Találatok a következő kifejezésre: Hány éves ciki (62 db)

Hány évesen ciki már H2O-t nézni?

Legjobb válasz: Én 28 éves anyuka vagyok, itthon pici babával, és nagyon szeretem nézni. Szerintem nem ciki. (:

Én 28 éves anyuka vagyok, itthon pici babával, és nagyon szeretem nézni. Szerintem nem ciki. (:
Én 16évesen is néztem.
ciki nem létezik. felejtsd el, verd ki a fejedbõl ezt a szót. Ne másoknak akarj megfelelni, ha valamit szeretsz, akkor nem ciki, és kész. Figy, én 23 vagyok, de szeretem a rajzfilmeket. 16-17 éves koromban egyik kedvenc sorozatom a Sabrina volt :) Most pl tetszik az új Merlin sorozat, pedig annak sem én vagyok a célközönsége
Figyelj ha tetszik akkor nézzed én 22 éves vagyok, de én is nézek néha elég ciki dolgokat, de nagy ívben letojom, mert az unalom sok mindent kihoz az emberbõl! Egyébként ha így tök ismeretlenül azt írom, h ciki akkor nem fogod nézni??????
nem ciki nézni sztem idõsen sem :D én is 17 vok de nézem , meg a hanna montanát, a varázslósat is :D szal na...
Most ki elõtt ciki, de komolyan. Magadnak kell elfogadnod, olyan nincs hogy ciki.
Én 20 vagyok és ha nincs más és véletlenül odakapcsolok (bár nem tudom h. hova mert arra nem emlékszem h. melyiken megy :D) akkor szoktam nézni. Simán nézhetõ. Nem ciki :)
én 15 vagyok és nézem, na nem függõként de szerintem aranyos, nincs benne semmi gáz szerintem
Az a ciki ha te cikinek tartod. Nem értem miért lehetne ilyesmi ciki...
Elõzõ igazad van!

Szerintetek hány évesen ciki megtanulni gitározni?

Szerintetek ha beíratkozok zenesuliba, gondolom ott kicsik vannak, akik szintén akkor kezdenek.. nem ciki ott közöttük bénázni? :D

Legjobb válasz: Ha tele van 12 évessel, akkor egy kicsit cinkes. De szerintem ezt elõre meg lehet kérdezni, mert gondolom van külön gyerek és felnõtt oktatás is. Bár szerintem inkább jellemzõ az egyéni oktatás, mert ha 10 ember elkezd gitározni melletted....akkor a sajátodat sanszos, hogy nem is fogod hallani:D

