Találatok a következő kifejezésre: Hány éves szabad (35 db)

Használt autógumiból max hány éveset szabad megvenni?

Ha egyébként kevesebbet futott.

Legjobb válasz: én max 2 vagy 3 éveset. DOT szám alapján nézd, 6 éves már öreg gumi, És gumin meg olajon nem spórolunk.

én max 2 vagy 3 éveset. DOT szám alapján nézd, 6 éves már öreg gumi, És gumin meg olajon nem spórolunk.
A kérdező hozzászólása: Mert ismerõsömnek lenne 4 szinte új gumija, de 7 évesek.. :(
7 éves korára általában elöregedik a gumi anyaga. Ha nem repedezett, és nagyon jó állapotú, akkor be lehet vállalni, de csak nyomott áron, mivel max egy szezonra jó szerintem.
1, max 2 éveset. A gumi sajnos akkor is öregszik ha nem használják egyáltalán.

Hány évesnek szabad átvenni az autóspostátol a csomagot?

Hány évesnek szabad átvenni az autóspostátol a csomagot?

Legjobb válasz: "autósposta" :) 14 év + személyi

"autósposta" :) 14 év + személyi
"autósposta" - centrális kézbesítõ a pontos megnevezése.

Hány évesen szabad teljesen egyedül repülni?

mikortól lehet felügyelet nélkül repülni? és hány éves kell legyen a kísér? ha kell? 16? 18?

Legjobb válasz: 14 fölött v 12 nem tudom pontosan,de 18 alatt van

14 fölött v 12 nem tudom pontosan, de 18 alatt van
16!
A kérdező hozzászólása: abban az évben amikor betölti vagy amikor már betöltötte? hány évesnek kell lennie a kísérõnek minimum. 16 vagy 18?
szerintem kisebb gyerekek is repültek már egyedül.
miután betöltötte, és 18felett
16 alatt is lehet, attól fögg melyik társaság és milyen messze.Ismerõsöm 12 évesen utazott Bulgáriába egyedül
*Barcelonába nem Bulgáriába
A kérdező hozzászólása: Londonba, szeretnék áprilisban és csak nyáron töltöm a 16ot. nagyon köszönöm a válaszokat és a linket :) )


Babát hány éves korig pelenkázzuk és hány éves kortól tartsuk szabadon fenekét?

Hogyan tegyük bilire?

Legjobb válasz: Mármint mikor tartsuk szabdon a fenekét?? Szellõzteteni az elejétõl fogva ajánlatos.

Mármint mikor tartsuk szabdon a fenekét?? Szellõzteteni az elejétõl fogva ajánlatos.
általában 2-3 éves kor között válnak a babák szobatisztává, ez az átlag.bilire akkor érdemes tenni, ha már jelzi, hogy kakálnia vagy pisilnie kell, ekkor már tudja szabályozni a záróizmait.Már az is jel lehet, ha elbújik, amikor a dolgát végzi.lehet elõbb is próbálni, de semmiképp nem szabad erõltetni, mert az ellenkezõ hatást érjük el.
A gyerekekben átlag másfél éves koruk körül tudatosul hogy pisilni vagy kakilni kell, akkorra érik meg annyira az agyuk hogy össze tudják hangolni azt hogy "á, ez az érzés azt jelenti hogy pisilni kell" Mondjuk én személy szerint WC-szûkítõ párti vagyok, mossa a fene a bilit. És ne mondja senki hogy a gyerekek félnek a WC-tõl...az én lányom egy éves és szalad utánam ha bemegyek.

Fiú leány gyermekeknél hány éves korig meztelenkedjenek, bárki előtt szabadon?

Legjobb válasz: Mármint gyrekek hány éves korig meztelenkedjenek , vagy ti -szülõk- a gyerekek hány éves koréáig meztelenkedjetek egymás elõtt?

Mármint gyrekek hány éves korig meztelenkedjenek , vagy ti -szülõk- a gyerekek hány éves koréáig meztelenkedjetek egymás elõtt?
Gondolom a strandra és társaira gondolsz. Szerintem olyan 5 éves korig még oké...
Egy idõ után úgyis szégyenlõs lesz és nem fog meztelenkedni, legalábbis a fiam iylen volt.
Strandon serdülõkorban már ne, de otthon addig, amíg ez nem kényelmetlen valakinek.
EZ családi szokás kérdése is. De én strandra kezdetektõl nem viszem ki csupaszon. Vannak olyan emberek, akiktõl még a legkisebbet is félteni lehet.... sajnos....
Addig amig jól érzi magát meztelenül. Otthon nem szégyen a meztelenség.
???
A kérdező hozzászólása: Gyermek szülõ mind kettõre gondoltam
A kérdező hozzászólása: Otthon valakinek mikor válik kényelmetlené?

