Találatok a következő kifejezésre: Hány éves érdemes a (60 db)

Hány évesen érdemes a randizást kezdeni?

13/l vok, és még soha nem voltam randin, sose csókolóztam, se semmi, ez normális?

Legjobb válasz: Jaa... értem. Ne szarj be, 10 éves kor magasságában van egy naaagy fellángolás, elkezdetek érdeklõdni a másik nem iránt. Valszeg ez kapott el titeket is, majd elmúlik. Aztán 15-16 körül megint elõjön, és többet el sem múlik. :P Ha esetleg kimarad a 10 év körüli szakasz, akkor kimarad. Nem egy nagy durranás se a csók, se a szex. Kellemes és fontos dolog az életben, de ha 6-8 éven belül túl leszel az 1.-n, akkor még TÖKÉLETESEN idõben vagy. :) Dupla annyi idõs vagyok, mint te, én is átmentem ezen, hihetsz nekem.

Jaa... értem. Ne szarj be, 10 éves kor magasságában van egy naaagy fellángolás, elkezdetek érdeklõdni a másik nem iránt. Valszeg ez kapott el titeket is, majd elmúlik. Aztán 15-16 körül megint elõjön, és többet el sem múlik. :P Ha esetleg kimarad a 10 év körüli szakasz, akkor kimarad. Nem egy nagy durranás se a csók, se a szex. Kellemes és fontos dolog az életben, de ha 6-8 éven belül túl leszel az 1.-n, akkor még TÖKÉLETESEN idõben vagy. :) Dupla annyi idõs vagyok, mint te, én is átmentem ezen, hihetsz nekem.
miért ne lenne normális?? még ha ezt 50 évesen írnád akkor talán már nem lenne az:D de 13 évesen az lenne a gáz ha már szexelnél is!
A kérdező hozzászólása: 21:11-es, lehagytad a smiley-t! :D
Nem számokhoz van jötve. Majd lesz egy fiú és akkor lesz csók is meg minden. Ha szeretnéd akkor kezdeményezz valakinél. Csak ne direktbe hanem kipuhatolva mert akkor nincs akkora pofáraesés. De ha csak csók kell szólj nekem én szivesen megcsókollak.
az lenne gáz , ha már lennének gyerekeid
én 15 évesen csókolóztam elõször. normális ha még nem csinálod :D majd úgyis lesz valaki, ne görcsölj rajta ;)
igen teljesen normális. akkor érdemes elkezdeni randizni amikor úgy érzed hogy szeretnél ismerkedni az ellenkezõ nemmel, egy idõ után úgyis olthatatlan vágyad lesz rá, ez nincs korhoz kötve, és nem érdemes erõltetni idejekorán!
ja, és ettõl leszel ott egyedi és különleges a barátaid közül. :)
jaaj... nyugodj meg, ez teljesen normális. :) én is 13 vagyok, és ugyanebben a cipõben. ha a barátnõid ezzel szekálnak, akkor inkább csak örülj, mert ez azt jelenti, hogy te kicsit késõbb kezded élvezni az életet... õk talán hamarabb lefekszenek valakivel, és 30 évesen már kiélt emberek lesznek, míg te éled szépen, normálisan az életed, és ideális korban történnek az események... ez hülyeség volt, nem tudom mennyire érthetõ, de mindegy... :D a szerelemnek magától kell jönnie, nem parancsszóra. csak az a szerelem lehet igazi, amelyik a szívedbõl jön és nem az agyadból... :) amúgy meg aki elõttem szólt... igazad van, a cigányoknál tényleg már 13 évesen családanyaként szerepelnek, de ahogy írtad, nos, az a stílus szerintem eléggé rasszista volt... mert NEM minden cigány ilyen, vannak normálisok is... bocs hogy offoltam.
vagyok* bocsi:DD
ne foglalkozz velük nem maradtál még le semmirõl... Én még szûz vagy a baráti társaságomba meg nem is hiszem hogy van még szûz:D 16/F
A kérdező hozzászólása: nem vok cigány, csak az öszes bnõm ár rég túl van az elsõ csókján, és engem folyamatosan szekálnak ezzel, intha vmi baj lenne velem. :(
Attól függ. Ha cigány vagy, akkor nem, õk ennyi idõsen már gyereket is szülnek néha. Ha normális ember, akkor nincs baj. Én 21 évesen csókolóztam elõször és nem érzem, h bármirõl lemaradtam volna. OK, fiúk lassabban érnek (ha érnek egyáltalán :P), de nem ennyivel. :D
ilyen idõsen mint te tökéletes, de még ráérsz! nekem van barátom igaz, meg 2 évvel idõsebb és õ punk, de nála jobb 'elsõ barát, elsõ csók'-ra érdemes fiút nem lehet találni! nagyon szeretem! persze hogy normális! mielõtt elkezdtem vele járni, én sem randiztam vele, csak suliban taliztam vele, meg suli után sétáltunk haza, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz, de ez a váletlenen és a szerencsén múlik :D még várj vele, mert ha majd ennyi idõsen egy fiúval szakítasz az kicsit meg fog viselni fõleg ha suereted nagyon! én bizti nem ost fogok vele szakítani szal nincs mitõl félnem :D ez normális télleg :D [email protected] le a barátnõidet ha ez a legfontoabb nekik:D az is lehet h simán csak késõn érsz és nem teccenek a fiúk, de lehet hogy nins eléggé jó pasi a környezetedbe :D hát az egy kicsit hosszúra sikerüt, de remélem értetted a lényeget :D sok szerencsét majd

Hány évesen érdemes a lányoknál a lábat szőrteleníteni?

