Értelmes pasik már válaszoltak a másik kérdésekre , így számodra is kiderül, h mindig örülnek a szûz csajnak... de nem hiszem, h 30felé nem kacsintott rád a kisördög ;) =) (Egyébként még rám sem az igazi, pedig 19évesen nagyon ördög akarok lenni már)))))) /19 éves girl/
Én is azt mondom, hogy nem ciki, de azért 30 év felett már elgondolkodtató a dolog...
A mostani világban igen én már 15 évesen elvesztettem :P


Sehány éves kortól!
#9 te meg bunkó paraszt vagy!
randizgattam, meg voltak rövidebb kapcsolataim de nem jutottam el senkivel a szexig, mert én nem akartam. szerintem kell az érzelem hozzá.
6-os én 22 múltam és szûz vagyok. most akkor szégyelljem el magam? csak mert én büszke vagyok rá, hogy nem feküdtem le senkivel csak azért hogy elveszítsem a szüzességemet. én szerelembõl szeretném.
17, 0182934557
22 felett azért már ciki a felnõttek körében is.
17 évesen nem ciki. Késõbb sem!
SOHA!!!
Azért úgy 35 felett elgondolkodnék, hogy mit csinálok ennyire rosszul, de 17 évesen.. Ugyan... "hivatalosan" is fiatalnak/gyereknek számítasz, menj csak be egy ilyen dohányboltba, megmondja neked mindenki tisztán, érthetõen.:D Én is ennyi idõs vagyok, mégsem érzem egyáltalán cikinek. És ezzel nem azok ellen akarok szólni, akik ennyi idõsen nem azok, mert elég sokan 14-16 évesen túlvannak az elsõn, de aki nem érzi ennyi idõsen, hogy van rá alkalmas személy meg érzelmek meg minden, az semmiképp se csinálja, mert lehet hogy valaki azt mondja, hogy ez bizony ciki vagy mert a többiek mást tesznek.. Ne legyünk már (bocs) annyira idióták, hogy egy kútba is beleugrunk, ha valaki azt mondja, hogy ciki vagy, mert nem ugrottál még bele soha életedben. Magadnak élsz, nem nekik. Ez meg mindenkinek a magánügye.:) Nem gáz. Talán 10 év múlva se lenne az, csak az már kicsit utalás arra is, hogy nem nagyon éltél a legszebb éveidben.. Nem mindig igaz, de azért van benne valami. 17L
Én cikinek éreztem már 17 évesen is, mert a körülöttem lévõk között ezzel kakukktojás voltam. De csak 27 évesen jött egy lehetõség hogy végre elveszítsem. Így már legalább emiatt nem kell szégyenkeznem.
ez mindenkinek a magánügye mikor veszíti el. szerintem nem ciki ha valaki késõbb van túl az elsõn. az a ciki, ha gyerekként az abortuszra vár mert csak túl akart lenni a dolgokon.
Ne vitázzatok, mert közétek csapok :D
A kérdező hozzászólása: szerintem meg nem az határoz meg minket hogy hogyan nézünk ki!!
akkor ciki, ha annak érzed!
nyugi, gondolom az vagy, innentõl még nem
És ennyi idõ alatt nem találtál még magadnak párt? 16évesen általában az emberek elkezdenek randizni, ismerkedni a másik nemmel, ne mondd már, hogy 6 év alatt egy olyan férfit se találtál aki neked szimpatikus volt...
16
Itt nincs olyan, hogy ciki! Az a ciki, ha valaki így gondolja.

Hány éves kor felett ciki szűznek lenni egy férfinak?

Legjobb válasz: szerintem prostizni ciki, meg méltóságon aluli nõkkel lefeküdni az kb. olyan, hogy beismered, hogy hulladék vagy