Hány éves korban/érdemes/ szabad / normális elveszíteni egy lánynak a szüzzeségét?

Legjobb válasz: Akkor menjünk sorban: - olyan nincs, hogy 'érdemes' elveszíteni - 14 éves kortól szabad, alatta ugyanis a szüzesség elvevõje bûncselekményt követ el - az, hogy mikor normális attól függ, hogy mennyire érett valaki a szexre, illetve a partnere mennyire érett. Bár manapság a tizenévesek közt a szex már valami jelentéktelen valamivé kezd silányulni, én mindig azt mondom, hogy érdemes kivárni azt, aki méltó rá, hogy ágyba vigyen. Késõbb bánni fogod, hogy nem annak adtad magad, akit szeretsz és aki viszontszeret.

Amikor majd meglesz a megfelelõ fiú, akivel több hónapig együtt leszel és még mindig szerelmes leszel belé, és õ is beléd, akkor már vele érdemes elveszíteni, de az élet kegyetlen is tud lenni ám ha túl könnyen elveszted, elég egyszerûen válhatsz pletykák témájává, plussz ha a srác egy paraszt még terjeszthet is rólad minden féle szépet... Tehát akkor ha megvan az igaz szerelem és tényleg az IGAZI, amúgy nem hinném hogy ez gimi elõtt összejönne, de kitudja én azért azt ajánlóm várd meg a 15-16 éves kort, és feltétlenül védekezz :DDD
A kor csak egy szám, aminek sokan sajnos túl nagy jelentõséget tulajdonítanak. Valójában az érettség a fontos.
Akkor menjünk sorban: - olyan nincs, hogy 'érdemes' elveszíteni - 14 éves kortól szabad, alatta ugyanis a szüzesség elvevõje bûncselekményt követ el - az, hogy mikor normális attól függ, hogy mennyire érett valaki a szexre, illetve a partnere mennyire érett. Bár manapság a tizenévesek közt a szex már valami jelentéktelen valamivé kezd silányulni, én mindig azt mondom, hogy érdemes kivárni azt, aki méltó rá, hogy ágyba vigyen. Késõbb bánni fogod, hogy nem annak adtad magad, akit szeretsz és aki viszontszeret.
A 11:23-as vagyok. Sokan még 20-on évesen se érettek rá agyilag. Egyébként a 11:26-os választ is én írtam. Akkor azt írtam elõzõ vagyok, de mire elküldtem, már valaki írt. :)
16-18, de igazándiból lényegtelen, csak az a fontos, hogy szerelembõl történjen! :D 20f
Nem kor kérdése! A kapcsolattól függ.. Ha szerelmesek vagytok és õszinte a kapcsolatotok megvárjátok a megfelelõ idõt.. érezni fogod ha már fel vagy rá készülve. :) Ha siettet téged vagy csak az a gondolat mozgat, hogy a barátnõim már mind megtették, , akkor gondolkozz el. Lehetsz akár 20 éves is, ha nem érzel iránta semmit, megbánod.
szerintem azért a 15 öt azért várd meg.
Elõzõ vagyok. A legjobb az lenne, ha legalább 18 éves korodig szûz maradnál.
Ez nem csak kortól függ, hanem attól is, hogy igazán szeretitek-e egymást és nem csak azért akarod elveszíteni a szüzességed, hogy le ne maradj a többiektõl, viszont 14 éves kor alatt semmiképp ne tedd meg!!!!
eszt kapd ki én 18-éves vagyok és még szûz ! :)
nász éjszaka elött ne tedd..
Hány éves vagy?
Gondolom mert vagy nagyon fiatalok vagy idõsebbek mint amit te várnál és nekik igazából nem ez a lényeg hanem az , hogy "mikor és hol találkozunk"
azt hiszi, hogy valami pedofil vagy. fél, hogy kiadja az információt, olyannak aki ilyes fajta. ne foglalkozz vele. mondd meg elõször te a korodat, és mondd neki, hogy nyugi nem vagyok vmi pedófaszi vagy ilyesmi :D:D
Az interneten mindenki azt mond amit akar, fõleg chaten. Mondhatod magad 20nak miközben csak 15 vagy, de ha olyan téma lehet leleplezõdsz. Talán jobb is ha nem tudod a másik korát, kivéve ha találkozóról van szó (pl vásárlásnál személyes átvételnél).

Moderátor Úr. Szabad tudnom hány éves?

kérem szépen ne tiltson le de tök jó ez az oldal és aki csinálta biztos jófej...magába szeretttem...bocsásson meg..

