Találatok a következő kifejezésre: Hány éves érdemes (132 db)

Hány évesen volt az 1. barátnőtök/barátotok? Na és szerintetek hány évesen érdemes elkezdeni egy kapcsolatot. Nekem még személy szerint nem volt pasim.14/L

Legjobb válasz: Nekem 23 évesen volt az, amit már kapcsolatnak lehet nevezni. "Érdemes"... Nos egy igazi kapcsolatot, ami tartós is lesz, azt olyan 25-28 után érdemes kezdeni. De addig is érdemes 1-2 idiótát is megismerni, hogy az ember jobban megtanuljon alkalmazkodni. Ritka, hogy tizen huszon évesen kezdett kapcsolat örök lesz... Akkor még nem egyértelmûek a célok, és akkor sokat változik mindenki. Azt nem szabad vérkomolyan venni.

Nekem 23 évesen volt az, amit már kapcsolatnak lehet nevezni. "Érdemes"... Nos egy igazi kapcsolatot, ami tartós is lesz, azt olyan 25-28 után érdemes kezdeni. De addig is érdemes 1-2 idiótát is megismerni, hogy az ember jobban megtanuljon alkalmazkodni. Ritka, hogy tizen huszon évesen kezdett kapcsolat örök lesz... Akkor még nem egyértelmûek a célok, és akkor sokat változik mindenki. Azt nem szabad vérkomolyan venni.
Érdekes.... Nekem volt egy hat és fél éves kapcsolatom, ami 21 éves koromban kezdõdött. Igaz, nem tartott örökké, de azért ennyi idõs kapcsolat tartósnak mondható. Amúgy semmi sem garantálja, hogy 25-28 fölött könnyebb... Nézd már meg, milyen a világ. Amikor az emberek jönnek-mennek a kapcsolatokban kortól függetlenül, mint a vándormadarak?
addig örülj míg nincs senkid!hidd el jobb ha élsz egy kicsit míg mielõtt belekezdenél egy komoly kapcsolatba...érdemes?14évesen biztos nem érdemes, hisz késõbb rájössz hogy nem élted ki magad, nem azt mondom hogy pasizz agyba fõbe, de ahogy írták 1-2idiótát meg kell ismerni hogy rájöjj ki az aki neked kell!ráérsz, fiatal vagy, semmit nem kell elkapkodni!fõleg nem 14évesen!
utolsó vok, azt kihagytam én 21voltam mikor megismertem az igaz szerelmet
Az elsõ barátommal 17 éves koromban kezdtünk járni, de 4 évig tartott, most 27 évesen ismertem meg az igazit! Szerintem bõven ráérsz, inkább elméletlen gondolkodj azon, mi a fontos neked egy férfiban (majd), és mit vársz egy kapcsolattól, hogy mire odaérsz, ne menj bele olyan sok butaságba, tudd, hogy nagy vonalakban mit szeretnél.
11-12 éves lehettem, de nem hívnám kapcsolatnak, sõt még együtt járásnak se. Nagyon gyerekek voltunk még. Az elsõ (és jelenlegi) barátom 17 évesen keveredett az életembe. 15-16 évesen már "érdemes ilyenekben gondolkodni", bár mindig vannak kivételek :)
"Érdekes.... Nekem volt egy hat és fél éves kapcsolatom, ami 21 éves koromban kezdõdött. Igaz, nem tartott örökké, de azért ennyi idõs kapcsolat tartósnak mondható. Amúgy semmi sem garantálja, hogy 25-28 fölött könnyebb... Nézd már meg, milyen a világ. Amikor az emberek jönnek-mennek a kapcsolatokban kortól függetlenül, mint a vándormadarak?" Nálam a "tartós" azt jelenti, hogy mindkét részrõl holtig tartó igény... De igaz, rosszul fogalmaztam, ez a holtig tartó kapcsolat. A tartós az a többéves, tényleg... Na én rühellem az ilyen többéves kapcsolatokat, mely után hát keressünk egy újabbat... Nem. Nekem is kb 6 éves volt az a 23 évesen kezdõdött dolog, és mondhatom nem örülök, hogy annyi ideig benne maradtam... Sosem akartam megváltoztatni, de õ változott és nem jó irányba. Nem illettünk össze, de eleinte sokáig tûnt úgy, hogy igen. Na épp errõl beszélek, hogy olyan fiatalon nem egyértelmûek a célok, inkább csak álmok vannak, melyeket a pár nem tud még annyira határozottan megbeszélni egymással. És inkább csak a remény van, hogy biztos a másik is úgy gondolja a közös élet további folyását, ahogy én, stb.. De azon kívül, hogy ez csak szerencsés esetben vág össze, még olyan fiatalon önmagunk is változunk, beérik a fejünk lágya, és egyértelmûen meg tudjuk fogalmazni az addigi álmokat... És ezután ha nem is könnyû megtalálni az "igazit", de könnyû elkerülni azt, akivel biztosan nem lehet holtig tartó... Többéves kapcsolatot kialakítani nem nagy kunszt. Aki megelégszik azzal, az persze élhet boldogan pl 6-10 évente mindig mással. Aki viszont hozzám hasonlóan úgy tud mindent beleadni egy kapcsolatba és igazán szeretni, hogy halálig tervez, az jobb ha inkább úgy kb 25 felett keresi az igazit. Addig pedig igenis "ki kell próbálni" néhány nem igazit, mert összehasonlítási alap nélkül is csak szerencsén múlhat a jó döntés... 14 évesen viszont egyáltalán nincs lemaradva semmirõl... 18 évesen sem... Addig gyerek még az ember, és a szülei miatt legtöbben úgysem tudnak értelmes kapcsolatot kialakítani...
én 15 voltam, amikor megismerkedtem az elsõ sráccal, fél évig voltunk együtt, de szerintem szörnyû volt, utána nem hagyott békén, mert õ úgy gondolta, hogy én voltam az elsõ barátnõje, és én leszek az utolsó is... szóval utána 22 évesen ismertem meg a jelenlegi párom, már 3 éve vagyunk együtt, közben, mármint 15 és 21 között nem volt senkim
Nekem amikor 11 lettem akkor volt az elsõ "barátom" Most 13 vagyok és azóta járunk

