Találatok a következő kifejezésre: Hány éves ajánlott nőgyógyászhoz (3 db)

Hány éves korban ajánlott először nőgyógyászhoz menni? A nő vagy a ffi orvos a jobb?

nincs semmi problémám csak érdekl?dök,barátom sem volt...meg semmi.

Legjobb válasz: Szia. Én mindenképp ha már menstruálsz,elmennék nõgyógyászhoz,õ megnézi hogy minden rendben van-e.Évente egyszer 14 éves kor felett szerintem nem árt,fõleg ha már menstruál az illetõ,mint írtam is.Én is évente egyszer megyek. Nekem volt nõdokim és férfi is.Bevallom õszintén,attól függetlenül,hogy a nõ gyengédebb volt,nekem valamiért frusztráló volt a tudat,hogy õ NÕ.A magyarázatát ne kérd,magam sem tudom. Két dolgot tudok javasolni:KÉrd ki édeanyád,nagynénéid,esetleg idõsebb nõvéred véleményét az õ dokijaikról,sõt én addig elmerészkednék,hogy valamilyen úton-módon,pl.iwiw,vagy személyes "véletlen" találkozás során szemrevételezzem a leendõ orvosomat,és ezután döntenék.Én is a Te korodban voltam elõször dokinál,akkor még SZTK-n,azt hittem,hogy frusztráló lesz a férfi doki,de nem volt nagyon gáz.Gondold végig. MElody

Szia. Én mindenképp ha már menstruálsz, elmennék nõgyógyászhoz, õ megnézi hogy minden rendben van-e.Évente egyszer 14 éves kor felett szerintem nem árt, fõleg ha már menstruál az illetõ, mint írtam is.Én is évente egyszer megyek. Nekem volt nõdokim és férfi is.Bevallom õszintén, attól függetlenül, hogy a nõ gyengédebb volt, nekem valamiért frusztráló volt a tudat, hogy õ NÕ.A magyarázatát ne kérd, magam sem tudom. Két dolgot tudok javasolni:KÉrd ki édeanyád, nagynénéid, esetleg idõsebb nõvéred véleményét az õ dokijaikról, sõt én addig elmerészkednék, hogy valamilyen úton-módon, pl.iwiw, vagy személyes "véletlen" találkozás során szemrevételezzem a leendõ orvosomat, és ezután döntenék.Én is a Te korodban voltam elõször dokinál, akkor még SZTK-n, azt hittem, hogy frusztráló lesz a férfi doki, de nem volt nagyon gáz.Gondold végig. MElody
Amíg nem élsz nemi életet és nincsen valamilyen problémád addig nem kötelezõ elmenni. Én 19 évesen voltam elõször, miután összejöttem az elsõ barátommal. Én nõi orvoshoz mentem, mindenképpen nõi orvost szerettem volna mert én is úgy gondolom hogy egy nõ jobban átérzi a problémámat, jobban el tudom engedni magam és nyíltabban beszélni a problémáimról. Egy férfi elõtt biztosan feszengenék és nem mernék semmit sem kérdezni. Ez persze én vagyok, van akit nem zavar a férfi orvos, hanem pont a nõi orvost tartja kellemetlenebbnek. Szakmailag a nõi meg a férfi orvos is lehet lelkiismeretes, gyengéd, ügyes, ez nem nemtõl füg. Érdemes érdeklõdni, utánakérdezni az ismerõsöktõl ahogy az elõttem levõ is írta hogy kihez érdemes menni.

Hány éves kortól ajánlott nőgyógyászhoz járni? És milyen gyakran kell? kb évente?

Legjobb válasz: sztem a szexuális élet megkezdése után.évente rákszûrés,és ha vmi bajod van akkor.

sztem a szexuális élet megkezdése után.évente rákszûrés, és ha vmi bajod van akkor.
szerintem olyan 16-17 évesen nem árt elmenni.
hm..nemi élet megkezdése elõtt vagy ha valami gebasz van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszoka! És mit javasoltok magán vagy sztk-s nõgyógyász?
Általánosságban a magánnõgyógyászok jobban foglalkoznak a beteggel, hisz nekik érdekük, hogy máskor is oda menj. De SZTK-ban is lehet lelkiismeretes és nagyon jó orvosokat találni. Szerintem kérdezd meg a nõ ismerõseidet, hogy tudnak-e ajánlani vkit. Amúgy szerintem ha nem vagy tisztában a fogamzásgátlással, vagy tabit akarsz íratni, akkor nemi élet megkezdése elõtt, ha nincs ilyen "gondod", akkor elég utána, évente legalább egyszer. Plusz, ha vmi gondod van, akkor bármilyen életkorban.

Hány éves kortól ajánlott nőgyógyászhoz járni?

Legjobb válasz: én akkor kezdtem, amikor elkezdtem nemi életet élni, de vannak akik elmennek elõbb.

én akkor kezdtem, amikor elkezdtem nemi életet élni, de vannak akik elmennek elõbb.
Ez nem korhoz kötött.Ha 11 évesen gombás a hüvelyed akkor 11 évesen el kell menned, persze szülõkkel.Ha fogamzásgátlóért mész vagy tanácsért vagy kivizsgálásért bármikor mehetsz.
ha nincs semmi bajod, elég normális a menzeszed akkor 16-18 évesen illik elmenni. ha bármi bajod van vagy hormon zavarod van (túl sok pattanás, vagy nem fejlödsz úgy ahogy kellene) akkor elöbb is akár 12 évesen is.
Ha gy érzed, hogy eljött a szexuális élet ideje v.nemi betegséged van, egyébként menszi után érdemes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!