Eléggé idegesít hogy jön a jó idő és még mindig hosszú nadrágba járhatok, mert ha rövidet veszek fel akkor látszik a szőrös lábam:ss igazán gusztustalan tud lenni.Anyával már beszéltem hogy jó lenne ha venne gyantát.(mással nem szeretnék szőrteleníteni)Segítsetek ti mit csináltatok! L/13

Legjobb válasz: ha zavar, gyantázd le nyugodtan, gyantától nem fog megerõsödni :) viszont fájdalmas mûvelet, de semmiképp se használj borotvát!!!!

ha zavar, gyantázd le nyugodtan, gyantától nem fog megerõsödni :) viszont fájdalmas mûvelet, de semmiképp se használj borotvát!!!!
Én 12 vagyok és engem mostanság kezdett el zavarni a szõrzetem, pedig szõke vagyok. Nálam anyunak az a véleménye, hogy amikor már zavar akkor szóljak neki és megcsinálhatom. Szóval egyetértek a többiekkel, akkor kell elkezdeni amikor már látszik és kellemetlen, kortól függetlenül. Én elektromos borotvával csinálom otthon, attól nem erõsödik a szõrzet és viszonylag sima lesz utána a felület de 4 naponta meg kell csinálni hogy ne látszon. Én gyantát még nem próbáltam, bevallom egy picit félek a fájdalomtól. :) 12/L
Én ezen a nyáron kezdtem el gyantázni, igazából annyira most se látszik mert szõke, de azért zavar :) 15/l
A kérdező hozzászólása: és milyen gyakorisággal szoktátok?:)
Én 11 évesen kezdtem. :D
én csak 9.-ben kedtem el szõrteleníteni, addig nem igazán látszott, szõke volt és én nem szõrtelenítettem, tõlem már 5.-ben megkérdezte egyik otársam, hogy szõrtelenítem-e a lábam, mert semmi szõr nincs rajta, mondtam hogy nem. a cobomat még most se szõrtelenítem, mert nem látszik semmi se. de akinek fekete a haja, az már általában 13-14 évesen elkezdi szõrteleníteni, de nem minden esetben. pl.: tesóm(32/L) kislánya 13 éves, fekete hajú, és neki is szõke és alig látszik. viszont másik tesóm(28) már 6.-os korában borotválta olyan erõs volt neki. szóval attõl is függ, hogy mit örököltél. na ezzel azt akartam elmondani, hogy mindenki máskor kezdi el szõrteleníteni. akkor kezd el, ha téged zavar. 17/L
A kérdező hozzászólása: Barna, de engem nagyon zavar.Egy páran már észrevették...:( Anyának mondom már mióta hogy vegyen gyantát:@@
A hajd szinetöl füg ha szöke akkor 15-16 evesen ha vörs akor is 15 vagy esetleg 14 (de csak akor ha nagyon sötétt vörs is nagyon szörõrs) ha barna 14-13 ha pedig fekete 12-13 Lö en 15 evesen mert ügye a hajdra az vonatkozik a egesz testszörödre is.
A kérdező hozzászólása: Az a bajom hogy gyakrabban kell használni és erõsebb lesz tõle a szõrzet.Ellentétben a gyantával.
Mi bajod a borotvával?
A kérdező hozzászólása: Borotválásról hallani sem akarok.Csak és kizárólag gyanta!
Én 13 évesen kezdtem borotválni, ettõl sem erõsödik egyáltalán, csak ezt gyakran kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: jó akkor megnyugodtam.köszönöm!!
Akkor érdemes szõrteleníteni, amikor már zavar, kellemetlenül érzed magad miatta. 13 éves koromban kezdtem el én is szõrteleníteni :) 21/L
Én nekem is most lesz majd leszõrtelenítve, amikor már kezdõdik a rövid gatyás szezon. Nekem egyáltalán nem fájt, amikor egy kis területen le lett gyantázva a lábam (hogy nem-e vagyok rá allergiás). És igen, akkor érdemes szõrteleníteni, amikor már zavar. Anyukám szerint még fölösleges, de engem zavar, és kész. :D 13/L
A kérdező hozzászólása: Volt részem hónalj gyantázásában.Kicsit sem fájt!De mikor szemöldökcsipesszel szedték ki a kis szõrszálakat az már igen.Köszönöm a tanácsot, meg fogom fogadni!! :)
A kérdező hozzászólása: én már körülbelül 1 hónapja nem szõrtelenítettem.tél van, hosszúnadrágba vagyok így nem zavar:) majd mikor kezdõdik a rövidgatyás szezon elkezdem újra ;) egyébként szerintem a gyanta nem fájhat annyira mert én a hónaljamat gyanzáztatni szoktam és ha ott nem fáj(ahol kényesebb a bõr) akkor a lábon sem.

Lányok, ti hány évesen ismertétek meg a párotokat? Hány évesen érdemes belemenni egy komoly kapcsolatba?