Ha tele van 12 évessel, akkor egy kicsit cinkes. De szerintem ezt elõre meg lehet kérdezni, mert gondolom van külön gyerek és felnõtt oktatás is. Bár szerintem inkább jellemzõ az egyéni oktatás, mert ha 10 ember elkezd gitározni melletted....akkor a sajátodat sanszos, hogy nem is fogod hallani:D
én még nem hallottam olyat, hogy csoportos gitároktatás lenne bármilyen zenesuliban. úgyhogy biztos egyéni lesz. és valószínû, hogy lesz külön nagyobbaknak való szolfézscsoport is, hogy ne zárják össze a 16évest a 9évessel. mindig vannak akik késõbb kezdik, nem lesz az ciki :D
Nem ciki! Fel a fejjel, föl fognak rád nézni a kölykök, ha menni fog valamennyire. Meg amúgy is egyedül leszel a tanárral, nagy valószínûséggel. Szóval vágj bele mindenképp!
A kérdező hozzászólása: Oké :D köszönöm szépn a válaszokat :D
Szerintem se ciki :) Én mondjuk itthon tanultam meg gitározni egyedül, vagyis a netrõl :D
A kérdező hozzászólása: És sikerült egyedül megtanulnod? Egyébként nehezebb úgy? :)
Az elején kicsit nehéz, de simán belejöttem, mert szeretek gitározni :D Sokan azt mondják, hogy jaaaj csak a tanár tudja rendesen megtanítani!. De én arra a szintre, amire akarok (hogy amelyik szóm tetszik azt megtanuljam) simán el tudok jutni az internet segítségével :D Már így is sok kedvenc számomat eltudom játszani :)
aztán ha változik a zenei ízlésed, és 4akkord helyett továbblépnél egy kicsit igényesebb stílusba, majd vered magad, hogy nem sikerül semmi :D ha van lehetõség, érdemes tanártól. nem mondom, hogy nélküle lehetetlen, de 10bõl 9 netrõl tanuló szar.
113
Szerintem amikor abba a korba belépnél akkor már úgyis mindegy! (70)
egyik korban sem ciki szerintem
SOHA!!!!!!
kérdezd meg a 96 éves szüzet
24/F vagyok és még nem volt szexuális kapcsolatom, de még csak párkapcsolatom se. Valahogy kimaradt az egész, nincs idõm. Szerintem nem is nagyon lesz.
Szerintem ha nem vallási/egyéb okokból akar tiszta maradni, akkor 20-nál húznám meg a határt (de amúgy nem ciki, csak fura)
Pontosabban megfogalmazva 15 elõtt is gáz elveszíteni meg 23 fölött is.
férfinek 18 , nõnek 22. szerintem. mondjuk nõnek nem nagyon számít , nem ciki.
23 évesen már az, szerintem.
és mik a terveid a jövõre nézve? Fontos, hogy mások is úgy gondolják-e, mint ahogy te gondolod, mert attól, hogy te nem vagy szerelmes magadba és ezért csúnyának látod önmagad még nem jelenti azt, hogy ez igaz. Az anorexiások például kövérnek látják magukat 40 kilósan is. Fejben dõl el. Én saját ismerettségi körömben ismerek csúnya, ronda okádék embert és mégis boldog párkapcsolata van. Én kevésbé csúnya, ronda, okádék, persze az vagyok valamilyen szinten, de mégsincs senkim.
Van egy saját kisvállalkozásom(önerõbõl), amivel eddig és ezután is elleszek, valahogy most érzem legjobban azt, hogy elmenyek egy prostihoz!
Ja és ha nem lennék ronda, akk talán már lett volna párkapcsolatom!Egyébként nem azért irtam, hogy sajnáljon valaki!
20 felett már gázos mivel én max 26-7 évesen már gyereket akarok.
én gusztustalannak tartom hogy prostituálttal legyen bárki is Bennem nincs ilyen vágy, hogy mindenáron, mindegy hogy hogyan csak legyek túl. Vagy olyannal akit majd szeretek, de legalább nagyon tetszik, vagy sehogy. És mik az ismerkedési módszereid? Adsz lehetõséget arra, hogy a lányok hozzádférkõzhessenek?
Hát igazából az én véleményem szerint 16 alatt CIKI elveszíteni, és olyan 23 fölött meg FURCSA, ha még valaki szûz. Tehát a kérdésedre válaszolva: Sehány évesen ciki az, hogy még szûz valaki.
Nem kell, hogy valaki megmondja, belenézek a tükörbe és látom!
utolsó elõtti vagyok A kérdés feltevõjének üzenem - ezt eddig elfelejtettem - hogy szerintem nem a ciki a jó szó, ha valaki sokáig szûz, hanem a furcsa. utolsónak: csak te gondolod, hogy olyan vagy mint amilyennek írtad magad, vagy mások visszajelzései alapján
Talán azért nem kellek senkinek mert ronda vagyok, nagy kapa fogak, klepa fülek, és nagy kampós orrom van! Utolsó elõtti!
#10 hozzászóló vagyok, 24/F és szûz. Akkor én még egyelõre jobb helyzetben vagyok. És ti akik még szûzek vagytok mi a legnagyobb akadályotok. Nekem valami agyilag talán. Elkerülõ személyiségzavarom van azt hiszem.
Soha nem volt párkapcsolatom, egyszer csókolóztam és 26 évesen szûz vagyok! Egyébként régóta készülök prostihoz menni, jelenleg is!
Utolsó, egy szó nem volt arról, hogy kevesebbet érne, a ciki fogalmat nem erre használjuk. És úgy gondolom, nem véletlenül kerül fel naponta több "Ciki ha x évesen szûz vagyok?" kérdés , ha tök mindegy lenne, senki se foglalkozna vele.
szerintem semmikor. semmivel nem érsz kevesebbet sem többet, akár szûz vagy, akár nem :)
szerintem a szüzességet jobb fiatalon elveszíteni 15-2
127 éves kor után már ciki


Hány éves korban kellene már saját lakással rendelkeznie egy férfinek? Hány éves kortól ciki már a szülőkkel lakni?

A mai világban nem olyan egyszer? kérdés ez, tudom.

Legjobb válasz: Ha anya pici fiacskája, akkor 30 felett sem meglepõ. Viszont, ha hétköznapi típus, van állása és elvileg megfelelõ egzisztenciája, akkor azért ilyen korban már nem árt, ha nem lakik otthon. De cikinek semmi nem ciki, csak az okokat kell megnézni, hogy miért lakik otthon.