szerintem prostizni ciki, meg méltóságon aluli nõkkel lefeküdni az kb. olyan, hogy beismered, hogy hulladék vagy
Amennyinek érzed. Csak akkor szánalmas ha valaki nagyon el akarja veszteni de csak nyafog és képtelen tenni érte. Más esetben sehogysem ciki.
Ez nem cikiség kérdése. A te hozzáállásodon múlik. Ha valaki úgy dönt szûz marad egész életében, lelke rajta. Ha meg nem szeretné de mégis szûz, és nem tesz semmit az ügy érdekében, hanem várja a sült galambot, hogy majd lesz valami, akkor az a ciki. Ha valaki 13-14 éves korában elkezd érdeklõdni a szex az erotika iránt, az normális. Ha 15-17 évesen már azon jár az agya jó lenne szexelni, az is. De ha úgy marad és csak fantáziál róla közben 20 fölé megy, akkor kezd ciki lenni.
20-25. De léteznek prostik is, azok tudnak segíteni a bajon.
18-20? Ez komoly? Szerintem 30 éves kor alatt egyáltalán nem ciki (utálom ezt a szót), utána se az, csak a mai társadalom sulykolja beléd, hogy minél elõbb kell elveszteni.
"Szerintem 30 éves kor alatt egyáltalán nem ciki" És ha már így gondolod, akkor 30 felett miért ciki?
"utána se az"
25...
Akkor minek hangsúlyoztad ki? Ez eléggé ellentmondásos.
18-20
20 fölött
25+
Attól függ mely kultúrában :)
szerintem gáz a prostizás, amúgy meg nem olyan ciki az...esetleg próbálj a saját "súlycsoportodban" nõk után keresgélni..
-Nem ciki csak sok a barom. -Sosem volt olyanod.
#12 igen, ez komoly, és nem a társadalom súlykolja senkibe, mindig is így mûködtek a dolgok

Hány éves kortól "ciki" azt mondani, hogy szűz vagyok?

Mert nem hiszem, hogy ez bármelyik korig normális lenne. Mert 50 éves vagyok és sz?z, az már furcsán hangzik, talán már ciki. Na de mikortól "gáz" sz?znek lenni?

Legjobb válasz: Soha nem ciki! Csak most hiszik azt sokan, hogy minél hamarabb el kell veszíteni a szüzességet! Akkor veszítsd el, ha megtaláltad, azt akit szeretsz és vele szeretnéd eltölteni az életedet. Különben pedig magánügy, hogy valaki szûz-e? Nem kell ezt nagy dobra verni.