17 évesen még korai lenne belemenni egy komoly kapcsolatba, ha a másik fél 27 éves? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy belemegyek egy komoly kapcsolatba. Az ismerkedés elején még nem tudhatod, hogy komoly lesz-e, meg meddig tart, legfeljebb elképzeléseid lehetnek. Neked még félig-meddig gyerekfejjel mondjuk nem kéne egy 27 évessel foglalkoznod, más céljaitok vannak, vélhetõen.

ismerek példát ilyenre, ugyanennyi idõsek voltak , mikor összejöttek, most 19 és 29. Elõtte a fiúnak volt már egy nagyon komoly, hosszú kapcsolata (kb. 5 évig, a lány kb. 4 évvel volt tõle fiatalabb). Szóval mûködhet. Amúgy ez a 19 éves lány abszolút korosztályabeli gondolkodású, a srác meg talán kicsit éretlenebb egyes korosztályabelieknél - mármint egyetemet végzett, dolgozik meg minden, csak valóban kicsit nehezen engedi el szerintem a gyerekkorát, azért is választott fiatalabb lányt, amellett, hogy nyilván szerelmes lett. De jól megvannak, akár házasság is lehet belõle.
Olyan nincs, hogy belemegyek egy komoly kapcsolatba. Az ismerkedés elején még nem tudhatod, hogy komoly lesz-e, meg meddig tart, legfeljebb elképzeléseid lehetnek. Neked még félig-meddig gyerekfejjel mondjuk nem kéne egy 27 évessel foglalkoznod, más céljaitok vannak, vélhetõen.
a 17-27 tényleg sok. nem tûnik annak, de rá fogsz jönni, hogy õ nem akar majd velem szökõkútba ugrálni, te meg egy idõ után marhára fogod unni, ha a munkájáról beszél. amúgy én 17 évesen "belementem" egy komoly kapcsolatba egy 17 éves sráccal, 3 éve együtt vagyunk. de amúgy az elején nem tudhatod, hogy komoly lesz-e.
Az nem lenne komoly kapcsolat. Mas korosztály, mas életcélokkal.
17 evesen neked tul oreg a 27 eves. Nem vagytok 1 korosztaly.
Egy kapcsolat nem korai 17 évesen (aztán majd az idõ eldönti, mennyire lesz komoly). A 17-27 viszont sok. Elhiszem, hogy neked imponál, hogy egy idõsebb, felnõtt férfi udvarol, de gondolj bele, hogy az ilyenek általában gyerekesek, a saját korosztályukban képtelenek párt találni, ezért vadásznak fiatalabbra. 30 éves kor körül vagy kicsit utána egy normális férfi már gyerekeket, családot akar, nem egy 20 éves lányt pátyolgatni a tanulmányaiban. Ezt nem rosszindulatból írom, hanem azért, hogy gondold át még egyszer a dolgot.
Én 17 évesen jöttem össze a párommal. Mondjuk akkor õ is még csak 21 lett. De engem pont nem érdekelt volna ki mit gondol... Amúgy 4, 5 éve vagyunk együtt.
Szerintem is kezdj bele, mert hiába mondjuk, hogy mi várható, te még ezt a tapasztalatlanságodból adódóan nem érted vagy érzed át igazán...Legalább megtapasztalod, és akkor majd rájössz, átlátod, úgyhogy nem veszítesz vele, érettebb leszel..:) Kár is kivédeni nekünk, válaszolóknak a lányt ettõl a "pofontól", amig nem érzi át, addig újra beleesne...
Szerintem elég gáz az a 27 éves, aki egy 17 évessel kezd, aki még gyerek hozzá képest és ott a tojáshéj a fenekén. Én 24 éves vagyok, de nekem kevés lenne egy 17 éves párkapcsolatban, mert sokkal kevesebb tapasztalata van az életben, mint nekem és nem biztos, hogy egyenlõ szellemi partnerek lennénk. Tök durva belegondolni amúgy is, hogy érettségi óta mennyit változtam, teljesen más ember lettem. Te is változni fogsz és akkor bajba kerülhet ez a kapcsolat.
17 évesen jöttem össze az akkor 27 éves párommal :) ) Májusban volt 4 éve, hogy együtt vagyunk, másfél éve együtt élünk.
16 voltam, majdnem 17, mikor megismertem a férjem, 4 és fél év van köztünk. Õ az idõsebb:) 7 éve vagyunk együtt, másfél éve házasok, és van egy kisfiunk is.
18 évesen 28 éves barátom volt. 4 évig együtt voltunk. Aztán 1 év múlva találkoztam a késõbbi férjemmel, aki szintén 10 évvel idõsebb.
Az egyik barátnõm pont ennyi idõsen jött össze egy pasival, pont ennyi volt a korkülönbség köztük. Tegnap volt az esküvõjük. :) Most 23 és 33 évesek. Persze, nyilván kockázatos dolog belemenni egy ilyen kapcsolatba, hiszen rengeteg buktatója lehet. De én úgy gondolom, hogy a te kapcsolatodat csak te ismerheted igazán és csak ennek alapján dönthetsz jól. A kívülállóktól viszont tényleg ne nagyon számíts pozitív hozzáállásra jó darabig. Sokáig fognak károgni, de nem õk élnek benne a kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Jólesik 1-2 pozitív kommentet is olvasni. :)