szerintem ez nem ciki kérdés! Manapság sok fiatalnak munkája sincs, fõleg vidéken, mibõ lenne lakása? szerintem szülõi segítség nélkül nehéz megoldani a lakás kérdést, pláne, hogy újabban megint nehéz hitelhez jutni. anno mikor mi lakást akartunk venni, nem volt akkor sem hitel lehetõség, így másképp kellett megoldani. azt mondták, ha nincs fedezet nem adnak hitelt? milyen fedezete lehetett volna egy fiatal párnak akik akkor kerültek össze és csórok voltak? ennyit a hitelrõl!
szerintem 30 fele már illik elköltözni, mert ilyenkor már inkább a gyerekeknek kell segíteniük a szülõket és nem fordítva.Persze ez A mai világban nehezen megvalósítható dolog
Ha anya pici fiacskája, akkor 30 felett sem meglepõ. Viszont, ha hétköznapi típus, van állása és elvileg megfelelõ egzisztenciája, akkor azért ilyen korban már nem árt, ha nem lakik otthon. De cikinek semmi nem ciki, csak az okokat kell megnézni, hogy miért lakik otthon.
Szerintem 30 körül már gáz. De sajnos a mai Mo-n már nem úgy megy, hogy csak úgy elköltözök, nagyon nehéz lakáshoz jutni. Manapság érthetõ, ha még velük lakik, mert sajnos ez legfõképpen pénzkérdés.
Szerintem 30 után már gáz. Mondjuk én sem vágyom már itthon lakni... pedig én "csak" 23 vagyok. De suliba ide járok 2 utcára tõlünk.
Véleményem szerint is 30 fölött már kellemetlen. Fõleg lakásban, ha nincs különbejáratú helyed. De nagyo sok ismerõsöm van, akik megoldották úgy, hogy a telken fölhúztak még egy házat, meg még egyet és együtt van a család, de mégsem. :) (Így legalább a telek árát is a házba tehetik.) Igaz a nagy kertnek annyi. :D
Semmi sem ciki! Van akinek ebben a mai világban nincsenek meg a lehetõségei ahhoz, hogy önálló életet éljen, ha igen akkor az sokat elárul az illetõrõl, de ne feledjétek, Jockey Ewing is az anyjáékkal lakott!
Szerintem max. 30. Nem kell önálló lakás, lehet albérlet is. De azért akkor már illik kialakítani az önálló életedet.
Attól függ, milyenek a lehetõségek, értek ezalatt anyagi és egészségügyi és munkaügyi lehetõségeket egyaránt. Egyik nagybátyámék 2 lányukkal úgy csinálták, hogy mikor sikerült a panelból kertes házba költözniük Budaörsre, akkor felhúztak még 2 emeletet, mindhárom szinten önálló háztartásban tudnak élni 2 generáció, 3 család, de mégis együtt. Nagybátyám már nem él, így nagynéném már egyedül él a földszinten, viszont mégsincs egyedül, és a 2 lánynak és a férjeiknek is könnyebbséget jelent, hogy a kicsi gyerekekre tud vigyázni a nagymama, mert ott van. Na, de õk valami nagyon jó anyagi lehetõséget ragadhattak meg anno, nincs erre mindenkinek lehetõsége, én 24 éves vagyok, és a szüleimmel és öcsémmel még mindig panelban élünk, nem futná másra.
Van hogy valaki már 20 évesen külön lakik, és van hogy egész életét a szülõkkel tölti.Szerintem 25 évesen már nagyon ciki lenne ha a barátaid is megtudnák.
"mai világban"?????? Nem egyszerû, valóban! Ennek ellenére a 30-as ffi-ak többsége már nem csak, hogy saját lakással rendelkezik, de már családot is eltart. Szerintem sok múlik a hozzáálláson is. Akinek anyuci még 30 évesen is kavargatja a fõzeléket, nehogy megégesse pici fia nyelvét, az még messze van attól, hogy ffi legyen!!! Sokan inkább kényelmességbõl nem törekszenek önállóságra és nem az anyagiak miatt. Egy dolgozó, egyedülálló ember is lakáshoz juthat, ha akar és tesz érte!(hitel) Szerintem a "mai világban" sok a tesze-tosza, semmirekellõ "férfi".
Szerintem is 30 korul, jo ha van sajat lakasa a ferfinek, utanna mar mindenkepp cikinek tartanam:) )
Nekem van olyan 50 éves férfi ismerõsöm, aki közös telken két külön házban lakik az édesanyjával, de így is tipikus anyu pici fiacskája, akire a mami néha még a randin is rátelefonál. Így azért ez szerintem nem normális, inkább szánalmas.
Szerintem csak abban az esetben ciki, ha valaki el tudna költözni, és a szülõ se szorul ápolásra, de mégse önállósodik, mert kényelmesebb eltartatni magát a szülõvel. Egy telken külön háztartás nem ciki szerintem, ha megtehetik, hogy így építkeznek. Ha nincs anyagi lehetõség, vagy a szülõ ápolásra szorul, akkor megint csak nem tartom cikinek. Ha pedig az a fiatal az, aki ápolásra szorul (testi vagy szellemi fogyatékos, és egyedül nem tudná ellátni magát), megint csak nem ciki. Nehéz Pesten is tisztességes munkát találni, én most jelentettem be a legutolsó munkáltatómat, mert csaltak, és ebbõl több károm is származott. És ilyen csalókkal tele vannak a hirdetések. Meg merem kockáztatni, hogy a meghirdetett állásoknak csak maximum 10%-a tisztességes és valós. Ilyenek mellett nehéz gyûjteni és önállóan, segítség nélkül megélni.
van egy haverom, aki minimum 40 éves és mindig a szüleivel lakik, mondjuk azért mert a suliban dolgozik és minek legyen saját háza, hogy ha így is 10 perc alatt bent van a munkahelyén és jól kijön a szüleivel is 20/F
nem vagyok 20 éves már, és nem érzem cikinek.
Kit érdekel, hogy mi a ciki, vagy mi nem?! Ez tényleg ennyire fontos??? Nõj már fel, majd utána jöhet a szex! Ja értem! Aztán a kocsi lesz ciki, meg az hogy hol voltál nyaralni, meg az, hogy milyen a házad és a barátnõd és hány gyermeked van ... Én speciál 21 voltam, amikor elvesztettem. És? Ciki volt? Kit érdekel!? Mindenki hantázik össze-vissza és olyanokat mondanak, aminek a negyede sem igaz! És ehhez akarsz igazodni? Hát akkor mondj te is olyanokat, mint õk! És akkor nem lesz ciki! 43/F
16 éves vagyok és még az idén születésnapom elõtt örülnék ha összejönne valami, év végén van a születésnapom szóval van még remény. Egyébként 20 körül már lehet, hogy cikinek érezném de tudnám hogy nem az.
20 évesen már elég cikinek érzem. Volt rá lehetõség de nem éltem vele... iszonyatosan bábom.
18 vagyok és kicsit cikinek érzem. Nem hiszem, hogy várnék egy barátnõre (mert jelenleg nincs) csak ezért. Már amúgy is szeretném, úgyhogy egyáltalán nem az motivál, hogy minél elõbb veszítsem el, hanem amúgy is szeretném.
#5 Nem akarok g*ci lenni, de szerintem abban az idõben teljesen más volt a fiatalok hozzáállása mindenhez. Elég, ha csak a mostani és az akkori 10-16 éveseket hasonlítjuk össze vagy akár a valamennyivel idõsebbeket. Teljesen más volt MINDEN. Ettõl függetlenül nem kell cikinek érezni, hogy még valaki szûz vagy nem, de ahogy már az elõzõ válaszomban is írtam, van az a helyzet, ahol nem maga a szûz lét a ciki, hanem az, hogy belegondolsz, hogy neked miért nem lehetett olyan párod, társad, akit érdemesnek tartottál volna rá, hogy túljuss az elsõn. Felmerülhet benned a kérdés, hogy benned van-e a hiba, mit csinálhatsz rosszul. Vagy a többiek sietik el azzal az indokkal, hogy "igaz szerelmesek"? És mikor a sok kombinálás után leesik, hogy talán senkinek nem vagy elég fontos, nem vagy elég jó, akkor sok mindentõl elmehet a kedved és eldöntöd, talán nem kell birka módon a többiekhez hasonlóan akár igaz akár nem igaz szerelem a szexhez. Csak már szeretnél túl lenni rajta, hogy legalább ezzel tudasd magaddal, hogy nem feltétlenül vagy felesleges és hogy még érhetsz valamit valakinek, vagy valamit az életben.
#2 és #5-ös vagyok 18/F
Rosszul írtam, #2 és #6-os voltam, bocsánat
Aki azt írta hogy más volt a hozzáállás elárulom, hogy apukám 44 éves és 14 évesen vesztette el, ugyanúgy ahogyan én is. 17/F