Soha nem ciki! Csak most hiszik azt sokan, hogy minél hamarabb el kell veszíteni a szüzességet! Akkor veszítsd el, ha megtaláltad, azt akit szeretsz és vele szeretnéd eltölteni az életedet. Különben pedig magánügy, hogy valaki szûz-e? Nem kell ezt nagy dobra verni.
30-tól ciki. 40-tõl gáz.
Szerintem 38-40éves kor felezt ciki...
28-tól ciki 35-tõl gáz.
40.30 az még nem annyira gáz, elõfordulhat, hogy valaki csak akkor találja meg a hozzá illõt.
szerintem 30....20/L
Hát úgy 25... Szerintem.
szerintem 18-tól már CIKI te hány éves vagy?
Akkor ne haragudj kedves kérdezõ, a nemedet nem tudtam, de akkor tudom ajánlani a figyelmedbe a 40 éves szûz címû filmet
30F vagyok és szûz. Szerintem azonban a szüzesség mint olyan nõknél van inkább, gondolok itt szûzhártya. Férfiak inkább tapasztalatlanok, kezdõk ha úgy tetszik. Ciki nem ciki, ez van, különösebben nem foglalkozom vele és nem érdekelnek mások (fõleg idegenek) véleményei. Nem hencegek vele, de nem is vagyok rá büszke. Egyszer talán majd találok egy értelmes és kedves nõt, aki értékelni fogja, h nem volt meg minden második lány a városban. Nem elveszíteni akarom a "szüzességem" minden áron, hisz türelmesen keresem azt nõt aki szeret és akit szerethetek.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem lesz pasitesztelõ, mivel fiú vagyok.
Szia! Addig nem "gáz" amíg Te magad nem érzed annak, nem számít igazán ki mit mond. A szüzesség elvesztésével egy kaput nyithatsz a gyönyör irányába (persze ahhoz még egy-két tényezõnek közre kell játszania) amibe ha egyszer belekostolsz kívánni fogod. Mondjuk a szüzességed tökéletes pasitesztelõ is lehet. Aki komolyabbat szeretne tõled az ki fogja várni a számodra is megfelelõ alkalmat szóval még elõny is lehet a szüzességed :) Amúgy a kérdésedre a válasz szerintem 27-28 éves korodra lesz maximum kellemetlen 30 fölött meg már minden nap ajándék (ahogy egy ismerõsöm mondaná) 28/F
ha nekemszól kedves utánamszólo akkor még reneden belül is inteligens vagyok nemugymint egyesek csumpa! Üdv elözõ
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt, de nem néztem meg, pedig megakartam nézni.
Szerintem nem ciki, csak fura.
Ha vissza tudnék menni az idõben, már 13 évesen elvesztettem volna. Már megvolt bennem a vágy, de visszatartásaim voltak, pedig annyi minden hülyeségen túl lettem volna már, mire nagykorú lettem volna. . . Szerintem 25 év után már gáz, mert a hiába a lélek hamvassága, ennek ellenére a biológia már dolgozik, és az egészséghez hozzá tartozik a szex, szexualitás. A szex megvonása lelki és testi torzuláshoz is vezet.
Szerintem a mai lányok sietnek a nagy része már 14-15 évesen túl van rajta de ha mondjuk várna 25 évesig az sem gáz! A fiúk esetében már 18 év felett viszont k.urva gáz! Mert azt bizonyítja hogy : 1, csúnya vagy kövér 2, kisfarkú és húzza az idõt mert fél bevetni 3, irtó béna és félénk Gondolkozz el rád melyik igaz!
rám a 3. igaz :(((
Rám sztem az 1./1. része (bár még konkrétan senki se mondta-viszont az ellenkezõjét se :D ) És a 3-ik második fele.Ez inkább.Mivel még soha senkit nem szólítottam le.Viszont az is igaz h még 1X sem éreztem olyat h hú ezért a csajért ölni tudnék, muszáj h az enyém legyen.(max képeken tv-ben lehet ilyen csajokat látni) Valahogy nyûgnek éreznék 1 nõt is, viszont az is az h még szûz vagyok. 19/F
Hülyeség a cikizési õrület. Igaz, hogy a szociális hálóban érezhetõ, ha a szexuális nyitottságod nem a többiekéhez hasonló mederben halad, de úgysem szól ez (sem) másról, mint önmagad boldogságáról. Jómagam 21 és fél éven át a legboldogabb szûz voltam a világon, mert tettem az egészre magasról. Aztán kezdtem csak el nyûgös lenni, és lám, felpörögtek az események. :D Érezze magát jól az illetõ, ennyi a lényeg. Ha nincs is jól amiatt, hogy nem történik vele / nem tesz azért, amit szeretne, ott egy megértõ és segítõ barát sokat jelenthet. :o) Ne cikizzünk senkit emiatt, én azt mondom.
rendkívül intelligens vagy!! ...
15 alatt elég ciki!! 50-évesen fúúhh bazzeg mien bûnronda lehetsz??:O:DD
A kérdező hozzászólása: 22
13!
A kérdező hozzászólása: De vannak, aki megkérdezik, akárhol jöhet a kérdés. Ha vki azt mondja, , akkor feltételezhetõ, hogy szûz.
Hát, ez elég nagy kamu!
A kérdező hozzászólása: mi?
Az, hogy 50 évesen szûz vagy, és a gyakori kérdéseken kérdezgeted, hogy ciki-e. Nyilván nem 50 éves vagy.
nem kell mondogatni.szerintem.
Nem azt mondta, hogy 50, hanem, hogy " Mert 50 éves vagyok és szûz, az már furcsán hangzik". Amúgy ez helyzettõl is függ, mert van aki az esküvõig vár, de talán 35.
Jaj 9-es, , Kérdezõ igaz hogy magánügyed amúgy, tehát nem kell mások orrára kötni a szexuális életeddel egyetemben. És nem nem ciki, csak azért elég fura mondjuk 30 évesen, bakker egy normális ember életébe beletartozik a szex is. DE egyébként hogy megnyugtassalak, a szüzesség aztán hü de számít ám, ennyi erõvel egyszer szexeltél és? És akkor mi van? Ha aztán soha többet akkor juj de sokat számított ám. Nem lesz több önbizalmad, fogod magad hü de jobban érezni ettõl. De azért kiindulási pontnak jó, nem mintha lenne msá választásod ^^. Na de ezek a majd ha megtaláltad, igen van benne valami, de azért ne már 40 évesen "óóh hát nem jött el, na sebaj majd 70 évesen"(jó hogy Mo.-n férfiak átlag életkora olyan 70-80 között van). Amúgy is a több tapasztalat jó lehet. Egyébként is lehet xy rosszul gondolkozik, azt mindenkit elkönyvel nem az igazinak, és háát óó pedig nem rajta múlt. Szóval ez olyan bleh, .. nem minden jött-ment csövessel kell összejönni, de nem is csak a szuper-tökéletessel. VAGY azt is lehet, csak akkor próbálkozni kell. Úgyhogy nem ciki, te dolgod, biztos lesz aki ettõl hülyének/furának/losernek néz de õket le lehet .....
A kérdező hozzászólása: Senki se mondta, hogy 50 vagyok. Ajjaj egyeseknek itt az olvasott anyag értelmezésével már bajok vannak.
Na látod, lehet, hogy tényleg van gond a szövegértelmezésemmel. Bocsi.
SOHAAAAAA!!!!!!
Én 30 évesen veszítettem el és egyáltalán nem bántam meg. Sokkal jobban örülök, hogy egy olyan lánnyal lehettem együtt, akit igazán szeretek. Bár nem mondom okozott rengeteg frusztrációt, önbizalomhiányt is már 20 felett, dolgoztak rendesen a hormonok, de félénk voltam. Végre találtam egy olyan lányt, akit szeretek és így vele nagyon harmonikus minden már az elsõ perctõl. Persze sokan furcsának tartják biztos, de olyannal a legszebb elveszteni, aki iránt érzünk valamit. Lehet ehhez is megjegyzéseket fûzni.

