Találatok a következő kifejezésre: Hány éves alkalmazható (2 db)

Sofőrként hány éves kortól alkalmazhatnak?

Kamionra gondolok legf?képp.

Legjobb válasz: amint megvan mindenféle papírod h vihesd a vasat, de persze a legtöbb helyen kérik h legyen x idõ gyakorlatod is. elõny ha viheted a nagy pótot is, valamint nemzetközileg vezethess, de ha ezek megvannak akk a waberersnél felvesznek mindenkit gyakorlat nélkül cserébe egybõl bedobnak a mély vízbe. havert pl elsõ utján küldték ki Madridba :D

amint megvan mindenféle papírod h vihesd a vasat, de persze a legtöbb helyen kérik h legyen x idõ gyakorlatod is. elõny ha viheted a nagy pótot is, valamint nemzetközileg vezethess, de ha ezek megvannak akk a waberersnél felvesznek mindenkit gyakorlat nélkül cserébe egybõl bedobnak a mély vízbe. havert pl elsõ utján küldték ki Madridba :D
A kérdező hozzászólása: Köszöntem a választ...az úgy nem rossz..gyakorlatot szerezni mindenképp jó, aztán jó messzire elkerülni õket.
A wabihoz 21éves kortól vesznek fel...
A kérdező hozzászólása: De gondolom nem mindenhol van 21es korhatár nem?:) Mert akkor addig fél évig lehetne belföldezni.

Hány éves kortól alkalmazható a injekciós fogamzásgátlás?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy csak olyan nõknél alkalmazzák, akik már legalább 2 gyereket szültek!

Én úgy tudom, hogy csak olyan nõknél alkalmazzák, akik már legalább 2 gyereket szültek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!