Hány éves korig nem ciki nudizni pl kertben? És kb mikortól gázos?

Legjobb válasz: Ha jól nézel ki, gyakorlatilag addig nem ciki (legalábbis a szomszéd számára, ha az illetõ egy férfiember), amíg nem leszel fonnyadt. Komolyra fordítva a szót: ha olyan helyen járkálsz a kertben pucéran, ahol senki nem láthat (se a szomszédok, se az utcáról nem látnak be), akkor gyakorlatilag lényegtelen, hány éves vagy.

Ha jól nézel ki, gyakorlatilag addig nem ciki (legalábbis a szomszéd számára, ha az illetõ egy férfiember), amíg nem leszel fonnyadt. Komolyra fordítva a szót: ha olyan helyen járkálsz a kertben pucéran, ahol senki nem láthat (se a szomszédok, se az utcáról nem látnak be), akkor gyakorlatilag lényegtelen, hány éves vagy.
Inkább ne nudizz a kertben, fõleg ne öreg szomszédok mellett!
csak öregek? A vén kecske is megnyalja még a sót!Csak öreg a [email protected] sz nem halott :D
Hát ebben az idõben elég gázos....
9-10 éves korban már messze gáz... már bocsánat
A kérdező hozzászólása: Nincs szomszéd fiú(sajna)csak nyugdíjasok:S:)
Akkor semmi akadálya :) A szomszéd srácnak lehet szerzel vele néhány kellemes percet.
A kérdező hozzászólása: Gusztustalankodni?:) Amúgy 13 vagyok és lány.
Ha lány vagy 16-17 évesen is mehet simán a nudi! :) Ha fiú vagy akkor öltözz fel mindig rendesen, nem kell gusztustalankodni!
Saját kertben fõleg lánynak nem ciki. Énnekem nincs kertem, Balatonberénybe szoktam járni naturista strandra. Ott 1-99 évesekig sem ciki, mindenki meztelen. 33/F

Szerintetek hány éves kortol ciki a szüzesség? Fiuknál és lányoknál?

