Találatok a következő kifejezésre: Hány éves ajánlatos a (6 db)

Mikor ajánlatos elkezdeni a jégtáncot? Maximum hány évesen érdemes belekezdeni?

Hobbi szinten

Legjobb válasz: ez olyan mint a balet minnél kissebben annál jobb,szerintem olyan 5-6 évesen érdemes elkezdeni,de ettûl függetlenül 20 évesen is csinálhatod HOBBI szinten fülleg ha ráérzel a jégtáncra :D sok sikert :D

ez olyan mint a balet minnél kissebben annál jobb, szerintem olyan 5-6 évesen érdemes elkezdeni, de ettûl függetlenül 20 évesen is csinálhatod HOBBI szinten fülleg ha ráérzel a jégtáncra :D sok sikert :D
Hobbi szinten bármit bármikor el lehet kezdeni.
hobby szinten bármikor persze, na de versenyszerûen nem árt ha már 6 évesen ...

Hány éves korig ajánlatos a gyermek vállalás? 15 év korkülömbség a testvérek között nagy problémát okoz, ha soha nem akart testvért?

Legjobb válasz: Ezt mindenki maga dönti el. Orvosi szempontból viszont 35 éves kor fölött nõ az esélye , hogy valamilyen fejlõdési, kromoszómális probléma lép fel. Sokkal több vizsgálaton kell részt venni. A testvér szempontjából viszont nem hiszem, hogy akadály lenne, hiszen lassan már õ is egy felnõtt .

Ezt mindenki maga dönti el. Orvosi szempontból viszont 35 éves kor fölött nõ az esélye , hogy valamilyen fejlõdési, kromoszómális probléma lép fel. Sokkal több vizsgálaton kell részt venni. A testvér szempontjából viszont nem hiszem, hogy akadály lenne, hiszen lassan már õ is egy felnõtt .
Nálunk van a férjemnek már 3 gyereke, 20 , 10, és 8 évesek és imádják a 20 hónapos mini gengsztert.
Nálunk 10 év a korkülönbség, és nagyon sok. Soha nem értettük meg egymást.
Én láttam testvérpárnál 14 év különbséget, és csodálatosan mûködött a dolog, bár a nagyobb inkább "szülõje" volt a kicsinek.
a korkülönbség nem számít, ha boldog családban vagytok.nálunk mikor a 6 gyerekünk született 2006-ban a többiek 15, 14 10, 8-8, évesek voltak és imádják a kisit.

42 éves vagyok. A mai napig szedem a Marvelon fogamzásgátló tablettát. Hány éves korig szedhetem még ezt a tablettát, vagy ajánlatos lenne más fogamzásgátlóra áttérni?

Legjobb válasz: Ha jól tudom a marvelon nem tartozik az alacasony hormontartalmú tabletták közé. kb 10 éve én is azt szedtem, de a nõdokim (akkor váltottam)azt mondta nagyon jó hogy abbahagytam. Õ a tri-regolt írta fel Bár szerintem a marvelon is haladt a korral, én megbeszélném a nõdokimmal.

Ha jól tudom a marvelon nem tartozik az alacasony hormontartalmú tabletták közé. kb 10 éve én is azt szedtem, de a nõdokim (akkor váltottam)azt mondta nagyon jó hogy abbahagytam. Õ a tri-regolt írta fel Bár szerintem a marvelon is haladt a korral, én megbeszélném a nõdokimmal.
Szerintem beszélj az orvosoddal és keressetek másik fogamzásgátlót. Az én ismerõsöm 40 évesen a Marvelontól elõbb mélyvénás trombózist, majd tüdõembóliát kapott. Szerintem szóban jöhet a kúp, a zselé, vagy egyéb helyi fogamzásgátló, mert a tabletták már a Te korodban sok veszélyt rejtegetnek.

Hány éves korban ajánlatos először nőgyógyászhoz menni és hogy zajlik a vizsgálat?

Legjobb válasz: Ha baj van, akkor kortól függetlenül azonnal, egyébként meg akkor ha elõször íratsz fogamzásgátlót, aztán a nemi élet kezdete után évente egyszer. http://www.timmermann.hu/index.php?m=nogyogyaszati_vizsgalat A vizsgálatról itt olvashatsz.

Ha baj van, akkor kortól függetlenül azonnal, egyébként meg akkor ha elõször íratsz fogamzásgátlót, aztán a nemi élet kezdete után évente egyszer. http://www.timmermann.hu/index.php?m=nogyogyaszati_vizsgalat A vizsgálatról itt olvashatsz.
Ha nem élsz nemi életet, akkor 23-24 éves korban illik elõször elmenni szûrésre, egyébbként a nem élet megkezdése után kb 1 évvel.
24 körül, ha szüz vagy. Amúgy, ha valami bajod van. Elsõ alkalommal nõi dokit keresnék, mert elviselhetõbb úgy nekem.
A kérdező hozzászólása: 13 évesen vesztettem el a szüzességem, most 15 vagyok de nem beszéltük meg h el látogatnék oda. Fogamzásgátlót meg szerintem csak jövõre íratok.
Huú, azért az egy kicsit korai....
A kérdező hozzászólása: Tudom :) De már nem nagyon tudok mit tenni ellene meg nem is bántam meg szerencsére :)

Mikrodermabrazios kezelesre hany eves kortol ajanlatos menni? A fiatal bort is lehet csiszolni?