Lányok, ti hány évesen ismertétek meg a párotokat? Hány évesen érdemes belemenni egy komoly kapcsolatba?

17 évesen még korai lenne belemenni egy komoly kapcsolatba, ha a másik fél 27 éves? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy belemegyek egy komoly kapcsolatba. Az ismerkedés elején még nem tudhatod, hogy komoly lesz-e, meg meddig tart, legfeljebb elképzeléseid lehetnek. Neked még félig-meddig gyerekfejjel mondjuk nem kéne egy 27 évessel foglalkoznod, más céljaitok vannak, vélhetõen.

ismerek példát ilyenre, ugyanennyi idõsek voltak , mikor összejöttek, most 19 és 29. Elõtte a fiúnak volt már egy nagyon komoly, hosszú kapcsolata (kb. 5 évig, a lány kb. 4 évvel volt tõle fiatalabb). Szóval mûködhet. Amúgy ez a 19 éves lány abszolút korosztályabeli gondolkodású, a srác meg talán kicsit éretlenebb egyes korosztályabelieknél - mármint egyetemet végzett, dolgozik meg minden, csak valóban kicsit nehezen engedi el szerintem a gyerekkorát, azért is választott fiatalabb lányt, amellett, hogy nyilván szerelmes lett. De jól megvannak, akár házasság is lehet belõle.
Olyan nincs, hogy belemegyek egy komoly kapcsolatba. Az ismerkedés elején még nem tudhatod, hogy komoly lesz-e, meg meddig tart, legfeljebb elképzeléseid lehetnek. Neked még félig-meddig gyerekfejjel mondjuk nem kéne egy 27 évessel foglalkoznod, más céljaitok vannak, vélhetõen.
a 17-27 tényleg sok. nem tûnik annak, de rá fogsz jönni, hogy õ nem akar majd velem szökõkútba ugrálni, te meg egy idõ után marhára fogod unni, ha a munkájáról beszél. amúgy én 17 évesen "belementem" egy komoly kapcsolatba egy 17 éves sráccal, 3 éve együtt vagyunk. de amúgy az elején nem tudhatod, hogy komoly lesz-e.
Az nem lenne komoly kapcsolat. Mas korosztály, mas életcélokkal.
17 evesen neked tul oreg a 27 eves. Nem vagytok 1 korosztaly.
Egy kapcsolat nem korai 17 évesen (aztán majd az idõ eldönti, mennyire lesz komoly). A 17-27 viszont sok. Elhiszem, hogy neked imponál, hogy egy idõsebb, felnõtt férfi udvarol, de gondolj bele, hogy az ilyenek általában gyerekesek, a saját korosztályukban képtelenek párt találni, ezért vadásznak fiatalabbra. 30 éves kor körül vagy kicsit utána egy normális férfi már gyerekeket, családot akar, nem egy 20 éves lányt pátyolgatni a tanulmányaiban. Ezt nem rosszindulatból írom, hanem azért, hogy gondold át még egyszer a dolgot.
Én 17 évesen jöttem össze a párommal. Mondjuk akkor õ is még csak 21 lett. De engem pont nem érdekelt volna ki mit gondol... Amúgy 4, 5 éve vagyunk együtt.
Szerintem is kezdj bele, mert hiába mondjuk, hogy mi várható, te még ezt a tapasztalatlanságodból adódóan nem érted vagy érzed át igazán...Legalább megtapasztalod, és akkor majd rájössz, átlátod, úgyhogy nem veszítesz vele, érettebb leszel..:) Kár is kivédeni nekünk, válaszolóknak a lányt ettõl a "pofontól", amig nem érzi át, addig újra beleesne...
Szerintem elég gáz az a 27 éves, aki egy 17 évessel kezd, aki még gyerek hozzá képest és ott a tojáshéj a fenekén. Én 24 éves vagyok, de nekem kevés lenne egy 17 éves párkapcsolatban, mert sokkal kevesebb tapasztalata van az életben, mint nekem és nem biztos, hogy egyenlõ szellemi partnerek lennénk. Tök durva belegondolni amúgy is, hogy érettségi óta mennyit változtam, teljesen más ember lettem. Te is változni fogsz és akkor bajba kerülhet ez a kapcsolat.
17 évesen jöttem össze az akkor 27 éves párommal :) ) Májusban volt 4 éve, hogy együtt vagyunk, másfél éve együtt élünk.
16 voltam, majdnem 17, mikor megismertem a férjem, 4 és fél év van köztünk. Õ az idõsebb:) 7 éve vagyunk együtt, másfél éve házasok, és van egy kisfiunk is.
18 évesen 28 éves barátom volt. 4 évig együtt voltunk. Aztán 1 év múlva találkoztam a késõbbi férjemmel, aki szintén 10 évvel idõsebb.
Az egyik barátnõm pont ennyi idõsen jött össze egy pasival, pont ennyi volt a korkülönbség köztük. Tegnap volt az esküvõjük. :) Most 23 és 33 évesek. Persze, nyilván kockázatos dolog belemenni egy ilyen kapcsolatba, hiszen rengeteg buktatója lehet. De én úgy gondolom, hogy a te kapcsolatodat csak te ismerheted igazán és csak ennek alapján dönthetsz jól. A kívülállóktól viszont tényleg ne nagyon számíts pozitív hozzáállásra jó darabig. Sokáig fognak károgni, de nem õk élnek benne a kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Jólesik 1-2 pozitív kommentet is olvasni. :)