Sokan mondjak,h ciki,h 16 évesen pl szuz de én ezzel teljesen maskepp vagyok.Nem nehéz elveszíteni a szüzességet.Akármilyen jöttment eltudja venni.Szerintem az dics?ség ha minél tovabb tudja tartogatni egy lány a szüzességét.Mert nehezebb megtartani mint elveszíteni.Fiuk ti hogy viszonyultok a sz?z lányokhoz??

Legjobb válasz: pontozzatok le nyugodtan, de akkora hülye szöveg ez a "igazival veszitsd el, azt ugyis tudni fogod, blabla...". azért érdekelne, h hány csajnak lesz a férje a nagy igazi, akivel elvesztette a szüzességét. tök mindegy mennyit vár egy pasi a lányra. ha csak megdugni akarja, akkor is tud várni fél évet, és mondhat, igérhet minden szépet és jot. nem ciki a szüzesség. de ha valaki 25 évesen még szüz, azért az elmond az emberröl sok mindent szerintem.

pontozzatok le nyugodtan, de akkora hülye szöveg ez a "igazival veszitsd el, azt ugyis tudni fogod, blabla...". azért érdekelne, h hány csajnak lesz a férje a nagy igazi, akivel elvesztette a szüzességét. tök mindegy mennyit vár egy pasi a lányra. ha csak megdugni akarja, akkor is tud várni fél évet, és mondhat, igérhet minden szépet és jot. nem ciki a szüzesség. de ha valaki 25 évesen még szüz, azért az elmond az emberröl sok mindent szerintem.
Hogy viszonyulnék? Mit kezdjek egy lánnyal aki nem hajlandó lefeküdni velem?
fiúknál 12 lányoknál 11 éves kortól már ciki
Hát ha már összejöttünk akkor nálam nem negatívum, ha szûz a lány. De az én koromban már fura, ha olyan lánnyal jövök össze aki szûz, ott már valami baj van (a tizenéves lányok pedig nemigen érdekelnek). 29/F
Az a ciki, hogy sokaknak ciki a szüzesség bármikor is!
A kérdező hozzászólása: nem a leendõ férjének kell tartogatni hanem mindimum annak akibe szerelmes
A kérdező hozzászólása: Ezzel én is egyetértek.16 évesen én már nem tudnék szex nélkül leni annyira megszoktam, h a mostani baratommal szinte naponta.De õ idõsebb is.Én úgy értettem, h vár az igazira és csak azért nem adja oda valakinek a szüzességét, h ne legyen ciki
A kérdező hozzászólása: Mámrint mit gondoltok rolla???
Ezt nem lehet cikiségként mérni. Mindenki úgy él ahogy akar. A ciki az, amikor a fiú/lány már nagyon vágyik a szexre, de képtelen olyan kapcsolatot kiépíteni valakivel, hogy ez sikerüljön. Egyébként a legtöbb fiú az egyetemi évek elsõ évében veszíti el, 18-19 évesen. Mivel ilyenkor a lányok is már be vannak indulva... Aki volt már egyetemen és tudja milyenek a koleszok/bulik, az tudja, hogy ott már tényleg a legbénábbaknak is megvan az esélye. Esküszöm, hogy gólyatáborban a fél csoport szûz volt, ez lejött a viselkedésükbõl. Szerintem nem dicsõség ha egy lány minél tovább meg tudja tartani a szüzességét. Mi ebben a dicsõség? A szex jó és a kiegyensúlyozott élethez alapfeltétel. Attól hogy nagyon tabu téma, még nem biztos hogy jó ha valaki "csakazértsem" fekszik le egy fiúval. Persze ez nem azt jelenti hogy minden jöttmenttel ágyba kell bújni, de bizony a 20-21 éves lányok már nemileg érettek és szükségük van a nemi életre. Én 20 éves fiú vagyok és sok szûz lányt ismerek a koromban, semmi bajom nincsen velük, egyrészt nem az én dolgom, másrészt nem is akarok mások szexuális életével foglalkozni. De sajnálom õket, mert egy idióta sztereotípia miatt fosztják meg magukat a szextõl, pedig csak jó hatással lenne az életükre a kiegyensúlyozott nemi élet.
A kérdező hozzászólása: Én már 15 évesen elvesztettem.De már másfél éve jártam a fiuval.Neki is én voltam az elsõ ugyhogy en futo kaland volt.
addig tratogasd amíg tudod tartsd meg az igazinak érezni fogod ha az az illetõ az igazival nem kell az elsõ randyn elveszteni többször jûártam szûz lánnyal. Mindkettõ velem vesztette el, egyik sem futó kapcsolat volt az elsõ 6 évig az utóbbi közel 3 évig tartott... 16 évesen semmiképp se veszítsd el inkább 18 után! megéri várni! Petting addig is mehet ha van kivel, akivel úgy érzed megéri
utolsónál a pont! amúgy: lökött kérdésre idióta válasz: 6 év. pfff ennyire nincs önállósága a fiataloknak?

