Találatok a következő kifejezésre: Hány éves érdemes a gyereket (14 db)

Szerintem 6-7 évesen már lehet, persze függ a gyerek érettségétõl, érdeklõdésétõl is.
Lányom most volt 10 éves, Õ elõször látott musical-t, most kezdte érdekelni, nagyon-nagyon élvezte.(A Szépség és a Szörnyeteget nézték.)
Szerintem nyugodtan elviheted, ha már nem olyan kicsi.:) Egyébként vannak gyermekelõadások is az operettszínházban ha jól tudom. :) ))

Hány évesen szültétek az első gyermeketeket, és szerintetek hány éves az a kor amikor érdemes gyereket szülni?

Legjobb válasz: én 24 évesen szültem a kislányom,de aki szeretne babát,annak ugyanakkora öröm 20 évesen,mint 35 évesen. Amíg valaki alkalmasnak érzi magát az anyaszerepre,elég türelme és egészsége van,annak a kor nem akadály (persze nem 70 évesre gondolok)

én 24 évesen szültem a kislányom, de aki szeretne babát, annak ugyanakkora öröm 20 évesen, mint 35 évesen. Amíg valaki alkalmasnak érzi magát az anyaszerepre, elég türelme és egészsége van, annak a kor nem akadály (persze nem 70 évesre gondolok)
Én majd olyan 30-35 körül szeretnék szülni..:) bár még csak 16 éves vagyok...
21 lett véletlenül, de ideálisnak a 25-26 éves kort tartom.
23 évesen szültem a kisfiam, a másodikat 26-26 évesen szeretném!
22 és 26 évesen szültem.Abszolút ideálisnak tartom a koromat.Akár még egy 3. baba is beleférne 30 éves koromig.mert ezt szabtam felsõ határnak.
Szerintem 25 év felett és 30 alatt ideális az elsõ a második pedig 35-ig.
Én 31 évesen szültem az elsõt és 35-ig szeretném majd a másodikat.
Még csak egy babám van, 24 évesen szültem, 8 hete :) Szerintem ez teljesen ideális kor! Legalábbis én nagyon jól érzem magam a bõrömben, és nagyon boldog vagyok!
Én most fogom az elsõt a nyáron 24 éves vagyok mikor fognat 23 voltam szerintem ez ideális kor dolgoztam is már pár évet. Szeretnénk még legalább egyet de 30 alatt mindenképp.
Én 35 évesen szültem az elsõt, és úgy gondoltam (mai napig úgy gondolom), hogy az elsõt szerencsés lenne 33 alatt szülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és gratulálok mindenkinek a gyermekeihez!:)
28 évesen szültem. Szerintem 18-40 között, akármikor, ez attól függ, ki mikor érzi késznek magát rá. (A másodikat 37 évesen szültem)
Én is úgy gondolom, hogy 18-38 között bármikor ideális.. Ez nem azt jelenti, hogy utána már senki se szüljön, de azért 40 év fölött lehet, h én már nem mernék elsõt vállalni. (persze másodikat-harmadikat igen) :)
elsõt 20 évessen..másodikat 28 évessen...nem tervezett csak jöttek hozzánk..és nagyon jól választottak
25 évesen szültem meg a kisfiamat, szerintem ez nagyon ideális kor! 4 hónapos, és imádom!!! Nem terveztük, de nagyon jókor jött. Szeretnénk neki egy kistesót, kb. 3 év múlva...bár akkor jön, amikor jön...:)
én majd nem 19 voltam mikor az elsõt szültem, aztán 20, 23 , 25 és 33 évesen is szültem , a legideálisabb szerintem 23 és 25 évesen. de hozzá kell tennem nem bántam meg , hogy így alakult.
18 évesen szültem az én drága eggyetlen kisfiam októberben töltöttem áprilisban szültem!20 évesen szerttem volna szülni mert éppen ház vásálás és felujitás közepette álltunk és erre az idõre átestünk volna rajta de most már van pici is meg ujjitgatunk is!igy 20 évesen van eggy gyönyõrû erõs okos nagy fiam:) és boldogok vagyunk igy:D 5 éven belül a második!:D
25 évesen az elsõt, 26 évesen a másodikat. Érettnek érzem magamat hozzájuk. A férjem 30 és 31 éves volt a szüléseknél, jobb apát el sem tudnék képzelni. Nekünk az a véleményünk, hogy nem jó sokáig várni, mert minél fiatalabb a szervezet, annál egészségesebb, de erkölcsileg meg kell érni rá. Talán ennyi idõsen sikerült. Ha jó anyagi körülmények között élnénk, még szülnék egy babát kb. 5 év múlva, akkor ugye már 31 éves lennék, a gyerekek meg már iskolába járnának.
27 voltam, de én a 20-24-et ajánlanám. Persze sok mindentõl függ, de szerintem minél tovább vagy szabad, ezt annál nehezebb feladni.