Off: Megint egy gusztustalan lepontozás. A saját tapasztalatom írtam le, nem észt osztottam, mint itt sokan. Nekünk bejött a 10 év korkülönbség, a szüleim közt is ennyi van. Anyukám is 17 volt, amikor megismerkedtek. Valaki még 30 évesen is csapong, de attól megint más már lehet érett egy komoly kapcsolatra akár 17-18 évesen is. Legyetek boldogok kedves lepontozók! Sokszor elegem van ebbõl az oldalból, mert ha valaki nem a sablon választ adja, máris lepontozzák... Kedves kérdezõ, legyetek boldogok, ti tudjátok mit szeretnétek egymástól. A sok okostojás ebben nem tud segíteni.
Ha szereted, nem fogod megbánni. jobban mondva nem azt fogod megbánni, hogy 10 év volt köztetek, hanem azt, hogy összejöttél vele. Nem lebeszélni akarlak, mert nem tudhatod, mit hoz a jövõ. Viszont most ez tényleg més soknak tûnik, bár majdnem hasonló a történetünk. A különbség, hogy köztünk 8 év van, én 20 voltam, õ 28. Azóta eltelt 6 év, és összeházasodtunk, de az elején nem tudhatod, mennyire lesz komoly a kapcsolat.
3 hónappal múltam 17 éves, amikor összejöttem az akkor 27 éves párommal. 9 éve vagyunk együtt. Én a korombeli pasikkal sosem értettem meg magam, de lehet, hogy csak pechhes voltam, hogy ilyen gyerekes p*csökkel hozott össze a sors. Volt velem egy idõs barátom, olyan is, aki csak 4 évvel volt idõsebb nálam, de áhhhhh . . . A jelenlegi (és jövendõbeli) párommal teljesen más volt a helyzet. Õt az öccsén keresztül ismertem meg (aki jó haverom volt már akkor), és így lettünk mi is barátok. Sõt, meg merem kockáztatni, hogy egy idõ után már a legjobb barátok. Aztán szép lassan alakult a dolog, elõször mindketten tagadtuk, ha rákérdeztek, hogy bármi is lenne köztünk (az elején persze nem is volt), aztán egy szép novemberi nap ráébredtünk, hogy bizony már jóval túlléptük a barátság keretét, és azóta "hivatalosan" is együtt vagyunk.
Nezd, nyilvanvalo, hogy te meg nem akarsz szakitani vele. Akkor erezzetek jol magatokat, aztan amig jo, addig jo, ha meg mar "beered", es igy megsem jo, akkor szakitsatok. Egyik kapcsolatra sincs garancia, meg arra sem, mikor a parok egyidosek, szoval nyugodtan tervezzetek egyutt, aztan vagy holtodiglan-holtomiglan lesz belole, vagy nem. Ilyen egyszeru.
A kérdező hozzászólása: Valamilyen szinten egyetértek veletek, de mégis bennem van az h annyira megegyeznek a terveink a jövõre nézve és nem tudom már h mit gondoljak. Vannak akik biztatnak, hiszen õk is így voltak, sõt, még több korkülönbséggel mégis együtt vannak nagyon rég, de vannak akik ellenzik, és totál összezavarodtam már. :/
16 éves koromban ismerkedtem meg egy 21 éves fiúval, akivel másfél évet voltam együtt. Természetesen én is érettebbnek gondoltam magam a korosztályomnál, nem buliztam, nem csavarogtam. Rettenetesen imponált, hogy egy idõsebb fiú érdeklõdik utánam, de mindennek ellenére kész rémálom volt az a másfél év, amíg húztuk a dolgot. Most, hogy én is átléptem a 23-at, belátom, hogy sok veszekedés abból fakadt, hogy teljesen máshogy láttuk a világot, más közegben mozogtunk és nehezen tudtunk dûlõre jutni. Még ez az 5 év korkülönbség is sok volt, nem hogy 10... 17 évesen egyszerûen nincs annyi élettapasztalatod, hogy partnere lehess egy 27 érett, felnõtt férfinek. Ha pedig mégis az vagy, akkor ott óriási gondok vannak a pasi részérõl, és valószínûleg sosem fog igazán felnõni. De ez a te életed, azt cisnálsz, amit akarsz, csak ne csodálkozz, ha 24 évesen te egy felnõtt nõvé válsz, a drága párod meg ugyanolyan gyermeteg lesz 34 évesen is, mint most. Egyébként csak nekem furcsa, hogy egy 17 éves lánynak kell pátyolgatnia egy felnõtt férfit, hogy szegénynek nehogy összetörjön a szíve?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, és várom a további véleményeket. Igen, eléggé bizonytalan lettem, mert sokan mondják, hogy a 10 év sok.Viszont nem szeretném megbántani sem, mert régebben "jártunk", de volt egy olyan 9 hónapos kimaradás és most 1 hónapja ismét együtt vagyunk.A békülést én kezdeményeztem és tudom milyen rossz volt neki, mikor szakítottunk és nem akarom még egyszer megbántani, mert félek, hogy nagyon összetörne. Szakítást nem tervezek, de elbizonytalanít, hogy mindenkinek "negatív" a véleménye. Teljesen tanácstalan vagyok.