Off: Megint egy gusztustalan lepontozás. A saját tapasztalatom írtam le, nem észt osztottam, mint itt sokan. Nekünk bejött a 10 év korkülönbség, a szüleim közt is ennyi van. Anyukám is 17 volt, amikor megismerkedtek. Valaki még 30 évesen is csapong, de attól megint más már lehet érett egy komoly kapcsolatra akár 17-18 évesen is. Legyetek boldogok kedves lepontozók! Sokszor elegem van ebbõl az oldalból, mert ha valaki nem a sablon választ adja, máris lepontozzák... Kedves kérdezõ, legyetek boldogok, ti tudjátok mit szeretnétek egymástól. A sok okostojás ebben nem tud segíteni.
Ha szereted, nem fogod megbánni. jobban mondva nem azt fogod megbánni, hogy 10 év volt köztetek, hanem azt, hogy összejöttél vele. Nem lebeszélni akarlak, mert nem tudhatod, mit hoz a jövõ. Viszont most ez tényleg més soknak tûnik, bár majdnem hasonló a történetünk. A különbség, hogy köztünk 8 év van, én 20 voltam, õ 28. Azóta eltelt 6 év, és összeházasodtunk, de az elején nem tudhatod, mennyire lesz komoly a kapcsolat.
3 hónappal múltam 17 éves, amikor összejöttem az akkor 27 éves párommal. 9 éve vagyunk együtt. Én a korombeli pasikkal sosem értettem meg magam, de lehet, hogy csak pechhes voltam, hogy ilyen gyerekes p*csökkel hozott össze a sors. Volt velem egy idõs barátom, olyan is, aki csak 4 évvel volt idõsebb nálam, de áhhhhh . . . A jelenlegi (és jövendõbeli) párommal teljesen más volt a helyzet. Õt az öccsén keresztül ismertem meg (aki jó haverom volt már akkor), és így lettünk mi is barátok. Sõt, meg merem kockáztatni, hogy egy idõ után már a legjobb barátok. Aztán szép lassan alakult a dolog, elõször mindketten tagadtuk, ha rákérdeztek, hogy bármi is lenne köztünk (az elején persze nem is volt), aztán egy szép novemberi nap ráébredtünk, hogy bizony már jóval túlléptük a barátság keretét, és azóta "hivatalosan" is együtt vagyunk.
Nezd, nyilvanvalo, hogy te meg nem akarsz szakitani vele. Akkor erezzetek jol magatokat, aztan amig jo, addig jo, ha meg mar "beered", es igy megsem jo, akkor szakitsatok. Egyik kapcsolatra sincs garancia, meg arra sem, mikor a parok egyidosek, szoval nyugodtan tervezzetek egyutt, aztan vagy holtodiglan-holtomiglan lesz belole, vagy nem. Ilyen egyszeru.
A kérdező hozzászólása: Valamilyen szinten egyetértek veletek, de mégis bennem van az h annyira megegyeznek a terveink a jövõre nézve és nem tudom már h mit gondoljak. Vannak akik biztatnak, hiszen õk is így voltak, sõt, még több korkülönbséggel mégis együtt vannak nagyon rég, de vannak akik ellenzik, és totál összezavarodtam már. :/
16 éves koromban ismerkedtem meg egy 21 éves fiúval, akivel másfél évet voltam együtt. Természetesen én is érettebbnek gondoltam magam a korosztályomnál, nem buliztam, nem csavarogtam. Rettenetesen imponált, hogy egy idõsebb fiú érdeklõdik utánam, de mindennek ellenére kész rémálom volt az a másfél év, amíg húztuk a dolgot. Most, hogy én is átléptem a 23-at, belátom, hogy sok veszekedés abból fakadt, hogy teljesen máshogy láttuk a világot, más közegben mozogtunk és nehezen tudtunk dûlõre jutni. Még ez az 5 év korkülönbség is sok volt, nem hogy 10... 17 évesen egyszerûen nincs annyi élettapasztalatod, hogy partnere lehess egy 27 érett, felnõtt férfinek. Ha pedig mégis az vagy, akkor ott óriási gondok vannak a pasi részérõl, és valószínûleg sosem fog igazán felnõni. De ez a te életed, azt cisnálsz, amit akarsz, csak ne csodálkozz, ha 24 évesen te egy felnõtt nõvé válsz, a drága párod meg ugyanolyan gyermeteg lesz 34 évesen is, mint most. Egyébként csak nekem furcsa, hogy egy 17 éves lánynak kell pátyolgatnia egy felnõtt férfit, hogy szegénynek nehogy összetörjön a szíve?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, és várom a további véleményeket. Igen, eléggé bizonytalan lettem, mert sokan mondják, hogy a 10 év sok.Viszont nem szeretném megbántani sem, mert régebben "jártunk", de volt egy olyan 9 hónapos kimaradás és most 1 hónapja ismét együtt vagyunk.A békülést én kezdeményeztem és tudom milyen rossz volt neki, mikor szakítottunk és nem akarom még egyszer megbántani, mert félek, hogy nagyon összetörne. Szakítást nem tervezek, de elbizonytalanít, hogy mindenkinek "negatív" a véleménye. Teljesen tanácstalan vagyok.