Hány éves kortól ciki, ha szűz az ember?

Lányoknál?

Legjobb válasz: utolsó: Lányoknál miért gáz, ha még szûz 20 évesen és fiúknál miért nem? Okos vagy.

Jah, mert a csúnya lánynak van esélye... Jesszusom. Itt mindenki valami álomvilágban él...
utolsó: Lányoknál miért gáz, ha még szûz 20 évesen és fiúknál miért nem? Okos vagy.
mmint utolsó elõtti
Akkortól amikor úgy érzi. De ez attól is függ, hogy milyen körökben mozog az illetõ. Van ahol már 14 évesen is ciki ha szûz vagy.
Tõlem akkor veszíted el amikor akarod, meg a mari is meg a béla is, meg mindenki. Én leszrom nekem az se ciki ha az oviba veszíted az se ha az idõsek otthonába. nekem nem fáj:D
20 30
15:57 rendben küld a képet de szerintem csak te látod így a helyzeted..
16:18 Csináltam régen azt is, aztán a sorozatos kudarcok után belefáradtam. 16:22 Küldenék, de nincs beállítva h lehessen :D Írj nekem elõször, és válaszban küldök!
Hány éves kortól ciki? TUDD MEG MOST! küldd a "szûz" szót a 1749-re. (bruttó 380ft)
Szerintem 25 éves kor után. Vagy nem is tudom, az én szemembe nem lenne sosem ciki, hogy valaki egy bizonyos kor után még mindig szûz.
35 de a fiataloknak 15 fölött már ciki...(lásd lányom)
Ne ezt nézd! Mi ciki és mi menõ, mert a 21. században élünk és már más ilyen korban rég nem szûz, és az egyéb ilyen felfogásokat. Hanem hogy megtaláld az igazi, a szerelmet, a szerelmedet, akinek érdemes odaadnod magad, aki megérdemel és viszont szeret. Aki ott lesz veled rosszban is, aki mindig melletted marad, életed végéig. Akivel az esküvõd lesz, aki majd a gyerekeid apja/anya lesz. Aki a boldogságod.
17 32
Hát figyelj.. ez mindenhol más.. Amúgy meg mindenkinek a maga dolga!! Amikor érzed h õ az lány/fiú!
Csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz! Nem az a lényeg h minél hamarabb! Mindennek el jönn az ideje!!!
Bevallanám magamnak, ha lenne mit, de én nem ilyen vagyok és nem is nagyon vannak ilyen lányok az ismerõseim közt (szám szerint csak kettõ van). De gondolom te sem a bányarémekhez mész oda. Tudod a fiúk udvarolnak. Valaki megtetszik, odamész. És nem a személyiségéért mész oda. A lányoknál ritkább eset, hogy õk mennek oda. Nekik csak a visszautasítás vagy elfogadás marad.
Ahány nõnél eddig próbálkoztam, mind azért utasított vissza, mert ronda vok. Ezek után mit gondoljak? Lehet h magadnak se vallod be, de tudat alatt biztos h neked is a külsõ a legfontosabb.
7 év alatt (most vagyok 21) még nem találkoztam olyan lánnyal, aki nem a külsõre ment. Pedig nem a plázacicáknál próbálkoztam, sõt...
hát szerintem 22+ fölött már mindkét félnél ciki
Sztem azért, mert lányok közül bárki elvesztheti szinte bármikor, fiúk közül viszont a legcsúnyábbaknak esélyük sincs, h valaha elveszítsék.
3
Nálam a csúnya lányoknak is lenne esélyük, mert egyrészt nekünk férfiaknak nem a külsõ a legfontosabb, másrészt én olyan ronda vok, h már szinte mindegy nekem.
:D utolsónak szol ..lehet csak te látod rondának magad..legyen több önbizalmad.!
15:53 Priviben küldhetek képet és meglátod. Amúgy ennek ellenére nagy sokára (20-on túl) sikerült elvesztenem, de csak mert nagy mákom volt, és egy rövid idõre találtam olyan lányt, akinek szintén mindegy volt már.