Sok még az a 10 év. 5-8 év múlva már sokkal kevesebb lesz. Nem mindegy, hogy 17-27, vagy 25-35, esetleg 35-45...
A kérdező hozzászólása: Egyébként az elképzelésünk nem más. Én eléggé éretten gondolkodom (ezt sokan mondják is), nem vagyok az a bulizós fajta. Gyereket még nem akar, elõször szeretne egy házat, biztos munkát, hogy mire elvégzem a sulit, meglegyen mindenünk. :)
A kérdező hozzászólása: 8-as: Igen, engem is ez aggaszt. Fiatal vagyok még, és félek, hogy pár év múlva megbánom. :/
Ebben a korban 10 év tényleg nagyon sok...Azon meg ne stresszelj, hogy megbántanád, kiheverné...Amúgy igazat mondanak az elõttem szólók, a legtöbb ilyen pasit a saját korosztályában lévõ nõk kikosarazzák, mert éretlen, ezért kezd tizenévessel...Szerintem jobban járnál, ha néznél korban hozzád illõ srácot, aki még szintén sulizik stb..:)
A 11:30-as vagyok megint. Mindehhez hozzáfûzném, hogy a párom és köztem 15 év van, én 21 vagyok, õ 36. 19 voltam, amikor megismertem egy városi rendezvényen közös ismerõs által. Másfél éve vagyunk együtt, fél éve együtt is lakunk. Viszont a mi esetünk egy egészen speciális valami, nem lehet ráhúzni azt a skatulyát, amit az elõzõ hozzászólásomban írtam. Én sokkal érettebb vagyok a koromnál (kac-kac, minden fiatal ezt mondja, tudom, de ez nem a saját véleményem, hanem a környezetemé), õ pedig soha nem fog felnõni, hogy úgy fogalmazzak. Úgy megértem vele magam, mintha csak egy kortársammal, vagy akár fiatalabbal beszélnék. Nem tudom, ti így vagytok-e, mindenesetre ez az eset nagyon ritka, 100-ból 2-3 talán. Én inkább azért nem foglalkoznék vele a helyedben, mert felmelegítve csak a töltött káposzta jó...
aki éretten gondolkodik, az nem mondja magára azt, hogy éretten gondolkodik (amúgy ha megkérdeznénk a 17 éves populációt, szerintem 90%-uk koránál érettebbnek tartaná magát.) attól, hogy nem bulizol, még nem feltétlenül vagy olyan marha érett és megbízható. és a bulizás nem is korhoz kötött. az meg, hogy már több mint egy éve szenvedtek együtt, azt jelenti, hogy már 26 éves érett férfi létére is 16 éves kislánnyal kezdett, és ebbõl a huzavonából az derül ki, hogy pontosan ugyanazt játszottátok el, amit a te! korosztályod szokott ilyen idõsen. asszem 3-as voltam.
18 évesen ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, 7 és fél éve vagyunk együtt, õ 4 évvel idõsebb nálam és több, mint 4 éve vagyunk házasok, gyerekünk is van. Tehát nekem 18 évesen bejött a komoly kapcsolat. Viszont nekem is volt anno, még a férjem elõtt 17 évesen 27 éves pasival dolgom, de csak arra számítottam tõle, amire számítani lehet egy ennyi idõs pasitól, ha a csaj annyi idõs, mint én akkor voltam. Szex, jól érezzük magunkat, dumálunk, jól elvagyunk, de az egyéni célok, egyéni életvitel teljesen más. És ezért lehet pillanatnyilag vagy rövid ideig mûködõképes egy ilyen dolog, de hosszútávon nem igen.
A kérdező hozzászólása: Úgy, még nem volt köztünk semmi, félreértés ne essék. Azt meg, hogy érettebb vagyok, nem én gondolom, hanem a környezetemben élõk mondják. Igazából én ebbe még bele sem gondoltam, hogy érettebben gondolkodom vagy sem. Zárkózott pedig nem vagyok.Eljárkálok a barátokkal, barátnõkkel pl 1 sört meginni vagy valami. A bulizás alatt én azt értettem, hogy nem megyek agyonzsúfolt diszkókba, ahol mindenki olyan részeg, hogy azt se tudja hogy hívják...ez valahogy nem az én világom. :)
A kérdező hozzászólása: Jah és amint már írtam, nem õ "kezdett ki" velem, hanem én kezdtem el picit nyomulni rá (^^") õ pedig a végén belement a dologba. :) De tényleg nem volt még úgy semmi. :)
Azt értsd már meg, hogy ép eszû, felnõtt, értelmes 26-27 éves férfi nem kezd nála 10 évvel fiatalabb kislányokkal akkor sem, ha azok nyomulnak rá, mert normál esetben õk a szemében GYEREKEK! Legalábbis én hasonló korosztály vagyok, és egy 16-7 évest nem hogy felnõttként nehéz kezelni, de aki emellett még szexuális partnerként tekint rá, fizikailag vonzódik hozzá...hát azzal baj van.
Kívánom minden irigykedõnek, hogy boldogítsa õket a lepontozás! ;)

