Találatok a következő kifejezésre: Hány éves érdemes csajozni (2 db)

Hány évesen érdemes elkezdeni csajozni?

Legjobb válasz: Minél hamarabb:) Én 16 évesen kezdtem el,de máig bánom, h addig is nyúl voltam, szal 15 évesen hiába láttam, h néz egy csaj, nem mertem odamenni, és most verem a fejem a falba, h ba*szki!!! Fõleg, h most már tudom , h nem kell ezen parázni annyit, csak lazán kell venni, odamenni és kész, szal sz*ar tudni, h akár õ is meglehetett volna:) Tudom ez most tró*ger felfogás, h jaj ez is meglett volna, de hát errõl szól a dolog vagy nem???:D Jó lehet nem dugtam volna meg, csak járni meg stb,de akkor is.....

Minél hamarabb:) Én 16 évesen kezdtem el, de máig bánom, h addig is nyúl voltam, szal 15 évesen hiába láttam, h néz egy csaj, nem mertem odamenni, és most verem a fejem a falba, h ba*szki!!! Fõleg, h most már tudom , h nem kell ezen parázni annyit, csak lazán kell venni, odamenni és kész, szal sz*ar tudni, h akár õ is meglehetett volna:) Tudom ez most tró*ger felfogás, h jaj ez is meglett volna, de hát errõl szól a dolog vagy nem???:D Jó lehet nem dugtam volna meg, csak járni meg stb, de akkor is.....
40
amikor úgy érzed, hogy itt az ideje és mersz is lépni:D én pl.: 13évesen belezúgtam egy évfolyamtársamba csak õ kikosarazott...azután nem volt semmi idáig...de most hogy középsuli wááá tiszta jó..van 3jófej fiú oszt.társam(összesen 7-en vannak, de a többit nem bírom) meg a suliba annyi helyes srác van. (amúgy nem volt barátom még) Szóval hogy még is írjak valamit, szerintem kb. 14éves kor körül.Így már lesz tapasztalatod és ha középsuliba kerülsz és közeledni akarsz egy lányhoz nem fog hülyének nézni meg semmi:) 14, 5/L
Elkezdeni az oviban érdemes. Már ott is megy az udvarlás.
Amikor jólesik. Persze a másik nem iránti érdeklõdés már óvodában kialakul, szóval már ott is szoktak "csajozni".
Ha cigány vagy, 8.
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok és az a baj velem, hogy vörös-hajú és 150 centi kb, ezért a lányok valahogy nem vesznek komolyan... Lehet az abba is beletartozik, hogy szoktam ökörködni, de ki nem? Kérdem én? Koromhoz képest tájékozottabb és "normálisabb". És utálom ha le "cukiznak". És köszönöm az eddigi hozzászólásokat és válaszokat!
sztem ráérsz még 25-30 évesen is:)
A kérdező hozzászólása: Milyen igaz! Ott van még az egyetem is, én azt hallottam, hogy gimnáziumban nagyon kevés eséllyel jön be a hosszú távú kapcsolat... Egyetemen könyebb :) Köszi a válaszokat!

Hány éves kortol érdemes csajozni?

Legjobb válasz: A csajozás szerintem elég tág fogalom, már az oviban elkezdik a fiúk, amikor húzogatják a lányok haját, szóval már attól kezdve lehet, szoktak csajozni, természetesen a kor elõrehaladtával ez mindig másként nyilvánul meg, és az a természet rendje, hogy az egyik nem érdeklõdik a másik felé és kíváncsi rá, csak ne akarj semmit elsietni, haladj csak szép lassan.

A csajozás szerintem elég tág fogalom, már az oviban elkezdik a fiúk, amikor húzogatják a lányok haját, szóval már attól kezdve lehet, szoktak csajozni, természetesen a kor elõrehaladtával ez mindig másként nyilvánul meg, és az a természet rendje, hogy az egyik nem érdeklõdik a másik felé és kíváncsi rá, csak ne akarj semmit elsietni, haladj csak szép lassan.
Minél elöbb, hogy tapasztalatot szerezz. Komolyan. Nagyon hasznos dolgokat lehet tanulni a kapcsolatokból, még az ilyen egy két napos járós dolgokból is, szóval hajrá.
oviban


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!