Sok még az a 10 év. 5-8 év múlva már sokkal kevesebb lesz. Nem mindegy, hogy 17-27, vagy 25-35, esetleg 35-45...
A kérdező hozzászólása: Egyébként az elképzelésünk nem más. Én eléggé éretten gondolkodom (ezt sokan mondják is), nem vagyok az a bulizós fajta. Gyereket még nem akar, elõször szeretne egy házat, biztos munkát, hogy mire elvégzem a sulit, meglegyen mindenünk. :)
A kérdező hozzászólása: 8-as: Igen, engem is ez aggaszt. Fiatal vagyok még, és félek, hogy pár év múlva megbánom. :/
Ebben a korban 10 év tényleg nagyon sok...Azon meg ne stresszelj, hogy megbántanád, kiheverné...Amúgy igazat mondanak az elõttem szólók, a legtöbb ilyen pasit a saját korosztályában lévõ nõk kikosarazzák, mert éretlen, ezért kezd tizenévessel...Szerintem jobban járnál, ha néznél korban hozzád illõ srácot, aki még szintén sulizik stb..:)
A 11:30-as vagyok megint. Mindehhez hozzáfûzném, hogy a párom és köztem 15 év van, én 21 vagyok, õ 36. 19 voltam, amikor megismertem egy városi rendezvényen közös ismerõs által. Másfél éve vagyunk együtt, fél éve együtt is lakunk. Viszont a mi esetünk egy egészen speciális valami, nem lehet ráhúzni azt a skatulyát, amit az elõzõ hozzászólásomban írtam. Én sokkal érettebb vagyok a koromnál (kac-kac, minden fiatal ezt mondja, tudom, de ez nem a saját véleményem, hanem a környezetemé), õ pedig soha nem fog felnõni, hogy úgy fogalmazzak. Úgy megértem vele magam, mintha csak egy kortársammal, vagy akár fiatalabbal beszélnék. Nem tudom, ti így vagytok-e, mindenesetre ez az eset nagyon ritka, 100-ból 2-3 talán. Én inkább azért nem foglalkoznék vele a helyedben, mert felmelegítve csak a töltött káposzta jó...
aki éretten gondolkodik, az nem mondja magára azt, hogy éretten gondolkodik (amúgy ha megkérdeznénk a 17 éves populációt, szerintem 90%-uk koránál érettebbnek tartaná magát.) attól, hogy nem bulizol, még nem feltétlenül vagy olyan marha érett és megbízható. és a bulizás nem is korhoz kötött. az meg, hogy már több mint egy éve szenvedtek együtt, azt jelenti, hogy már 26 éves érett férfi létére is 16 éves kislánnyal kezdett, és ebbõl a huzavonából az derül ki, hogy pontosan ugyanazt játszottátok el, amit a te! korosztályod szokott ilyen idõsen. asszem 3-as voltam.
18 évesen ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, 7 és fél éve vagyunk együtt, õ 4 évvel idõsebb nálam és több, mint 4 éve vagyunk házasok, gyerekünk is van. Tehát nekem 18 évesen bejött a komoly kapcsolat. Viszont nekem is volt anno, még a férjem elõtt 17 évesen 27 éves pasival dolgom, de csak arra számítottam tõle, amire számítani lehet egy ennyi idõs pasitól, ha a csaj annyi idõs, mint én akkor voltam. Szex, jól érezzük magunkat, dumálunk, jól elvagyunk, de az egyéni célok, egyéni életvitel teljesen más. És ezért lehet pillanatnyilag vagy rövid ideig mûködõképes egy ilyen dolog, de hosszútávon nem igen.
A kérdező hozzászólása: Úgy, még nem volt köztünk semmi, félreértés ne essék. Azt meg, hogy érettebb vagyok, nem én gondolom, hanem a környezetemben élõk mondják. Igazából én ebbe még bele sem gondoltam, hogy érettebben gondolkodom vagy sem. Zárkózott pedig nem vagyok.Eljárkálok a barátokkal, barátnõkkel pl 1 sört meginni vagy valami. A bulizás alatt én azt értettem, hogy nem megyek agyonzsúfolt diszkókba, ahol mindenki olyan részeg, hogy azt se tudja hogy hívják...ez valahogy nem az én világom. :)
A kérdező hozzászólása: Jah és amint már írtam, nem õ "kezdett ki" velem, hanem én kezdtem el picit nyomulni rá (^^") õ pedig a végén belement a dologba. :) De tényleg nem volt még úgy semmi. :)
Azt értsd már meg, hogy ép eszû, felnõtt, értelmes 26-27 éves férfi nem kezd nála 10 évvel fiatalabb kislányokkal akkor sem, ha azok nyomulnak rá, mert normál esetben õk a szemében GYEREKEK! Legalábbis én hasonló korosztály vagyok, és egy 16-7 évest nem hogy felnõttként nehéz kezelni, de aki emellett még szexuális partnerként tekint rá, fizikailag vonzódik hozzá...hát azzal baj van.
Kívánom minden irigykedõnek, hogy boldogítsa õket a lepontozás! ;)


