Találatok a következő kifejezésre: Hány éves borotválkozzanak (2 db)

Egy fiú hány évesen borotválkozzon először?

14 éves fiú vagyok és elég dús az arc sz?rzetem...mikor borotválkozhatok el?ször?

Legjobb válasz: 13

13
totál emberfüggõ, én nem vagyok túl szõrös típus, így 16 évesen
Én 14 évesen kezdtem.
Akár el is kezdheted, ha téged zavar.Ez még nem dús arcszõrzet, hanem legénytoll(Milyen gyönyörû szó!)de a borotválkozástól megerõsödik.
sztem elkezdheted...a kis pelyhes bajusz nem túl elõnyös én úgy gondolom...
Amikor szükségét érzed, akkor már elkezdhettsz borotválkozni. Nem egészségtlen, nincs korhoz kötve...
hát így láthatlanban elég nehéz.:D de ha annyira nem nagy akkor sztem még felesleges...

Hány éves korban borotválkozzanak a lányok?

Legjobb válasz: Minél késõbb, annál jobb! A borotválás csak erõsíti a szõrszálakat, ezért minél korábban kezded, annál korábban lesznek gondjaid velük!

Minél késõbb, annál jobb! A borotválás csak erõsíti a szõrszálakat, ezért minél korábban kezded, annál korábban lesznek gondjaid velük!
Én 16 éves vagyok, és majdnem 13 évesen borotváltam le elõstör a lábamat! Szerintem az ideális!Bár attól függ, hogy kinek mennyire szõrös a lába, nekem eléggé undi volt! És amikor elõször leborotváltam elvoltam ájulva annyira tetszett!:) De hülye voltam!!ne borotvával indulj neki! Hanem Vit szõrtelenítõ krémmel, barátnõm azzal csinálta, és egészségesebb is (szerintem) és szebb is.
Akkor amikor úgy érzed, hogy már itt az ideje mert zavar. A nagyobbiknak nem engedtem mégis leborotválta magát 13 évesen, a kisebbik 12 már borotválja a lábát.
Az elõzõekhez hozzátenném, hogy az, hogy a borotválás erõsíti a szõrszálakat, egy hatalmas tévhit. Nem erõsíti.
Inkább gyantáztassák, vagy epillálják magukat! Az elsõ alkalommal még biztos fájni fog egy kicsit, de utána észre sem veszik - persze ha csak nem hagyjûák nagyon megnõni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!