Találatok a következő kifejezésre: Hány éves ajánlott az önkielégítés (1 db)

Hány éves kortól "ajánlott" az önkielégítés?

Legjobb válasz: Attól függ, mikor "érik" be az illetõ. De ezt úgyis tudni lehet, mert akkortól fogva lehet, amikor a fiú/lány kívánja a másikat. Ajánlott? Hát, én nem ezt a szót használnám, hiszen nem káros az egészségre.

Mindenkinek akkortól ajánlott, amikor elkezdi, vagy szükségét érzi. Ez lehet 3 éves korban is, vagy 13 éves korban is, bár valószínû, hogy aki 13 évesen kezdi, annál korábban már elfojtás alá került. Akármilyen kicsi gyerek csinálja, hagyni kell, mert sok jó hatása van: megnyugtat, ellazít, jó érzés. Az orgazmus meg már 6-7 éves korban is nagy élvezet.
Serdülés megkezdésekor KB.12-11-13 éves kortol
Attól függ, mikor "érik" be az illetõ. De ezt úgyis tudni lehet, mert akkortól fogva lehet, amikor a fiú/lány kívánja a másikat. Ajánlott? Hát, én nem ezt a szót használnám, hiszen nem káros az egészségre.
Nem korhoz kötött és nem is ajánlja senki, de szerintem 17-18 év alatt nem kéne!
Helló, szerintem nem nagyon van ez korhoz kötve-de mindenki máshogy itéli meg!!!Csak az 'GOND', hogy én kipróbáltam mán kb 5-6.-kos általános iskolában-úgyértem semmi baj sem volt vele :=D, csak hogy elkezdett ezmiatt nõni a bajszom és a szakálam is, igy a többiektõl jóval korosabnakl látott mindenki, mitnemondjak 8.-ig a szakáll nagyon jóvolt!!!!
Én óvodás koromba mentem el elõször, de nem tudtam mi az. Ha a játékmotorra ráhasaltam és nagyokat löktem a lábammal egy idõ után éreztem hogy valami bizsereg. Rendszeresen 10 éves korom óta elégítem ki magam. 13/F
11-12. Én 11/F vagyok és nemrég kezdtem
Jaja, persze! És hány centi a kukid? Kb1-2! És ennyi idõsen a tanuláson járna az eszed nem az önkielégittésen!
Sztem tök mind1. Amikor elég kíváncsi vki hozzá, akkor. De sztem még az 5 évesen elkezdett sem korai. Mindenki ahogy érzi...
Ezt akkor szokták csinálni, mikor késztetést éreznek iránta, vagyis ha dolgozni kezdenek a hormonok:-) Mindenkinél más-más korban jelentkezik! Van aki már egész korán csinálja!12-14! Olyan nincs hogy ajánlott xx korban:-) Egyszercsak eljön a késztetés, és csinálja...!
én 4 éves koromban kezdtem azóta is folyamatosan. 20/L
Én még sose csináltam a maszturbálást, pedig 13 éves lány vagyok, de eldöntöttem én is csinálni fogom, eddig azért nem csináltam mert nem tudtam, hogy mi az, de most már tudom!
Én is Kb. 4-5 évesen!Akkor is kezdtem emlékezni!Szal amióta emlékszem azóta! :) Szal nincs korhoz kötve!
Szerintem egyáltalán nem korhoz kötött.Én most 13 vagyok, és 10 éves korom óta csinálom...Mert jól esik, és én érettebb vagyok a kortársaimnál :) .Szóval szerintem ha akarod, akkor kezd :) .Adok tippeket XD.Szóval elõször csak kezd el simogatni...gyengédeen!!!Aztán amilyen tempóban érzed, úgy haladj, és ezután már a fantáziád találja ki, hogy mit csinálj :) .Én szoktam zúhanyzáskor, a távirányítóval meg néha amit találok XDDDD.
mer?én 13 vagyok és nemrég kezdtem el...érettnek érzem magamat rá...és semmi probléma nincsen ezzel...értem ezt az egészet azt kész
Elözõ vagyok 13/F
Mit képzelsz te hogy fölszollitod a 13 éves fiadat, hogy menj el és verd ki(mást nem kérsz töle??)! Vazzeg nem vagy egy kicsit hûde...! Jol néznénk ki anyám mondja hogy menj fiam verd ki és jobban alszol! Telessen magánügye a gyereknek hogy mikor csinálja!!!!! 6 évesen nem a f.aszkiverést kéne a fiadnak tanittani!!!
nálunk a 6 éves fiamnak meg van engedve úgy van megbeszélve ha kell neki félre vonul kirak egy sapkát a kilincsre és csinálja Sokszor elõfordult már hogy hogy mikor kijött le volt izzadva ki volt pirosodva De az is hogy a sapkára már nem volt idõ benyitottam és letolt nadrággal vadul csinálta hason fekve Ha pl nem tud elaludni szoktam neki mondani hogy csinálhatja csak addig én kimegyek (átunna megnyugszik és 10 perc alatt elalszik) Egyébként a nagynál is így volt õ most 13 de õ már cikinek tartja ha ilyesmire felszólítjuk...
Már 4-5 éves gyerekek is felfedezik, hogy mi van a lábuk között! És játszanak is vele, csak a prûd, és konzervatív szülõk a kezükre csapnak, hogy nem szabad! Ezekbõl lesznek aztán a gátlásos és kielégítetlen felnõttek. Szerintem az önkilegégítés a szexuális fejlõdés fontos része, hiszen inkább tapasztald ki magadon, hogy mi okoz örömet, és így késõbb kevesebb csalódás fog érni! Ez nem korhoz kötött. Akit csak 17-18 éves kora körül kezd érdekelni a másik nem, azzal valami baj van!
A lányoknak miután megjön a menstruáció, mivel biológiailag érettek lesznek, a fiúknál pedig az elsõ éjszakai magömlés után.Ez mindkét nemnél 12-15 éves kor között történhet meg.
Aká hiszitek, akár nem:minden csecsemõ maszturbál. Tanultuk, és minket is letablózott. és NEM szabad tiltani, mert az ugy egészséges. szóval az önkielégítés NEM KORHOZ KÖTÖTT!!! nincs megszabva, aki akarja csinálja aki nem akarja, az nem csinálja, ijen egyszerû...:D
Nem korhoz kötött. Az a gond, ha valaki nem maszturbál a nem i élet megkezdése elõtt, mert a maszturbálással sok mindent megtanulsz, és ezekeet tudod hasznosítani a nemi életben. Én azt mondom, hogy aki önmagát ki tudja elégíteni, annak kielégítõ lesz a nemi élete is. Ez egyfajta gyakorlás a szexre. Az elsõ válaszadóval nagyon nem értek egyet. 17, 18 évesen kezdjen valaki masztizni????? És akkor mikor éljen nemi életet, majd 25 évesen? Szerintem az átlagember 12 évesen kezdi a maszturbálást. Hajrá!
Idézet az egyik válaszból: "És játszanak is vele, csak a prûd, és konzervatív szülõk a kezükre csapnak, hogy nem szabad! Ezekbõl lesznek aztán a gátlásos és kielégítetlen felnõttek." Mi lesz azokból akiknek nem prûdek és konzervatívak a szülei és nem csapnak a kezükre? Gátlástalan és kielégült felnõttek lesznek? De jó! Isten áldjon mindannyiunkat!
én kb 4 évesen kezdtem, persze men tudtam, hogy mi az :]
Én is kb. 4. éves koromban kezdtem. Már kisgyerekként is jó érzés az önkielégítés, csak akkor még nem spriccelsz spermát.
Hat igazabol mindenhol az olvashato, h amiokr erzed, es sztem is ez normalis. Nem karos, sot! Én 10 voltam, amikor eloszor tortent.
Az elsõ vállaszadó mirõl beszél??? 17-18????? arra már nem is szüzek a fiatalok, nemhogy akkor kezdik az önkit:-)
Ez iggaz, én is 12-13 évessen kezdtem kirá*zni! És 19 évessenmár nem voltam szûz! Most 29 vagyok!
kb 25-30éves kortol
akkor nem baj hogy 8 évesen kezdtem? 11/F