Hány évesen szültétek az első gyermeketeket, és szerintetek hány éves az a kor amikor érdemes gyereket szülni?

Legjobb válasz: én 24 évesen szültem a kislányom,de aki szeretne babát,annak ugyanakkora öröm 20 évesen,mint 35 évesen. Amíg valaki alkalmasnak érzi magát az anyaszerepre,elég türelme és egészsége van,annak a kor nem akadály (persze nem 70 évesre gondolok)

én 24 évesen szültem a kislányom, de aki szeretne babát, annak ugyanakkora öröm 20 évesen, mint 35 évesen. Amíg valaki alkalmasnak érzi magát az anyaszerepre, elég türelme és egészsége van, annak a kor nem akadály (persze nem 70 évesre gondolok)
Én majd olyan 30-35 körül szeretnék szülni..:) bár még csak 16 éves vagyok...
21 lett véletlenül, de ideálisnak a 25-26 éves kort tartom.
23 évesen szültem a kisfiam, a másodikat 26-26 évesen szeretném!
22 és 26 évesen szültem.Abszolút ideálisnak tartom a koromat.Akár még egy 3. baba is beleférne 30 éves koromig.mert ezt szabtam felsõ határnak.
Szerintem 25 év felett és 30 alatt ideális az elsõ a második pedig 35-ig.
Én 31 évesen szültem az elsõt és 35-ig szeretném majd a másodikat.
Még csak egy babám van, 24 évesen szültem, 8 hete :) Szerintem ez teljesen ideális kor! Legalábbis én nagyon jól érzem magam a bõrömben, és nagyon boldog vagyok!
Én most fogom az elsõt a nyáron 24 éves vagyok mikor fognat 23 voltam szerintem ez ideális kor dolgoztam is már pár évet. Szeretnénk még legalább egyet de 30 alatt mindenképp.
Én 35 évesen szültem az elsõt, és úgy gondoltam (mai napig úgy gondolom), hogy az elsõt szerencsés lenne 33 alatt szülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és gratulálok mindenkinek a gyermekeihez!:)
28 évesen szültem. Szerintem 18-40 között, akármikor, ez attól függ, ki mikor érzi késznek magát rá. (A másodikat 37 évesen szültem)
Én is úgy gondolom, hogy 18-38 között bármikor ideális.. Ez nem azt jelenti, hogy utána már senki se szüljön, de azért 40 év fölött lehet, h én már nem mernék elsõt vállalni. (persze másodikat-harmadikat igen) :)
elsõt 20 évessen..másodikat 28 évessen...nem tervezett csak jöttek hozzánk..és nagyon jól választottak
25 évesen szültem meg a kisfiamat, szerintem ez nagyon ideális kor! 4 hónapos, és imádom!!! Nem terveztük, de nagyon jókor jött. Szeretnénk neki egy kistesót, kb. 3 év múlva...bár akkor jön, amikor jön...:)
én majd nem 19 voltam mikor az elsõt szültem, aztán 20, 23 , 25 és 33 évesen is szültem , a legideálisabb szerintem 23 és 25 évesen. de hozzá kell tennem nem bántam meg , hogy így alakult.
18 évesen szültem az én drága eggyetlen kisfiam októberben töltöttem áprilisban szültem!20 évesen szerttem volna szülni mert éppen ház vásálás és felujitás közepette álltunk és erre az idõre átestünk volna rajta de most már van pici is meg ujjitgatunk is!igy 20 évesen van eggy gyönyõrû erõs okos nagy fiam:) és boldogok vagyunk igy:D 5 éven belül a második!:D
25 évesen az elsõt, 26 évesen a másodikat. Érettnek érzem magamat hozzájuk. A férjem 30 és 31 éves volt a szüléseknél, jobb apát el sem tudnék képzelni. Nekünk az a véleményünk, hogy nem jó sokáig várni, mert minél fiatalabb a szervezet, annál egészségesebb, de erkölcsileg meg kell érni rá. Talán ennyi idõsen sikerült. Ha jó anyagi körülmények között élnénk, még szülnék egy babát kb. 5 év múlva, akkor ugye már 31 éves lennék, a gyerekek meg már iskolába járnának.
27 voltam, de én a 20-24-et ajánlanám. Persze sok mindentõl függ, de szerintem minél tovább vagy szabad, ezt annál nehezebb feladni.
Hát még nem szültem, de azért válaszolok, ha nem baj. Én 22 vagyok, de mindenképp 25 fölött 30 alatt szeretnék. a barátnõim, mindegyikük szült már 19-21 éves korban. Legtöbbjük nem meri megfürdetni sem a gyereket, az õ anyukájuk fürdeti. Én sem merném, de ha az én gyerekem, akkor én szeretném fürdetni, épp azért, majd ha felkészültem rá. Szerintem még korai 21 alatt, mindenképp. Viszont változó, van olyan ismerõsöm aki 17 évesen szült, és nagyon jó anya így kívülrõl. Ez változó, van aki felkészült, van aki nem.
30-al az elsõt, 32-vel a másodikat. Szeretnék még egyet, vagy kettõt, 38-ig bezárólag. Szültem volna én már elõbb is, csak hát rá kellet találnom a férjemre... :o) Én mindenkit, akinek már meg van élete párja, arra bíztatok, hogy ne húzza-halassza, mert a testünk szempontjából 20-30 között ideális. Utána egyre csak nehezebb lesz, a csontosodás miatt fõként...
Most fogom 23 évesen az elsõ babámat megszülni. És szerintem ez egy ideális kor! Én mindenképp 25 éves koromig akartam az elsõt! És Te hogy állsz ehhez kedves kérdezõ?
Én az elsõ vagyok megint. Bizony, hamarabb azért jobb... De jobb késõn is, mint soha :) ) Szóval én már 18 évesen megtaláltam a páromat, de sokáig nem lett gyerekünk, mire meglett az oka, 32 lettem. Akkor terhes lettem, de elvetéltem, és csak 35 éves koromra adatott meg ez az öröm.
Én 19 évesen az elsõt, nem tervezett volt, de mindent megtettünk, hogy jól érezze nálunk magát.A 2-at 25 évesen.Õ tervezett volt.Imádom mindkettõt és örülök, hogy nekem már nincs gyerekvállalással "gondom".Tulajdonképpen letudtam ezt a részét az életemnek.Most tartok az igazi nagy felelõsségnél, fel kell õket tisztességgel nevelnem, és remélem mindent megteszek érte.
Szia! 24 évesen szültem az elsõt, és elméletileg egy hét múlva a karomban tartom a másodikat, s nyáron leszek 26! Szerintem is 24-30 év között ideális legalább az elsõ babát megszülni! Üdv egy 22 hónapos kislány anyukája, aki 38 hetes kisfiú kismamája is.
Én 22 évesen szültem, mindenképp 25 alatt akartam az elsõ babámat. Én késõi gyerek vagyok, nagyon gyakran voltak emiatt vitáim a szüleimmel... Remélem a lányommal nem lesznek ilyen gondjaim.
szerintem ha megvan a megfelelõ partner is, akkor mindenképp 30 alatt mindegyik gyereket. Én 25-30 között tartom ideálisnak, 25-re már elég éretten tudsz gondolkodni, 30 felett meg nõnek a kockázatok... Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy talán még az unokáidat is látni szeretnéd...
19voltam és szerintem olyan 20-27év között ideális az elsõ baba megszületése!!!Persze ehez kell némi háttér is!!:)
Szia!Én júliusra várom az elsõt!29 vagyok!Már 5 éve szerettük volna!De csak msot sikerült!Ha a háttér megvan , akkor szerintem 22-25 között a legideálisabb minden szempontból!!!Én most így érzek...
26 éves vagyok, a férjem 28. néhány napon belül szülöm elsõ gyermekünket, kisfiú! :-) Mindenképp 30 alatt szerettünk volna a párommal babát. túl sokféle tényezõ befolyásolja ezt a dolgot, mindenki mást vesz figyelembe, így hát elég változó, mikor "érdemes" gyereket szülni! nincs elítélendõ döntés, szerintem! Hallgass a szívedre! :-)
26 évesen szültem a kislányomat, szerintem és az orvosok szerint is az elsõt érdemes 30 éves kor alatt szülni. Sokkal kevesebb a komplikáció, a terhességet is könnyeben viselik a fiatalabbak. A barátnõm 25 évesen szülte az elsõt 32 évesen a 2-at, és õ is azt mondta, hogy az elsõ terhességét sokkal jobban viselte, mint a másodikat.
Én 27 múltam az elsõnél, aki most 14 hós és most tervezzük a 2-at. Remélem még a 30. szülinapom elõtt megszületik. SZeretnénk még 1-2-t, de nem könnyû eldönteni, hogy mikor. Mert minél hamarabb lenne a legjobb, de nem tudom, hogy hogy bírnám 3 kicsivel, úgy, hogy a nagyik messze vannak. De ha a két nagyobb már iskolás, akkor meg késõi gyerek lesz a 3-4-ik. nehéz kérdés, a 2. után újragondoljuk :D
Szerintem 6-7 évesen már lehet, persze függ a gyerek érettségétõl, érdeklõdésétõl is.
Lányom most volt 10 éves, Õ elõször látott musical-t, most kezdte érdekelni, nagyon-nagyon élvezte.(A Szépség és a Szörnyeteget nézték.)
Szerintem nyugodtan elviheted, ha már nem olyan kicsi.:) Egyébként vannak gyermekelõadások is az operettszínházban ha jól tudom. :) ))