Szerintetek hány éves kortól ciki, ha az embert a nagymamája kíséri, amikor buszozik/villamosozik?

Kort és nemet is írjatok lécci

Legjobb válasz: Ha rendszeresen kiséri, akkor nekem már úgy 11-12 éves kortól ciki lenne, ha fiú lennék, akkor korábbtól is. Viszont ha csak ritkán, egy-két alkalommal, akkor nem ciki. 14/l

Ha rendszeresen kiséri, akkor nekem már úgy 11-12 éves kortól ciki lenne, ha fiú lennék, akkor korábbtól is. Viszont ha csak ritkán, egy-két alkalommal, akkor nem ciki. 14/l
Jóember ha nagyanyámmal vagyok akkor állandóan kísérget mindenhova 17/f nem nagyon akarok a lelkébe taposni

Hány éves kortól ciki a goth? 19 évesen ciki lenne a váltás?

19 éves vagyok, és valami újat akarok vinni az életembe. A goth szubkultúrára gondoltam, mivel melankolikus típus vagyok, és szeretem a zenéjüket is. Nem akarok túl extrém lenni, mivel egyetemre is járok. Még épp hogy teenager vagyok, és eléggé lázadni akarok. XD Szerintetek ciki lenne a váltás?

Legjobb válasz: 23:30-nak teljesen igaza van. Önmagadnak lenni nem ciki. ; )