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aki a párjával bevont egy harmadikat, milyen élmény volt? Fiúval vagy lánnyal volt jobb?

Azért vagyok kíváncsi, mert a párommal minket izgat és érdekelnének a tapasztalatok.
Az olyan "becsületesek", akik azt érzik hogy ez nem fér bele kapcsolatba és egyebek kérem most ne írjanak . Köszi

27N

1

Lányok! Mit gondoltok?

Vagytok annyira kíváncsiak,szexőrültek és belevalók, hogy egy idegennel szexeljetek?De olyannal,akivel tabuk nélkül lehet és szó szerint minden vágyadat,perverziódat kiélheted rajta?

4

Ha egy nőt megerőszakolnak vaginálisan akkor az egy kicsit sem fog élvezni? Mert férfiaknál mindegy hogy akarja e vagy sem hogy kiverjék neki attol ugyanugy élvezni fogja

10

Házi szexfilmet szeretnék megvágni, úgy, hogy csak az akció látszódjon, a háttér ne, vagyis zoom-olni. Milyen programmal lehet?

11

Szerintetek romantikus/izgató ha egy pár egymás szemét nyalja?

Mert találkoztam már ilyennel, és nekem brutálnak tűnt :D

19

Valakinek volt olyan barátnője, akivel lehetett verekedni?

7

Lehet vmi bajom ha egy prostiét nyalom ki? XD

osszlanyok.hu, beszamolok.com ra gondolok, nem utcaira

12

Mit csináljak, hogy nagyon-nagyon beinduljon rám a pasim?

Szexuálisan:)L

14

Sok nőt kényszerítenek prostitúcióra. Miért van erre szükség? Miért nem hoznak egyszerűen a harmadik világból be nőket és futtatják őket?

14

Lányok! Hogy hat rátok, ha izgatónak tartják testetek apró részleteit is nemi tájaitok mellett?

Tehát nem helyettük, hanem mellettük!
Akár lábatokat, karotokat, karotok belső oldalát...

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!