Válaszoljatok már egy kérdésre, kérlekszépennagyonmindenkit... Mégis mi funkciója van a cikiségnek??? Mi az értelme? Mi a lényege? Fel nem foghatom, és még senki nem tudott rá egyáltalán semmilyen választ adni. Azt mondom, szûz vagyok. Azt mondja rá a másik ember, hogy ciki. És utána mi történik?? Megnyílik alattam a föld, és elnyel a kénköves pokol? Vagy nem szolgálnak ki kenyérrel a boltban? Netán óránként 46 percet köhögni fogok?? Komolyan érdekelne már... mert ennek nagyon olyan szaga van, hogy senkinek halvány fogalma sincs róla, hogy miért csinálja, de csinálja (már aki). Magyarul OSTOBÁK vagytok. On: Soha a jóbüdös életben nem ciki semmi. A szüzesség meg pláne nem.
"nekünk férfiaknak nem a külsõ a legfontosabb" Ne általánosíts és fõképp ne ekkora marhaságot. Te is nagyon jól tudod, hogy a férfiak legalább annyira a külsõre mennek, mint a nõk. Az, hogy te talán nem... Hát rengeteg nõ sem... Nem kell ide a képmutatás. Veled nem az a baj, hogy ronda vagy hanem, hogy képmutató és, hogy eleve ilyen a hozzáállásod.
30
19
21 évesen nem érzem még cikinek, nincsenek rémálmaim miatta (mondhatnánk úgy is, hogy leszarom és ettõl még élvezem az életem).
Nem ciki az.Ne higgy nekik.Ennyi erõvel az is ciki, hogy valaki mondjuk nem úszott még, vagy nem biciklizett.Elég éretlen dolog ilyenért kicikizni valakit.Egyszer mindenki talál valakit, ki elõbb, ki késõbb.
én 18 évesen már annak éreztem. 20 évesen meg már nagyon cikinek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az öszinte válaszokat :)
Szûz vagyok és semmi bajom. Kivártam amíg megtalálom azt a lányt, aki igazán megérdemli, és értékeli is. De vele sem fekszem le még egy ideig, hova siessek? Így legalább tudunk figyelni olyan dolgokra a kapcsolatunkban, amik hosszú távra megalapozzák, én ugyanis hiszek ebben és semmi kedvem felszínes szexkapcsolatokhoz. 24F
Elõttem szóló. Azt lesheted, hogy egy nõ is értékeli ezt.... Tapasztalat...
Ami azt illeti, én, mint szûz nõ, értékelem, ha egy ember, annak tartogatja magát az , , igazinak ''. Én is ezt teszem! :) Semmi ciki nincs ebbe!
Kedves elõttem szóló: Kössz hogy jössz! Ma nõknek 3 dolog kell: pénz-pénz-pénz. Erre vagytok beprogramozva.
Ne azzal kezd az ismerkedést!Aki ilyenre rákérdez az egy paraszt. Mindenkinek magánügye.Ha valaki megkérdezi, hogy hány barátnõm vol és miközben nem is ismerem, azt nem is akarom megismerni.Szerintem normális embereknél tabu az ex.
20-tól már az.
62
20 felett.
11....
Ez mindenkinek a magánügye, senkinek nem kell róla tudnia. Akkor meg minek foglalkozni vele? Elhiszem, hogy nyomaszt belülrõl ez valakit, de nincs olyan helyzet/szituáció/állapot amin ne lehetne változtatni.
Te elõbb tanul magyar, csak utána digi-dugi.
25 körül.
Nem ciki. Az a ciki, ha 12 évesen már nem az... Mindkét nem.
Nincs olyan, hogy ciki. Adriana Lima pl. 27 évesen vesztette el a férjével az esküvõje napján. Csak azért érzik magukat kellemetlenül a lányok emiatt, mert valami idióta kitalálta egykor, hogy ciki. Ebben nem lehet ciki semmi, érezni dogod, ha készen állsz és ha nem a megfelelõ személlyel történik, megbánhatod, így érdemes tényleg kivárni. Ne engedd felcímkézni magad, csak mert ez a trendi! ;)
Pénz?! Most komolyan?! (-_-) Biztos hogy egyedül élsz!

