Találatok a következő kifejezésre: Hány éves érdemes a gyereket cirkuszba (2 db)

Hány éves kortól érdemes a gyereket cirkuszba vinni?

(kérdezi egy 2.5 éves kislány anyukája)

Legjobb válasz: Szia, nekem még nincs babám, csak sok rokon gyerek. szerintem ilyen idõs korban már el lehet vinni, és elvinném ha lenne. De lehet, hogy az Állatkert jobban tetszene nekei, nem? :-))))))

Szia, nekem még nincs babám, csak sok rokon gyerek. szerintem ilyen idõs korban már el lehet vinni, és elvinném ha lenne. De lehet, hogy az Állatkert jobban tetszene nekei, nem? :-))))))
Kérdezd meg, hogy az egyes elõadás milyen hosszú, mert a kersztfiam ugyan már 6, 5 éves, de a Mamájáék elvitték a fõvárosi Nagycirkuszba egy 3!!!! órás elõadásra. Õ jól bírta, csak nagyon elfáradt tõle. Szerintem elõször vidd el a lányodat mondjuk kb 1 órás bábelõadásra és ha leköti, akkor talán a a cirkusz is tetszeni fog neki. Bár nem tudom, hogy milyen hosszú egy elõadás, de a neten mintha le is írnák, nem tudom. Én is gondolkodtam már rajta, hogy a gyerekekkel el kellene menni cirkuszba, csakhát nekem egy 4, 5 éves fiam és egy 3 éves lánykám van. A fiam már bizti végig csücsülné az elõadást, de a lányomban nem vagyok biztos. Ha pedig egyedül megyünk, akkor nem akarom, hogy kijöjjünk, mert nem bírnak magukkal. Hamarosan azért már mi is megpróbáljuk. Sok sikert hozzá!
Szerintem meg lehet próbálni. Az én lányom is ennyi idõs és mi a lovasszínházba mentünk (mert a keresztlányom nagyon szereti a lovakat, õ már 6, 5éves). A lányom nem egy nyugis típus, 2percig nem marad egy helyen, így egy kicsit aggódtam, de csak annyi történt, hogy nem mindig ült a széken, hanem ha zene volt táncolt, ha épp uncsi rész volt az ölembe(vagy a mamáéba) ült.
A kérdező hozzászólása: Igen, az állatkert tetszik neki, oda sokat járunk.

Hány éves kortól érdemes elvinni a gyereket cirkuszba?

Legjobb válasz: Az én kislányom 3 évesen volt:de az elsõ 10 percet bírta csak a többit unta :) . szerintem 5-6 éves már végig üli :).

Az én kislányom 3 évesen volt:de az elsõ 10 percet bírta csak a többit unta :) . szerintem 5-6 éves már végig üli :) .
Mi áprilisban voltunk akkor volt 3 éves és teljesen végigülte. Nagyon tetszet neki.
mi is 3évesen voltunk...tetszett neki , csak a nagy zajtól volt kicsit "berezelve":(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Kisfiam 2, 5 éves volt, mikor elvittem elõször. 2 órás volt az elõadás, nagyon élvezte, szépen ült végig, vagy néha felállt. Egy óriáskígyóval is lefényképezkedett:) Azóta is emlegeti, mindig kérdezi, hogy mikor megyünk megint.
3 éves volt a kisfiam, amikor elõször elvittük. Õ amúgy nem egy nyugodt típus, nem tud sokat megülni egy helyben. Párszor kimentünk a mosdóba, de élvezte. Második alkalommal pedig egyszer voltunk kint a mosdóban, a legutolsó számnál. Nagyon nagyon tetszett neki. Menjetek nyugodtan, felnõtteknek is, gyerekeknek is hatalmas élmény.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!