Mikor ajánlatos elkezdeni a jégtáncot? Maximum hány évesen érdemes belekezdeni?

Hobbi szinten

Legjobb válasz: ez olyan mint a balet minnél kissebben annál jobb,szerintem olyan 5-6 évesen érdemes elkezdeni,de ettûl függetlenül 20 évesen is csinálhatod HOBBI szinten fülleg ha ráérzel a jégtáncra :D sok sikert :D

ez olyan mint a balet minnél kissebben annál jobb, szerintem olyan 5-6 évesen érdemes elkezdeni, de ettûl függetlenül 20 évesen is csinálhatod HOBBI szinten fülleg ha ráérzel a jégtáncra :D sok sikert :D
Hobbi szinten bármit bármikor el lehet kezdeni.
hobby szinten bármikor persze, na de versenyszerûen nem árt ha már 6 évesen ...

Mennyibe kerül a PPL ill. a CPL képzés? Van rá mód, hogy olcsóbban szerezzük meg? Hány évesen érdemes elkezdeni a képzést?

Legjobb válasz: Sok dologtól függ, saccra most olyan 1.5-2 milla a sima PPL, a CPL-rõl fogalmam sincs, de azt hiszem a PPL után talán alapból kell valami 100 repült óra, hogy elkezdhesd magát a tanfolyamot. A legolcsóbb gép órája 25e körül van, így 2.5 milla, mire egyáltalán elkezdheted a CPL-t (ha jól tudom). Minél korábban érdemes elkezdeni, akár már 16-17-18 évesen vitorlázóval. Az egyik mód, ha nem motoros PPL-t szerzel, hanem MOVIT-ra. Az olcsóbb, viszont élményben majdnem ugyanolyan mint pl. egy kis cessna, viszont cserébe a MOVIT talán kötöttebb (kevesebb van belõle, ritkábban szabad a gép, stb...) Szinte mindenhol lehet részletfizetést kérni. Más lehetõségrõl nem tudok.

Sok dologtól függ, saccra most olyan 1.5-2 milla a sima PPL, a CPL-rõl fogalmam sincs, de azt hiszem a PPL után talán alapból kell valami 100 repült óra, hogy elkezdhesd magát a tanfolyamot. A legolcsóbb gép órája 25e körül van, így 2.5 milla, mire egyáltalán elkezdheted a CPL-t (ha jól tudom). Minél korábban érdemes elkezdeni, akár már 16-17-18 évesen vitorlázóval. Az egyik mód, ha nem motoros PPL-t szerzel, hanem MOVIT-ra. Az olcsóbb, viszont élményben majdnem ugyanolyan mint pl. egy kis cessna, viszont cserébe a MOVIT talán kötöttebb (kevesebb van belõle, ritkábban szabad a gép, stb...) Szinte mindenhol lehet részletfizetést kérni. Más lehetõségrõl nem tudok.
A kérdező hozzászólása: Rendbe, köszönöm!
PPL-t lehet kezdeni 16 évesen az a lényeg, hogy 17 éves legyél, amikor vizsgázol. Ja és kb. 1, 8 millió forint. Pl. http://www.haco-air.hu/pilotakepzes.html - itt a honlap szerint lehet részletfizetéssel is. (Csak itt találtam olyan árlistát, ahol tételesen le van írva, hogy mi mennyibe kerül... a legtöbb helyen nincs beleírva az orvosi alkalmassági díja, vagy a tankönyv, vagy a repülõtéri illetékek...)