23:30-nak teljesen igaza van. Önmagadnak lenni nem ciki. ; )
Semmi ciki nincs ebben. Én 23 éves férjezett, kisgyerekes anyuka vagyok és a cybergoth szubkultúrához tartozom, electro-industrialt, futurepopot meg ilyen szépségeket hallgatok. Igazából nem mondaná meg rólam senki. Kivéve mikor felveszem a latex ruhámat és megyek Gyárba vagy koncertre bulizni. Barátnöm egyetemista, ö tele van piercingekkel és senkit nem zavar. Szerintem nálad sem fog sok vizet zavarni. Hajrá, hajrá!:)
"Megfelelni akarsz, vagy lázadni? A kettõt együtt nem lehet." :) ) Igen, igen, jól írta az elõttem szóló. Bár ilyen az ember, egyszerre akarja mindkettõt. Légy non-konform, mint mindenki más.
... vagy lázadj fel, és légy nyárspolgár, mint senki más!
Mit számít az, hogy egyetemre jársz? A sok cicagatyás meg csõgatyás csaj/homokos az eksztrém, nem az igazi emberek...
Hát azt te tudod, hogy mi akarsz lenni :D Csak aztán nehogy kinézzenek, hogy " sátánista". Fiú vagy v. lány? 15L
HÚÚÚÚÚ! Annál jobb! :D <333
Akik idáig írtak, elmondták a véleményüket, és ez rendben is van, sõt nagyon jó. De ez nem a társadalom véleménye. Ha te feketében jársz folyton, és ilyen stílusban öltözködsz, és zenét is ilyet hallgatsz, téged nagyon csúnyán ki fognak közösíteni. Nem bántásból mondom, de tényleg.
Ez az, legyél kuruzsló tûz körül ugráló szektás...
Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most már goth wicca akarok lenni.
Na megint én. (tegnap 23:30) van egy olyan érzésem, hogy páran talán az én válaszom hatására is, félreértettek egy kis dolgot, ezért engedtessék meg nekem, hogy megpróbáljak megvilágítani néhány egyszerû különbséget. Egyrészt, valamelyik válaszadó azt írta, hogy jó, hogy mi megírtuk a véleményünket, de ez nem a társadalom véleménye. Ha az ember lánya/fia szubkultúrákban keresgél, és komolyan is gondolja, akkor NEM a társadalom elvárásainak akar megfelelni, még akkor sem, ha majd egy idõ után mégis visszatér a normákhoz. DE ami fontosabb. Nem hiszem, hogy a goth szubkultúra bármely ágába tartózók megköveznének valakit, csak azért mert ebbõl az irányzatból vett fel jegyeket. A lényeg, hogy azokat a jegyeket ne divatból és ne majmolásból vegye fel, és ne kiáltsa magát "hudefaszatrúgótvagyok"-nak. Sokan írták, hogy a goth divat. Legnagyobb sajnálatomra valóban behozták a divatba ezzel a rengeteg vámpíros marhasággal. Ezzel rengeteg 12-egy tucat típusú feketében rohangáló alak lett, akik annál többet nem tudnak az egészrõl, mint hogy ez biztos milyen menõ. Na õk azok, akiket nem szeressük. Egyébként egy szubkultúra csak akkor skatulyáz be, ha hagyod, ha emiatt magadra kényszerítesz olyan dolgokat, amiket nem akarsz megcsinálni, akár öltözködés, akár konkrét tettek, akár viselkedés szempontjából. Elsõsorban emberek vagyunk, az, hogy valamilyen stílus vagy szubkultúra jobban megfog minket, hogy hasonszõrûek csoportjába akarunk tartozni, ez mind teljesen normális viselkedés az ember részérõl, és egyszerûbbé teheti, hogy olyanokkal ismerkedjünk akik hasonlóan gondolkoznak mint mi. Egyébként nekem is rengeteg olyan ismerõsöm van aki még csak a közelében sincs a gothnak, de még a rockzenének sem, és nagyon bírom õket. Példának okáért, az egyik legjobb barátnõm, egy édes, aranyos, cuki, bohém csaj, és nagyon imádom. Még egy kicsit a beskatulyázásról. Nem az zár engem dobozba, hogy én minek érzem/vallom magam, hanem az, ahogy a többi ember, aki nem tudja mi van a fekete ruhák, extrém sminkek, a láncok, és a rengeteg ékszer mögött, megbélyegez. Nem engem, hanem mindenkit aki hasonlóan néz ki. Mint hogy a goth és a sátánizmus az egy dolog. Orbitális tévedés. Vagy hogy a gothok vámpíroknak képzelik magukat. Nevetséges. Persze lehet, sõt van is átfedés, de azokat már külön alcsoportnak hívják. Egy a lényeg. Nem ciki valamit úgy csinálni, hogy belülrõl jön, viszont nagyon is az, ha minden meggyõzõdés nélkül csinálod. Szubkultúrához tartozni nem azt jelenti, hogy felveszel egy egyenmaszkot, és elveszted az identitásodat. Akkor vesztenéd el, akkor veszítjük el, ha olyasmit kényszerítünk magunkra, akár mások, akár a saját befolyásunk miatt, amik nem vagyunk.
Igaz, Dr. Kovács Apuka, ilyesmire céloztam régebben. Miféle lázadás az, hogy igazodom egy -- nem mellesleg: elég nagy részben piaci -- trendhez? Meg a nagy váltás elõtt talán nem ártana tisztázni, mi ellen is fordul a lázadás? Amúgy csak általában? A jókisfiúság ellen? Ez a szint 19 évesen nekem eléggé furcsa... Kérdezõnek: Igen, látom a móka-szmájlit a "lázadni akarok" után, de akkor is sajátos zamata van, ahogyan óvatos duhaj módjára centizgeted a lázadhatóság mértékét. Sztem maradjunk annyiban, hogy tetszik a stílus, szedjél magadra annyit, amennyi jól áll, oszt több szót nem érdemel. Azért arra is számíthatsz, hogy lesz, aki véresen komolyan veszi a "gótságot", és nem sokra tartja, ha csak külsõdleges jegyekben nyilvánul meg. Vigyázz a csajozásnál!
Légy olyan, ami neked tetszik. Az én véleményem szerint ha egyéniség akarsz lenni, akkor ne vegyél fel semmilyen stílus-sablont. Pláne olyat ne, amit esetleg késõbb megbánhatsz, vagy szégyellhetsz.
Én ezt a stílusosdit nem értem. Mi a jó abban ha valaki goth (vagy bármi más)? Én is szeretem a goth zenét, a feketét, horrorfilmeket, érdekel a halál (nem meghalni akarok), stb stb, akkor most legyek én is goth?
Hehe. Önmagadnak lenni nem ciki - milyen igaz! Csak ha másokat majmolsz, azzal pont nem vagy önmagad, pont nincs egyéniséged. Az egyéniség egyedi, csak rád jellemzõ tulajdonságok összessége, nem egy "szubkultúra", aminek a jellemzõit magadra aggatod.
19 évesen még belefér... az egyetemeken érdekes alakok vannak, ki sem lógnál a sorból!!! :D Viszont utána, ha diplomásként el akarsz helyezkedni, és nem fogsz változtatni, nem leszel könnyû helyzetben - szerintem.
Nézd, az a lényeg, hogy a stílusod, akármilyen is legyen, belülrõl fakadjon, õszinte legyen, hogy te ne érezd kínosan magad. Mi ellen akarsz lázadni? Mert azt nem csak szubkultúrával lehet, sõt, az általában elég kontraproduktív, hacsak nem sima polgárpukkasztást értesz lázadás alatt. A goth zene meg nagyon jó, én is hallgatom 29 évesen is, cybergoth, ebm, dark electro, darkwave, neofolk, martial industrial, és hasonló stílusokkal egyetemben. Sõt, 40 körüli ismerõsöm is van, aki szintén él-hal az ilyen zenékért. Külsõségekben mondjuk nem nagyon jön elõ nálam a zene, szórakozni nem járok, ilyenkor nyáron meg elég hétköznapi ruhákat hordok (sima szürke póló, kék rövidgatya meg ilyenek), bár még ennek ellenére is "gótos" a megjelenésem (festett fekete haj, tetovált szemöldök, piercingek, egészségügyi okok miatt hullasápadt bõr). NEM ciki. Fõiskolán se volt az, munkában sem, az életben sem. Talán mert természetesen veszem magam, nem erõltetett a dolog.
Szerintem az ciki, ha valaki így végiggondolja és mérlegeli, hogy ciki lenne-e. Meg ha erre azt hiszi, hogy lázadás.
Ciki inkább a diszharmónia. Ha valaki harmonikus abban, ahogy él, vall, öltözik, akkor korsemleges. A kor elõrehaladtával amúgy is devalválódnak a külsõségek és a fontosságukra hangsúlyt tevõ érzések. Tehát maradhatsz az, ami vagy, maximum kevésbé harsány külsõ megnyilvánulásokkal. Ezek az irányzatok amúgy is olyanok csak, mint egy divatlap: átlapozzuk, hogy tisztában legyünk és azt alkalmazzuk belõle magunkra, ami: -tetszik -jól is áll -harmonikus a személyiségünkkel és erõsíti a kisugárzást Kerülendõ a mesterkélt, mindenáron való másolás.
Az elõttem lévõ válaszolóval egyetértek, a mi egyetemünkön is annyi a goth/sátánista csaj (van közöttük 1-2 aki úgy-ahogy csinos), hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Mindegyik bakancsban talpig feketében. És egy valamit megfigyeltem, vagy anorexiásak vagy kövérek, nálunk van mindkettõbõl. Ezek a csajok nagyon elvontak.
19 évesen váltani? XD Miért ami eddig voltál az annyira rossz volt? Oké, goth leszel az egyetem elsõ évében. Megunod. Második évben már egy skinhead állat leszel, megunod. Harmadik évben emo leszel, mert depis leszel a sok vizsgától. Mire pedig lediplomázol addigra egy raszta leszel és diplomaosztó után otthon Bob Marley zenére fogsz befüvezni? Szerintem fölösleges, de ha neked így tetszik akkor oké. Mondjuk egyetemeken sok goth, black metálos, sátánista csaj van, szóval becsajozni lehet befogsz.
én is lázadok... az összes ilyen agyatlan divatmarhaság ellen
A kérdező hozzászólása: Hát, úgy érzem, nem tudok, önmagam lenni, és talán a goth lennék én. Viszont fiú vagyok! :D
a wicca nem szekta, de ebbe ne menjünk bele. nem nagyon tudom vizualizálni, hogyan lehetsz goth wicca, de szólj ha össze tudtad kombózni. egyébként még mindig nem ciki, még így sem, és ha a végén csak a wiccánál lyukadsz ki, az se lesz az :D