Hány évesen érdemes hajvasalót használni?

Legjobb válasz: Ez inkább függ attól, hogy mennyire tudod felmérni azt, hogy mikor viszed túlzásba. Ha vki már 15 évesen tudja azt, hogy a napi többszöri hajvasalás a haja elvesztéséhez vezet, akkor még nem érdemes hajvaslót a kezébe vennie. Én ennyi idõsen kaptam a vasalómat és bõ fél év alatt szétégett a hajam (vékonyszálú, szõke hajam van). Le kellett vágni, de hát ebbõl tanultam. Azóta csak nagyon ritkán vasalom. Szóval ha "kordában tudod tartani" a használatát, akkor akár már 15 évesen is használhatsz hajvasalót:) 19/L

Ez inkább függ attól, hogy mennyire tudod felmérni azt, hogy mikor viszed túlzásba. Ha vki már 15 évesen tudja azt, hogy a napi többszöri hajvasalás a haja elvesztéséhez vezet, akkor még nem érdemes hajvaslót a kezébe vennie. Én ennyi idõsen kaptam a vasalómat és bõ fél év alatt szétégett a hajam (vékonyszálú, szõke hajam van). Le kellett vágni, de hát ebbõl tanultam. Azóta csak nagyon ritkán vasalom. Szóval ha "kordában tudod tartani" a használatát, akkor akár már 15 évesen is használhatsz hajvasalót:) 19/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Igazából sosem érdemes, mert hosszútávon tönkreteszi a hajat. Én az elsõ hajvasalómat 14 évesen kaptam, elég gagyi volt, de akkor még annak is úgy örültem, mint majom a farkának. Kb. 2 évig nyúztam, aztán kaptam egy újat (remingtont), azóta is azt használom. Ha tudod, hogy milyen hátrányai vannak és megfelelõen használod, akkor már 14-15 évesen is lehet hajvasalód. De tényleg ne vidd túlzásba, mert nagyon tönkrevágod a hajad. 17/L
Sose kezd el... tönkreteszed vele a hajad!
messzirõl kerüld el, mert nagyon tönkre teszi a hajad, én azóta is bánom hogy 5 éve megvettem, kár volt!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm :)