Hány éves korig ciki ha egy ember Szűz?

Fiúk / lányok szerintetek ciki hogy F/16 évesen még sz?z vagyok ? (ti hány éves korban veszítettétek el a sz?zeségeteket?)

Legjobb válasz: Semmikor sem az.

Semmikor sem az.
én 19 éves leszek holnap és szûz vagyok. és szerintem nem ciki! sõt örülök, hogy az vagyok minthogy valaki olyannak adtam volna, akit kamaszkor miatt hirtelen fellángolásból szeretek. és egy 16 éves fiú nem ciki, ha szûz. ilyet csak am korodbeliek mondanak. pedig van 22 éves szûz fiú is. és nem ciki. egy lány
nem vagy ciki. örülj neki, hogy az vagy. én is az vagyok még. és nem találom cikinek. ne erõltesd ezt még, még annyi lehetõséged van, mint a tenger. örülök, hogy vannak olyan fiúk is akik nem akarnak mindenáron minden csajjal lefeküdni. :S 19l
Boldog szülinapot az utolsó elõttinek! Mellesleg egyáltalán nem ciki, az a ciki, ha valaki 12 évesen már nem szûz...
Szerintem nem gáz ha 16 évesen még szûz vagy, én viszont 15 évesen vesztettem el, de akkor már 1 éve voltam együtt a barátommal, és most 17 éves vagyok, és még mindig együtt vagyunk, szóval nem fellángolásból részegen egy padon.
Szûz - nagy 'S'-el csillagjegyet jelent, úgyhogy belõlük nem lesznek halak, vagy ikrek csillagjegyû, ezért nem hinném, hogy probléma lenne belõle. Szûz, mint érintetlen - az is más... . Szvsz. 40 éves kor a max.
40
Az a ciki, ha már nem vagy az. Meg az a ciki, hogy ezt megkérdezed.
abszolút nem ciki. szerintem nagyon tiszteletre méltó hogy nem akarsz a mostani "tinédzser élvárásoknak" megfelelni, magyarul hogy minél elõbb dugjunk. ez szomorú. szerintem is meg kéne várni azt a valakit akivel csinálni akarod és szereted, és nem csak azért csinálni valami jött ment lánnyal a discobol mert már a haverom meg annak a haverja már nem szüzek. de hogy azért reálisak legyünk, ha egy fiú mondjuk olyan 25 évesen még stûz, nos hát az elég ciki. De addig még sok idõd van. ugy hogy nem kell ezzel rohanni
kösziii mindnyájatoknak :D
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszokat am BOLDOGAT ;D
várjál még én 17 évesen vesztettem el és lehet hogy még késõ is volt az se szégyen ha 20 éves korodba vesztetted el sõt az az ideális


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!