Legjobb válasz: Szia! A mikro- és hydrodermabráziós kezelések nincsenek korhoz kötve, viszont nyáron annyira nem csináljuk mi kozmetikusok szívesen (én legalábbis nem, mert úgyebár ez egy bõrcsiszolás, és a felsõ hámréteget leszedi ami megvédi az alatta lévõ rétegeket a külsõ behatásoktól (napfény stb.) A Hydrodermabrázió (ami azt jelenti, hogy vízzel lesz csiszolva a felület) annyival kellemesebb, hogy kíméletesebb és nem megy tele a füled, orrod, szád semmilyen szemcsékkel:) Persze egyszer-egyszer meg lehet csináltatni mindkét fajtáját, de ha kúraszerûen van rá szükséged, akkor azt csak õsztõl, amikor már nem ilyen erõs a napsugárzás. Szép napot!

Szia! A mikro- és hydrodermabráziós kezelések nincsenek korhoz kötve, viszont nyáron annyira nem csináljuk mi kozmetikusok szívesen (én legalábbis nem, mert úgyebár ez egy bõrcsiszolás, és a felsõ hámréteget leszedi ami megvédi az alatta lévõ rétegeket a külsõ behatásoktól (napfény stb.) A Hydrodermabrázió (ami azt jelenti, hogy vízzel lesz csiszolva a felület) annyival kellemesebb, hogy kíméletesebb és nem megy tele a füled, orrod, szád semmilyen szemcsékkel:) Persze egyszer-egyszer meg lehet csináltatni mindkét fajtáját, de ha kúraszerûen van rá szükséged, akkor azt csak õsztõl, amikor már nem ilyen erõs a napsugárzás. Szép napot!
Így igaz!Szintén egy kozmetikus.
A kérdező hozzászólása: koszonom!

Hány éves kortól ajánlatos szedni a fogamzásgátlót?

van aki 14 évesen is szedi már ez normális ennyi id?sen?én 16 vagyok azért kérdezem..

Legjobb válasz: Lehet hogy amit nyújt a fog.gátló az mind tök jó, és tök kellemes, de utána jönnek a hátrányok, a libidócsökkenés, hízás, hangulatváltozás, csomók a mellben, vagy vmi más baj...

Lehet hogy amit nyújt a fog.gátló az mind tök jó, és tök kellemes, de utána jönnek a hátrányok, a libidócsökkenés, hízás, hangulatváltozás, csomók a mellben, vagy vmi más baj...
18:50-es: És azóta szeded? Vagy abbahagytad már? Van már gyereked? Most rendben van a menzeszed?
az gyönyörû magyarázat egyébként, hogy hormonszint rendbetétele fogamzásgátlóval..pláne úgy, hogy a nõgyógyász mégcsak el sem küldi az embert hormonvizsgálatokra..pedig ez lenne a dolga!sajnos én minden vizsgálat, vérvétel stb nélkül már szedtem.Megbántam.
18:39 nem feltétlen. Én több éve szedem, egy grammot nem híztam, a libidóm is rendben van, legfeljebb ingadozik a cikluson belül, és semmilyen csomó nincs a mellemben a doki szerint. Szóval, ha a megfelelõ fogamzásgátlót írják fel, nem lesz automatikusan ilyen probléma.
nekem is kellett már 14-15évesen szednem, mert nem menstruáltam soha... Egyébként akkor érdemes szedni, mikor aktív nemiéletet él valaki, és nem szeretne teherbe esni!avagy más módon nem tudna/szeretne védekezni.23N
Én 18 év alatt nem engedném. De 16 éves korban felírják már amúgy.
16 év felett felírják, sõt 16 év alatt is, ha hormonzavart kell vele helyrehozni. Én 16 évesen kezdtem el szedni, petefészekciszta miatt (ez volt az utolsó lehetõség a mûtét elõtt), az meg csak kellemes mellékhatása volt, hogy az egyik legbiztonságosabb védekezési lehetõség. Ha sikerül megtalálni a számodra legmegfelelõbb fogamzásgátlót, akkor a negatív mellékhatások lenullázódnak, a pozitívak pedig felerõsödnek (elmúlik a menstruációs görcs).
Én nem ajánlanám semmikor. De már 16 évesen is felirják, sõt szerintem akár 14 éveseknek is.
Én csak akkor javasolnám ha van miért szedni! De nézz utána mert van egy pár olyan hatása ami kapcsolatokat tehet tönkre, mint pl: a megszûnõ libidó....én 7 éve szedem, meghíztam tõle egy kicsit, libidóm az nulla stb....tesóm 14 éve szedi kihagyás nélkül és most megjelentek csomók a mellébe, és fáj a feje állandóan!
Én 17 éves koromtól szedem. 16 éveseknek is felírják amúgy.
4 évet szedtem, abbahagytam, köszöni szépen jól van a hormonháztartásom, rendesen van menzeszem. Én vérvétel után kaptam, szerintem ez lenne az alap. Szerencsére normális a nõgyógyászom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!