Szerintem 6-7 évesen már lehet, persze függ a gyerek érettségétõl, érdeklõdésétõl is.
Lányom most volt 10 éves, Õ elõször látott musical-t, most kezdte érdekelni, nagyon-nagyon élvezte.(A Szépség és a Szörnyeteget nézték.)
Szerintem nyugodtan elviheted, ha már nem olyan kicsi.:) Egyébként vannak gyermekelõadások is az operettszínházban ha jól tudom. :) ))

Mikor ajánlatos elkezdeni a jégtáncot? Maximum hány évesen érdemes belekezdeni?

Hobbi szinten

Legjobb válasz: ez olyan mint a balet minnél kissebben annál jobb,szerintem olyan 5-6 évesen érdemes elkezdeni,de ettûl függetlenül 20 évesen is csinálhatod HOBBI szinten fülleg ha ráérzel a jégtáncra :D sok sikert :D

ez olyan mint a balet minnél kissebben annál jobb, szerintem olyan 5-6 évesen érdemes elkezdeni, de ettûl függetlenül 20 évesen is csinálhatod HOBBI szinten fülleg ha ráérzel a jégtáncra :D sok sikert :D
Hobbi szinten bármit bármikor el lehet kezdeni.
hobby szinten bármikor persze, na de versenyszerûen nem árt ha már 6 évesen ...

Mennyibe kerül a PPL ill. a CPL képzés? Van rá mód, hogy olcsóbban szerezzük meg? Hány évesen érdemes elkezdeni a képzést?

Legjobb válasz: Sok dologtól függ, saccra most olyan 1.5-2 milla a sima PPL, a CPL-rõl fogalmam sincs, de azt hiszem a PPL után talán alapból kell valami 100 repült óra, hogy elkezdhesd magát a tanfolyamot. A legolcsóbb gép órája 25e körül van, így 2.5 milla, mire egyáltalán elkezdheted a CPL-t (ha jól tudom). Minél korábban érdemes elkezdeni, akár már 16-17-18 évesen vitorlázóval. Az egyik mód, ha nem motoros PPL-t szerzel, hanem MOVIT-ra. Az olcsóbb, viszont élményben majdnem ugyanolyan mint pl. egy kis cessna, viszont cserébe a MOVIT talán kötöttebb (kevesebb van belõle, ritkábban szabad a gép, stb...) Szinte mindenhol lehet részletfizetést kérni. Más lehetõségrõl nem tudok.

Sok dologtól függ, saccra most olyan 1.5-2 milla a sima PPL, a CPL-rõl fogalmam sincs, de azt hiszem a PPL után talán alapból kell valami 100 repült óra, hogy elkezdhesd magát a tanfolyamot. A legolcsóbb gép órája 25e körül van, így 2.5 milla, mire egyáltalán elkezdheted a CPL-t (ha jól tudom). Minél korábban érdemes elkezdeni, akár már 16-17-18 évesen vitorlázóval. Az egyik mód, ha nem motoros PPL-t szerzel, hanem MOVIT-ra. Az olcsóbb, viszont élményben majdnem ugyanolyan mint pl. egy kis cessna, viszont cserébe a MOVIT talán kötöttebb (kevesebb van belõle, ritkábban szabad a gép, stb...) Szinte mindenhol lehet részletfizetést kérni. Más lehetõségrõl nem tudok.
A kérdező hozzászólása: Rendbe, köszönöm!
PPL-t lehet kezdeni 16 évesen az a lényeg, hogy 17 éves legyél, amikor vizsgázol. Ja és kb. 1, 8 millió forint. Pl. http://www.haco-air.hu/pilotakepzes.html - itt a honlap szerint lehet részletfizetéssel is. (Csak itt találtam olyan árlistát, ahol tételesen le van írva, hogy mi mennyibe kerül... a legtöbb helyen nincs beleírva az orvosi alkalmassági díja, vagy a tankönyv, vagy a repülõtéri illetékek...)

Hány évesen érdemes elkezdeni modellkedni?

Vagy ez attól függ, hogy milyen modell szeretnék lenni? 13/L

Legjobb válasz: Nem az szàmít mennyi idõs vagy hanem h milyen különlegesek a vonàsaid. Ha kifutón akarsz akkor 16 évesen lehet elkezdeni. De akiket csak fotóznak azok között van aki5-7 éves attól függ mihez kell a fotó.