Hát még nem szültem, de azért válaszolok, ha nem baj. Én 22 vagyok, de mindenképp 25 fölött 30 alatt szeretnék. a barátnõim, mindegyikük szült már 19-21 éves korban. Legtöbbjük nem meri megfürdetni sem a gyereket, az õ anyukájuk fürdeti. Én sem merném, de ha az én gyerekem, akkor én szeretném fürdetni, épp azért, majd ha felkészültem rá. Szerintem még korai 21 alatt, mindenképp. Viszont változó, van olyan ismerõsöm aki 17 évesen szült, és nagyon jó anya így kívülrõl. Ez változó, van aki felkészült, van aki nem.
30-al az elsõt, 32-vel a másodikat. Szeretnék még egyet, vagy kettõt, 38-ig bezárólag. Szültem volna én már elõbb is, csak hát rá kellet találnom a férjemre... :o) Én mindenkit, akinek már meg van élete párja, arra bíztatok, hogy ne húzza-halassza, mert a testünk szempontjából 20-30 között ideális. Utána egyre csak nehezebb lesz, a csontosodás miatt fõként...
Most fogom 23 évesen az elsõ babámat megszülni. És szerintem ez egy ideális kor! Én mindenképp 25 éves koromig akartam az elsõt! És Te hogy állsz ehhez kedves kérdezõ?
Én az elsõ vagyok megint. Bizony, hamarabb azért jobb... De jobb késõn is, mint soha :) ) Szóval én már 18 évesen megtaláltam a páromat, de sokáig nem lett gyerekünk, mire meglett az oka, 32 lettem. Akkor terhes lettem, de elvetéltem, és csak 35 éves koromra adatott meg ez az öröm.
Én 19 évesen az elsõt, nem tervezett volt, de mindent megtettünk, hogy jól érezze nálunk magát.A 2-at 25 évesen.Õ tervezett volt.Imádom mindkettõt és örülök, hogy nekem már nincs gyerekvállalással "gondom".Tulajdonképpen letudtam ezt a részét az életemnek.Most tartok az igazi nagy felelõsségnél, fel kell õket tisztességgel nevelnem, és remélem mindent megteszek érte.
Szia! 24 évesen szültem az elsõt, és elméletileg egy hét múlva a karomban tartom a másodikat, s nyáron leszek 26! Szerintem is 24-30 év között ideális legalább az elsõ babát megszülni! Üdv egy 22 hónapos kislány anyukája, aki 38 hetes kisfiú kismamája is.
Én 22 évesen szültem, mindenképp 25 alatt akartam az elsõ babámat. Én késõi gyerek vagyok, nagyon gyakran voltak emiatt vitáim a szüleimmel... Remélem a lányommal nem lesznek ilyen gondjaim.
szerintem ha megvan a megfelelõ partner is, akkor mindenképp 30 alatt mindegyik gyereket. Én 25-30 között tartom ideálisnak, 25-re már elég éretten tudsz gondolkodni, 30 felett meg nõnek a kockázatok... Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy talán még az unokáidat is látni szeretnéd...
19voltam és szerintem olyan 20-27év között ideális az elsõ baba megszületése!!!Persze ehez kell némi háttér is!!:)
Szia!Én júliusra várom az elsõt!29 vagyok!Már 5 éve szerettük volna!De csak msot sikerült!Ha a háttér megvan , akkor szerintem 22-25 között a legideálisabb minden szempontból!!!Én most így érzek...
26 éves vagyok, a férjem 28. néhány napon belül szülöm elsõ gyermekünket, kisfiú! :-) Mindenképp 30 alatt szerettünk volna a párommal babát. túl sokféle tényezõ befolyásolja ezt a dolgot, mindenki mást vesz figyelembe, így hát elég változó, mikor "érdemes" gyereket szülni! nincs elítélendõ döntés, szerintem! Hallgass a szívedre! :-)
26 évesen szültem a kislányomat, szerintem és az orvosok szerint is az elsõt érdemes 30 éves kor alatt szülni. Sokkal kevesebb a komplikáció, a terhességet is könnyeben viselik a fiatalabbak. A barátnõm 25 évesen szülte az elsõt 32 évesen a 2-at, és õ is azt mondta, hogy az elsõ terhességét sokkal jobban viselte, mint a másodikat.
Én 27 múltam az elsõnél, aki most 14 hós és most tervezzük a 2-at. Remélem még a 30. szülinapom elõtt megszületik. SZeretnénk még 1-2-t, de nem könnyû eldönteni, hogy mikor. Mert minél hamarabb lenne a legjobb, de nem tudom, hogy hogy bírnám 3 kicsivel, úgy, hogy a nagyik messze vannak. De ha a két nagyobb már iskolás, akkor meg késõi gyerek lesz a 3-4-ik. nehéz kérdés, a 2. után újragondoljuk :D