Kb hány évesen érdemes komolyan venni a szerelmet?

flört, ismerkedés, randi, kapcsolat, vonzalom, kor, szerelem, szeretet, kamasz

Legjobb válasz: 99 évesen 137/F :P

99 évesen 137/F :P
Én 13 évesen ismertem meg a párom, most 16 vagyok és még mindig együtt vagyunk :)
14
Amikor valaki szerelmes mindig azt hiszi , hogy azzal a személlyel marad örökre és hogy most nagyon - nagyon szerelmes , majd vége lesz és jön egy új kapcsolat és akkor meg azt fogja érezni , hogy az elõzõ nem is volt olyan nagy szerelem. Mindet komolyan kell venni. Szerintem a legkomolyabb majd amikor házastársad lesz és már nem csak felhõtlen tini szerelem lesz hanem meg kell küzdeni együtt a nehézségekkel.
Van akinél 15 egyeseknél meg soha.
flört, ismerkedés, randi, az simán mehet 13éves koról is akár. Szerintem az a kérdés mikor tekintesz úgy a másikra, akivel lefogod élni az életed, gyereket nevelni, házat venni, stb... van aki meg találja 16évesen, és van aki 26, vagy ne adj Isten 36 évesen.
A kérdező hozzászólása: Nem közös jövõ, csak ismerkedés, randi, ilyenek... a közös jövõ nyilván csak utána...
Szerintem kb 15 éves kortól. Elõtte még túl korai.
A szerelmet mindig komolyan kell venni! Ha a közös jövõre gondolsz, azt 18 éves kor után, de inkább 20-25 után.
szerintem 14

Hány évesen érdemes elveszteni a szüzességet?

A legtöbb ember hány évesen szokta , ti mikor veszítettétek el? 14/F

Legjobb válasz: Én 18 évesen, most vagyok 26/F

Én 18 évesen, most vagyok 26/F
18 évesen.
16-99 xD
En 16 vok , de rólam senki sem tudja h "szûz avagy nem szûz " vagyok .Sztem nem feltétlen a kor határozza meg es nem érdemes sürgetni sem elhúzni , az alkalom önmagát adja, persze ezalatt nem azt ertem h részegen egy buliban, nyilvan érdemes egy barátnõvel, de ez sem alapfeltétel .Viszont azt érdemes átgondolni , h sok csaj a szûz pasikra bukik es úgyszintén sok a tapasztalt pasikra...na mar most ha elveszted es sokan tudjak igy mondjuk egy remek kapcsolatot bukhatsz el , kivéve ha mindig azt mondod h szûz vagy ..".ha nem is akkor is" szal magyarul hazudsz...ez a te döntéseden múlik, szerintem nem érdemes ezen filozni ...meg amugy is van más nagyon "jo dolog" amit csinalhatsz ugy hogy ela szüzességed megmarad csak ugy mint a csajoknak :) Úgyhogy elvezd az életet ne stresszeld, de ésszel élj :D
-ela
Ja es természetesen ez a tinédzser korra értendõ ...
Már nem azért de ez nem szokás kérdése. Ezen csak 1x lehet átesni, nem 15x hogy szokás legyen.
Nem korhoz kötött, akkor érdemes elveszteni amikor késztetést érzel rá.
Szerintem is az ideális kor a 16-19 év köztii kor :$$

Hány évesen érdemes elkezdeni a vezetést? Kb. meddig tart az elméleti illetve a gyakorlati oktatás?

http://www.tanulovezeto.net/portal/index.php?option=com_cont.. Tehát a honlap szerint ha betöltöttem a 17. életévet akkor megcsinálhatom a forgalmi vizsgát? És kb. hány napot kell várni a jogosítványra?

Legjobb válasz: 18 éves kortol elméletit kezdheted ugy szulinapod elöt 3 4 honappal. aztán meg idõben számolj mire jogsid lesz 2honapot.

18 éves kortol elméletit kezdheted ugy szulinapod elöt 3 4 honappal. aztán meg idõben számolj mire jogsid lesz 2honapot.
ha nem érzel késztetést arra vonatkozóan hogy ámokfutásba kezdj az országúton akkor kezdd el mihamarabb.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen szeretném elkezdeni, csak még nem töltöttem be a 17et és azért kérdezem hogy a szülinap elõtt hány hónappal érdemes elkezdeni. Kb meddig tart az egész?
ez az iskolától függ.mennyi órát tart egy héten ill. az oktatónak mennyi szabad kapacitása van.
Felteszem meg van a KRESZ vizsgád. A szabályok szerint a gyakorlati oktatást is csak a 17. születésnapod után kezdheted el. Persze van olyan suli, ahol elkezdheted elõtte pár nappal, csak persze azt feketén. Valóban attól függ, mennyi idõd van neked, illetve mennyi az oktatónak, illetve milyen képességekkel rendelkezel, mennyire tanulod könnyen a dolgokat. Nekem 1 hónapig tart a gyakorlati oktatás elvileg, ismerõsömnek bõ 2 hónapig tartott.
A kérdező hozzászólása: Hivatalosan 17 és háromnegyed évesen kezdhetsz el vezetni és 17 évesen vizsgázhatsz amúgy...
nem 16 és 3/4 évesen rakhatod le a KRESZT- és 17 évesen kezdhetsz vezetni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!