Nem az szàmít mennyi idõs vagy hanem h milyen különlegesek a vonàsaid. Ha kifutón akarsz akkor 16 évesen lehet elkezdeni. De akiket csak fotóznak azok között van aki5-7 éves attól függ mihez kell a fotó.
fotózásnál tényleg mindegy, de inkább a méreteket kell nézni és hogy mennyire vagy különleges, illetve fotózásnál megint csak kevésbé fontos hogy milyen méreteid vannak mivel szinte minden testalkatú kell, a fõ hogy arányosak legyenek a méreteid
Én most kezdtem és 11éves vagyok.Fotómodellnek bármilyen korban elmehetsz.Ha kifutóra mész jobb 6-7évessen menni!

Hány évesen érdemes elkezdeni csajozni?

Legjobb válasz: Minél hamarabb:) Én 16 évesen kezdtem el,de máig bánom, h addig is nyúl voltam, szal 15 évesen hiába láttam, h néz egy csaj, nem mertem odamenni, és most verem a fejem a falba, h ba*szki!!! Fõleg, h most már tudom , h nem kell ezen parázni annyit, csak lazán kell venni, odamenni és kész, szal sz*ar tudni, h akár õ is meglehetett volna:) Tudom ez most tró*ger felfogás, h jaj ez is meglett volna, de hát errõl szól a dolog vagy nem???:D Jó lehet nem dugtam volna meg, csak járni meg stb,de akkor is.....

Minél hamarabb:) Én 16 évesen kezdtem el, de máig bánom, h addig is nyúl voltam, szal 15 évesen hiába láttam, h néz egy csaj, nem mertem odamenni, és most verem a fejem a falba, h ba*szki!!! Fõleg, h most már tudom , h nem kell ezen parázni annyit, csak lazán kell venni, odamenni és kész, szal sz*ar tudni, h akár õ is meglehetett volna:) Tudom ez most tró*ger felfogás, h jaj ez is meglett volna, de hát errõl szól a dolog vagy nem???:D Jó lehet nem dugtam volna meg, csak járni meg stb, de akkor is.....
40
amikor úgy érzed, hogy itt az ideje és mersz is lépni:D én pl.: 13évesen belezúgtam egy évfolyamtársamba csak õ kikosarazott...azután nem volt semmi idáig...de most hogy középsuli wááá tiszta jó..van 3jófej fiú oszt.társam(összesen 7-en vannak, de a többit nem bírom) meg a suliba annyi helyes srác van. (amúgy nem volt barátom még) Szóval hogy még is írjak valamit, szerintem kb. 14éves kor körül.Így már lesz tapasztalatod és ha középsuliba kerülsz és közeledni akarsz egy lányhoz nem fog hülyének nézni meg semmi:) 14, 5/L
Elkezdeni az oviban érdemes. Már ott is megy az udvarlás.
Amikor jólesik. Persze a másik nem iránti érdeklõdés már óvodában kialakul, szóval már ott is szoktak "csajozni".
Ha cigány vagy, 8.
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok és az a baj velem, hogy vörös-hajú és 150 centi kb, ezért a lányok valahogy nem vesznek komolyan... Lehet az abba is beletartozik, hogy szoktam ökörködni, de ki nem? Kérdem én? Koromhoz képest tájékozottabb és "normálisabb". És utálom ha le "cukiznak". És köszönöm az eddigi hozzászólásokat és válaszokat!
sztem ráérsz még 25-30 évesen is:)
A kérdező hozzászólása: Milyen igaz! Ott van még az egyetem is, én azt hallottam, hogy gimnáziumban nagyon kevés eséllyel jön be a hosszú távú kapcsolat... Egyetemen könyebb :) Köszi a válaszokat!

Hány évesen érdemes tetoválást csinálni?

Legjobb válasz: Nem annyira életkor, inkább állapot függvénye. Álláspontom szerint halál után, közvetlenül hamvasztás elõtt érdemes tetoválást csinálni –pontosabban megcsináltatni. Akkor már senki sem fog röhögni rajtad, ( halottról jót, vagy semmit) hogy pénzért szurkáltatod magad, aztán 10 év múlva rengeteg pénzért meg félig levakarják rólad. Megjegyzés: Mindig ilyen válaszaim vannak, ezért állok csak 55%-on. A barmok folyton lepontoznak. Idegesítem õket, õk meg engem, de nekem van igazam. :-D