Hány éves kortól érdemes a gyereket cirkuszba vinni?

(kérdezi egy 2.5 éves kislány anyukája)

Legjobb válasz: Szia, nekem még nincs babám, csak sok rokon gyerek. szerintem ilyen idõs korban már el lehet vinni, és elvinném ha lenne. De lehet, hogy az Állatkert jobban tetszene nekei, nem? :-))))))

Szia, nekem még nincs babám, csak sok rokon gyerek. szerintem ilyen idõs korban már el lehet vinni, és elvinném ha lenne. De lehet, hogy az Állatkert jobban tetszene nekei, nem? :-))))))
Kérdezd meg, hogy az egyes elõadás milyen hosszú, mert a kersztfiam ugyan már 6, 5 éves, de a Mamájáék elvitték a fõvárosi Nagycirkuszba egy 3!!!! órás elõadásra. Õ jól bírta, csak nagyon elfáradt tõle. Szerintem elõször vidd el a lányodat mondjuk kb 1 órás bábelõadásra és ha leköti, akkor talán a a cirkusz is tetszeni fog neki. Bár nem tudom, hogy milyen hosszú egy elõadás, de a neten mintha le is írnák, nem tudom. Én is gondolkodtam már rajta, hogy a gyerekekkel el kellene menni cirkuszba, csakhát nekem egy 4, 5 éves fiam és egy 3 éves lánykám van. A fiam már bizti végig csücsülné az elõadást, de a lányomban nem vagyok biztos. Ha pedig egyedül megyünk, akkor nem akarom, hogy kijöjjünk, mert nem bírnak magukkal. Hamarosan azért már mi is megpróbáljuk. Sok sikert hozzá!
Szerintem meg lehet próbálni. Az én lányom is ennyi idõs és mi a lovasszínházba mentünk (mert a keresztlányom nagyon szereti a lovakat, õ már 6, 5éves). A lányom nem egy nyugis típus, 2percig nem marad egy helyen, így egy kicsit aggódtam, de csak annyi történt, hogy nem mindig ült a széken, hanem ha zene volt táncolt, ha épp uncsi rész volt az ölembe(vagy a mamáéba) ült.
A kérdező hozzászólása: Igen, az állatkert tetszik neki, oda sokat járunk.


Hány éves kortól érdemes elvinni a gyereket cirkuszba?

Legjobb válasz: Az én kislányom 3 évesen volt:de az elsõ 10 percet bírta csak a többit unta :) . szerintem 5-6 éves már végig üli :).

Az én kislányom 3 évesen volt:de az elsõ 10 percet bírta csak a többit unta :) . szerintem 5-6 éves már végig üli :) .
Mi áprilisban voltunk akkor volt 3 éves és teljesen végigülte. Nagyon tetszet neki.
mi is 3évesen voltunk...tetszett neki , csak a nagy zajtól volt kicsit "berezelve":(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Kisfiam 2, 5 éves volt, mikor elvittem elõször. 2 órás volt az elõadás, nagyon élvezte, szépen ült végig, vagy néha felállt. Egy óriáskígyóval is lefényképezkedett:) Azóta is emlegeti, mindig kérdezi, hogy mikor megyünk megint.
3 éves volt a kisfiam, amikor elõször elvittük. Õ amúgy nem egy nyugodt típus, nem tud sokat megülni egy helyben. Párszor kimentünk a mosdóba, de élvezte. Második alkalommal pedig egyszer voltunk kint a mosdóban, a legutolsó számnál. Nagyon nagyon tetszett neki. Menjetek nyugodtan, felnõtteknek is, gyerekeknek is hatalmas élmény.