Hány éves korig "divat" a szőrtelenített nemi szerv? Úgy gondolom, ha egy pár maholnap negyven éves és" visel mindent magán" akkor nem ciki-e, hogy egyszer csak letakarítanak. Itt mindenki majdnem a csupaszhoz ragaszkodik.

Legjobb válasz: Miért lenne ciki ha 37-38 évesen borotválod le? Ugyan már! Ha neked igy jobban tetszik (komfortosabb, szexibb stb) akkor borotválj nyugodtan. Nincs ez korho kötve. F34

Miért lenne ciki ha 37-38 évesen borotválod le? Ugyan már! Ha neked igy jobban tetszik (komfortosabb, szexibb stb) akkor borotválj nyugodtan. Nincs ez korho kötve. F34
Szerintem ez tõled és a párodtól is függ. Ha Titeket nem zavar, akkor felesleges. Szerintem ez nem kor függõ én is közelebb vagyok a 40-hez már mint a 30-hoz :) és én szõrtelenítek, de szerintem az a lényeg, hogy Te mit szeretnél és tedd azt.
Jár erre az oldalra 50 fölötti, teljesen borotvált MILF is?! Húúú ez tökre felizgatott. Imádom az ilyen jól kinézõ érett nõket.
Én 23 vagyok, de a párom kijelentette már évekkel ezelõtt, hogy õt egyáltalán nem zavarja a szõr :D Azóta megnövesztettem, néha kicsit megnyírom, hogy azért ne legyen õserdõ, és imádja :)
Én 50 fölött vagyok, 30 éves koromig nm csináltam semmi (kivéve a bikinivonal), de idöközben sokszor lecsupaszitom, mert egyrészt kellemesebb föként nyáron, másrészt a férjemnek is izgalmas, ha nem mindig egyforma. Azt viszont nem érten, mi lenne ebben a ciki?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki válaszát.Legalább nem agyatlan tinik paródizáltak.
Apám 50 fölött van és kb 2-3 éve láttam elõször h leborotválta a hónalját...másról nem tudok nyilatkozni természetesen, de szerintem nincs benne semmi. Kinek mikor h kényelmes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!