Nem annyira életkor, inkább állapot függvénye. Álláspontom szerint halál után, közvetlenül hamvasztás elõtt érdemes tetoválást csinálni –pontosabban megcsináltatni. Akkor már senki sem fog röhögni rajtad, ( halottról jót, vagy semmit) hogy pénzért szurkáltatod magad, aztán 10 év múlva rengeteg pénzért meg félig levakarják rólad. Megjegyzés: Mindig ilyen válaszaim vannak, ezért állok csak 55%-on. A barmok folyton lepontoznak. Idegesítem õket, õk meg engem, de nekem van igazam. :-D
Az elsõt 3 évesen a kukidra, hogy nõjj! Aztán 14 évesen a melledre, hogy elviselhetõ vagyok. Aztán 24 évesen, hogy hasznos is vagyok. Ha lány vagy, ekkor mehet a hasadra a vörösrózsafüzér, hogy szülés után hervadt rózsa legyen belõle. Gyerek szülés után pedig a nevüket a homlokodra, hogy ne felejtsd el a nevüket késõbb se. Amikor meg tinik lesznek a gyerekeid, akkor a nyakadra, hogy minden nap lásd a tükörben, hogy azért is elviselem a hülyeségeiket.Hátha kinövik. :-))
Értelmes ember nem csinál ilyen baromságot!!!
Semmilyen korban! Undoritó, förtelem!
Lehetni lehet, érdemesnek nem érdemes tetoválást csináltatni, teljesen mindegy, hány éves az ember. Mondom ezt úgy, hogy nekem magamnak is van 9 belõlük. Én miután kitaláltam, hogy mi legyen az elsõ mintám, jó másfél évet vártam, mire meg is valósult, akkor még csak 18 voltam, ezzel még talán nem is lenne gond. Csak onnan kezdve nem volt megállás. Sorban jöttek az újabb és újabb ötletek, és ott már nem volt a másfél éves "átgondolási idõ", felkerültek rám szépen sorban mind. A legtöbbet szívem szerint eltüntettetném, de sajnos sosem lesz rá annyi pénzem, hogy megszabaduljak tõlük, és nem is igen lehet teljesen nyom nélkül. Lényeg a lényeg: sehány évesen nem érdemes!
Várj még! Addig, amíg olcsón és nyomtalanul el nem tudják távolítani.
Én 10 évet adtam magamnak, ha ez idõ alatt nem gondolom meg és nem változtatom meg a mintát, akkor megcsináltatom. És bevált. Elkészült tavaly, amit azóta sem bántam meg. Szóval szerintem nem életkor kérdése, hanem azé, h ki tudsz e tartani egy.elképzelés mellett hosszútávon, ha igen, akkor késõbb sem fogod megbánni, ha nem, akkor meg örülhetsz, hogy nem csináltál butaságot. Aki szerint meg undorító, hát ne nézzen oda :-) 28L
Ez nem kor kérdése (de 18 év alatt nem igen fogják megcsinálni). Ha van valami, amit meg szeretnél csináltatni, akkor nyugodtan, de ne csak a divat kedvéért. Jól gondold meg, mert nem lehet "lemosni". Ha neked jelent valamit a tetoválás, akkor hajrá, csináltasd meg, ne más kedvéért legyen. A te bõröd, te fogod viselni. Ne másokra hallgass, hanem saját magadra.
pl 20évesen, amikor már az emberek többsége tud gondolkodni hosszútávra... és nem csak a divatért akar.
40 -akkor tudod mi az ami tenleg olyan fontos szamodra es nem pusztan egy hobort. Amit egyik nap menonek hiszel hamar cikinek is tarthatod.
szerintem bármikor - nyilván van 18as korhatár a szalonokban, onnantól értem.
Rajtad múlik. Mindenesetre fontold meg és várj vele pár évet. Ha késõbb is akarod akkor mehet. Ne divatból csináld. Ėn 20 évesen szerettem volna egyet mely nagyon az életérzésemmel életvitelemmel kapcsolatos és jellemez engem. Vártam vele és 34 éves voltam mikor megcsinaltattam. Azóta sem bántam meg , és nem is akarok másikat. 37/F

Hány évesen érdemes elkezdeni a Forex tőzsdei tanfolyam tanulását?

Legjobb válasz: Nincs ilyen megkötés. Amint elég ambíciót érzel magadban, hogy keresni is tudsz vele, akkor már érdemes belevágni. Elsõnek ki kell próbálni egy demo számlát, és ha ott nyereséges tudsz lenni, akkor valós pénzzel kell folytatni. Szép lassan, kezdetben csak a legkisebb téttel játszani, majd folyamatosan lehet emelni a mennyiséget, a nagyobb nyereség érdekében.

Nincs ilyen megkötés. Amint elég ambíciót érzel magadban, hogy keresni is tudsz vele, akkor már érdemes belevágni. Elsõnek ki kell próbálni egy demo számlát, és ha ott nyereséges tudsz lenni, akkor valós pénzzel kell folytatni. Szép lassan, kezdetben csak a legkisebb téttel játszani, majd folyamatosan lehet emelni a mennyiséget, a nagyobb nyereség érdekében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!