Szerintetek a nőknek hány éves koruktól érdemes gyereket vállalniuk? Pontos év érdekelne :-)

Trollok kíméljenek

Legjobb válasz: Szerintem ezt nem lehet így behatárolni!! Van ,aki 20évesen érett rá, mind anyagilag, mind szellemileg, van, aki csak 30 éves korára jut el odáig! :) Ha egészségi szempontból érdekel, akkor szerintem 20 és 30 között normális! :)

Szerintem ezt nem lehet így behatárolni!! Van , aki 20évesen érett rá, mind anyagilag, mind szellemileg, van, aki csak 30 éves korára jut el odáig! :) Ha egészségi szempontból érdekel, akkor szerintem 20 és 30 között normális! :)
Hát ezt tényleg elég nehéz belõni, úgyhogy vegyük a leghosszabb esetet (egyetem, majd munka után) mondjuk 26 évesen. Ha nem megy egyetemre, és hamarabb dolgozik, akkor meg 23 talán.
Ez nem életkortól függ, hanem attól, hogy hol tart a pár kapcsolata, érettek-e a gyermekvállalásra, hol tartanak a tanulmányaikban, milyenek a munkakörülményeik, anyagi értelemben tudnak-e tervezni, s megfelelõ-e hozzá az egészségi állapotuk. Hirtelen becsúszott baba esetén is lehet utólag intézkedni, szervezkedni persze, de ehhez már kell legyen egy jó alap a fentebb leírtak tekintetében. Alsó korhatárt írok csak a kérdésedre, ami nálam 18 év. (Bár találkoztam már olyannak, akinek 20 évesen is gyenge volt a méhe egy gyermek kihordásához, hiába volt már asszony addigra.) Felsõ korhatárnál megoszlanak a vélemények. Én csak saját magamról tudnék írni, konkrétan 35 éves korom után már nem akarok szülni, max. tervezetlen szerelembabát vállalok be. Most 33 vagyok, 2 gyermekem van.
Huszon évesen.
Szerintem 25 és 30 között ideális 1. gyerek esetén. Utolsó gyerek max 35 éves korig bezárólag.
Ha felsõfokú végzettsége van, akkor 26 évesen, ha középfokú, akkor 24 évesen. Nem az értelmi képesség miatt, hanem az iskola hossza miatt.
Pontos dátum szerintem: 25év. Az pont félúton van a 20 és a 30 között:) De amúgy nekem a legalsó határ a 16 (nagyon korai ) a legfelsõ a 35 (késõi) elsõ babához!
Szerintem meg 25-35 között ideális szülni- és ebbe az idõintervallumba belefér 3-4 gyerek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
20 alatt én korainak találom 30 felett meg már késõinek. De ez csak az ÉN szemszögem. Félreértések elkerülése végett, én nem ítélem el ha valaki 18 évesen szül, de azt sem ha 35 évesen. Én 25 évesen szültem az elsõ babám, most 7 hós, ha lesz következõ akkor még 30 év alatt szeretném.
Biológiai szempontból szerintem 20-30, esetleg 35.
25 éves

2, 5 éves gyereknek érdemes még Aqua doodle vizes rajzolós játékot venni, vagy kisebb gyerekek célszerû venni? Hány éves korig köti le a gyerekeket?

2,5 éves kisfiam filctollal nagyon szeret firkálni. Mennyi idõ alatt szárad meg a szõnyegen a rajz, nem unja meg a gyerek, hogy addig várni kell, amíg megszárad és újra lehet rá rajzolni? Akinek XXL van belõle, mindkettõhöz (színes és kék) van nyomda? Melyik látszik jobban a rajzoláskor, a kék vagy a színes? Mennyire strapabíró a szõnyeg?