Legjobb válasz: Nem tudom, hány éves de az tuti biztos, hogy nincs velem egy hullámhosszon :) kb 4x már kidobtak az oldalról.

Bakker ×D
nem övé az oldal, a moderátorokból több van, keresd a fõadmint.
(Saten. *-*) Nekem már írtak. Szerintem nem jófej. xD De, ha ezt olvassa, akkor nem mondtam semmmit. :O :D
én még most is moderátor vagyok egy fórumon (: és jól végzem a munkám :D
A kérdező hozzászólása: annyiszor megértett engem :(...mindig engedte, hogy vissza jöjjek az oldalra...csak egy email-t kellett küldjek...annyira aranyos.. wáááh..megeszem :x:x:x
XD "This is a beginning of a beautiful friendship."
utolsó te hülye vagy :D <3
Szabad a (rendszer)gazda? xD
Nem tudom, hány éves de az tuti biztos, hogy nincs velem egy hullámhosszon :) kb 4x már kidobtak az oldalról.
Én admin vagyok , a hverom meg fõadmin, vele csinálltuk az oldalt :D...ha valakit esetleg érdekel: http://www.mobilorszag.info 230.000látogató nem olyan rossz szerintem. EZ NEM EGY HIRDETÉS!
Én voltam moderátor egy fórumon (megszûnt), és a tagok szerint jól végeztem a munkám :) Itt is lennék modi :)
XD
A kérdező hozzászólása: nekem csak Õ kell. (aki vissza válaszolt) a többi nem érdekel :D
Egyébként elárulhatnák hányan vannak, és, hogy oszlanak meg nemek szerint. :D Csak, h tudjunk osztozkodni rajtuk...
(Saten*-*) Megvan még az a kérdés? :D Nekem eddig egyszer írtak, de akkor nem voltak valami kedvesek. :D Pedig nem is mondtam semmi durvát, csak az igazságot. xD Upsz, kedves moderátorok, ha ezt olvassátok, akkor légyszi dobjatok meg egy levéllel! :D
Fúú nekem sosem írtak még :D csak tiltottak kapásból! Igen tudod volt egy kérdés, hogy: Terhes vagyok és megcsípett egy szúnyog a lábamon lehet-e valami baja a picinek? Na ennél elszakadt a cérna náluk a válaszomon.
ittvagyok, 15 miért?
A kérdező hozzászólása: :) ) nem válaszol a drága :( összetöri a szivem :(((
Engem nem szeretnek... :(

Hány éves korban szabad elkezdeni magastalpút hordani?

Példának okáért, kiröhögnétek egy 16 évest 4-5 centis telitalpú magassarkúval, vagy egy 12-13 évesen sem gáz?

Legjobb válasz: Nekem nyolcadikban volt az elsõ telitalpú szandálom.Nagyokat estem benne :D olyan 7 centis lehetett kb.Magassarkút elõször pedig a nyoilcadikas ballagásomra kaptam :-) Gimi elsõben volt elõször magasabbsarkú csizmám,szerintem 15-16 évesen már lehet nyugodtan. 12-13 évesen még nem kéne :-)

Nekem nyolcadikban volt az elsõ telitalpú szandálom.Nagyokat estem benne :D olyan 7 centis lehetett kb.Magassarkút elõször pedig a nyoilcadikas ballagásomra kaptam :-) Gimi elsõben volt elõször magasabbsarkú csizmám, szerintem 15-16 évesen már lehet nyugodtan. 12-13 évesen még nem kéne :-)
5-6 cm-es még rendben van (bár a csontjaidnak nagyon nem tesz jót ez sem), a nagyobbakkal van gond, amiben már egy felnõtt nõ sem igazán képes szépen járni, egy tini meg kifejezetten nevetséges benne. Ma is láttam ilyet, jót nevettünk rajta ahogy a metrón állva végig remegett a lába benne meg csámpásan járt. De az a csizma lehetett vagy 8 cm.
én most kaptam egy 7 cm sarku körömcipõt de van 5 cm telitalpús magasitott balerinám , a csizmám sarka 6cm a szandálaimnak pedig 4-5 cm sarkuk van . 13/l
nemtom... én úgy szerintem 3-4 éve hordok minden nap magassarkút és 15 vagyok (10.-es)... általában olyan 6-7 cm-eseket hordok, régen még csak 3-4 cm-eseket hordtam...

Szabó Erika az üvegtigrisből hány éves, hol lakik lakcím (kerület) stb?

Csak a kérdésre várok normális választ!!!

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szab%C3%B3_Erika_%28sz%C3%ADn%C.. Lakcím? Te sem gondoltad komolyan.Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!