Legjobb válasz: 2,5 éves volt az én kisfiam is mikor kapott, de nem Aqua doodle rajzolót, hanem egy un. színezõkönyv ami több rajzból áll és van hozzá egy vizes toll, amivel át kell satírozni, ekkor válik a kép színessé. Mivel több rajz van, így nem kell megvárni amíg egy megszárad. hasonló mint ez pl: [link]

2, 5 éves volt az én kisfiam is mikor kapott, de nem Aqua doodle rajzolót, hanem egy un. színezõkönyv ami több rajzból áll és van hozzá egy vizes toll, amivel át kell satírozni, ekkor válik a kép színessé. Mivel több rajz van, így nem kell megvárni amíg egy megszárad. hasonló mint ez pl: [link]

Hány éves korban érdemes pedálos bringát venni a gyereknek?

Lassan 3 éves lányomnak vennénk valamilyen bicajt, de nem tudunk dönteni. Pedál nélküli kétkerek?t vennénk ( ami mostanában kapható, a nevére nem emlékszem). Vagy egyb?l pedálosat érdemes venni pótkerékkel? Melyik lenne a legjobb szerintetek?

Legjobb válasz: 3 évesnek egyértelmûen pedálosat. Már rég lehetne is neki. :-D Mindkét fiam 2 évesen tekerte a triciklit, a kisebbik most múlt két éves , a legkisebb méretû biciklit kapta és hajtja a pótkerekekkel. Már a lányod is gyors megtanulná tekerni a pedálosat. És mennyire élvezik..öröm nézni. A pedál nélkülirõl nincs véleményem, nekünk nem volt, de ahogy nézegettem érdekes lehet a gyerekek számára. De én sajnáltam rá a pénzt.

3 évesnek egyértelmûen pedálosat. Már rég lehetne is neki. :-D Mindkét fiam 2 évesen tekerte a triciklit, a kisebbik most múlt két éves , a legkisebb méretû biciklit kapta és hajtja a pótkerekekkel. Már a lányod is gyors megtanulná tekerni a pedálosat. És mennyire élvezik..öröm nézni. A pedál nélkülirõl nincs véleményem, nekünk nem volt, de ahogy nézegettem érdekes lehet a gyerekek számára. De én sajnáltam rá a pénzt.
3 évesnek futóbiciklit -ez a neve- már nem vennék hanem mostanában 12 colos sima bicajt pótkerékkel.
Szia. Mi is ezen filózunk, 2, 5 éves a lány. (nagy növésû, jó magas). De sajnos õ egyiket sem akarja használni. Már elvittük párszor a Decathlonba is, meg a játszótéren is kölcsönkértünk ilyen bicikliket, de egyiket se akarja használni. :(( A kismotorért sem rajongott, megvettük neki, de ha 3x használta, sokat mondok. Inkább cipelte az ölében :) Amúgy ha mindkettõ bejönne neki, én inkább a futóbiciklit venném meg, mert akkor (állítólag) ki lehe kerülni a pótkereses korszakot, mert a futóbiciklin jól megtanul egyensúlyozni.
Én 2, 5 évesen vettem pedálosat a lányomnak, akkor kapott a 4, 5 éves nõvére is. Elõtte nem érdekelte a nagyot a kicsi meg kicsi volt hozzá. DE... Ha most vennék, akkor pedál nélkülit vennék, futóbiciklinek hívják. Mert azzal megtanul egyensúlyozni, és nem kell utána a pótkerekezéssel vacakolnotok. 2 éve hajtanak pótkerékkel eszük ágában sincs megtanulni rendesen biciklizni. Így ezt a lépést már ki tudod hagyni. :) Vehetsz használtan is a vaterán, teszveszen, vagy pl. itt újat: http://www.sportsdirect.com Ez ugyan Anglia, és 20 font a posta, de ha összefogsz másokkal, nagyon érdemes megpróbálni. disney-s futóbicilki 4500 ft, itthon 10 alatt nincs is! Ruhák és cipõk is elképesztõ jó áron vannak.
A kérdező hozzászólása: Van triciklije, de nem nagyon használja, ezért is vagyunk gondban.
3. vagyok. Akkor vigyétek el ti is egy áruházba, és próbáltassátok ki vele mondjuk a futóbiciklit. :) Hátha a tiétek hajlandó lesz kipróbálni, más gyerekek próbálgatták az üzletben. (a miénk meg csak piszkálta a csengõt rajta) :( Az apja mondta is, hogy vesz neki egy csengõt, ha egyik bicikli se jön be :)
Ha nem szeret biciklizni, akkor nem kérdés. Azért fölösleges megvenni, hogy ott álljon. Majd akkor kap 1 év múlva. Olyat vegyetek amit használni is fog. Nyilván a futóbiciklit jobban be fog neki jönni. Második voltam.

Mesét hány éves gyereknek érdemes olvasni? Esti mesét, hiszen most még az a lényeg hogy teljes csend legyen mikor elalszik a pici. Most 5hós.

Legjobb válasz: 2 évesen kezdtük el h fekszek melette s úgy könyvbõl utána villany lekapcs.sztem ez gyerekfüggtõ lehet tiédnak hamarabb igénye lesz már rá

2 évesen kezdtük el h fekszek melette s úgy könyvbõl utána villany lekapcs.sztem ez gyerekfüggtõ lehet tiédnak hamarabb igénye lesz már rá
ha érdekli nyugodtan elkezdheted, persze halkan, rövid meséket, akár fejbõl!, azt a gyerekek nagyon szeretik. nálunk sincs csend, én éneklek neki
Én épp tegnap olvastam neki este elõször, nekem is 5 hós, mert tíz óra volt, és olyan álmos szemei voltak, de nem akart aludni.Hát a kis drága nem végig hallgatta , és nem aludt azért se.Nappal viszont amikor olvasgatok nem igazán figyel, max egy pár másodpercig, inkább a könyvet rágná. Biztos babafüggõ, de valóban ha megpróbálod, rosszat nem teszel, lehet figyeli, fõleg ha este álmos, és lehet szívesen hallgatja a hangodat, meg legalább örül hogy mellette vagy.
Én a legelején, amíg pár hónapos volt csendben énekeltem, dúdoltam a fiamnak, kb. másfél éves lehetett amikor kipróbáltam egy nagyon rövid mesét, (persze, nem evett meg senki senkit) azóta, nincsen este mese nélkül, már a hosszabbakat is kéri, azt hiszem ennél korábban nem érdemes, de egy -egy ének, kisversike biztosan jól esne a babádnak, hiszen addig is vele vagy és a hangodat halljaí:-)

A golyóvezetõ játék hány éves gyerekeknek való? Szereti a gyereked, érdemes venni?

Legjobb válasz: 1-1.5 éves kortól való és nagyon jó, mert a finommotorikát és még sok mást is fejleszt.

1-1.5 éves kortól való és nagyon jó, mert a finommotorikát és még sok mást is fejleszt.
A kérdező hozzászólása: Háromévesnek akkor már nem érdemes venni, ugye?
de
Ha eddig nem volt, szerintem nem. Legalább is az én 3 évesemet már nem köti le, nem izgalmas számára. 1. voltam

Szerintettek hány éves korban érdemes gyereket vállalni? 20 éves vagyok a barátnőm 28. Mind ketten már készen állunk egy babára.

Legjobb válasz: A korotok ideális. De elõtte össze kellene házasodnotok, (lakodalom nem kell ehhez) lakás kellene és annyi jövedelem, hogy el tudjátok magatokat és a babát is tartani.

A korotok ideális. De elõtte össze kellene házasodnotok, (lakodalom nem kell ehhez) lakás kellene és annyi jövedelem, hogy el tudjátok magatokat és a babát is tartani.
Bocs. Most nézem, hogy a fiú csak 20 éves, a nõ öregebb 8 évvel. Ebben a kapcsolatban nem vállalnék gyereket. Egy 20 éves fiú maga is elég gyerek még.
Én is 20 f vagyok és nagyon összezavarodottnak érzem magam mostanság úgyhogy én speciel még nem hiszem hogy készen állok
csak azt hiszitek.. várjatok még vagy 5 évet vele, és ha még akkor is együtt lesztek és akarjátok, akkor mehet a dolog.
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló Köszönöm a választ 2.válaszoló És akkor mivan ha "csak" 8 évvel idõsebb a csaj. Nem generációs korkülönbség van közttünk (Pl:30 év korkülönbség) Ez csak pár év és nem hiszem hogy egy 20 éves fiú gyerek lenne. És nem 20 éves fiú hanem 20 éves férfi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!